Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:19) Sa stii ca si eu as putea fi subtil, sa fac o glumita cand si unde trebuie, sa mai scriu o chestie minora pe ici pe colo, a.i. luate individual sa para niste chestii nevinovate, dar efectul sa fie cel scontat. Numai ca unii mai si rumega ce citesc. Sunt sigur ca oamenii cu cap (ale caror pareri chiar ar conta) isi dau seama despre ce e vorba aici. Exagerezi pe motiv de scenarită. Ia la puricat topicul ăla cu guvernarea USL și fă un top cu ăia care au semnalizat cele mai multe tâmpenii ale lui Victoraș. Este că mă calific? ![]() Așa e și la Bombo. Să stea sănătos la Rahova, dar chestii dubioase au fost destule și din partea "organelor abilitate". Si apropo: n-am scris doar glumițe ![]() This post has been edited by Markos: 26 Jun 2012, 22:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(l@u @ 26 Jun 2012, 23:09) Ai zis sa n-o dau cotita. N-am dat-o. Am tinut de la inceput cu lupul. Tu ai afirmat, io nu contest. QUOTE(l@u @ 26 Jun 2012, 23:09) Diferenta intre noi este ca eu am rabdare inainte de a lua o hotarare. Pe topicurile cu politica nu cred ca ai dat de mine si nici nu o sa dai asa ca nu face iar afirmatii care te pot baga in oala comuna. Uite ca asta-i topic cu politica si am dat de tine. Daca vrei sa te dai impartial n-ai decat, da-i limpede ca nu esti. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 22:30) Hai ma nea Klaus, nea Bion, si care mai sustineati ca imi dau cu parerea ampulea. Cum mai comentati acum? L-ati vazut FOARTE CLAR ca nu are nici un rahat de plaga impuscata la gat? L-ati vazut! Cine e papagalul acum? Chiar daca tind sa iti dau dreptate, asta din fairplay, eu unul tot nu ma pot pronunta daca cineva e bolnav sau nu, cu capu' sau cu gatu. QUOTE(Marty @ 26 Jun 2012, 22:51) Ausma, poate ma lamuriti si pe mine cu o chestie... pe bonbonel unde-l baga-n puscarie: la barbati sau la femei? ![]() de ce? Una din variante iti pare tentanta? ![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:27) Parerea cu privire la faptul ca te-ai declarat apt sa dai peste oameni cu masina in acele circumstante (n-o mai da de gard degeaba cu bla bla bla... ca-i pe strase, ca-i urgenta, da?) mi-o mentin: acea atitudine (repet, circumstantele...) e caracteristica lui cave-man. Ho ma ca nu-i omoram, ii fugaream un pic ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 22:31) Chiar daca tind sa iti dau dreptate, asta din fairplay, eu unul tot nu ma pot pronunta daca cineva e bolnav sau nu, cu capu' sau cu gatu. de ce? Una din variante iti pare tentanta? ![]() ![]() Eu inteleg sa ai oarece rezerve in a-ti da cu parerea doar pe baza la ce vezi, fara sa ai cunostinte temeinice in domeniu. Dar totusi: nastase_sinucidere_traiectoria_glontului_intrare_iesire.jpg Compara imaginea asta cu ce ai vazut in seara asta la TV (cum plastic s-a exprimat colegu' Marty, parca era catelusu' ala din spate de la Dacia) si vezi daca te poti pronunta sau nu. Daca nu te poti pronunta in speta asta (care este foarte evidenta dupa parerea mea), inseamna ca nu te mai poti pronunta de acum in nici o chestie care nu tine de specializarea/meseria ta. Corect? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Kumule, io m-aș bucura sincer, alături de tine și de alții, pentru că a ajuns Bombo la Rahova. Parol!
Dar am totuși o reținere. Dacă eram convins că "incet-incet influenta politicului in justitie se estompeaza", poi dădeam bairam cu curve și cu Marcela. Dar am mai povestit - totul e o luptă care-pe-care. Și atunci, de ce să juisez deamboulea? Așa că mă bucur decent ![]() This post has been edited by Markos: 26 Jun 2012, 22:42 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca o concluzie personala, dupa tot circul din ultimele zile, sincer va spun ca nu ma pot bucura pentru ceea ce i se intimpla lu' Nastase. Da' nici rau nu-mi pare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 26 Jun 2012, 22:33) Ho ma ca nu-i omoram, ii fugaream un pic ![]() Bai caposule, tu ma enervezi si te plesnesc data viitoare asa mare cum esti tu. ![]() STIU care este situatia in cazul tau si nu m-am referit la cazurile in care mergi pe strada dupa salvarea in care este copilul tau. Cat de idiot sa ma crezi ca sa ma acuzi de asa ceva? ![]() M-am referit strict la acea situatie unde te-ai aruncat tu ca broasca-n beton ca sa comentezi: iesirea de la spital imediat dupa salvare, unde era o gramada de lume, si de unde slavarea PLECA (deci nu venea, nu era nici o urgenta). Io stiu ca tu esti putin oltean, da' la mine nu tine vrajeala. Io am citat EXACT vorbele tale si contextul in care le-ai spus! Daca nu te prezinti cu un six-pack la urmatoarea ai belit pwla. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:40) de unde slavarea PLECA (deci nu venea, nu era nici o urgenta). Pleca la puscarie, care nu e acasa ![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Jun 2012, 23:28) doar un tampit poate fi impartial ! eu tin cu mine si doar cu mine si ma doare in cuc de cei enumerati mai sus asa cum si pe ei ii dor in sula de mine. nu cred ca ai vazut posturi scrise de mine pro sau contra vreunui partid aflat la putere acum sau in trecut ,posturi pro presedinte (in functie sau fost). politica este o curva iar eu nu frecventez curvele.cui ii place sa o faca. incerc sa ma adaptez cat se poate dupa fiecare guvern,imi platesc taxele si impozitele,nu am datorii la stat,banci sau alte institutii asa ca mi se rupe de politicieni. am votat dupa cum am crezut,daca a fost sau nu sa fie ce am vrut eu m-am resemnat imediat si am incercat sa minimalizez mereu efectele. multi de pe aici nu fac asa ceva dar comenteaza si se dau cu parul pe spate. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Kum ia-ti o camera...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 22:39) Kumule, io m-aș bucura sincer, alături de tine și de alții, pentru că a ajuns Bombo la Rahova. Parol! Dar am totuși o reținere. Dacă eram convins că "incet-incet influenta politicului in justitie se estompeaza", poi dădeam bairam cu curve și cu Marcela. Dar am mai povestit - totul e o luptă care-pe-care. Și atunci, de ce să juisez deamboulea? Ma grecule, o sa-ti adresez aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Dragos. De fapt o sa pun o problema: enumerati cazurile de oameni politici arestati si condamnati in perioada 2000-2004 si 2004-2012. Prin oameni politici intelegand oricine de la consilier local in sus. Sec, fara gargara! Nr Crt. Nume Prenume Partid Condamnat(ani) Incarcerat (da/nu) Perioada (2000-2004 sau 2004-2008) .............................................................................................................................. .............................................................................................................................. .............................................................................................................................. This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 22:46 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:36) Eu inteleg sa ai oarece rezerve in a-ti da cu parerea doar pe baza la ce vezi, . Compara imaginea asta cu ce ai vazut in seara asta la TV Nu am deschis tv-ul in sera asta, dar se pare ca e cum spui tu. Ma refeream la faptul ca sanatatea cuiva e o chestie personala, insa in cazul de fatsa e greu de spus daca nu cumva chiar impricinatu si-a dorit sa faca de interes public chestiunea. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
kum: Ti-am mai raspuns, Cristian Bivolaru- PSD
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Dupa aia intreaba-l pe nen'tu Basexu.
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incet incet se va stinge si cazul nastase, sunt curios ce circ ieftin vor mai arunca pe piata basescu si serviciile.
This post has been edited by tony-s: 26 Jun 2012, 22:58 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:44) Ma grecule, o sa-ti adresez aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Dragos. De fapt o sa pun o problema: enumerati cazurile de oameni politici arestati si condamnati in perioada 2000-2004 si 2004-2012. Prin oameni politici intelegand oricine de la consilier local in sus. Fă-mi tu o listă cu pedeliștii condamnați în perioada 2004-2012 (pentru că incet-incet influenta politicului in justitie se estompeaza) și mai discutăm. This post has been edited by Markos: 26 Jun 2012, 22:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
ce zambet arogant avea nesimtutul cand l-au urcat in ambulanta !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
din fericire nu m-am uitat la tv deloc azi. daca e pe bune afirmatia, inseamna ca a vazut poza lui markos si nu-si face probleme asupra conditiilor
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
Hai ca fac eu un efort (doar cativa, ca-s multi):
1. Cosmin Popescu, deputat PDL, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare 2. Generalul Eugen Bădălan, deputal PDL, a fost găsit vinovat de faptele de corupție, Înalta Curte de Casație și Justiție condamnându-l la patru ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei. 3. Deputatul UNPR Dan Ilie Morega, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. 4. Mihail Boldea PDL 5. Deputatul PNL Virgil Pop, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare. 6. Fostul senator PSD Emilian Cutean a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare ... nu mai pun primarii, ca astia-s multi... mult prea multi si din tot spectrul politic Anii cand au fost condamnati ii gasiti singuri. This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 23:16 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mi se pare mie, dar punctele 6 si 7 nu coincid? ca in stilu asta ajungem la 3 la primarie, 2 la prefectura, 1 la scoala de fete......
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:05) 6. Fostul senator PSD Emilian Cutean a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare Si sa nu-l uitam p-ala de la pesede... cum il cheamaaaa????... A, DA, Emilian Cutean! Asta ca sa nu-l amintim si p-ala, Emilian Cutean. Pentru ca am putea aduce vorba si despre Emilian Cutean si asa ajungem si la Emilian Cutean. Oricum, cel mai important caz mi s-a parut ala al lui Emilian Cutean!7. Fostul deputat PSD Emilian Cutean, condamnat definitiv la cinci ani de detenție |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:32 |