Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi mai sus.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cred ca riscam sa intram intr-o bucla infinita aci.
da-mi voie sa te ajut - cand ai dubii, baga-l pe asta: ![]() o data din cinci merge si un 'si? probleme?' Pace ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 15 Apr 2016, 13:43) Pai uite, de exemplu, boia, mare "istoric" can-canist finantat copios de soros. Ti se pare a fi benefic pentru Romania si interesele sale? Prin "sorosist" eu cel putin inteleg un "hipster multikulti" atat de patruns de "esenta europenismului" incat e in stare nu doar sa nege, ci chiar sa denigreze si sa scuipe tot ce tine de Romania, romani etc doar de dragul acestui "curent". O persoana caruia i se pare nu doar normal ci chiar o "datorie sfanta" sa minimalizeze critice etc orice este legat de istoria romanilor in numele "demistificarii" si "globalizarii". This post has been edited by Garett: 15 Apr 2016, 13:02 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
n-am citit nimic de boia
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Han Solo:când sunt de acord cu tine, nu-i bine. Când nu, iarăși nu.
Cine sa mai înțeleagă? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Apr 2016, 10:29) L-am văzut într-un rezumat la Sinteza zilei. Nu puteai sa zici asa de prima data? Acu'-nteleg de ce obosesti asa repede. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai nu mai aveam nicio scuza.
![]() L-am vazut pe youtube. |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
pishoo loomee: http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale...na-mod-real.htm
QUOTE Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag cadidatura la Primaria Capitalei LE: pescuita de la Teodor Tita, pe FB: QUOTE PNL se întrece pe sine. A lasat azi doi candidați fara sprijin politic: Munteanu si Ciucu. ![]() ![]() This post has been edited by Han Solo: 20 Apr 2016, 17:16 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Propun sa se comaseze topicul despre pnl cu cel despre imbecilii autohtoni, in fond au acelasi subiect...
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect! Dar cei care posteaza acolo se vor umple de reporturi de la hortodocsii lăbărali, indreptatiti sa se simta jigniti in doctrina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Kamikaze) Următoarea lovitură de imagine a PNL-ului va fi să își schimbe numele în "PSD-ul vechi". |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Seria de gafe PNL e fara sfarsit: in sectorul 1 am primit un flyer cu catindatul - Nazare, recomandat de.... de.... hai ca nu ghiciti - de Chilli Man.
Da, tata. Dupa ce s-au cacait 100 de ani sa dea 4 candidati ( si asta ultimul parca nici n-ar vrea sa candideze), dupa ce agramatul Sava a dat mana cu Piedone si nimanui din PNL nu i s-a parut scandaloasa alaturarea, acum Nazare (pe care initial voiam sa-l votez) e garantat Chiliman. M-am uitat pe flyer, nu este vreo contrareclama a PSD. FMCC. Ma hotarasem oricum de vreo doua saptamani sa merg cu frantuzoaica, Clatita si cum o mai cheama. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nicușor și frantuzoaica și la mine. Chiar dacă degeaba.
Trădez peneleul, pe motiv că a ajuns o adunătură de idioți patentați. Da' să nu mă spuneți ![]() This post has been edited by Markos: 31 May 2016, 19:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 31 May 2016, 20:22) Hai sa zicem ca PNLul ne-a tradat pe noi, fraierii care voteaza... La nivel national cred ca sunt putini candidati PNL care sa nu mai fi fost alesi sau macar sa fi candidat si pe listele a cel putin alte doua partide. Nu ca la alte partide n-ar fi exact la fel ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Care penele?
Toți o apă și-un pământ, ascunzând în spatele unor acronime politice mai mult sau mai puțin consacrate aceiași pepinieră: FSN. Un urmaș al pecereului după care văd, cu surprindere, că mai sunt mulți care lăcrimează. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE "Si eu si Vasile Blaga in calitate de lideri am stat intotdeauna la dispozitia colegilor nostri cam toti au spus acelasi lucru: rezultatul este unul bun nu este cazul sa facem congres, nu este momentul unor miscari intempestive, nimeni nu se tine de un scaun." QUOTE "PNL a obtinut la aceste algeri locale cel mai bun scor de dupa 1990. La Bucuresti rezultatul a fost departe de cel pe care ni l-am dorit http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale...a-precedent.htm ...nesimtirea e mare...da' mai mare e cadoul pe care il vor primi de la psd...asa ca nu se pune problema vreunei demisii...se vehiculeaza numele lu frunzaverde si al lui busoi...cu astia vor sa ce??? modernizeze? QUOTE E o înfrângere devastatoare. În urmă cu 24 de ore nimeni nu își imagina un București 100% roșu. QUOTE Cel mai mare pericol cu care se confruntă PNL acum este triumful ideii că reforma internă și integritatea sunt niște tâmpenii ineficiente.... Nu: singura șansă a PNL este să accelereze reforma internă. Întinerirea. Modernizarea. Schimbarea. Fără găști și lupte de putere. Printr-o voință unanimă. E mult prea facil și e absolut inutil să găsim un vinovat sau doi. Problema e structurală, nu contextuală. Criza e strategică, nu cauzată de erori tactice (chiar dacă ele au existat, slavă Domnului: validarea lui Marian Munteanu în două ore, fără o verificare a biografiei, a fost una din ele; atacarea lui Nicușor a fost a doua). http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale...rma-interna.htm ...o minte lucida...probabil va fi exclus... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Da, a fost:
QUOTE Conducerea PNL a decis să îi excludă din partid pe Theodor Paleologu și Cristian Bodea. Paleologu despre excludere: "Suită de imbecilități piramidale ale conducerii PNL" http://www.mediafax.ro/politic/conducerea-...ii-pnl-15494232 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce scandal a fost când a fost exclus zgonea din PSD - ca cică e dictatura la pesedei ca omul doar și-a expus punctul de vedere...când se întâmpla fix același lucru la pedelei - totul e ok dupa propaganda -digi,irealitatea et comp....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualit...tru+o+functie+i
'ai de capu nostru...asta era speranta/opozitia la psd/usl/alde??? |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cei doi caraghiosi din fruntea partidului care doreste puterea in toamna continua neobositi sa farame partidul, cu o noua lovitura de baros: discutii cu UNPR pentru fuzionare/absorbtie. Marii strategi ai PNL s-au gandit ca absorbtia acestui PSD mai mic, mai stupid si mai rapace e o masura tocmai buna pentru a mai curata imaginea partidului (cu Gabi Oprea, acest David Beckham al politicii noastre!) si pentru clarificarea ideologica, desigur.
http://m.hotnews.ro/stire/21097826 Da' chiar nu-i ia nimeni de guler pe carpanosii astia doi, sa-i dea de-a azvarlita pe scarile sediului, mama lor de viermi!! ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gabi oprea va fi reevaluat si zilnic își va bea cafeaua la cotroceni cu werner si julien.
21 Jun 2016, 23:21: Oprea va fi reevaluat si zilnic își va bea cafeaua la cotroceni cu werner. This post has been edited by tony-s: 21 Jun 2016, 23:21 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Prea multe cafele.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Găbițu copreșe dinte al PNL-ului.
![]() Tata Puiu, coleg al brătienilor. ![]() This post has been edited by DragosP: 22 Jun 2016, 06:27 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Interesu national o cere, hastag colectiv.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 21 Jun 2016, 20:52) Cei doi caraghiosi din fruntea partidului care doreste puterea in toamna continua neobositi sa farame partidul, cu o noua lovitura de baros: discutii cu UNPR pentru fuzionare/absorbtie. Marii strategi ai PNL s-au gandit ca absorbtia acestui PSD mai mic, mai stupid si mai rapace e o masura tocmai buna pentru a mai curata imaginea partidului (cu Gabi Oprea, acest David Beckham al politicii noastre!) si pentru clarificarea ideologica, desigur. http://m.hotnews.ro/stire/21097826 Da' chiar nu-i ia nimeni de guler pe carpanosii astia doi, sa-i dea de-a azvarlita pe scarile sediului, mama lor de viermi!! ![]() ![]() nu stiu ce e asa de surprinzator. Pnl-ul dovedeste pe zi ce trece ca e o jumatate cu drepturi depline a uslamului. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:36 |