Vama Veche, Ce-am fost si ce-am ajuns
![]() ![]() ![]() |
Vama Veche, Ce-am fost si ce-am ajuns
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
yoy istenem...n-am fost in viata mea in vama da' m-ai convins ca ar fi trebuit sa ma duc (cand era cazul ca acu' nu-mi prea miroase a colt de rai).
This post has been edited by Lolek: 15 Aug 2005, 13:43 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Mwaahahahahahhahahahahhahahahaa
Ba ce stil ai !!!! M-am cracanat de ris mai ceva ca fotbalistii lu' Jiji la povestea asta |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Phiii si eu care-mi faceam probleme ca n-am ajuns sa vad Vama in vara asta (n-am fost deloc acolo si toata vara....week-end-ul viitor mergem...si tot asa...). se pare ca n-am pierdut nimic...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, zi mercic! Sa inteleg ca n-ai avut de-a face cu specimenul "jmecher mincatas cu ceafa groasa de la carat lantu de aur", care-si trage gipu' pana-n apa (nu glumesc!) si da manele de-i ia durerea de cap pe vamesii bulgari? Ca de, el a venit sa se dea cu schijetu' in VV. Si-i place ala mic si negru, si vrea sa-l auda si din apa. Asta am patit acu doi ani si m-am lecuit de vama. Mai trec pe acolo, dar..
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
AOLEOOOOOOO.... uitasem de aia care purtau la git tezauru' Romaniei furat de rusi in WW2. D-aia cu ghiulu' cit pateu' Antrefrig de 200.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
bine măcar că nu se aud încă manele în vamă...culmea e că vara asta am dat de manelari la vadu!!!și chiar mai încolo de vadu...
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Martinezule..superb...suuuperb..m-a uns pe suflet...
Si partea proasta ca Portita a aparut in Unica..sa vezi acum tartabloa de gardibloa...(VM pt cunoscatori..) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu se MAI aud! Acum doi ani era o terasa gard in gard cu Ovidiu, terasa goala non-stop, dar angajatul punea manele. Constiincios baiatu'!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(afh @ 15 Aug 2005, 13:54) bine măcar că nu se aud încă manele în vamă...culmea e că vara asta am dat de manelari la vadu!!!și chiar mai încolo de vadu... Stai c-a-ncercat un prostalau o miscare d-asta. Isi trasese taraba cu manele direct si de-a dreptu' linga Mitocanu', lasindu-i pe Nicolae Punguta si pe Hadrian Copilu' Miracol sa racneste din toate pleminile lor cit era ziua de lunga. L-a rugat Ovidiu (Mitocanu') o data, l-a rugat de doua ori... Pina la urma a adunat tot ce se putea numi boxa si statie de la Expirat si B52 si l-a tinut pe prostalau cu Rammstein din zori si pina la asfintit. Sa mai spun ca a doua zi n-a mai aparut in zona? Nu mai retin daca era acu' 3 sau 4 ani. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io anu asta n-am "prins" manele.... dar in schimb am reusit sa prind "super shoul" facut de KKT-II de la Kiss FM cu mega taraboiul lor de la Club A.
Adica aproape 12 ore de house la modesta putere de 100.000. WATT. Simtea-i wooferul tocmai de la cherhana... Pa astia cine puii mei i-a lasat sa se desfosoare.... unde m*** m*** ii este garda de mediu? PS! Nu mai sint barci cu motor si ski-jeturi... ii amendeaza comunitarii! VV este acum oficial rezervatie! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Marty |
![]()
|
Miki, se pare ca ne-am cam intersectat concediile. Din toata mascarada cu Free Dome Parade am desprins 2 lucruri bune: Suie Paparude si remixul lui DJ Pagal la "Viloent" al Parazitilor. In rest... am petrecut noaptea la Mitocanu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
De ce te mai duci ??? si de ce mai crezi, ca si altii, ca lucrurile se pot indrepta si nu strica din ce in ce mai mult ...
De ce, stand in cu totul alta parte, am facut kilometrii buni pana in 2 Mai si Vama Veche si anul asta ??? Pentru ca si eu, ca un timpit incurabil, nu pot scapa de amintiri si sper ... sper ... Da dar de aici si pana la hotia la drumul mare si inghesuiala infernala din 2 Mai si Vama Veche ar trebui sa fie cale lunga dar nu este asa ... au trecut ore pana am gasit loc la o terasa in 2 Mai, servirea si mancarea au fost deplorabile, preturi "ca la masa acasa", lume pestrita rau (ca sa raman "domn"), masini garla, dezastru muzical, inghesuiala ca la circ ... Din pacate cred si sper din toata inima sa fi fost ultima oara cand inima si numai ea ma conduce din nou acolo ... desi exista inca un loc cu oameni, atmosfera, muzica, mancare & bautura ca pe vremuri - 2 Mai nudisti - si de aici pana la a se strica si acest loc mai este un singur pas ... pentru ca va rog pentru a mia oara - cand mai gasiti un loc atat de frumos cum au fost 2 Mai, Vama, Portita, Sf. Gheorghe si la intoarcerea acasa va intreaba lumea cum a fost va rog sa raspundeti invariabil - nasol sa nu va duceti niciodata - poate alte locuri vor scapa ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cat o mai fi plaja la nudisti..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
care plaja ??? mai exista o portiune de deal pe care se campeaza si se expune lumea goala la soare ... ce sa iti spun 30 de corturi maxim ... in schimb crede-ma ca apa din golfulet este excelenta, atmosfera super, muzica (daca ai mai fost pe acolo) a pui tu, mancarea decenta, ... ca doar pentru astea, mergeam pe vremuri in 2 mai sau VV - pentru nisipul fin si altele recomand cu caldura Mamaia -
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Marty |
![]()
|
In VV s-au dat anul asta amenzi pentru "expunere indecenta", 3 mil. a piece. Eu i-as da in judecata, este o desconsiderare a fiintei umane. Cum sa dai 3 mil. pe genitalul/genitala unei persoane? Mi se pare infim, pentru 3 milioane nu le-as arata nici degetul mijlociu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
luxcor |
![]()
|
hai mai marty ca ne se poate amenda fixa ptr. asa ceva
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Marti, da' topless e expunere indecenta? Da' tanga? Da' topless + tanga? Da' cat de decoltat trebuie sa fie slipul ca sa fie indecent? Conteaza daca e rasa tipa sau nu (stii tu unde..)? Sunt curios cum reactioneaza organu' (ala cu cap de creta, stii tu care) la aceste intrebari.
This post has been edited by vv: 15 Aug 2005, 15:12 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Amenzile s-au dat pina in 20 cm
Peste s-au dat premii ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
vama veche.... ehee... ce vremuri... ce viata....
El Comandante combinat cu Jack si Ovidiu, vodka puturoasa combinata cu berea ieftina si nudiste combinate cu nudiste (altele)... ehe... Astea erau odata, de 2 ori...(odata de 3 ori... ![]() Anul asta am avut puterea sa nu calc in Vama, cu toate ca masina tot tragea spre Vama iar cu frica trageam spre o alta statiune (una de pensionari)... asta e... Si o parere personala: Actiunea "SAVE VAMA VECHE" nu a facut decat rau... Reclama in ziare (corturi, NUDISTE, terase, NUDISTE, libertate, NUDISTE, NUDISTE, NUDIS...) atrage in mod normal TZARANUL si TUCIURIUL... Imprumuta ul latz de aur de 15 kile, 3 bratari groase, isi spala dacia si hai fratzie in VAMA VECHE sa "imbarligam" rockiste nudiste... Si asa se duce pe **** Vama noastra... Vazand viitura de boraturi si de capsunari veniti in concediu cu puradeii dupa ei, patronii de terase incearca sa profite si baga umbrelute cu bani, bere scumpa, sau 100.000/100ml de tequla (aia la 250.000 sticla in billa) si asta din cauza "fenomenului SAVE VAMA VECHE"... Nu shtiu daca era bine sa fie lasat totul asa cum era... dar actiunea SVV, parerea mea este ca a fost gandita gresit... Asa ca mai bine hai la mare in alta parte... ZIMBAWE, TRINIDAD TOBAGO sau PAPOUA NOUA GUINEE... cred ca e mai bine acolo... si nici nu trebuie sa salvam nimic.... ![]() PS: NUDISTELOR VAMAIOTE, IMBRACATI-VA SA SCAPAM DE COCALARI !!! ![]() PACE! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am fost pt ultima data anul trecut in 2Mai.
Aceeasi lume proasta, manele etc-uri de care a zis si Marty. Prefer sa raman in suflet cu atmosfera de acu 7-8 ani. Nu mai vreau sa merg acolo. Adio VV, 2Mai, nu mai sunteti si nici nu o sa mai fiti ce ati fost. Chiar daca ar goni manelele si prostul gust tot ar arata ca fata violata si recuperata din gasca de tigani. Poate o faci sa arate bine din nou dar tot violata va ramane. Asa ca ma gandesc ca ar trebui sa o salveze altii pe VV si pe 2Mai. Asta e, nu te poti opune comertului si dorintei tuturor de a spune complice: Bah mi-am facut concediul in 2Mai, liniste si relaxare asa ca in comuna primitiva. Oricum e misto sa-i intrebi: 1) Si cum a fost in dusurile in vazul lumii si cu apa rece? 2) De cate ori ati cantat pe plaja la chitara? 3) La cate "marele tur" ai rezistat? 4) Ti-au furat pantalonii scurti din cort? 5) Ai celular? Asa ca o sa ma duc in Grecia ca toti ghertzoii. Macar de aceeasi bani o sa ma simt bine |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat Save Vama Veche a facut rau Vamii si cat mediatizarea intensa de care a avut parte inainte de actiune...
Si eu am inceput sa merg in sila acolo, asta fiind primul an in care m-am tot fatait pe litoral in loc sa stau in Vama... Desi eram la fel de acrit de ceea ce s-a intamplat cu Vama, aflati ca se poate si mult mai rau... Dati o tura prin Neptun, sa vedeti ce senzatii va incearca... BTW, ala nu era Liberty parade (au plecat istericii aia cu fluierele ca nu mai aveau loc in vama) asta e ... ? ... hmmm. Ceva cu Festival in orice caz, organizat de vali barbulescu. Am aflat din timp de planurile lor si am mers la mare cu o sapt. inainte. Haha This post has been edited by cosmin_m: 15 Aug 2005, 17:08 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am fost si eu in Vama, tot in perioada cu Free Dome. M-au terminat psihic 24 de ore cu muzica aia.
In rest manele nu, curatenie nu prea, femei gramada, alcool ieftin, vreme buna, apa calda. Parca an de an e mai rau. Trebuie sa gasim altceva, dar sa nu spunem la nimeni... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost o singura data in Vama, anul trecut, si am ramas profund dezgustat. Eu nu stiu ce a fost Vama Veche inainte, dar acum e un mare kkt.
Iar concluzia de anul trecut, dupa ce am fost in mai multe localitati de pe litoral, e una singura: Nu ai nici o sansa sa faci in tara noastra un concediu decent la mare. E mult mai bine in Grecia, Turcia sau alte tari. Preturile, cu transportul inclus, sint aproape aceleasi. Chiar daca te cazezi la un hotel foarte bun pe litoral, gen Savoy, si maninci numai acolo (daca maninci in alta parte ai mari sanse sa te strici la stomac), nu ai cum sa scapi de o multime de lucruri urite: oameni cu comportare dubioasa, apa foarte murdara sau plina de alge, etc. This post has been edited by Vlad Georgescu: 15 Aug 2005, 19:09 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
pai cam tre s'o punem de'un mic blitzkrieg. macar pana prin pelopones. ca pana pe acolo, plaje neatinse de turismul supermarket...
![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, ce-a scris Marty e ceea ce numesc io tragedie optimista. Desi e foarte comica atunci cand citesti, dupa ramai cu un gust amar. Oare chiar nu se poate gasi nici un loc in tara asta unde sa nu fii invadat de melteni si de prost gust? Io nu inteleg ce-i atrage. Anu asta n-am ajuns in vama, dar in ultimii ani am fost absolut stupefiat de unele specimene vazute in vama: gibonu manelist jmecher cu lant de bicicleta galben la gat, mamaie de la tara cu costum de baie antebelic si basma in cap, familie de melteni cu tata proletar, mama casnica telenovelista si 2 copii nereusiti. Bai frate, e loc pentru toti sub soare, e plin litoralul de statiuni facute special pt ei. Neptun pt. cocalar, Mamaia pt. familia ceausista stas, Eforie Sud pt. batrana in cautare de namol de dat la shale si incheieturi. Ce-or cauta mai fratilor aia in Vama?! Io chiar nu am inteles. Nici lor nu le face placere, nici noua. Pe bune de n-am fost la un pas sa ma duc sa-i intreb ca sa-mi lamuresc misterul. E de neinteles. Daca-i intrebi ce parere au ei de multimea de rocari beti de pe plaja, cu siguranta se declara dezgustati. SI ATUNCI DE CE VIN ASTIA FRATILOR???? Daca mergem in Mamaia si punem rock pe plaja, stam goi si ne distram, oare liota de familisti nu se va oripila? Cu siguranta. Pai si atunci ei de ce vin ma nene in vama, de ce? Daca gaseste cineva raspunsul io il declar geniu.
De vreo cativa ani cei ce cauta vremurile de alta data din vama au inceput sa se duca in Sfantu Gheorghe. Din pacate, festivalul de film inaugurat anul trecut si re-editat si mult prea promovat anul asta, va face ca mai devreme sau mai tarziu sa se intample si in Sfantul ceea ce s-a intamplat in Vama. Singura speranta eaccesul mult mai greu, ca acolo nu se poate ajunge cu masina si ideea de distractie de uichend cade din start, din moment ce numai drumul cu vaporul din Tulcea in Sfantu dureaza 4-5 ore. Om trai si om vedea. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ashu, haladui prin delta aproape in fiecare an din 1994 incoace.
daca in 96' puteai haladui pe grind la carorman vreo doua saptamani fara sa intalnesti fata de om, acum, oriunde te-ai da, dai de ei. si nu vorbesc de portita (unde se pare ca acum fara inel bvlgari nu mai calci) ci de crisan, mila 23, rosu-rosulet... si e chiar mai rau decat ce spuneti voi. tata proletar, cu mama telenovelista... parfum. ce am vazut eu erau samsari de masini combinati cu coifeze. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Marty |
![]()
|
Cred c-a venit timpul sa-mi indrept atentia si catre litoralul bulgaresc al Marii negre. Varna, Albena...zice lumea ca e cul si mai eftineaua decit la noi. Din cite am vazut eu la tilivizor, arata chiar cul, ceva cam ca la Greci.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:35 |