Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nea Vasile, daca il mai contreaza mult pe Base, ajunge pe la DNA si nu-l mai ia nimeni dupa aia.
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Basescu, faptele vorbeste.
Iar la capitolul asta nea Vasile este vulnerabil. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vaai, l-a facut Base muci pe nea Vasile, pe feisbuci
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Previzibil, desi Base ar trebui sa-i suga cariciu' pe viata lui Blaga, ca fara el prostanacu' ar fi locuit acum in palatul Cotroceni...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta si face, dar nea' Vasile incearca sa schimbe, pe sest, cariciul lui cu al lui Ponta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu as zice ca nu il lasa inima sa-l dea din gura, dar are copii de crescut.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Doi deputati PNL din Botosani, Costel Șoptică si Verginel Gireadă, ultimul fiind condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, si-au angajat unul altuia copiii la birourile de parlamentar "pentru a nu fi acuzati de conflict de interese de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI)", scrie Monitorul de Botosani. Contactati de HotNews.ro, cei doi deputati s-au aparat spunand ca nu incalca nici o lege si ca nu vad o problema morala in faptul ca si-au angajat unul altuia copiii la birourile parlamentare. Ce-a ajuns partidul ăsta.. Șoptică și Gireadă ![]() QUOTE "Da, si ce e rau in asta? Nu incercam sa ocolim nici o prevedere. Eu am cabinet parlamentar si pot alege ce consilieri doresc. Cine vrea sa bata campii, ii las sa bata. Aici nu imi alege mie cineva pe cine imi iau eu consilier. Nu ma intereseaza ce spune lumea. Pe mine ma intereseaza ce fac eu ca om si ce fac eu pentru oameni. Nu-mi doresc altceva decat sa-mi pastrez verticalitatea", a declarat Verginel Gireadă. This post has been edited by Markos: 19 Feb 2013, 20:46 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Lasă că și Antonescu zici că este senatorul Palpatine !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai daca pe aici nu sunt alte locuri de munca, unde voiai sa-i angajeze? alea erau singurele locuri vacante in judet...
baietii s-au reorientat, au gasit metoda legala, ca in legislatura trecuta alt pnlist botosanean si-a angajat copilul si l-au luat autoritatile la impins vagoane. nu ca ar fi patit ceva pana la urma, oricum... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kxz @ 20 Feb 2013, 09:54) pai daca pe aici nu sunt alte locuri de munca, unde voiai sa-i angajeze? alea erau singurele locuri vacante in judet... baietii s-au reorientat, au gasit metoda legala, ca in legislatura trecuta alt pnlist botosanean si-a angajat copilul si l-au luat autoritatile la impins vagoane. nu ca ar fi patit ceva pana la urma, oricum... Cu mentiunea ca nu era penelist ci pesedist, si nu era botosenean, ci galatean. In rest e ok. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Primarul orașului Sibiu, Klaus Iohannis, se va alătura PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice. Iohannis va susține o conferință de presă, miercuri, la ora 14:00, împreună cu președintele PNL, Crin Antonescu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Compenseaza si ei cum pot golul ideologic lasat de Becali.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Prezidentiabil (daca scapa de crinel...)
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Mai degraba propta politica pt. Crinel.
Oare ce i-au platit? Sau de ce se teme? Ce stie Felix despre el? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Felix are un contract de imprumut pentru 1.274.500 E. El e imprumutatorul si Cacarau imprumutatul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg pe asta cu membru intr-un partid si in acelasi timp membru si in alt partid, introdusa de PNL cu becali si acum cu Johannis.
Ca daca Johannis ala pleaca din uniunea germana sau cum se cheama gheseftul ala la care e presedinte, isi pierde functia de primar (pelegea alesilor locali). Ori astia zic sus si tare ca nu pleaca de la germani, dar sa fie nu stiu ce prim-adjunct-de-vice-prim-dintaiul presedinte in PNL Insa e clar, a inceput lupta pentru Cotroceni de la anul. Antoneasca va veni si va zice, daca Pontacu' candideaza, ca si el candideaza si propune premier pe Johannis asta. Va fi interesant. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Feb 2013, 16:25) Ori astia zic sus si tare ca nu pleaca de la germani, dar sa fie nu stiu ce prim-adjunct-de-vice-prim-dintaiul presedinte in PNL Mai precis, a declarat urmatoarele: QUOTE Întrebat în ce fel este afectat mandatul său de primar, având în vedere prevederile legale conform cărora un edil își pierde mandatul dacă trece la alt partid, Iohannis a răspuns: "Nu am de gând să părăsesc FDRG. Având în vedere că FDGR nu e partid politic și având în vedere că statutul permite ca un membru să fie și membru al unui partid politic, nu voi fi în situația de incompatibilitate". "Nu este afectat statutul meu de primar", a subliniat Iohannis. El a precizat că doar poziția sa de președinte al FDRG poate fi afectată dacă va fi ales într-o funcție de conducere în PNL. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta clar o sa-l ajute in viata pe Iohannis, o da.
Sa vezi acum ce or sa apar tot felul de discutii ca FDRG ala e de fapt un UDMR de limba germana... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se pregateste spargerea mirificului USL. Ar fi culmea sa se mire cineva. L-au scos p-asta de la naftalina, ca sa aiba varianta de premier. Am prins si eu putin la televizor gargara, ca eram pe la tara si se uitau batranii...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
Ca Iohanis sa intre in carti pt guvern, trebuie sa fie indeplinite simultan 2 conditii:
1. PNL sa ia cele mai multe mandate 2. Crin Antonescu sa iasa presedinte Deja devine comic. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
A început congresul PSL. Invitat de onoare - V.Ponta:
QUOTE Va multumesc ca cetatean al Romaniei pentru ca impreuna cu dvs am reusit sa luptam si sa demontam bucata cu bucata cel mai abuziv, cel mai corupt, cel mai opresiv regim politic de dupa 1989, regimul politic Traian Basescu - PDL |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
A mai ramas doar bucata aia care l-a nominalizat de 2 ori prim ministru si cu care a semnat un pact de coabitare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ala care se jurase ca nu-l pune?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla, ăla
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adica Base a spus o minciuna (varietatea sfruntata)? Toti au mintit, dar asta nici nu incearca sa mascheze minciuna. Patologic! |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
antonescu
crin_ceuasescu1.jpg ( Size: 253.68k ) Number of downloads: 121 crin antonescu QUOTE Altcineva de ce nu candideaza? Trebuie sa stim sa ne luptam, in viata si in politica uneori pierzi, uneori castigi. Ne este groaznic sa pierzi, este groaznic sa nu existi, eu exist ![]() This post has been edited by kum: 23 Feb 2013, 18:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vijelie |
![]()
|
Watson (ALDE): "Putem să-i învingem pe Băsescu și PPE, nu există un porc atât de mare, încât ursul liberal să nu-l înghită"
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Prim-vicepreședintele PDL Mihai Stănișoară, liderul grupului deputaților democrat-liberali, trece la PNL. Deputatul Mihai Stănișoară a declarat, într-o conferință de presă susținută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, că a luat decizia de a intra în acest partid, despre care a spus că "este singurul partid care poate susține și implementa cu succes politici de dreapta în România". ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Si vijelie avea dubii
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:21 |