Ungaria
![]() ![]() ![]() |
Ungaria
Gheorghe Dracu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
|
|||
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgovişte & Besançon ![]() |
In seara asta la vama Bors am vazut in fata mea cum l-au usurat pe un strain de 38 RON pentru vigneta de patru zile, care de fapt costa circa 23 RON. Pregatiti-va cu forinti, sau platiti cu card/de pe internet.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Intrucat vreau sa merg pana la Praga, din doua bucati, trebuie sa dorm undeva in Ungaria.. Ma gandeam la Tatabanya sau Gyor, imi puteti recomanda ceva pensiuni mai ieftine? Eventual in jurul Budapestei .. Merci!
|
--------------------
-
-
-
|
|
Gheorghe Dracu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu in jurul Budapestei, dar e in drumul tau: Rozsa Csarda la Hegyeshalom e excelent.
|
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu am dormit o noapte, acum vreo 4-5 ani la un motel intr-o benzinarie OMV (pe atunci era Aral) pe la km 40-45, pe o portiune in urcare. Stiu ca ne-a costat atunci vreo 6000HUF (dubla) si a fost excelent.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.514 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(hash @ 24 Aug 2008, 20:28) Intrucat vreau sa merg pana la Praga, din doua bucati, trebuie sa dorm undeva in Ungaria.. Ma gandeam la Tatabanya sau Gyor, imi puteti recomanda ceva pensiuni mai ieftine? Eventual in jurul Budapestei .. Merci! merita sa faci un efort si sa mai mergi vreo 50km pana la Paprika Csarda ARIPA TRANZIT: http://www.paprika-csarda-hotel.hu/usr_sit...ely=ho&nyelv=ro |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum v-am spus, in perioada vacantelor la Paprika este mai mereu ocupat. In cazul in care nu gasiti cazare puteti incerca aici http://www.popeyepanzio.hu/en/kapcsolat.htm
Este si mai ieftin. This post has been edited by mateimatei: 25 Aug 2008, 09:38 |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Multumesc baieti!
|
--------------------
-
-
-
|
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
Nr. de telefon al politiei/politiei de autostrada din Ungaria il stie careva? Am vazut ca in Austria este 133 dar pentru Ungaria n-am gasit nimic. Si pentru germania m-ar interesa.
|
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
In HU e ca in toata lumea civilizata, suni la 112 si zici ce problema ai. Daca ti-ai pierdut un capac de roata si musai tre' sa vorbesti direct cu politistul de tronson sa mearga sa-l caute, ai numere de fix pe diferite zone http://www.autopalya.hu/engine.aspx?page=M3
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(oly1x2 @ 23 Aug 2008, 15:50) ... Draga "dacis" nu iti pot da PM pt ca se pare ca nu am destule postari. Te-as ruga sa imi trimiti si mie acea locatie, daca esti amabil. Multumesc anticipat! Scrie un e-mail la cazarebudapesta@yahoo.com si te lamureste persoana in cauza. Stie perfect romaneste. Se numeste Kati Benda. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Maine dimineata plec spre Hungaroring (Mogyorod) pentru Racing Days. Daca mai vine vreun alt coforumist, mi-ar placea sa ne intalnim pe acolo.
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
nasty |
![]()
|
cred ca ungurii au terminat si restul de portiuni din M7, in august :
"2008 augusztus 19-én átadják a Zalakomár-Nagykanizsa szakasz, így az M7-es végre összeköti Budapestet a horvát határral " = de la Budapesta pana la hotarul cu horvat=Croatia? http://www.m7autopalya.hu/m7-es-tortenete 30 Aug 2008, 16:47: am gasit ceva in romaneste: http://www.capital.ro/articol/ungaria-scan...-m7-111837.html This post has been edited by nasty: 30 Aug 2008, 16:47 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
QUOTE(nasty @ 30 Aug 2008, 16:41) cred ca ungurii au terminat si restul de portiuni din M7, in august : "2008 augusztus 19-én átadják a Zalakomár-Nagykanizsa szakasz, így az M7-es végre összeköti Budapestet a horvát határral " = de la Budapesta pana la hotarul cu horvat=Croatia? Autostrada M7 este finalizata in intregime de aproape 3 saptamani! http://www.skyscrapercity.com/showpost.php...&postcount=2144 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
adrian.p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 April 07 ![]() |
Salut.
Pe 21 Septembrie plec din Bucuresti spre Budapesta, pentru concertul Coldplay. Daca mai merge cineva pe 21 cu masina spre Budapesta, poate mergem impreuna. E prima data cand merg spre est mai departe de Deva. ![]() Anyway, am urmarit posturile voastre si cred ca o sa aleg varianta Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Deva - Arad - Nadlac - Szeget - Budapesta. As vrea sa stiu cateva lucruri, si o sa le iau punctual, ca e mai rapid de raspuns: 1. cam care ar fi durata medie a traseului asta, daca nu complet, macar pe portiuni mari - Bucuresti-Nadlac si Nadlac-Budapesta 2. e in regula site-ul de unde se iau vignetele pentru autostrazile unguresti? primesc vreo hartie cu vreun cod de bare ce trebuie printata si aratata politistului in cazul in care sunt oprit? 3. sa schimb banii in HUF in Arad sau in Budapesta? Cam atat deocamdata. Daca mai am alte nedumeriri, revin. Acum sunt prea obosit. ![]() Multam fain. This post has been edited by adrian.p: 14 Sep 2008, 00:39 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
1. bucuresti nadlac - 10-12 ore, nadlac - budapesta cam 3 cred.
2. iti recomand sa iei vigneta de la mol-ul din szeged, macar stii sigur treaba 3. mai bine pui banii pe card si nu mai ai probleme. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Parintele |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 November 05 ![]() |
Hai sa o luam cu pct.3-schimba banii in Nadlac- cand intri ,aproximativ in centru,pe partea stanga a ta in directia de mers,este un hotel (cred
ca singurul)care la intrare are casa de schimb,cu un curs mai bun decat oricare altele. Tragi masina pe dreapta,treci drumul,schimbi si iti vezi de drum mai departe. 2.Vigneta,o cumperi dupa ce treci granita,in Szeged ,la vreo benzinarie pe care o intalnesti in drum.Scrie-ti nr. masinii pe o bucatica de hartie (ca sa nu mai scoti talonul),ii spui ptr. cate zile vrei (au inceput sa vor- beasca si ei engleza) si iti va tipari automat o hartie (ca un bon de casa) cu nr.auto si nr. de zile. HARTIA ASTA trebuie sa o pastrezi (un an,parca) si in caz ca te opreste careva,o arati.Nu se mai lipesc vignetele pe parbriz.Semnezi de primire la casa. 1.Ca timp,depinde de trafic si de felul in care conduci.Nu mai spun de vreme.Eu prefer sa plec duminica dimineata,5,30-6 intrat pe Buc.-Pitesti, 9-~10 Sibiu,~ 13 Arad,13,15 Nadlac....si de aici,mai ai ~ 240 km pana la Budapesta.Ai grija cum treci granita,daca nu ai vreun TIR in fata sa te ti dupa el,respecta indicatoarele de restrictie la viteza pe care le intalnesti. Mai ales prin sate,comune,pana ajungi la autostrada.Dupa aceea,130 si ajungi destul de repede. Acum ca ziua s-a micsorat,poti pleca pe la 6 dim.Fara sa te chinuiesti prea mult,poti ajunge intr-o zi la Budapesta,fara probleme.Bafta!!! |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
adrian.p |
![]()
|
Multumesc de informatii amandurora. Lucrurile sunt mai clare acum.
![]() Plec la 5:30 din Bucuresti, sper sa ajung pe la 22 in Budapesta. Cu tot cu opriri, schimbat bani, vama si mers legal prin Ungaria. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
|
|
nasty |
![]()
|
21.09 e duminica, deci mai liber, cu f putine camioane. Caculeaza sa ajungi la rasaritul soarelui cand iesi din Pitesti spre Rm Valcea, asa ai sanse bune sa ajungi la granita pe la 15, apoi mai castigi ora ( si de lumina) ca la unguri e ora 14. Deci la 19 ora Ungariei esti la Budapesta.
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
2 - site-ul de unde se iau vignetele unguresti e ok, primesti 2 fisiere pdf pe care le poti printa
ca cele din attachment: Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
|
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nasty @ 15 Sep 2008, 13:50) 21.09 e duminica, deci mai liber, cu f putine camioane. Caculeaza sa ajungi la rasaritul soarelui cand iesi din Pitesti spre Rm Valcea, asa ai sanse bune sa ajungi la granita pe la 15, apoi mai castigi ora ( si de lumina) ca la unguri e ora 14. Deci la 19 ora Ungariei esti la Budapesta. corect! - cu minima observatie ca eu am plecat putin mai devreme din Bucuresti dar am stat o ora in Arad (poate un pic mai mult de o ora) ..... cand incepea sa se intunece (aprilie) eu deja intrasem bine in Budapesta |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
adrian.p |
![]()
|
QUOTE(Berila @ 15 Sep 2008, 18:49) Incerc sa dau un PM si pe daciaclub.ro si pe reno.ro dar nu reusesc. Forumul zice ca n-am drepturi sa postez PM-uri. Ciudat. Asa ca iti scriu aici in schimb. O sa trec prin Pitesti vreo 30 de min sa iau 2 prieteni si apoi continui drumul. Acum am aflat ca trebuie sa-i iau de acolo pt ca nu vor fi in Bucuresti. Asta inseamna ca te-as putea retine din drum si nu mai are rost sa mergem impreuna; decat poate pana la Pitesti pe autostrada. ![]() In orice caz, multam pentru informatii. Daca reusesti sa-mi lasi un PM poate facem schimb de nr de telefon. Te sun sa-mi spui cum e drumul, unde-s radarele... ![]() Ok, drum bun iti doresc. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
|
|
nasty |
![]()
|
asteptam distante, timpi, impresii, comparatii intre tarile "surori", in special pe drumul de intors ( in zi lucratoare!?)
drum bun! |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
MCmed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(adrian.p @ 14 Sep 2008, 00:38) Salut. Pe 21 Septembrie plec din Bucuresti spre Budapesta, pentru concertul Coldplay. Si eu plec tot la Budapesta, tot din Bucuresti, tot pe 21 si tot pt concertul Coldplay de marti!! ![]() Doar ca eu nu am mai mers nici macar pina la Deva cum ai mers tu, pt mine de la Pitesti incolo e totul nou, asa ca o sa fiu precaut si o sa plec foarte devreme, probabil pe la 4 deja ies din Buc. Daca vezi pe unul care respecta toate restrictiile de viteza si are un copilot cu o harta in brate eu sint ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- B09GTA
|
|
mikey_VS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 22 January 07 ![]() |
Am auzit ieri (de la cineva care a auzit si el de la altcineva) ca acum, nu de multa vreme, s-a terminat legatura pe M0 intre M3 si M5... practic, s-a mai prelungit cu un tronson M0, spre nord.
Tronson important, zic eu, din moment ce multi dintre cei ce tranziteaza tara vecina nu alegeau M3 ca posibila ruta doar pentru ca aceasta intra in Budapesta. In fine, M0 in iunie nu facea legatura intre M3 si M5, si asta o stiu pentru ca am mers eu. ![]() A fost cineva pe acolo recent? Poate cineva sa confirme sau sa infirme acest lucru? ![]() ![]() Ah, doar ce m-am uitat pe www.autopalya.hu, si intr-adevar, si aici este indicat M0 ca finalizat intre M3 si M5... ma rog, asta e doar o harta, asa ca intrebarea mea ramane valabila. This post has been edited by mikey_VS: 26 Sep 2008, 10:58 |
--------------------
Ford
Focus
2010
- xx 07 yyy "... ex-Megane Bicorp 2004, diesel, sorry!"
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Adevarat
![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
mikey_VS |
![]()
|
Mersi bh07xyk ! Ca de obicei, poate conta omul pe tine. Nu ne-am mai vb de mult pe aici (din cauza mea), dar, daca poti detaliaza putin. Ai fost "in persoana" pe acolo? Cam de cand se poate merge pe tronsonul asta? Cum e? La fel de aglomerat ca si tronsonul dintre M5 si M1?
Thanks again, man! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2010
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Cu placere
![]() data de predare a fost 19 septembrie 2008 conform autopalya.hu. Am fost saptamana asta de 2 ori la Budapesta si am auzit la radio despre treaba dar nu am avut curiozitatea sa ma duc pe acolo ![]() http://www.m0.hu/index_10300000.php Ce apare cu 2008 e sectiunea respectiva. Eu mergand pe nationalul 4 intru in Budapesta pe langa Ferihegy 2, pe sectiunea de M0 existenta (centura Veces-ului). Pe aceasta nu am remarcat indicatoare noi care sa directioneze traficul spre M3, bine, nici nu prea ma uit cu atentie la ele ca sunt atent la radare. Sunt harti pe siteul respectiv si poze din satelit cu detaliile intersectiilor. Ca si aglomeratie, cel putin momentan nu poa' sa fie mare nebunie pentru ca M3 duce trafic net inferior lui M5 iar zona de est a Budapestei este mai putin aglomerata decat sudul si vestul. Cu toate astea, tocmai deschiderea acestui tronson va aglomera sectiunea M5-Ferihegy dar in nici un caz la un nivel comparabil cu M5-M1. Mai mult, folosirea tronsonului M3-n4 pentru evitarea estului Budapestei este un ocol mare si, combinat cu faptul ca noaptea pe Hungaria Korut (M3-Lagymanyosi Hid) semafoarele sunt sincronizate pe 80-90 la ora.. aceasta varianta ramane ideala pt traficul din nordul Romaniei spre M1 doar pe timp de zi. La prima ocazie o sa dau o tura "exploratorie" sau poate face altcineva o vizita inainte ![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
mikey_VS |
![]()
|
Multumesc din nou!
Stii ce ma intereseaza? Daca acest tronson de M0 are legatura directa cu cel de la M5 catre M1. Sau, de pe M3 treci pe M0, apoi M0 - M5, apoi M0 din nou, ca sa ajungi finally pe M1? |
--------------------
Ford
Focus
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:33 |