Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vijelie @ 14 Nov 2012, 13:38) Depravatule! Deaca erai roman sadea stiai cum ii chiama pie toti, iar la macar jumate stiai si data nasterii! ![]() QUOTE(corbex @ 14 Nov 2012, 15:43) Niciodata. La noi vor fi decat ordinali! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
As incerca sa pup monitorul dar mi-e teama ca tot pe Base il nimeresc.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Nov 2012, 16:43) La noi e "decat" colonel! @dacis: cum era mantra aia ca austeritatea e panaceu? http://m.hotnews.ro/stire/13615841 Bancile s-au ingrasat, G&S s-a umflat de-a binelea, reset and new game! Prostimea doar a platit, ca deobicei... This post has been edited by Garett: 15 Nov 2012, 07:19 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca Garett si-a castigat dreptul de a deschide un topic despre FMI.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cred sa stie chiar atitea despre FeMeI ca sa deschida un topic. El e familist serios.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Moș, moș, da' tot la prostii se gândește!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
Becali, în conflict cu Adriana Săftoiu: "Pufuleț! Pufulețul lui Băsescu" - "Nu mi-e frică de tine!"
Intre ei, penelistii ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
A mai zis si ca el nu se cearta cu proaste. Deci nu se cearta cu nimeni in PNL.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=oBjauTFhMqc
![]() ![]() ![]() QUOTE Într-un discurs ținut la Iași în fața primarilor și liderilor de organizații PSD și PNL din județ, reuniune desfășurată în aula Bibliotecii Universitare din municipiu, Crin Antonescu i s-a adresat lui Fenechiu spunându-i "domnule ministru". Antonescu a afirmat că "sută la sută Fenechiu va fi ministru", adăugând că, "în proporție de 99 la sută", și Varujan Vosganian se va regăsi în viitorul Guvern Ponta. "Spun 99 la sută, pentru că n-am apucat încă să îl întreb", a precizat președintele PNL. Ulterior, Antonescu a explicat, într-o conferință de presă, că are determinarea de a propune în forurile partidului ca vicepreședinții PNL Relu Fenechiu și Varujan Vosganian să dețină funcții de miniștri în viitorul Guvern Ponta. ![]() ![]() ![]() http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-i...-ponta-10346290 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vijelie |
![]()
|
Călin Popescu Tăriceanu îl critică pe Crin Antonescu și anunță un plan de guvernare propriu:
Necesitatea introducerii disciplinei fiscale. România are o mare problemă legată de lipsa de disciplină a cheltuielilor la nivel central și la nivel local, la nivel local este o tragedie Zero la sută impozit pe profitul reinvestit, revenirea la TVA de 19% și respingerea propunerii USL privind TVA diferențiat. Reducerea taxelor și impozitelor care au efect direct asupra consumului. Datoria publică să nu depășească 40% din PIB, eventual la limită chiar printr-o normă constituțională Contract social cu românii care să însemne zero la sută tăieri de salarii și pensii în următoarea perioadă Reindustrializarea României care “trebuie să fie competitivă la nivel european și internațional”, prin încurajarea apariției unor “poli industriali în sectoarele de producție”, iar pentru acest lucru statul să aloce anual 0,5% din PIB. Nici nu ai zice ca a guvernat Romania 4 ani. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Pe vremea aia nu era nevoie de reforme. Economia duduia singura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Verginel Gireadă (PNL), proaspăt deputat de Botoșani, ales cu 15.000 de voturi, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Într-un interviu pentru gândul Gireadă spune că dosarul său este unul politic și că a fost "bobinat pe față" de adversarii politici.
Deputatul de Botoșani care și-a luat diploma de BAC în 2012, la 42 de ani, este un bun teoretician al principiilor anticorupție. "Parlamentarii nu mai trebuie să aibă imunitate. Să meargă în fața instanței", a declarat Verginel pentru gândul. Spune că vrea ca sistemul judiciar să se schimbe. "Justiția care m-a condamnat la momentul acela a fost într-un fel, acuma poate o să fie altfel", spune Gireadă. Penelistul Verginel ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Antonescu trece la EXECUȚII: Adriana Săftoiu, dată afară din PNL Sa-i reguleze cainii pe toti maretii conducatori ai Partidului National berbecaliberal, si usca-i-s-ar ficatu cel nou aluia de i-a pus acolo.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
O fi facut ea ceva.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
L-o fi injurat, o fi spus ceva urat
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Garett |
![]()
|
Ma miram eu de ce facea figuratie labe1_tv in ultima vreme! Facea "dizidenta" de fapt! Ok, sa vedem acum unde aterizeaza! Ceva pronosticuri? Eu as zice FC. A inceput campania de "reconstructie a dreptei" in jurul "marelui om de dreapta" de la UTC!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E sper ca Antonescu , Fenechiu si compania de mafioti infiltrati in PNL sa-si ia bagajele si sa se inscrie ori la PSD ori in partid la mentorul lor, varanul
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai vrei sa iasa de la guvernare asa repede? Mai asteapta cateva luni...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 23 Dec 2012, 09:10) Ma miram eu de ce facea figuratie labe1_tv in ultima vreme! Facea "dizidenta" de fapt! Ok, sa vedem acum unde aterizeaza! Ceva pronosticuri? Eu as zice FC. A inceput campania de "reconstructie a dreptei" in jurul "marelui om de dreapta" de la UTC! adica madama nu mai e frecventabila? Doar pentru ca nu mai e cu voi? Ca nu te-am auzit cartind impotriva ei cat a fost la voi in echipa. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
Dl. Antonescu ne ureaza ce stie dansul: cai verzi pe pereti.
http://m.adevarul.ro/news/facebook-magazin...ec1b/index.html Liberalul Suprem ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai Chiliman!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ai confundat aghiasma cu palinca?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, dar la sfârșitul săptămânii se pune de un congres.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Rezultatele se cunosc deja.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Cine va fi fost deja ecsclus?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Astia nu se pot manca intre ei decat la congrese ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai vrea sa se manance mai des?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:12 |