Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Când îl avem pe marian Munteanu...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ce rahat sa faceți și cu ala?
Un Opaina n-ati pune și voi... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
Nu, eu sunt Klaus. J.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Jul 2012, 00:01) Deci ca simpatizant și votant PNL am zis să-mi fac topic, na! Poate mai găsesc și alți simpatizanți pe-aici cu care să discut pe tema asta, că m-am săturat de curentul actual - pro sau anti Băse. CPLM, soarele se învârte după ăla? Bine, recunosc că momentul nu-i cel mai fericit. Chucky interimar la Cotroceni, Chițoiu interimar la partid. Cred că de-aia am și deschis topicul, în speranța unor zile mai bune. Prima întrebare: cum scăpăm de-ăștia? Mandria partidului, floarea partidului. Lumina calauzitoare a PNL-ului. Alina Gorghiu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Imi place raraiala ei
![]() |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Ocțidendu' ți-a dezvoltat niște gusturi ciudate...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
crezi ca degeaba e decadent?
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Nu știu cum e, da' dacă tot aduci aminte înseamnă că într-un fel sau altul ești marcat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
uuuuu, psihologie inversata inversata...
![]() sa vorbim de marian munteanu. este ca are totusi niste idei sanatoase? |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Te rog să mă crezi că nu știu, nu m-a interesat personajul. Și nici nu prea mă interesează.
Remarc totuși violența cu care ong-urile de o anume orientare (nu tocmai prietenoasă României) au sărit la gâtul lui. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
nu te ingrijora, o sa ai ocazia sa-l studiezi. primaria bucale e uvertura, ca primar nu iese sigur, da' trebuia pus in context.
eu cred ca intre tine si liberali se va infiripa o idila... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Apr 2016, 07:16) Nu se poate, vorbesti prea mult ca sa fie adevarat! ![]() QUOTE(Han Solo @ 15 Apr 2016, 09:22) Pai tocmai asta e ideea: nimeni nu l-a intrebat cu subiect si predicat ce idei are! Singura chestie pe care am aflat-o despre el e ca a bagat in istericale toata "gasca sorosista", notniuzu', "talpableaga", volodea tisminetki cu toti 'contributorii lui and co! De au ajuns aia sa-l citeze pe ilici, ceea ce, tre' sa recunoastem, e o performanta pentru notnews! Deci avem asa: pe deoparte o haita care foloseste exact "argumentele" unui comunist convins si declarat care a nenorocit tara asta din '90 incoace, pe de alta parte un individ cam sters dar care a reusit prin simpla prezenta sa starneasca haita respectiva! Ia ghici, pe cine as vota? Sper doar sa nu se blegeasca peneleul si sa-l retraga, poate da Al de Sus si-l pun la alegerile generale, macar sa am pe cine vota! ![]() This post has been edited by Garett: 15 Apr 2016, 09:14 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
ai si tu rabdare un pic...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
După cât "îți place" se pare că e ceva de capul lui...
E și reclama negativă bună la ceva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
cum ziceam, toate diatribele lui tapalaba de acum mi se par la fel de ridicole ca si acum 5 ani cand imi explica cat de minunat e base
![]() pozitia mea e clara si asumata: cred in deschidere, in schimb, in afirmarea personala a locului in lume, fara carje istorice sau ideatice iluzorii si in evitarea cu orice pret a oricarei suferinte inutile. ce ma va fascina la munteanu, va fi cum artefactul asta va fi inghitit pe nemestecate ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
L-am văzut într-un rezumat la Sinteza zilei. Îl întrebau când i s-a propus sa devina candidatul PNL.
Mi s-a părut că nu e întreg la cap. http://youtu.be/hsEelWv6oHc This post has been edited by ady77: 15 Apr 2016, 09:32 |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
mah, poti sa le zici cum vrei. da' strict la valoare nominala, 'spiritul european' sufera de ceva lipsa de 'securisticoprocuristica' as zice eu, ca salah abdeslam a putut sa o taie pentru ca politia n-are voie sa faca perchezitii dupa 8 seara, de pilda.
ca vezi matale, asta e pericolul etichetelor. sa-i luam pe daci. ce pana meah stim noi despre daci? de-a binelea? nu mare lucru, indraznesc sa spun, ca nu s-au obosit sa ne lase ceva scris. prin urmare, daca te consideri darz, principial si predispus spre viata comunitara, de ce pana meah nu o iei ca atare si incerci sa-ti validezi alegerile de viata, foarte legitime de altfel, prin tot felul de pseudo referinte istorice? |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
N-am inteles mare lucru, drept sa-ti spun...
![]() Dpmdv toata isteria "antinationalista" este doar circ, motivat de interese nu neaparat romanesti. Daca citesti lista celor care s-au scandalizat de povestea cu "Marean" gasesti 99% dintre ei ca fiind traditional "sorosizati" si/sau "basisti". Asa ca... ![]() This post has been edited by Garett: 15 Apr 2016, 12:15 |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
iata un punct interesant: din cate am inteles, eu sunt 'soroist' pur-sange. ma asigura dragos.
ok, la urma urmei de ce nu, numa' ca nu prea imi dau seama ce inseamna a fi 'soroist'. apartenenta institutionala? neah, ca din pacate nu am luat niciun ban de la el ![]() mare comuniune de idei? nici atat, am dat de cateva editoriale de'ale lui pe project syndicate si mi s-au parut plictisitoare, 'self-serving' si pline de platitudini. prin urmare, din punctul meu de vedere, ramane doar o eticheta de rumegus, vehiculata drept motivatie si argument suficient pentru cineva suficient de nesigur incat sa aiba nevoie de proptele intelectuale in locul ideilor proprii si de confortul unei alte etichete care sa il valideze. se aplica oriunde, c@catul nu are o margine curata, 'nationalistii' i-au luat drept inamici pe 'soroisti', iar 'progresistii' ii ataca pe 'legionari'. prin urmare, daca eu am nevoie de o eticheta 'buna', sigur exista o eticheta 'rea' acolo-afara. cam asta incerc sa spun. daca mie mi se pare munteanu ridicol pentru ceva, nu e pentru autoetichetarea 'nationalista', ci pentru procesul extrem de straveziu din spate. tipul e un arhetip, menit sa catalizeze 'antisoroistii', 'dacii liberi' si restul bizareriilor astora care in fapt nu zic nimic. This post has been edited by Han Solo: 15 Apr 2016, 12:45 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Evident, toate sunt așa pentru că le zici tu.
P.S. Ai dezvoltat o ușoară obsesie în ceea ce-l privește pe MM. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nue candidatu, astora din topic, la cea mai mare primarie din tara?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:38 |