BERLINA INCA BUNA VS SH STRAINA, se merita intretinerea in continuare?
![]() ![]() ![]() |
BERLINA INCA BUNA VS SH STRAINA, se merita intretinerea in continuare?
donlucyan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Andyno @ 25 Dec 2012, 03:26) din 99 si pana acum 1 luna dacia mea nu m a lasat in drum nici prin tara nici in bucuresti (doar cand am ramas fara benzina ![]() de cand am gaz m a lasat de 3 ori in drum, in drum,drum in mijlocul intersesctiei si pe linia de tramvai de am impins o cu batmanul ![]() in fine..i am mai dat de cap la gaz si nu am mai ramas in drum cu ea... termina taicamiu ratele la hilux..sa vedem din 2013 la ce ne hotaram. am un tovaras care si a luat un gf 3 din 94, in 2 usi pe romania cu motor de 1.8 si 500 mii km...merge masinuta aia de te unge pe suflet, faci parcari cu degetul mic..se mica volanul extrem de usor.. consum in bucuresti este de 8 la suta...si afara vro 5 la suta..cu 25 l am facut 400 km pe afara..viteza intre 80 si 140. Si marmota invelea ciocolunga in staniol. Bucuresti 1.8 8l/100 ? Mers noaptea poate. Mai pune si tu de vreo 2-3l ca nu pui de la tine. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă masina consumă 5% afară, iar el a parcurs cu 25 litri 400 Km, tot afară, înseamnă că o avea pe lista de dotări opționale o gaură în rezervor, pe unde se pierd 1.25 litri la fiecare 100 Km parcurși, evident, tot afară.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
masinile din afara sh, rezista mai bine datorita drumurilor, pieselor, si service-urilor, care au scule, nu bat cu ciocanu piese, in Romania sunt rare masinile bune si intretinute, dar si pretu e pe masura
e altfel de system educational in afara, acolo nu vezi copiil fiind pe nea vasile care bate cuie cu ciocanu, de acolo si gandirea care este in ro... suntem ceea ce vedem la alti apopiati! ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 25 Dec 2012, 23:44 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Nu avem cum sa comparam o masina gen Dacia niciodata cu o masina gen VW ,Audi s-au alte minuni pentru ca dacia a fost gandita ca masina Low Cost din start teoretic . Ideea principala este ca masinile din strainate intradevar sunt intretinute foarte bine ca aia au mentalitatea de a schimba ce trebuie la o masina cand trebuie nu ca romanul "daca are ulei dupa 20000 km o las pana se termina uleiul si pe urma pun altul" si aici sunt destui care fac asa si se mira de ce ii lasa masina in drum ...... Da intradevar aia nu ar trebui sa aiba nici macar permis dar asta e in orice padure exista uscaturi . Ca si clasa de confort dacia nu este una care exceleaza in punctul asta si ca si dotari chiar lasa de dorit ,totusi eu unul o apreciez pentru faptul ca este masina care a demonstrat ca si romanii pot face ceva in domeniul auto chiar daca sub licenta . Ca masina de zi cu zi sincer eu unul nu prea as mai merge pe dacia desi pana acum doar dacia am condus ca masina de zi cu zi ,dar de 1 saptaman cu un cielo care sincer nui cine stie ce avion dar a aparut odata cu nova e mult mai confortabil ,chiar daca are un consum mai mare are si gpl deci as avea consumul daciilor pe benzina echivalent oricand ,stiu ca am furnizori de piese calitative oricand asta daca le cumpar originale si multe alte prostii . Sincer acum la cei care se lauda ca dacia lor trage de rupe : Cum puii mei poti compara un motor de 1.9 tdi de vw cu un motor de 1.4 benzina de dacia ca nici macar la jumatate nu e cuplul motorului de dacie . Stiu ca sunteti fani dar nici nu o luati in nume de rau ca mai exista si alta marca inafara de dacia care poate avea fani pe forumul asta chiar daca e forum dacia . Nu toata lumea are dacia SGM care a ajuns pana la urma la fier din cauza unui inteligent s-au alta dacie modificata ca sa zica ca vai e mai buna ca un sh strain dupa ce s-a investit in ea probabil mai mult decat valoarea sh-ului strain ca sa fie ceva mai deosebit . Optiuni de genul geamuri electrice,oglinzi incalzite si alte prostii dupa cum s-a demonstrat pe aici de multe ori se pot pune si pe dacie dar daca nu este cineva priceput care sa le monteze ma indoiesc ca vor avea aceeasi fiabilitate sistemele ca cele de pe masina originala facuta cu asa ceva .... Per total si cele straineze si cele romanesti pana la urma tot la fier ajung odata si odata fiind masini de zi cu zi .
Craciun fericit si sarbatori fara evenimente va urez ! This post has been edited by Lucian MC: 26 Dec 2012, 00:11 |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
- IS-60-GVE
1989 1410 si 1995 1410
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Asta asa e,unii sar in cap ca e forum de dacia,da dar tema e facuta pentru comparatii,si sa fim seriosi ca sa cumperi o dacie in mintile ei e 7-800e poate mai mult,bani pe langa care daca mai pui ceva iti iei altceva sh si e mult mai ok.Asta daca vorbim de o masina de famile/de zi cu zi,ca ai o dacie si o tii din pasiune e cu totul altceva.
|
--------------------
Dacia
1310
- BV-91-FGM,1.4
1996 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
QUOTE(Lucian MC @ 26 Dec 2012, 00:09) Nu avem cum sa comparam o masina gen Dacia niciodata cu o masina gen VW ,Audi s-au alte minuni pentru ca dacia a fost gandita ca masina Low Cost din start teoretic . Ideea principala este ca masinile din strainate intradevar sunt intretinute foarte bine ca aia au mentalitatea de a schimba ce trebuie la o masina cand trebuie nu ca romanul "daca are ulei dupa 20000 km o las pana se termina uleiul si pe urma pun altul" si aici sunt destui care fac asa si se mira de ce ii lasa masina in drum ...... Da intradevar aia nu ar trebui sa aiba nici macar permis dar asta e in orice padure exista uscaturi . Ca si clasa de confort dacia nu este una care exceleaza in punctul asta si ca si dotari chiar lasa de dorit ,totusi eu unul o apreciez pentru faptul ca este masina care a demonstrat ca si romanii pot face ceva in domeniul auto chiar daca sub licenta . Ca masina de zi cu zi sincer eu unul nu prea as mai merge pe dacia desi pana acum doar dacia am condus ca masina de zi cu zi ,dar de 1 saptaman cu un cielo care sincer nui cine stie ce avion dar a aparut odata cu nova e mult mai confortabil ,chiar daca are un consum mai mare are si gpl deci as avea consumul daciilor pe benzina echivalent oricand ,stiu ca am furnizori de piese calitative oricand asta daca le cumpar originale si multe alte prostii . Sincer acum la cei care se lauda ca dacia lor trage de rupe : Cum puii mei poti compara un motor de 1.9 tdi de vw cu un motor de 1.4 benzina de dacia ca nici macar la jumatate nu e cuplul motorului de dacie . Stiu ca sunteti fani dar nici nu o luati in nume de rau ca mai exista si alta marca inafara de dacia care poate avea fani pe forumul asta chiar daca e forum dacia . Nu toata lumea are dacia SGM care a ajuns pana la urma la fier din cauza unui inteligent s-au alta dacie modificata ca sa zica ca vai e mai buna ca un sh strain dupa ce s-a investit in ea probabil mai mult decat valoarea sh-ului strain ca sa fie ceva mai deosebit . Optiuni de genul geamuri electrice,oglinzi incalzite si alte prostii dupa cum s-a demonstrat pe aici de multe ori se pot pune si pe dacie dar daca nu este cineva priceput care sa le monteze ma indoiesc ca vor avea aceeasi fiabilitate sistemele ca cele de pe masina originala facuta cu asa ceva .... Per total si cele straineze si cele romanesti pana la urma tot la fier ajung odata si odata fiind masini de zi cu zi . Craciun fericit si sarbatori fara evenimente va urez ! Mi-a placut cand ai zis ca ai comfort in cielo,masinutele alea sunt praf la orice capitol. Am un prieten care are unu din 2006 si nu mai poate scapa de el pt ca troncane tot in ele plastice si rugineste mai repede ca o dacie.Are fetele alea de usi de 2bani foarte prost gandite si bordu ala de 100de ani. Am avut si un golf3 acum 1 an de zile si l-am vandut pt ca era destul de veche17 ani,avea rugina la aripi ,la podea nu rau dar nu mai merita sa o revopsesc din nou . Masina a fost cumparata de afara pe pretul de 350 de euro ,pt ca asa erau mai toate pe acolo . Daca ati zice si voi de golf4 as mai zice dar de g3 deja imi vine sa rad . Daca am supernova nu inseamna ca sunt fan dacia ,ci o tin pt ca arata extrem de bine ,merge si trage la fel de bine si o tin ca masina de zi de zi . |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Orice masina arata rau daca nuti pasa de ea si no intretii,cunosc logan de 4 ani cu rugina de te sperii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- BV-91-FGM,1.4
1996 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Ai mers cumva cu un cielo korean? Scaunele si banchetele sunt altele decat cele facute in romania . Cielo din 2006 e facut in romania de fapt din 1996 pana in 2007 cand s-au mutat pe alte meleaguri o parte prin polonia si rusia parca inca se fabrica cu alta fata dar nu mai stiu exact . Si daca la golf 3 si cielo chiar ai o clasa de confort pentru ca 1 la mana ai servo directie care te ajuta la parcari si nu faci efort ,ai o masina care nu stai toata ziua sa sufli in jigler,ai o masina care ai catusi de cat confort nu zic ca e perfecta dar e mult mai buna decat nova in orice capitol . Cielo rugineste ? Logic ca daca nu stii sa o intretii orice masina rugineste si la cielo intradevar ruginesc pasajele spate si pragurile dar in rest masina la lonjeroane e mai greu cu rugina . Nu stiu sincer ce golf 3 ai avut dar am condus si nova si supernova si golf 3 si sincer nu prea exista grad de comparatie la unul care are ac,geamuri si lucruri de genul care pe dacie nu prea le gasesti . Plus de asta intereseazate la ce perioada se duc bucse ,capete de bara la VW s-au daewoo ca sa nu zic alte marci fata de dacia . La o dacie oricat de mult ai vrea la 1-2 ani trebuie sa faci bucsaraia de la materialele proaste folosite . Facem o comparatie avand si dracii 2 in curte si cielo 2 . In 100000 km la un cielo tot din 2006 al lui taicamiu numai de drumuri proaste am schimbat toti suportii la motor ca era imbatranit cauciucul si am preferat sa le schimb dupa 100000 km ,capatul de bara si bratul pe dreapta care m-au costat toate piesele cam 600 lei .. Asta fara sa pun kitul de distributie ,uleiul si alte nebunii care se schimba de regula .
La dacia in 4 ani am schimbat de 4 ori bucsele de proaste ce sunt si am cumparat doar piese de origine si asta cu 40000 km la activ in 4 ani ca masina de elev/student .Investitii de minim 2000 lei doar in bucse si alte prostii. Sunt fan dacia si o apreciez dar sincer sportiva dupa ce va fi reparata o voi tine doar de plimbari de duminica cum o tine si utilizatorul Popasan de aici . |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
- IS-60-GVE
1989 1410 si 1995 1410
|
|
donlucyan |
![]()
|
Lasama frate cu cielo al tau care consuma cat un tanc .
Despre g3 repet unu din 97-98 full da as cumpara unu ,dar unu fara servo,aer cond,oglinzi elecrice ,geamuri electrice nu prea cred ca ti-ar place.Eu asa am avut unu si chiar nu era cu nimik mai bun ca supernova.Am putea sa ne contrazicem non stop pe tema asta. |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
Lucian MC |
![]()
|
Asta sunt de acord, ca masina cheala golful e cam la fel ca si dacia supernova . Intradevar si recunosc cielo din 2006 cam ia 10 % in orasi si 6-7 % in exterior daca mergi relaxat si constant dar cum tatal meu are talpa grea si eu la fel ia cam 10 in exterior ,cel de korea ia cam 9% in oras si 6 in exterior la mers normal poate mai putin dar eu il am de 1 saptamana la strada si inca nu i-am facut consumul pe timp de vara cand toate is ok ci doar pe iarna la conditiile care au fost . Daca ai un gpl pe el cum am pe ambele cielouri nu e chiar mare problema consumului ca la un 10 % pe gaz e echivalentul la 6% pe benzina ca si costuri deci e perfect.
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
- IS-60-GVE
1989 1410 si 1995 1410
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
N-are rost sa se mai continue, ca deja se vorbesc discutii.
Aici se inchide. This post has been edited by bucatzel: 26 Dec 2012, 13:15 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:32 |