epava de la Costinesti
![]() ![]() ![]() |
epava de la Costinesti
Ralphy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 / Laureat 1.6 GPL
2009
- AG-44-ADI
|
|||
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
" Evanghelia a esuat la sfarsitul anilor ’60 datorita conditiilor atmosferice nevaforabile si a vizibilitatii reduse. Noaptea tarziu, pe timp de furtuna vasul s-a apropiat foarte mult de mal, capitanul avand convingerea ca se afla in vecinatatea portului Constanta. Carena vasului a ramas blocata intre doua stanci in forma de V.
Evanghelia a fost o nava comerciala greaca apartinand vestitului om de afaceri Aristotel Onassis. Datorita costurilor mult prea mari de recuperare, ea a fost abandonata, intrand ulterior in patrimoniul statului roman si devenind simbolul Costinestiului. Cei ce vor sa isi testeze limitele si sa-si incerce curajul pot ajunge la epava fie inot, fie cu o ambarcatiune usoara. Este de preferat ca cei ce se aventureaza inot si totusi nu au o rezistenta prea mare sa ia cu ei o saltea, o pernuta sau chiar un colac. Papucii de plaja nu trebuie sa lipseasca deoarece exista riscul unor taieturi in talpa. In ceea ce priveste camerele de luat vederi sau aparatele de fotografiat, pentru a se evita umezirea, acestea trebuie impachetate cu grija in materiale hidro-izolante sau pur si simplu in pungi." sursa: http://www.lacostinesti.ro/atractii/epava.html Oare cine mai are dreptate? |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Doar nu ai vrea sa publice pe site-ul primariei Costinesti toate mismasurile facute la vremea aia?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
din ce sunt pistoanele:d ALUMINIU?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca otel inalt aliat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da;) mama maine ma duc sa le iau:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca erau din aluminiu dispareau de mult pe bucatele, asa din otel, e mai complicat pentru intunecatii la minte si al chip sa le subtilizeze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
cand le va fi foame vor cara nava cu totu la fiare:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
valicaddy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 August 06 ![]() |
QUOTE(Xplode @ 23 Jan 2007, 13:36) Oare cine mai are dreptate? eu il cred pe capitanul navei de salvare, al carui interviu l-ati citit deja. nu pe vreun functionaras de la primarie care a citit pe net cate ceva despre nava care a esuat acolo cand era el mic si a pus totul pe site. QUOTE(ydaniel @ 24 Jan 2007, 11:52) in general pistoanele unui motor sunt din aluminiu (aliaj), nu ma intreba de ce mai sunt acolo... date despre motorul navei nu prea am gasit, ca sa stiu exact despre ce este vorba. dar mai caut. sau ma duc acolo la vara si aflu. ![]() |
--------------------
mercedes
w124
200TD
- EM61G
|
|
luci_cta |
![]()
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta ![]() |
...fals...pistoanele unor motoare de asemenea dimensiuni sunt din otel.
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
valicaddy |
![]()
|
|
--------------------
mercedes
w124
200TD
- EM61G
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ce am zis? Oricum, fara flacara oxiacateliencica nu le tai ca se le poti lua de pe nava, si e mult mai simlu sa iei tabla de pe suprastructuri sau bordaj.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
|
--------------------
VW, Trabi, Renault
1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
QUOTE(mircea-daniel @ 22 Aug 2006, 23:03) Din cate vad, are o taietura fix la mijloc, si cred ca peste 2-3 ani o sa inceapa sa se aplatizeze... Aia nu-i bre taietura, e ruptura toata ziua!!!!! |
--------------------
VW, Trabi, Renault
1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Ia bagati un ochi la poza asta,va place?Cred ca nici cand a fost nou nu a aratat asa de bine
![]() Attached thumbnail(s) epava_Evanghelia___Costinesti.jpg ( Size: 47.25k ) Number of downloads: 1030 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(luci_cta @ 27 Jan 2007, 10:44) Nu conteaza dimensiunea unui piston, ci perioada in care a fost confectionat el. Acum constructorii de motoare navale, opteaza f. mult pt. micsorarea greutatii componentelor unui motor, dar tinand cont si de rezistenta lor , bineanteles. Pe vremea aia intradevar erau confectionate dintr-un aliaj de fier+aluminiu+siliciu+cupru. Desi nava nu era foarte mare , banuiesc ca motorul nu avea mai mult de 3000 hp. Dar oricum nu poti lua un astfel de piston intr-o barca. Ar fi culmea. Cu stima domnilor. |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
depinde ce barca:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
Poate pistonul intors cu capul in jos pluteste! Si se transforma in barca! Sper ca intelegeti ironia subtila si nu va grabiti sa ma citati la Bula.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
valicaddy |
![]()
|
|
--------------------
mercedes
w124
200TD
- EM61G
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
"evangelia" scrie pe el? ce e aia?
Oarecum off topic: eram super fan costinesti pana anul asta de 1 mai. s-a umplut statiunea aia de cocalari, manelisti si hauseri. pacat. se rasuceste teo peter in mormant, nu alta ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar..asa e Costinestiul de vreo 2 ani incoace.Acum trec prin Costinesti doar asa fugitiv..imi pare rau de "statiunea studentilor", acum a ajuns statiunea manelistilor fomisti si a virginelor de 16 ani lasate pentru prima data singure la mare.
Si cred ca usor usor asa o sa ajunga si Vama. Pacat! |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ONTOPIC: Parerea mea ca ar fi trebuit protejata epava sa nu ajunga la fier vechi daca tot e emblema costinestiului...dar....deh...In rromania nu prea ai cu cine. |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Ar trebui protejate epavele din Costinesti si Vama Veche...dar nu cred ca are cine si cu ce.
Zippy,asa o sa ajunga si vama????????A ajuns deja de 2-3 ani.Aparusera de atunci deja cefele late cu lanturi de 3 degete de aur fals la gat,an de an se inmultesc.Am pomenit in vama acum 3 ani langa cortul unde ``locuiam``,o berlina continand:una bucata familie de 6 membri,portbagaj ultra-mega-plin,portbagaj pe masina idem full.Au desfacut cortul,o imensitate de 6 persoane,model vechi,aveau masa plianta,4 scaune pliante,saltele gonflabile ptr. tot cortul,paturi,cearceafuri ptr. toti,aveau 2 tablouri de talcioc pe care le-au atarnat in cort,aveau veioza cu baterii,vaza cu flori de plastic,2 topoare ptr. spart lemnele de gratar,unul mic si unul din ala de dus la taiat padurea,din ala de tapinar de cand ma-sa l-a facut,gratar serios,din ala de piata.Unde dracului incapusera toate alea....Chestia este ca am admirat 2-3 ore si pret de vreo 5 beri la PET cum au descins aia si s-au instalat,pacat ca nu am avut telefon ``amestecat`` cu camera(citat din Marty),ca sa fotografiez totul sa pun aici ca sa nu ziceti ca mint,daca e nevoie mai vin cu vreo 5-6 preteni de au fost cu mine si-au vazut si ei minunea.La plaja,mamica familiei era absolut scandalizata de faptul ca umbla aia cu trafaletul gol pe plaja prin multime si ``nesimtitele`` care stau ``dezlanate`` in vazul copiilor la plaja....Sa nu mai vorbesc ca tot atunci a fost si ``Liberty Parade`` in Vama,mamaaaa,ce-au mai batut punk-erii la cocalarii care acum erau manelisti si devenisera houseri,dupa ce se tunsesera si-si facusera creste special ptr. Liberty....Oricum,preturile din Vama deja anul trecut erau mai mari ca-n Mamaia la multe chestii,cazarea nu stiu daca costa chiar ca peste tot,dar oricum avea niste scoruri...Iar Costinestiul e de kko de ani buni,nu mai ai ce sa cauti acolo decat daca ai dintii model tesla,mustata mijita,asculti (sau chiar interpretezi) manele,iar cazul cel mai nefericit cum zicea si cel de dinainte-ai 16 ani,esti stupida,virgina,vrei sa ti-o scapi si nu vrei s-o faci acasa ca sa te stie tot blocul.Asa se ajunge la filmari stupide ca cea din Vama de la 1 mai.Si apropos....toti ziceau ca ``uite ce fac rock-erii in vama``...Uitati-va atent la filmare,aia au gel in cap la greu...o fi vreo moda noua la rock-eri sa fie tunsi scurt si gelati??? This post has been edited by BoomPunk: 18 May 2007, 07:49 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
argon |
![]()
|
rokeri d'aia cu dragon sclipicios pe tricoaie, nici nu mai stiu unde sa ma duc la mare, cred ca in Bulgaria, daca nu au ajuns infectii astia si acolo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Stai in romanica,bulgaria e mai plina de cocalari decat romania pe litoral,grecia asemeni.Turcia prin definitie e plina de minoritari de-ai nostri si de melteni,cred ca si alte litoraluri sunt deja meltenizate de catre bastinasii nostri.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
sunt locatii de roacheri si hipioti ala "Vama Veche" dar n-o sa spun de ele...
daca vreti(si nu sunteti manelaro-cocalri) va dau un PM...oricum...vorba circula, asa ca poate stiti deja de el... Vama se duce dracu pe an ce trece ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Chiar nu glumesc,aveau 2 tablouri cu rama de plastic,din alea sclipicioase model holograma,din alea de se vede alta imagine dacaschimbi pozitia din care privesti.Unul era cu fecioara maria cu fii-su-n brate,altul cu un peisaj de munte cu o capra neagra.Iar florile de plastic erau lalele si trandafiri.
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Zippy @ 18 May 2007, 02:50) Dar..asa e Costinestiul de vreo 2 ani incoace.Acum trec prin Costinesti doar asa fugitiv..imi pare rau de "statiunea studentilor", acum a ajuns statiunea manelistilor fomisti si a virginelor de 16 ani lasate pentru prima data singure la mare. Si cred ca usor usor asa o sa ajunga si Vama. Pacat! Am fost anul trecut in Costinesti. Manele la greu din masinile parcate prin curti, masini pe plaja care faceau promo la "Meeegadiscoteca Tiiiineretuuluui" si la o alta, cocalari scuipatori de coji de seminte pe plaja (un kil de aur la gat si minim 2 telefoane mobile, in general modele cu clapeta), "impresioniste" sub varsta majoratului care se chemau una pe alta cu "hai tuuu, odata, cat p**a mea mai stam la soare?!". Anul asta nu mai am concediu; oricum nu cred ca as mai fi mers la mare. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:35 |