Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
multumesc mult adi_ar . foarte bune hartile . daca si cu astea si cu gps si cu hartile cumparate tot ma mai ratacesc inseamna ca trebuie sa imi schimb ochelarii .
![]() multumesc mult si tie justy pentru poza . This post has been edited by gicu_tatu: 2 Jun 2007, 11:02 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
am gasit si o harta mai noua, cu un traseu mai simplu. Exact asta e traseul despre care spuneam ca se face dreapta inainte de zvilengrad. este o intersectie cu un drum la dreapta si ala te duce direct in vama fara sa mai inconjuri prin svilengrad. Eu personal am fost pe aici in martie.
Attached thumbnail(s) DSC07666.JPG ( Size: 376.5k ) Number of downloads: 711 |
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
vlahul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 December 04 ![]() |
Pleaca cineva spre Grecia duminica seara pe 1 iulie? Am GPS cu ultimele harti, acoperirea e bunicica pentru Blgaria si excelenta pentru Grecia.
|
--------------------
Peugeot
407
2.0 HDI, Tiptronic, Xenon etc
- DB06TGZ
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@Vlahul,
Ce sistem ai? Exista si harta de Turcia? |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
vlahul |
![]()
|
Igo 2007 SE Plus iar hartile sunt Bulgaria_2007.1_070320.fbl, Greece_2006.10_v4_070320.fbl si Turkey_2006.04_060905.fbl
|
--------------------
Peugeot
407
- DB06TGZ
|
|
radu35home |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 07 ![]() |
Salut! Sunt din Craiova si plec cu familia mea pe 22 iunie Bechet-Bulgaria-Grecia(Pefkochori-Halkidiki)
Am cazare la Hotel Marabou incepind cu 23 iunie, dar vreau sa ma duc mai devreme cu o zi in speranta ca voi gasi cazare pt o noapte undeva in Grecia pe traseu. Daca stie cineva , il rog sa-mi spuna si mie daca pot gasi sau nu cazare o noapte.Cum este pe traseu? Se gasesc ceva moteluri, hoteluri? Mai pleaca cineva cu masina in acea zi si vrea sa mergem impreuna pe acest traseu? |
--------------------
logan
logan
2006/laureat+
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
vlahul . astea sunt hartile pe care le am si io din ce mi-am putut da seama dar mie nu mi se pare excelenta acoperirea . de exemplu keramoti nu are nici o harta . nici macar cum ajungi in oras . de asemenea nu stie ca din keramoti se poate ajunge pe thassos cu bacul . nu mai zic de thassos . pentru el este o insula "pustie" , fara drumuri , doar cu o localitate . si inca ceva : nu stie nici ca la svilengrad-ormenio e punct de trecerea a frontierei. tu vezi chestiile astea pe gps-ul tau ? daca da spune-ne si noua de unde ai luat hartile sa le luam si noi . astept raspunsul tau repejor te rog ca luni noapte plec . multumiri anticipate .
justy . merci si pentru harta asta . am bagat-o si pe asta in pda impreuna cu cealalta si cu cele de la adi_ar . va multumesc la amandoi. luni dimineata mai merge cineva spre grecia prin giurgiu ??? This post has been edited by gicu_tatu: 3 Jun 2007, 12:46 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
lexy_tl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 April 07 From: Tulcea ![]() |
ptr. radu35home
Poti sa cauti aici http://www.gto.gr/eng/hotels.php un hotel si poti sa iti faci si rezervare. Eu asa am facut . Dupa ce am dat click pe harta, regiunea unde am vrut sa stau, am ales hotelul si apoi am completat formularul de rezervare. Grecii au raspuns si au comunicat si pretul rugându-ma totodata sa confirm rezervarea. |
--------------------
Skoda
Octavia II DSG
2008
- TL 00 XXX
|
|
vlahul |
![]()
|
PDA-ul e imprumutat la un prieten dar am hartile pe laptop. Verifica lungimile fisierelor:
Bulgaria_2007.1_070320.fbl : 2,406,921 bytes Greece_2006.10_v4_070320.fbl: 16,071,431 bytes Harta de pe site-ul Igo descarcata in martie cand a aparut Igo SE Plus avea vreo 250-300k si nu exista traseu prin Liubimec spre Grecia. Cu asta.... se schimba treaba;) Iar in Thassos exista drumurile si localitatile. |
--------------------
Peugeot
407
- DB06TGZ
|
|
radu35home |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 07 ![]() |
Multumesc frumos lexy_tl. Sper sa gasesc ceva.
|
--------------------
logan
logan
2006/laureat+
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(vlahul @ 3 Jun 2007, 15:30) PDA-ul e imprumutat la un prieten dar am hartile pe laptop. Verifica lungimile fisierelor: Bulgaria_2007.1_070320.fbl : 2,406,921 bytes Greece_2006.10_v4_070320.fbl: 16,071,431 bytes Harta de pe site-ul Igo descarcata in martie cand a aparut Igo SE Plus avea vreo 250-300k si nu exista traseu prin Liubimec spre Grecia. Cu asta.... se schimba treaba;) Iar in Thassos exista drumurile si localitatile. Merci. De unde le pot cumpara? 4 Jun 2007, 10:00: QUOTE(vlahul @ 3 Jun 2007, 08:16) Igo 2007 SE Plus iar hartile sunt Bulgaria_2007.1_070320.fbl, Greece_2006.10_v4_070320.fbl si Turkey_2006.04_060905.fbl De unde le cumpar ?????? Am cautat pe toate site-urile posibile, i-go si garmin si n-am gasit harta de Turcia ![]() This post has been edited by Vali48: 4 Jun 2007, 10:00 |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
henti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 June 07 ![]() |
Salut,
Cine mai pleaca pe data de 20.06.2007 spre Grecia prin Giurgiu? Multumesc |
--------------------
Honda
Civic 5D
2007
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am profitat de minivacanta de 1 mai pentru o "dubla" Turcia - Grecia, mai precis Istanbul & Thassos. O singura masina (Clio Symbol) si 2 cupluri.
Drumul spre Turcia n-a pus nici un fel de probleme, pe ruta Ruse - Capitan Andreevo - Adrianopol - Istanbul. Dupa cateva zile in inima imperiului otoman ne-am indreptat spre Grecia, prin Tekirdag ajungand la Alexandropolis. La vama turco-greaca am avut o mica problema. Ajungand pe seara si usor grabiti, nu ne-am inteles cu vamesii turci (nevorbitori de engleza) si ei nu s-au interesat daca intram sau iesim din Turcia, asa ca ne-au mai vandut un rand de vize (10 euro de persoana). Ne-am dus la ghiseul cu vize cu pasapoartele si talonul, pe acesta din urma turcii nu vroiau sa-l vada, asa ca l-am trecut din mana in mana, tine-l tu, da mi-l mie.... Cert este ca ne-am dus la ultima ghereta unde se stampileaza vizele si se trece in Grecia si... n-aveam o stampila speciala pe pasaportul proprietarului masinii, cum ca a iesit automobilul din tara. Intorsi la ghereta unde se punea stampila respectiva, vamesul ne-a cerut talonul, dar... talonul disparuse! Si uite-asa a inceput o cautare frenetica a talonului prin toata masina, in bagaje, in duty-free-ul invecinat, in cosurile de gunoi etc etc, cautare ce a durat aproape 2 ore. Ne-am hotarat sa declaram talonul pierdut, insa turcii nu vroiau sa auda de asa ceva. Vamesul cu stampila ne-a ascultat calm, a cerut pasaportul proprietarului, a pus stampila si ne-a zis ca putem sa plecam, totul e ok. Dar noi ce facem, cand ne intreaba in Grecia de document? Habar n-are, pentru el e totul in regula. Cu totul erau vreo 4-5 functionari in vama aia, nici unul n-a stiut ce putem face in cazul pierderii talonului, toti ne-au sfatuit sa plecam mai departe. Am ajuns in final la turcul care ne vanduse vizele, dupa ce i-am explicat prin intermediul unui translator ce problema avem ne-a cerut iarasi pasapoartele - dar de ce aveti viza de intrare? ei, din greseala, noi plecam nu venim, bine - le dezlipim din pasaport, poftim banii inapoi. Si totusi, ce facem cu talonul? Habar n-are si nu e treaba lui. In fine, cand ne-am hotarat sa dam o declaratie cum ca l-am pierdut (undeva, la vama turca sau greaca), amicul sofer si-a dat seama ca il pusese sa-l aiba la indemana la parasolar. Ajungand de-abia la miezul noptii in Alexandropolis, ne-am intrerupt drumul spre Thassos innoptand la primul hotel care ne-a iesit in cale. Am continuat ulterior cu Keramoti, ferryboat si Thassos. In Thassos e relativ pustiu la inceputul lui mai, cativa turisti rataciti pe ici pe colo, proprietari care se hotarasc cu greu sa-si deschida pensiunile si restaurantele. Fiind pentru a doua oara in insula, am considerat ca o explorare a centrului muntos ar fi binevenita. Cu Clio si inca un ATV inchiriat am reusit sa ajungem din Limenaria in Theologos, prin munti, pe un drum inexistent pe harta cumparata dintr-un magazin local. O alta ruta a fost din Panagia la Rachoni/Ag. Georgios, pe un drum destul de greu, cel putin pentru Clio, parcurs cam cu 5 km/h din cauza pietrelor foarte mari, a pantelor abrupte si a santurilor facute de mici izvoare care curgeau din munte. Intre altele am (re)vizitat si Kavala (pe continent, la nord de Thassos), un orasel incantator pe care ar fi bine sa nu-l ratati daca va aflati prin zona; orasul vechi cu case turcesti si cetatea bizantina merita efortul. La intoarcere am incercat (total aiurea) sa gasim un punct de vama la nord de Komotini, ajungand dupa ore bune tot in zona Capitan Andreevo (extremitatea nord estica a Greciei, un fel de dublu punct de frontiera Turcia - Bulgaria/Bulgaria - Grecia), trecand printr-o zona muntoasa pustie cu drumuri foarte proaste. In plus, intreNova Zagora si V.Tarnovo un drum era inchis, ceea ce ne-a facut sa pierdem inca vreo 2 ore cu un ocol prin Gabrovo si Kazanlak. Cam asta a fost vacanta, chiar merita pentru cine merge cu masina si vrea sa viziteze cat mai mult: nicio rezervare prealabila, doar cu ceva bani in buzunar si trecut pe la granitele interne UE doar cu buletinul. This post has been edited by ionutzp: 4 Jun 2007, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Salut! Stie cineva daca se poate inopta in Giurgiu si unde anume? Poate stiti vreun hotel sau pensiune care sa aiba parcare pazita?
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Salutare, Plecam cu o masina in Bulgaria la Sunny Beach in noaptea de 12 spre 13 Iulie din Brasov, si intentionam sa iesim din tara prin Giurgiu - Ruse. (asta in cazul in care cineva doreste sa formam un mic convoi) Am doua intrebari: 1. Ce taxe au mai ramas la vama la noi si la bulgari la Giurgiu? Merita ruta aleasa? Adika mai era o varianta pe la Vama Veche, dar e mai lunga, chiar daca e mai putin de mers prin Bulgaria. 2. E adevarat ca in Bulgaria se fura masini ca in codru? Ca trebuia sa mergem 3 masini (3 familii) si doua au renuntat pt ca asa le-a spus lor cineva ca se fura masini in Bulgaria (adica, ma rog, probabil ca se fura, ca in orice tara, dar ma refer aici la ideea unui fenomen in masa). Eu zic ca daca ti-o fura ti-o fura si in fata blocului, nu numai in Bulgaria. Voi ati auzit cazuri care sa arate o astfel de problema la ei? Multumesc, Sebi |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
artistultehnic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 June 07 ![]() |
Plecarea in Grecia chiar pe 01.07.seara pe la Giurgiu.Poate ar fi mai bine pe 02.07. la prima ora. Putem discuta artistultehnic@yahoo.com
|
--------------------
logan
1.4
2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Sincer, mi-a scapat. Imi cer scuze si multumesc in acelasi timp. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
henti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 June 07 ![]() |
Salut,
Poate sa imi spuna cineva care este cea mai rapida ruta catre Grecia? Am vazut ca unii pleaca prin Giurgiu, altii prin Calafat si stau si ma intreb care este cea mai buna ruta! Eu vreau sa plec pe 20.06.2007, daca mai sunt si altii care pleaca pe aceasta data hai sa vorbim sa vedem cum putem face sa plecam mai multi. Va multumesc |
--------------------
Honda
Civic 5D
2007
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu la dus am mers pe ruta Cluj-Giurgiu-Sofia-Halkidiki(Gerakini la ~ 70 km est de Salonic) ~ 1250 km la intoarcere am venit pe ruta Halkidiki-Sofia-Bechet-Cluj ~ 1050 km dar desi e mai scurt drumul am pierdut vreo 2.5 ore cu trecerea Dunarii cu bacul, in plus am platit 20 euro pt. masina + 3 euro de persoana(taxele la bulgari pt. bac) + 30 RON taxa de port in Bechet.
This post has been edited by tony-s: 4 Jun 2007, 19:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
gata baieti . mi-am luat zborul spre grecia .trebuia sa plec pe la 3 dar nu mai am somn . multumesc tuturor pentru ajutor si va spun cum a fost cand ma intorc . sper sa nu ploua ... mult
|
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
Salutare! Pe data de 1 iulie 07 plecam si noi din GL spre Grecia. Cred ca vom pleca din GL pe la orele 14-15.00 pe 01.07 pt ca la cazare tb sa fim pe 02.07; suntem 2 familii cu 2 masini. Cred ca pe la orele 19-20.00 suntem in vama la Giurgiu, asta daca mergem regulamentar, ca drumul GL-Buc este plin de radare. Avem si gps (myguide)si hartile de pe aici si nu cred sa fie probleme in a circula noaptea regulamentar. Daca doriti mergem impreuna. Noi tb sa ajungem la Kryopigi Beach. Apropo daca a mai fost cineva acolo sa ne spuna si noua cum este sau la ce sa ne asteptam.
Toate cele bune tuturor! |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
eolo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 May 07 ![]() |
Salutare tuturor, tocmai m-am intors din Grecia si personal am ramas ffff placut impresionat. Am stat in Halkidiki-Sithonia-Psakoudia vila Porto Psakoudia (prin agentia Kalyvas) - recomand tuturor agentia, dar mai ales vila respectiva (o sa postez si niste poze). Vila este pe marginea marii , si conditiile sunt chiar cele specificate in reclame.
Relativ la drum, inca o data multe multumiri lui adi_ar pentru harti, in rest ce pot spune, pt cei care cunosc si caracterele slave drumul (Bucuresti-Giurgiu-Plevna-Sofia-Kulata-Salonic-Nea Moudania-Gerakini-Psakoudia) este f bine marcat cu exceptia iesirii de pe centura Sofiei, dar cu lamuririle de pe forum este imposibil sa nu te descurci. Noi am fost o sg masina (vezi mai jos de care ![]() Relativ la taxe: 22.5 RON(aprox) - podul la noi 6 EUR - podul la bulgari 5 EUR/7zile rovigneta la bulgari in rest alte taxe nu au mai fost Eu am mers pe gaz si din pacate in drum nu am gasit statii Gpl, asa ca recomand sa faceti plinul la Bulgari(unde gasiti cam peste tot - ultima benzinarie cu gaz cred ca era un Lukoyl pe stanga cum mergi spre Grecia - laprox 2 km de Vama); pentru a alimenta insa de la Bulgari platiti cu card sau schimabati la vama euro in leva pentru ca altfel o sa va ceara mai mult (am patit-o eu ![]() Deoarece nu sunt un mare povestitor, o sa ma opresc aici , celor care mai vor alte detalii, le stau la dispozitie; iar tuturor le recomand Grecia. P.S. : credeti-l pe milgn relativ la groapa, ca el a simtit-o ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
2004/injectie
- AG-04-EKG
|
|
sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 November 04 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Stie cineva sa imi spuna daca vreau sa stau 8 zile in Grecia, cit platesc rovigneta la bulgari?
|
--------------------
dacia
super nova confort
- CJ-24-HAS
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Pai iti iei ori pe 7 zile ori pe 2 saptamani(cazul tau). Asa era cel putin anul trecut. Eu mi-am luat pe 14 zile=9Eur.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@sam
10 euro, adica o sa-ti iei doua vignete de cate 5 euro, valabile fiecare cate 7 zile, una la dus si una la intors. E cel mai ieftin asa, mai poti sa-ti iei vigneta pe o luna care costa 13 euro. Oricum s-a mai discutat asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mare grija pt. cei care merg pe la Giurgiu, dupa vreo 2-3 km de vama e o localitate in care la un moment dat drumul spre Sofia e in lucru si cele 2 benzi pe care se merge sunt inchise si trebuie mers pe celalalt sens al soselei, e drept ca e pus un semn ciudat (prima data in viata mea am vazut un asemenea semn si numai in Bulgaria - am condus prin Spania,Ungaria,Grecia,Romania si am permis de mai bine de 10 ani) si bineinteles ca la vreo 100 m ascunsa pe dupa tufe si copaci e masina politiei, cu un protocol de 10 euro s-a rezolvat cu politistii bulgari. Asta a fost pe 26.05.2007.
Ii multumesc si eu lui adi_ar - hartile postate sunt excelente. This post has been edited by tony-s: 5 Jun 2007, 18:45 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
Poate sa-mi spuna cineva cum este la Kriopygi Beach? Aveti mai multe informatii? Cei de la agentie sunt cam lenesi la vorbe. Ei spun una si buna: "dle este Grecia nu este Romania ca sa va faceti griji" Eu inteleg lucrul asta, dar niste informatii nu strica
Va rog frumos! |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:51 |