epava de la Costinesti
![]() ![]() ![]() |
epava de la Costinesti
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|||
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca o sa ma duc si eu saptamana asta sa fac o baie la costinesti...si poate ma catzar si pe epava, care e doritor?
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Proiectilele sunt gandite sa patrunda inauntrul navei si sa explodeze acolo. Deci e normal sa fie tabla indoita spre exterior.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu zic sa-l credeti pe mario pe cuvant, stie si araba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Parca postasem si eu aici
![]() ![]() Salutare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ati adormit? as vrea sa se posteze la minut aici...nu din 10 in 10 ore...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cred ca au mutat-o inundatiile .
Eu cand am fost in vara lu' 2005 era ceva de mers , nu foarte mult , insa nu ne-am riscat . [ deh unii dintre noi erau mai pirpirii + aveam telefoane cu noi ] . SIGUR o sa ma urc pe epava vara asta . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by mihailogan: 12 Jun 2006, 21:52 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Poate e o ideee tampita, dar pe mine mereu m-au atras chestiile monolitice, puse in locuri unde nu prea au ce cauta. Asa ca de ce nu ii dau un strat de vopsea si putina grija sa stea acolo ca un simbol? Ar fi ceva, un mot acolo sa atraga cat de cat... Mai ales ca usor-usor, o sa dispara.
Personal nu m-am urcat pe ea si nici nu cred ca ma voi urca, deoarece se pot intampla o gramada si cu calitatea serviciilor RESCUE din Ro, ar fi invitatie la "Final Destination". Daca insa se schimba ceva, maybe... Pasionat de istorie insa, am aruncat un ochi prin buncarele de pe litoral, mai ales din Vama Veche. A observat cineva ce bine aparat era litoralul nostru in anii '30? |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(mircea-daniel @ 12 Jun 2006, 23:18) A observat cineva ce bine aparat era litoralul nostru in anii '30? Aha, deci de aia nu exista alte nave esuate (de dinainte de anii '30). Cum a aparut la linia orizontului -bum- ditamai torpila fix in mijlocul vaporului ![]() This post has been edited by anamana: 13 Jun 2006, 05:42 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pt membrii DC:daca veniti pe la mare va iau eu la o tura cu salupa:)si voi dati o tura cu masina:)) vb serios.,daca vreti dati un mp
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 14 Jun 2006, 00:10) pt membrii DC:daca veniti pe la mare va iau eu la o tura cu salupa:)si voi dati o tura cu masina:)) vb serios.,daca vreti dati un mp ![]() Ma ofer sefu cand voi venii la mare sau cum ai tu la date personala From: Black sea ![]() Sper sa ajung si pe acolo ca vreau neaparat sa ma trag in poza cu ea ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Fix de azi intr-o luna ma abonez pe salupa ta
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
mihailogan |
![]()
|
pe 10 iulie sunt si eu acolo
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dar inot ce are? + ca jumatate de distanta apa este pana la brau,dupa care poc...groapa de "n" metrii....oricum daca mai asteptati 2 ani o sa fie pe tarm....viitor Muzeu...poate o reconditioneaza....mai stii la ce ii duce capul pe Romani...
This post has been edited by ZaiR: 14 Jun 2006, 12:52 |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
mihailogan |
![]() ![]()
|
dap..asa este... dar mai confortabil este cu barca
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ok.sa nu fiu plecat in vreo tara.salupa nu e a mea:D,dar mergem:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel, profilul navei semana cu un cargou Liberty, adica un tip de nava produsa in serie de americani in timpul razboiului (vreo 10 000 de bucati). Data esuarii fiind 1960, e foarte posibil sa fie una din navele ce au participat la convoaiele din Atlantic si Mediterana si apoi trecuta in civilie la un armator grec.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
da bre ai ghicit.da de aia de la vama ce tip e?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
einstein1984, cred ca ai dreptate.
Attached thumbnail(s) liberty.jpg ( Size: 20.36k ) Number of downloads: 1694 evanghelia.jpg ( Size: 29.93k ) Number of downloads: 1747 |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde naiba e aia din vama? Inspre granita cu bulgarii? Ca eu nu am vazut nici pe naiba cand am fost acolo..... Pune o poza si aflam.
Ma mir ca pasionatii de WW2 de pe forum nu au descoperit-o mai devreme pe Evanghelia. Trebuie sa recunosc ca e prima oara cand ma uit mai atent la poze cu epava, ca poze cu navele Liberty am tot vazut ,iar istoria lor o cunosc mai demult . Cica au fost primele nave asamblate prin sudura in loc de nituire. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
img01350jc.jpg
img01476vn.jpg img01593ii.jpg img01577ny.jpg Primele 2 sunt de pe plaja, ultimele din masina cand veneam din Bulgaria, anul trecut. E imposibil sa o vezi, deoarece e sub apa, se vede numa partea aia din fata, nustiu cum ii zice ca nu ma pricep, si discret fundul, iesit afara din apa. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Nu cred ca Evangelia este nava de tip Liberty deoarece acele nave au fost construite numai pentru cantitate. Erau sudate, dar la multe sudurile dintre compartimente lasau de dorit. Am citit intr-o carte, era vorba de un convoi american sosit undeva la rusi si s-au crucit marinarii rusi de cum erau facute navele astea:imbinarile in graba, bavuri peste tot, zone din interior fara vopsea. Cu alte cuvinte cat mai multe, ca oricum nu le tinem in apa mai mult de 10-15 ani(logic, si in caz ca razboiul dura atat, multe din ele tot se duceau la fund).
Poate fi foarte usor o nava construita cu inspiratie Liberty...Si oricum, din calcule multe creaturi metalice cu aceleasi destinatii reies asemanatoare ca forma. A se vedea petrolierele. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
argon |
![]()
|
Poate ii stie careva povestea, as fi curios.
inca 2 de pe net: In ultima poza vad ca e mai coompleta, mai avea si partea aia cu puntea de comanda. 1675um.jpg 04781ho.jpg This post has been edited by argon: 15 Jun 2006, 17:14 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Asta de la vama aproapte nu se mai vede in ziua de azi. Imi aduc aminte ca atunci cand eram copil, se vedea destul de mult din ea.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pun si io o poza de la colectiune
io din cate stiu, asta era un vas pescaresc. n-a mai ramas mare lucru, ca in zona e un poligon unde invata verzii sa manuiasca trasoarele in mare ![]() epava.jpg ( Size: 330.76k ) Number of downloads: 1540 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
Pai primele poze sunt facute in August 2005, sunt curios anul asta cat mai e din ea.
Anul trecut avea un dinozaur facut in grafiti pe ea ![]() Sub apa e cea mai mare parte din ea, si e destul de mare pentru un vas pescaresc, se vede cum spuneam si fundul ei, iesit cam 0,5 metri din apa, asa mi-am dat seama de lungimea ei. This post has been edited by argon: 15 Jun 2006, 17:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asta de-am pus-o eu e de 1 mai a.c.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
untitled5fl1.jpg
Nu se vede bine, daca o mai fi ramas ceva din ciotul de la posterior fac poze de aproape anul asta, oricum e imensa, si apa e mult mai adanca acolo decat la Costinesti. This post has been edited by argon: 15 Jun 2006, 17:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Pescador este posbil sa fie, la fel cum este de posbil sa fie mineralier...Ambele tipuri de nave presupun incarcarea pe spate si amplasarea timoneriei in fata.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:47 |