Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
Kata |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|||
jimmy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 June 06 ![]() |
Poate cineva sa posteze o harta, sau sa dea un link cu iesirea din bulgaria inspre grecia pe la svilengrad? Sau sa dea detalii cum gasesc drumul spre Ormenio?
Multumesc. Pe nici o harta nu gasesc trecerea asta. P.S. Daca pleaca cineva pe 10 iulie inspre thassos, as fi bucuros de companie. (suntem o masina). Mersi |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 Mpi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Am promis, ceva mai devreme, ca voi posta drumul spre Ormenio cu detalii.
Inca nu am avut timp sa ma ocup, dar deocamdata, strict legat de cererea ta, pun aceste harti Svilengrad.jpg ( Size: 56.15k ) Number of downloads: 1399 Svilengrad_detaliu.jpg ( Size: 50.2k ) Number of downloads: 1431 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
stie cineva cum mai e soseaua (daca se poate numi asa) dupa burgas spre malko tarnovo-derekoy (portiunea din munti, spre granita bulgaro-turca)?
am fost acum vreo 3 ani si era DEZASTRU, a1a si a2a, cand schimbam a 3a ziceam ca-s sumacher... imi lacrimau ochii de viteza... ??? |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai exista taxa de ecologizare.
pt vama veche:se plateste taxa de drum la fosta vama bulgareasca la o ghereta cu bariera dupa ce in prealabil se face controlul vamal la vama romaneasca.taxa este de 5 euro si e bine sa aveti euro pt ca in lei face .....25 ron! ![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
crisdelia2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 26 May 07 ![]() |
stie cineva un drum mai scurt si detaliat buc-grecia-mai exact kriopigi? plecam cu masina -SN dk rezista pana acolo daca a mai fost cineva astept impresii despre cum se comporta la un drum asa luing,consum,etc-mai ales ca in oras imi consumacam mult-10-11%
|
--------------------
SN clima
dacia
2002
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
crisdelia2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 26 May 07 ![]() |
mersi frumos concludent,foarte la obiect,dar dupa ce trecem de granita?
30 May 2007, 19:26: mersi esti dragut benzina de unde ai bagat si pina unde ti-a ajuns? This post has been edited by crisdelia2004: 30 May 2007, 19:26 |
--------------------
SN clima
dacia
2002
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am si eu o intrebare : pentru un copil de 7 ani mai este obligatoriu scaunul (ala pt. copii) in Bulgaria sau in Grecia ? Cum sunt legile pe la ei in aceasta privinta ?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
adi_ar |
![]()
|
crisdelia2004:
N-am inteles prea bine la care granita te referi ![]() Despre benzina nu pot sa-ti dau sfaturi, eu consum motorina si cu un plin pot sa fac peste 1000Km, asa ca ... mai citeste prin topic si vei gasi tot felul de recomandari (mai vechi sau mai noi). Oricum, in Bulgaria si Grecia sunt benzinarii destule, eu am alimentat mereu de la beanzinarii cu "nume" si n-am avut probleme. De exemplu, pe centura Sofiei, gasesti Shell la preturi destul de bune. Pentru diferente de cativa centi eu nu mi-am batut capul (in concediu). Trebuie doar sa tii cont de modalitatea de plata deoarece nu vei putea plati in Euro decat spre granita cu Grecia (2Leva=1Euro), cel mai bine ar fi sa platesti cu card. PS Adaug aici ceea ce voiam sa scriu anterior referitor la masina. Sfaturi pe tema masinii trebuie sa-ti dea mecanicul (personal), sunt convins ca inainte de plecare vei face o revizie a masinii. kum: am fost si eu in cauza si deoarece nu cunosc exact prevederile legale (sunt tari care au specificatii cu centimetri, Kg, varsta etc dar eu nu le stiu) am aplicat regula de bun simt, adica daca copilul "sta bine" in scaun, atunci a stat in scaunul special, daca este dezvoltat si poate fi bine fixat cu centura peste piept, i-am pus centura si n-am avut probleme. This post has been edited by adi_ar: 30 May 2007, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Bogda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 March 07 ![]() |
vreau si eu un forum cu info despre palma de malorca
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2002
- 109 CP
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
adi_ar din ce vad eu in hartisoarele tale vama de la svilengrad este dupa orasul cu acelasi nume. din ce am inteles de la alti forumisti trebuia sa fie un indicator de grecia inainte de svilengrad . gps-u pe care l-am facut eu rost nu gaseste vama asta de nici un fel , nu vede nici un drum prin zona . SUNT IN CEATA!!!
![]() VA ROG MULT PE CEI CARE ATI FOST LA FATA LOCULUI (GRANITA SVILENGRAD ORMENIO) LAMURITI-MA SI PE MINE ! AJUNG IN SVILENGRAD SAU TREBUIE SA VIREZ DREAPTA INAINTE DE ORAS ? |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
adi_ar |
![]()
|
Vama este dupa Svilengrad (adica mai la sud). Daca te uiti atent exista un drum care se desprinde la Ljubimec si care trece pe langa Svilengrad.
La acel drum se facea referire - cu indicator Ormenio-Grecia, spre dreapta, cu 10 Km inainte de Svilengrad, asa ca stai linistit. In postul lui cmandrei ai o trimitere la ruta via michelin, detalii cu descrieri identice, cu mentiunile "in Svilengrad", dar din pacate cu zoom limitat, asa ca, daca mergi pe drumul modernizat, vei intra in Svilengrad. Cum am mai spus, eu nu am fost pe aceasta ruta si nu stiam daca este deschis acest punct de trecere, nu am dubii referitor la drum, insa intre timp m-am documentat la altii care au fost. ... si da, IGO nu stie aceasta ruta si nici trecerea de la Svilengrad, am spus-o in postul anterior. P.S. Nu sunt moderator dar, te rog, nu striga la mine si in general la cei carora le ceri sprijinul, adica nu scrie cu majuscule! This post has been edited by adi_ar: 31 May 2007, 06:52 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
merci adi_ar
nu stiam ca a scrie cu majuscule inseamna a striga . ![]() ![]() inca o data scuze daca am suparat pe cineva sau daca am fost prea insistent cu problema asta cu vama de la svilengrad. |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(crisdelia2004 @ 30 May 2007, 20:51) plecam cu masina -SN dk rezista pana acolo daca a mai fost cineva astept impresii despre cum se comporta la un drum asa luing,consum,etc-mai ales ca in oras imi consumacam mult-10-11% Intr-adevar, consuma cam mult in oras. Eu am avut SuperNova Clima 4 ani jumate, am facut cu ea 90.000 km si nu mi-a consumat niciodat mai mult de mult. Despre cum se comporta masina la drum: excelent. In 2005 am fost pana in Franta cu ea, langa Avignon. Pe scurt, am facut 6000 km in 16 zile, si doar a trebuit sa-i pun benzina si odata apa la spalatoul de parbriz. In rest, absolut nimic. Este adevarat ca i-am facut toate reviziile la timp, inclusiv cea de 60.000 cu schimbat curea de distributie, rola, ulei cutie. Cand am plecat cu ea in Franta avea 75.000 km. Drum bun |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
La Riviera ati fost careva ? Aveam o oferta de la serviciu la un oarecare hotel Adis parca dar n-am gasit nimic pe internet, voi stiti ceva ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
cineva intreba acum cateva zile de temperatura marii egee . i-am dat atunci cateva link-uri dar am mai gasit unul mai bun pentru toti cei interesati http://www.eurometeo.com/english/meteomed/id_022M . aici gasiti temperatura apei marii in grade celsius si cu o zecimala chiar + temperatura marii in ultimele 30 zile . pe site mai gasiti si o prognoza meteo pentru vreo 7 zile pt multe locatii din europa si temperatura altor mari daca aveti nevoie . Vedeti ca uneori nu puteti vedea temperatura marii . cred ca asta se intampla cand schimba ei datele , la anumite ore . cand se intampla asta incercati mai tarziu .
adi_ar ti-a trecut supararea ? daca da , poate faci si tu hartisoarele alea de care ai zis , ca marti plec si ar fi bune sa ma uit si eu putin pe ele. daca poti bineinteles . oricum multumesc de ajutor . si inca ceva : miomap asta nu stie nici drumul spre keramoti (mi-l da ca locatie izolata ). poate pune cineva o hartisoara cum ajungi din autostrada sau drum european (ce o fi ala care vine de la ormenio) pana in keramoti , poate chiar pana in port sa iei ferry spre thassos ? PS una din ultimele strigari (inca mai sper) Mai merge cineva spre grecia pe 5 iunie cu noaptea in cap ? This post has been edited by gicu_tatu: 31 May 2007, 22:51 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(littlefish @ 30 May 2007, 11:34) Dupa indelungi cautari si consultari intre noi (suntem 2 familii fiecare cu cate un copil de 4 ani) am facut rezervare pentru Hotel Akti din Pefkari, incepand cu 15.06. Am platit deja un avans prin Western Union si am primit confirmarea pe mail (un fel de voucher). Dupa cat timp de la plata avansului, ai primit confirmarea ? Si eu am platit un avans prin W.U. alaltaieri (complex Alkioni din Siviri) si pana acum n-am mai primit nimic de la ei. |
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
Mitos Cv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 May 07 ![]() |
Salut!
In data de 15.06 plecam doua familii cu cate un copil din Craiova in Toroni,Sithonia.Daca sunt doritori pentru a merge in grup(plecam cu doua masini). Traseul este Bechet -Sofia-Kulata. |
--------------------
Volstwagen
Golf 4
2003, !,9TDi 101CP
- MH-03-THR
|
|
adi_ar |
![]()
|
@ gicu_tatu:
Nu sunt suparat, nici nu am fost, am facut doar o observatie! Din pacate inca n-am avut timp sa ma ocup, candva, diseara sau maine dimineata am sa postez hartile promise. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
nicucozac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 June 07 ![]() |
Sunt nou pe acest forum si as vrea sa multumesc tuturor celor care au postat aici informatii foarte necesare pentru o vacanta in Grecia.
Si eu o sa plec in Grecia pe 11 august anul acesta si am o intrebare la cei care au mai fost cu masina in Grecia. Eu fiind din Zalau, drumul este destul de lung pentru o etapa, asa ca m-am gandit sa fac o escala cel putin, daca nu doua , avand in vedere ca merg si cu un copil. Rugamintea mea este aceea de a-mi recomanda un hotel sau pensiune cat mai aproape de granita Greciei cu Bulgaria ( Kulata) pe drumul spre Salonic. M-ar interesa sa stiu informativ ce preturi practica. Am cautat pe net si am gasit cateva hoteluri in Sidirokastro, dar nu au afisate preturile, ori nici nu vreau sa cheltui mult pe o noapte, eventual imi schimb planurile. Apropo de asta, daca imi puteti recomanda din experienta voastra vreun alt plan de drum va rog sa postati. Multumesc. Am invatat mult din citirea acestui topic despre drumul spre Grecia si o sa postez si eu impresiile dupa ce ma voi intoarce.... |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
Cred ca mai bine ai face o oprire de o noapte pe teritoriul Romaniei, cat mai aproape de localitatea de granita pe unde vrei sa iesi din tara, pt. ca apoi sa poti traversa Bulgaria intr-o singura zi. Oricum pe drumurile noastre vei face destul de mult timp pana la granita.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
nicucozac |
![]()
|
Bogdan 10
Pai am uitat sa mentionez ca aceasta oprire in zona Giurgiu o aveam in calcul. Dar de la Giurgiu mai am de facut inca 800 km. ori nu vreau nici sa ajung seara tarziu la cazare, nici sa trag tare pe drum , ca doar merg in concediu... La un moment dat am avut intentia sa ma cazez in Bulgaria, la Blagoevgrad, cam la jumatatea drumului, dar din ce am citit pe forum nu prea e recomandat sa stai la Bulgari... |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Daca esti in vama la Giurgiu in jurul orei 05:00 dimineata, avand in vedere ca traversarea Bulgariei (510 km) dureaza circa 8-9 ore respectand vitezele legale, poti ajunge la destinatie in Grecia dupa amiaza (17:00 - 18:00) si nu seara tarziu (ai specificat ca din Giurgiu mai ai 800 km pana la destinatie).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
nicucozac |
![]()
|
Este foarte adevarat ce spui, cazarea incepe la ora 14.00, cel putin asa mi s-a spus de la agentie, ori eu vreau sa fiu inainte de oara asta la hotel si pentru a fi sigur ca nu primesc camera care ramane ultima si pentru o jumatate de zi castigata in Grecia...de aceea mai bine mai stau o noapte pe undeva si ajung pe la 11 - 12 la hotel. Eu merg in Paralia Katerini la hotel Akropol si dupa cum am mai citit pe aici nu-s toate unse cu miere in aceasta statiune, doar ca e ieftin....
Apropo, eu detin 2 masini, m-am inscris pe acest forum cu o Dacie veche 28 ani care o tin de frecat, dar plec cu Skoda Octavia 1,9 TDI.... |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
bogdan10 |
![]()
|
@nicucozac
In situatia aceasta ori pleci mai devreme din Romania si traversezi Bulgaria noaptea (daca nu sunteti macar 2 masini e cam nasol noaptea de unul singur) ori innoptezi mai bine in Grecia pana in Salonic si continui drumul dimineata spre Paralia Katerini astfel incat vei reusi sa ajungi la destinatie pana in ora 12:00. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
florin30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 February 06 ![]() |
Salut!!! Sunt din Bucuresti si plec pe 30.06. spre Greci Halkidiki impreuna cu un coleg (2 masini)
Rugamintea mea ptr cei care au fost la Greci: - am gps si din ce-am citit pe forum nu prea este prea util?? asa este??(este indicat sa am si harta) - am cazare la vila litsa (halkidiki); a fost cineva cazat acolo ce-mi poate spune? Mersi anticipat |
--------------------
logan diesel
preference
2006
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:06 |