Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Recomand
![]() QUOTE Acesta i-a comunicat președintelui PNL "că nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de instituțiile statului roman după bunul său plac" și că, prin aceste afirmații, Antonescu "a devenit cel mai ridicol și caraghios politician român". "Un adevărat Domnu` Goe de care Caragiale ar fi fost tare mândru!" a declarat Mihai Stănișoară. Din pacate, textul integral (http://www.mihaistanisoara.ro/1/domnu-goe-al-politicii-romanesti-a-epuizat-toate-gafele-in-materie-de-diplomatie-a-devenit-cel-mai-ridicol-si-caraghios-politician-roman/) a disparut în mod misterios de pe saitu' Mihai Stanisoara - Serios. Lider responsabil. Politician de dreapta |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Saracii de ei, nu isi mai revin dupa plecarea lui Gigi Becali.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Mihai Stanisoara a fost intrebat cum comenteaza declaratiile extrem de critice pe care le-a facut recent la adresa lui Crin Antonescu, de genul "a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman", "un adevarat Domnu` Goe de care Caragiale ar fi fost tare mandru!" sau "stilul dictatorial al lui Antonescu de a-si teroriza colegii de partid, speriat de prabusirea lui in sondaje si de lipsa de incredere a electoratului in viziunea sa politica", dar acesta nu a considerat ca este vreo problema, fiind vorba de atacuri politice. Ce simpla e politica la noi. This post has been edited by Markos: 6 Mar 2013, 18:40 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La nemti e ceva mai complicat, naturlich:
“O aderare a Romaniei si Bulgariei la Schengen este exclusa in prezent, deoarece apartenenta la spatiul de libera circulatie este legata de anumite premise”, a declarat secretarul general al FDP, Patrick Döring, cotidianului “Die Welt”. FDP = liberalii germani, am fi tentati sa spunem, dar ei nu au valoarea lui Becali si demnitatea lui Frunzaverde & Stanisoara. LE De asta uitasem complet: "Mihaita Calimente, despre Finlanda: Mancatorii de reni se tem ca venim sa le tundem renii?" Calimente, deputat liberal ![]() This post has been edited by vijelie: 6 Mar 2013, 18:12 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Fraier, reni-s chiar gustosi!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Senatorul PNL Tudor Chiuariu a declarat că menținerea sistemului bicameral la momentul revizuirii Constituției a fost decis de electorat la alegerile parlamentare din 2012, când efectele referendumului din 2009 privind Parlamentul unicameral au fost anulate.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi nu? În loc de 300 nu s-au ales 600? Nu-i clar că s-a anulat?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acu' serios ca nu stiu cat mai e de relevant referendumul ala dupa 4 ani.
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Corect, lumea a ajuns azi in stadiul in care ar vota parlament tricameral numai sa scape de Basescu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acu eu nu inteleg de ce mai trebuie dezbatute modificarile propuse pentru constitutie.
Conform conceptelor democratico-basesciene, ele trebuie supuse direct referendumului, ce atatea dezbateri prealabile, la fel cum a fost si la referendumul cu unicameralul si reducerea numarului de parlamentari, care s-a facut de pe o luna pe alta, fara discutii, fara argumentari etc. Asta e democratia adevarata, asta de care se agata matrozu, fara nicio discutie prealabila, direct la vot. Sa voteze prostii daca stiu ce! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
O soțietate fără prințipuri, carevasăzică nu le are, dom'le.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Noi suntem mici copii cu Constitutia, pe langa astia.
LE: asta cu studentii de la stat e tare de tot. This post has been edited by Markos: 12 Mar 2013, 11:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Au luat-o rău pe ulei ungurii.
În schimb, au definit clar ce e familia: bărbat+femeie, cu sau fără copil. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Mar 2013, 11:26) Acu eu nu inteleg de ce mai trebuie dezbatute modificarile propuse pentru constitutie. Conform conceptelor democratico-basesciene, ele trebuie supuse direct referendumului, ce atatea dezbateri prealabile Naivu-le! Basescu=politician. Cacarau+Ponta=politicieni. Rezulta ca Basescu=Cacarau+Ponta. E matematica clasica. Nu spun ca Garret n-ar putea gasi si exceptii de la agalitatea asta, in favoarea celor din urma, desigur! This post has been edited by corbex: 12 Mar 2013, 11:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
Pufoaică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Spirt sanitar ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
Apropo de unguri, câteva din modificările din constituție sunt destul de grave, UEistic vorbind. Sunt curios care va fi poziția finală a Bruxellului, care deocamdată "și-a exprimat îngrijorarea profundă".
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
"UE" oricum e o aberatie...
On-topic, la ora actuala Pnl-ul se duce de rapa cu oamenii astia (din conducere). |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
Treaba asta n-ar trebui să bucure pe nimeni. Pdl-ul s-a dus la balamuc, pnl-ul e pe drum, despre ppdd n-a mai auzit nimeni nimic de când i-au închis jucăria lui DDD. Ce rămâne?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce trebuie, aia rămâne!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
I-ai stricat ziua lui kum
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Dacă nu sesizează ironia tristă din postarea mea, asta e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baa mediocrule... n-are Dragos capacitatea sa-mi strice mie ziua
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Partidul National Liberal ar putea deveni Partidul National Leberal-Democrat. Cu 2 presedinti si 276 de vicepresedinti. Nea' Vasile Co-Presedinte.
Mai ramin 233 locuri pentru membri de rind. This post has been edited by corbex: 12 Mar 2013, 13:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Nu sub domnia lui Cacarau.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Pai el e initiatorul. Ca sa-i traga presul de sub picioare lu' fratele Ponta. Cacarau are ambituri extrem de foarte mari.
This post has been edited by corbex: 12 Mar 2013, 13:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Cacarau înca mai spera sa prinda sfarsitul lui 2014 cu useleul întreg si cu el - candidatul usele la presedintie. E singura lui sansa sa-si vada visul cu ochii.
Prin urmare si ca atare, cacarau e cel mai mare fan al usele, de departe. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Cacarau e instabil psihic. Nimeni nu stie ce vrea el, de fapt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:18 |