Ungaria
![]() ![]() ![]() |
Ungaria
jammers |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 May 05 From: 67 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Roomster tdi
2006
- .
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Evident ca unde sunt limitari de 80 sunt si radare. Eu ma refeream la regula de 130 care nu se aplica la litera. Asta nu inseamna ca e bine sa depasesti Mondeo-pica-i-ar-capacele cu 200 la ora. 150 e mai potrivit.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
cris_a |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 March 07 ![]() |
pe M1 , tot in apropiere de Budapesta dinspre Viena, am vazut un blitz rosu - aveam 150. inca astept sa vad ve era ala.
pe M0 e restrictie de 80. m-a oprit politia dupa ce a mers vreo cativa km buni in spatele meu, dar numai in momentul in care a aparut scris pe afisajul de pe autostrada. ei nu au radare pe masina (20 eur spaga - aveam 130 la 3 noaptea). politia a aparut in spatele meu la vreo 20 km dupa acel blitz, deci nu stiu daca e neaparat radar. This post has been edited by cris_a: 7 Apr 2007, 07:59 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2006
- B 77 PGW can't be sure of anything
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Pe acolo asa vaneaza ei pe M0, vin in spatele tau daca ai nr straine si asteapta sa gresesti. Asta e un motiv pentru care le doresc capace lipsa.
Edit: daca ala dinainte era radar si tinea de ei , ai fi aflat si numai ca sa iti creasca spaga. This post has been edited by bh07xyk: 7 Apr 2007, 09:05 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
cris_a |
![]()
|
oricum numai eu stiu in ce limba m-am inteles cu ei, ca nu vroiau sa vb decat maghiara. amenda era pe undeva la 60 eur si eu am dat spaga 20 ca atat aveam marunt.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
La noi se poate contesta un PV. Il semnezi, spui ca ai mentiuni de facut, etc...
Oare la ei nu se poate face aceeasi chestie? Spui ca nu esti de acord cu fapta respectiva, nu platesti amenda, astepti citatie, etc...? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cris_a |
![]()
|
si eu ma gandeam la asta, dar cine se duce la Budapesta sa se certe cu ei?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Nimeni. Tocmai asta e ideea. Sistemul e prea greoi si nu cred ca ti-ar trimite vreo citatie acasa. Iar de controlat datele la frontiera, nici atat. Partea cea mai dificila mi se pare aia in care sa pleci de la "locul faptei" fara sa scoti banul din buzunar...
Ideea e sa-i bata sistemul, nu neaparat sa te bati tu cu ei... Iar daca tu, gigel, contesti bine acel PV, nici nu trebuie sa te prezinti acolo... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
bh07xyk |
![]()
|
Pai nu e deloc dificil sa parasesti locul fara sa platesti. Am avut discutia asta odata cu ala de sta la pescuit imediat dupa Artand, ma agatase pentru farurile de ceata lasate aprinse de colegul meu cand am trecut la volan. Poti plati in 48 de ore la orice posta maghiara pe baza procesului verbal, semnat sau nesemnat
![]() Ca te prezinti sau nu la posta e treaba ta, evident, dar daca dai des pe acolo... |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
sandman_ |
![]()
|
daca dai des pe acolo, ce?
La intrare in H nu te mai verifica nimeni, deci... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
bh07xyk |
![]()
|
Daca te mai intalnesti cu el si i-ai contestat PVul si nu ai platit la posta poa' sa-si aduca aminte sa te intrebe de vesta, nisip, lopata, cric, triunghi, centura pasager spate, trusa de prim ajutor vizata, stingator, jenti nestandard, lanturi etc. Chiar ai nevoie de asta?
Poa' sa zica amandoi politistii ca erai cu farurile de ceata aprinse chiar daca nu erai. Poa' sa i se puna pata ca esti roman si sa te tina acolo pana vine controlul vamal care au dreptul sa ti-l faca oriunde peteritoriul Ungariei. Sa nu crezi ca ei nu isi cunosc sistemul. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
sandman_ |
![]()
|
control vamal nu au voie sa-mi faca (bun, il cheama control financiar, dar nu e chiar asa simplu)
tu chiar crezi ca un ciubucar tablagiu isi aminteste toate amenzile pe care le-a dat? Sa presupunem ca isi aminteste de mine: de unde stie daca am platit sau nu pana la urma? Sa presupunem (chiar prin absurd) ca stie si ca n-am platit amenda: toate chestiile enumerate de tine le am in regula (mai putin lopata si nisip, de care am nevoie doar iarna) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
bh07xyk |
![]()
|
Pai in cazul asta iti ramane doar sa incerci si sa ne spui cum a iesit.
![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
khris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 8 May 06 ![]() |
Se poate estima cam in cat timp trversezi Budapesta de pe M3 pe M1.
O traversat cineva cu mio sau cu igo? Te poti baza pe navi? |
--------------------
Peugeot
307 SW
2005
- -----
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Noaptea e cam 20 de minute si nu prea ai se face cu navi ca stai doar pe bulevarde bine semnalizate. ziua poa sa dureze peste o ora.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mai oameni buni voi pe ce lume traiti ?
sandman_ Postat 7 Apr 2007, 17:50 QUOTE La noi se poate contesta un PV. Il semnezi, spui ca ai mentiuni de facut, etc... Oare la ei nu se poate face aceeasi chestie? Spui ca nu esti de acord cu fapta respectiva, nu platesti amenda, astepti citatie, etc...? In primul rand procesul verbal e in limba maghiara (pentru cine nu o cunoaste nu seamana cu nici o alta limba de circulatie internationala).Ca sa contesti ceva trebuie sa intelegi care sint acuzatiile. Mos creta din Hun nu e cu nimic mai breaz decit omologul din Romania.Ce spui tu sand e posibil dar cere cunosterea limbii,timp,nervi. Adica e ca la noi ![]() Am primit o amenda pentru parcare fara tichet in Budapesta(desi nu am parcat unde se platea si nici o masina din jur nu avea tichet dar erau cu numere de Hu). Totul era scris in limba maghiara.Trebuia sa merg in sectorul 1 la o adresa ca sa platesc amenda.Ceea ce nu am facut si abia astept sa ma dea in judecata ( ca altfel ei de la mine nu vad bani ) ![]() |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sandman_ |
![]()
|
Teoretic, e posibil. El discuta cu tine in engleza (sau germana, sau paote chiar romana, dupa caz). Apoi ii spui ca nu recunosti fapta. Oricare ar fi ea. Si scrii asta in limba care vrei (de preferat EN sau DE) pe procesul verbal. Primesti o copie dupa prosecul verbal si gata. (teoretic)
Ideea e ca eu nu cred ca vor incepe ei sa caute masini in Romania pentru o amenda (imaginara) de 40€. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
khris |
![]()
|
QUOTE(bh07xyk @ 20 Apr 2007, 22:48) Noaptea e cam 20 de minute si nu prea ai se face cu navi ca stai doar pe bulevarde bine semnalizate. ziua poa sa dureze peste o ora. Pai o oara nu e asa mult. In cazul asta cred ca e mai bine pe la Debrecen decat pe E 60 pana la M5 si apoi Viena This post has been edited by khris: 21 Apr 2007, 15:05 |
--------------------
Peugeot
307 SW
2005
- -----
|
|
viorelash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 April 07 ![]() |
Salutare tuturor,
Vreau sa traversez Budapesta venind dinspre Viena si mergand spre Satu-Mare. Ce ma sfatuiti pentru o traversare usoara si rapida? ![]() |
--------------------
Citroen
Xsara II
2002 Exclusive
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
khris |
![]()
|
Ne poti spune conditiile de trafic?
Pe mio vreau si eu sa ma bazez la traversarea Budapestei si sper sa scot un timp mai bun pe Debrecen decat Oradea -Solznok -M5 |
--------------------
Peugeot
307 SW
2005
- -----
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Conditiile de trafic.....nu e mult de spus,cum iti e norocul,eu cand am trecut a fost un trafic mediu dar in general in Budapesta se circula foarte fluid.
Budapesta-Debrecen am mers rapid. |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
khris |
![]()
|
Ok merci mult de raspuns. Mai mult ca sigur ca voi alege M3 decat E60-M5. Sper ca voi scoate un timp mai bun chiar si cu traversarea Budapestei. Ma gandesc ca in jurul pranzului nu va fi asa aglomeratie
|
--------------------
Peugeot
307 SW
2005
- -----
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
khris, dupa ce te intorci sa ne spui te rog cum a fost varianta pe M3.
In iunie plec si eu spre Austria si as vrea sa merg pe la Oradea, drumul spre Arad fiind ingrozitor, din cauza nenumaratelor ![]() Tip pentru cei care merg spre Oradea dinspre Brasov: s-a reparat soseaua dintre Acatari (DN 13) si Ungheni (DN 15) asa ca nu mai este nevoie sa intrati in Tg. Mures. |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
khris |
![]()
|
QUOTE(LucVer @ 3 May 2007, 08:54) khris, dupa ce te intorci sa ne spui te rog cum a fost varianta pe M3. In iunie plec si eu spre Austria si as vrea sa merg pe la Oradea, In cazul acesta ne vei spune tu cum o fost pe M3 si traversarea Budapestei, deoarece eu plec mai tarziu. ![]() |
--------------------
Peugeot
307 SW
2005
- -----
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
O intrebare.Pot circula in Hu fara scaun de copil daca copilul are deja 1.65 m si 12 ani exact fara 2 saptamani la data calatoriei????
Care sunt riscurile? |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
daniel28 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 9 May 06 ![]() |
Pana la urma s-a terminat tronsonul de M0 care leaga M3 de M4 ?
|
--------------------
Audi A4
A4 2.0 TDI
2009
- BC 33 ---
|
|
sandman_ |
![]()
|
nu exista M4
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
daniel28 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 9 May 06 ![]() |
Corect, am vazut harta de pe nart.hu, unde sunt si proiectele.
Ma refeream la bucata dintre M3 si M5. Ca sa vad daca e mai bine sa plec din tara prin Oradea sau prin Arad (date fiind si lucrarile dintre Brasov si Sibiu). Eu plec din Bacau |
--------------------
Audi A4
A4 2.0 TDI
2009
- BC 33 ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:23 |