Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 26 Sep 2007, 11:04) În trecut, s-au semnalat cazuri în care echipaje false de poliție, costumate în salopete negre, cu cagule și înarmate, deplasându-se cu autoturisme cu girofar dar care nu au culoarea specifică celei a poliției, au semnalizat pentru oprirea autovehiculelor străine, după care au procedat la jefuirea călătorilor și furtul autoturismului. Dacă există suspiciuni în astfel de situații, se recomandă evitarea opririi și deplasarea până la cel mai apropiat post fix sau mobil de poliție, pentru relatarea situației și solicitarea de sprijin. " asta era, aici am citi si eu... |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Vali 48 : Studentii jefuiti spuneau ca cei care i-au oprit aveau mitraliere. In conditiile astea cred ca e cam greu sa nu opresti
![]() @adi_ar : nu cred ca e foarte greu sa te deghizezi in politist. Eu nu cred ca as putea face diferenta dintre un politist bulgar real si un om imbracat intr-o camasa cu epoleti care coboara dintr-o masina cu girofaruri ( la noi in targ e 100 RON un set de stroboscoape ) ... mai ales noaptea! Mai mult, sunt zone de drum prin Bulgaria cand mergi efectiv zeci de kilometri fara sa vezi tipenie de om sau localitate. Mi-aduc aminte ca acum cativa ani buni umblau si pe la noi povestiri de genu : noaptea dadeai peste o barna de lemn pe drum, faceai varza cauciucurile si cand opreai te asteptau "baietii veseli" care te lasau in c**u gol. Acum nu am mai auzit sa se mai intample asa ceva si asta din cauza politiei romane care a inceput sa mai patruleze noaptea pe strazi. Cred ca in cativa ani se va regla treaba asta si la bulgari si vom merge mai linistiti. Pana atunci ... Doamne ajuta!. Recomandarea mea e, pe cat posibil, sa nu plecati singuri cu masina. Sau daca n-aveti de ales, sa incercati sa va tineti dupa alte masini ... e mai putin probabil sa fiti victima unui astfel de jaf sau sa va opreasca radarele. Eu unul nu cred ca voi renunta la concediul de vara in Grecia, pt. ca asa cum zicea si GICU_TATU, desi nu e super lux oamenii respecta curatenia : lenjeria schimbata la 3 zile, spalat pe jos + dus gunoiul + schimbat prosoape in fiecare zi. In plus, chiar daca mancarea in general nu e foarte gustoasa (la noi gasesti mancaruri mai condimentate si mai "sofisticate") nu am avut probleme in cele 10 zile in care am mancat in 15-20 de localuri. P.S. Luati-ma si pe mine in calcul la bere ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(B08WLI @ 26 Sep 2007, 11:30) @Vali 48 : Studentii jefuiti spuneau ca cei care i-au oprit aveau mitraliere. In conditiile astea cred ca e cam greu sa nu opresti ![]() Poate erau de decor, nu-mi vine sa cred ca ar trage... Si mai depinde si de masina in care erau bulgarii. Cam greu sa te tii dupa Subaru ![]() Dar revin, nu stiu, opream sau nu, decizie de moment (masina urmaritoare, distanta pana la primul oras, etc...). Mai bine sa nu avem parte de asa evenimente. Oricum, e bine sa aveti salvate in tel mobil numerele de la politie, salvare, ambasada, etc. Politia - 166 Pompieri - 160 Salvare - 150 Ambasada - +359 2 9712858, 9733081, 9733510 |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Mie mi se pare ca cam "macane" aceea stire din presa, in plus, avand in vedere calitatea presei din RO, cred ca adevarul e undeva la mijloc.
Nu cred ca are rost sa-si faca cineva probleme pentru tranzitul BG spre Grecia. Am vazut toti care am fost pe acolo ca drumul e plin de politie, destul de circulat (eu am fost ziua) asfaltul e foarte bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
chiar aici sunt atentionari pt Bulgaria si nu numai http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29...lnk=3&cat=29919
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() ... ei, acum n-o sa-mi fac griji pentru Iran, Costa Rica sau Mexic, unde mai sunt atentionari MAE, cel putin deocamdata n-am de gand sa ajung pe acolo! This post has been edited by adi_ar: 26 Sep 2007, 12:09 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
Gicule,
pretul pe care l-am platit este singura consolare si, trebuie sa recunosc ca ma face sa fiu calm vis-a-vis de cele intalnite la destinatie. Motivul pentru care am ales sejur in alta tara e tocmai comportamentul angajatilor din turism si a unor turisti de pe litoralul romanesc care-mi provoaca greatza. Cand cobori de la Natasa spre plaja, nu faci pe prima la stanga. Mergi mai departe si mai este o strada care coboara spre plaja, spre pontoane. Pe partea stanga a soselei, pe colt este o vila. (30 euro/camera fara sa negociez). Daca doresti iti trimit poze. Poveste din Bulgaria la ora 23, spre Ruse Doua masini oprite spre marginea drumului, o femeie langa un barbat bulgar civil care facea semene cu paleta de STOP. Opresc, imi vorbeste in bulgara, imi arata o legitimatie de politie, nu inteleg decat ca cea dea doua masina e din Romania si ma dau jos (sotia mea deja era crispata si nu numai ea). Oamenii facusera pana intr-o groapa pe care eu am evitat-o din intamplare, iar politistul nu avea coarba sa schimbe roata sau poate n-a gasit-o din cauza alcoolului consumat pana atunci. Abea dupa ce am plecat m-am gandit la partea negativa. Dupa stirea de mai devreme, cred ca am avut noroc. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
gibonu |
![]()
|
@ concurent
Data viitoare cand te mai duci in Grecia sau in orice alta tara, incearca sa mergi pe cont propriu si s-ar putea sa fi mult mai castigat. Rezervare pe Internet, eu am dat in Rodos 24 euro pe noapte pe o camera cu pat dublu, balcon, baie in camera, o mica bucatarie complet utilata, aer conditionat, TV, la vro 10 min de mers pe jos de plaja. Nu zic astea ca sa ma laud, ci ca sa nu mai puna altii botu' la super-ofertele de la unele agentii de turism. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
concurent |
![]()
|
m-am convins ca se poate mai bine cu rezervare directa.
conditiile de care spui le-am avut dar cu 30 euro, iar daca aleg o insula mai indepartata sigur ma voi duce cu avionul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
sunt de acord ca presa romana exagereaza dar aici cred ca este destul de aproape de adevar . de tras cu mitraliera nu cred ca ar fi facut-o decat daca s-ar fi simtit amenintati de ceva . pe de alta parte atat timp cat au avut tupeu sa incendieze masina , ceea ce este vizibil de la km distanta , cine stie ce ar fi facut daca vreunul ar fi facut un gest brusc . pe de alta parte incendierea mi s-a parut o tampenie . focul se putea vedea si atrage atentia unei eventuale patrule de politie care trecea prin zona . de ce nu au spart doar cauciucurile .
cat priveste prada , sunt sigur ca nu au stiut cati bani au aia la ei . probabil ca de aia s-au enervat si au dat foc microbuzului . pe de alta parte daca imi faceau mie semn sa opresc nu aveam ce sa fac . unde sa fug eu cu matizelul !? ![]() ![]() gibonule ziua e ok in bulgaria dar noaptea este inspaimantator de liniste si de pustiu chiar si in sate . concurent imi pare sincer rau ca nu ai fost multumit de locatie . cat priveste gazda cu noi s-a purtat frumos . am stat de vorba in fiecare zi cu ea cel putin cate un sfert de ora si mi s-a parut de treaba , iar bucatarul acela schiop , de fiecare data cand ne vedea ne dadea cate un ouzo . poate nu le-a placut de tine ![]() This post has been edited by gicu_tatu: 27 Sep 2007, 10:07 |
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
concurent |
![]()
|
Nu-fi face griji. Pot sa vad parte plina a paharului ... intradevar, la pretul asta se poate trece cu vederea chiar daca amabilitatea nu trebuie sa aiba pret in cazul serviciilor.
locatia mi-a placut, gazda nu mi-a placut. la bucatarie era o romanca care gatea prost si la bar barbatul de care ai vorbit, amabil in comparatie cu administratora. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(gicu_tatu @ 27 Sep 2007, 12:05) OK poate voi incerca si eu cu rezervare pe net la anul dar sa imi ziceti ( pe PM) si mie cum se face exact ca unii mi-au zis ca au dat avans prin western union si au ramas cu buza umflata . Daca iti spunem aici e vreo problema, ca nu e nici un secret si se mai lamuresc si altii. Intri pe http://www.hostelworld.com/, iti alegi locatia si apoi platesti on-line un avans de 10% din pretul total al cazarii, avans care de cele mai multe ori nu se mai da inapoi daca nu te mai duci (non-refundable). In plus, iti trebuie un card de credit, ca in cazul in care nu apari, sa-ti traga din el prima noapte de cazare (asa e regula). Eu am folosit pana acum numai card de credit, cu cel de debit nu cred ca merge. Cardul nu trebuie sa fie neaparat al tau. Prin Western Union eu am platit o singura data, pentru o cazare la Genova si nu a fost nici o problema. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
gicu_tatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 April 07 From: bucuresti ![]() |
ok merci gibonu. am doua carduri de credit si nu e problema . eu am zis pe pm ca sa nu zica cineva ca transformam topicul in discutie privata , dar cred ca asta interesa si pe altii si e bine ca ai raspuns aici . merci mult pentru informatii .
|
--------------------
daewoo
matiz
2004/E+AC/796cc/50CP
- B--PTK
|
|
dj_17_PAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 From: craiova ![]() |
daca am folie neautorizata pe toate geamurile ce risc in bulgarie si grecia?
multumesc pt raspuns |
--------------------
logan ambition
ambition
- dj 17 pac
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
(dj_17_PAC) eu am iesit si in grecia si in bg cu folie neautorizata f inchisa pe toate geamurile 2 ani la rand..am fost oprit de pol doar pt control de rutina...fara spaga fara nimic.. nici nu s-au luat de folie..nimic.. (bine ca m-a mai luat si radaru atunci am spaguit:P) dar de folie toate bune. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Noi reglementari pentru soferii care circula prin Bulgaria
Autovehiculele care circula prin Bulgaria in perioada 1 noiembrie-1 martie trebuie sa aiba aprinsa faza scurta pe timp de zi, in caz contrar soferii riscand amenzi de 10 euro, a afirmat un inspector de la Politia rutiera bulgara, citat de Rador. Potrivit declaratiilor inspectorului Liubka Marinova, regula se aplica tuturor autovehiculelor care circula prin Bulgaria iar amenda pentru nerespectarea acetei prevederi este de 20 de leva (circa 10 euro). Politia rutiera din Bulgaria a anuntat ca va aplica amenzi de 30 de leva (circa 15 euro) in cazul nefunctionarii stergatoarelor de parbriz, in timp ce neutilizarea acestora pe timp de ploaie sau ninsoare este sanctionata cu amenda cuprinsa intre 50-150 de leva (aproximativ 25-75 de euro). HotNews.ro, 31 oct 2007 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
makkinen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 July 07 ![]() |
Stiti cumva mai e inchis prin Nova Zagora?
|
--------------------
Renault
Megane II.1 Bicorp 1.6 16V
2005
- IS-76-BSD Mitsubishi Colt CZ3 1.3 SAM 95 HP
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Acum 3 saptamani era inca inchis; in plus, mai era inca o deviere, respectiv Obretenik - Tsenovo - Byala. (mai multe detalii aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1100867 ).
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Merge cineva de Craciun sau Revelion in Grecia sau cine a mai fost , ne zice si noua niste impresii
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Plec eu la Bansko de Revelion ... sper sa fie ok. Din ce am citit pe net e cea mai noua statiune montana a lor si au aprox. 25km de partii de schi.
Daca nu mai scrie cineva pana atunci, o sa va povestec mai in detaliu despre statiune, cazare, etc. l.e. Scuze, acum am vazut ca ai intrebat de Grecia ... Bansko e in Bulgaria ![]() This post has been edited by B08WLI: 5 Dec 2007, 23:40 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(V A L I @ 20 Nov 2007, 13:07) Merge cineva de Craciun sau Revelion in Grecia sau cine a mai fost , ne zice si noua niste impresii ![]() Da, voi merge de revelion, de pe 29 decembrie, in Paralia Katerini. Vom fi 2 masini. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
si eu vreau sa merg in paralia, tot de pe 29. acum caut hotel sa fac rezervare.
vreu sfat? |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
cine poate da mai multe detalii despre Vourvourou , Sithonia, pentru la vara? Am gasit ceva pensiuni pe acolo, una chiar langa o plaja renumita Karidi beach. ce recomandati ?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am stat mai mult de o oră în Vouvourou, dar cu răbdare găsești mai multe detalii tot pe aici. Eu îți pot spune cam atât: e o stațiune "de pensionari", foarte liniștită, îngropată în verdeață; are aerul unui sat alcătuit din pensiuni. Unele pensiuni (vile) sunt între drum și mare, deci au plaja lor, celelalte sunt pe partea opusă a drumului. Nu există zonă comercială, taverne, magazine prea multe. Am văzut doar vreo trei magazine universale cam de 10x10 mp, și un singur restaurant de sine stătător. Probabil că mai sunt și altele (restaurante, magazine nu cred), dar nu le-am căutat. Magazine mai mari sunt la 15-20 km, în Nikitis (treci pe lângă ele până ajungi în V.). Din punctul meu de vedere e prea liniștit, dar am cunoștințe care merg în V. de 7-8 ani, deci depinde de gusturi și de ce îți dorești. Eu am fost în Neos Marmaras (celălalt mal al Sithoniei), și nu aș sta pe gânduri ce să aleg data viitoare.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
QUOTE(justy @ 3 Jan 2008, 22:20) cine poate da mai multe detalii despre Vourvourou , Sithonia, pentru la vara? Am gasit ceva pensiuni pe acolo, una chiar langa o plaja renumita Karidi beach. ce recomandati ? Eu am 2 ani de cind merg in Vourvourou la o pensiune ceva mai mare pe malul marii, studio complet utilat (bucatarie total echipata), mese peste tot in curte la umbra, gratar, parcare privata, gratar de uscat rufe, maslini si smochini, LINISTE !, caiace, e calitate (nu gasesti acolo romani manelisti, rusi sau sirbi), este aproape de Lidl in Nikitti si Ormos Panagias daca vrei sa cumperi ceva sau sa tragi o taverna. La Karidi (Crab) Beach e super, cam salbatic dar o apa foarteurata si acolo. Se poate pescui fara permis sau altele. O bobina de nailon, cirlige si ceva plumbi sau cap de cheie ![]() Plaja e cam ingusta dar este buna si cu nisip. O plaja adevarata ai in sud ,exact in capul peninsulei, statiune cam aglomerata dar e loc si pentru altii, am uitat cum se numeste, intra pe googleearth si vezi acolo. Neos Marmaras sincer nu mi-a placut, vezi ca tot in sudul peninsulei este o mica statiune parca Porto Koufo se numea e ceva frumos, cind am facut tur de peninsula am fost uimit de ce am gasit acolo. Imi pare rau dar relatii despre pensiunea unde am stat si unde voi sta nu iti pot da, nu te cunosc si din aceste motive nu vreau sa imi stric relatia cu grecoaica. Ea nu stie engleza deloc si greu mai gasesc o studenta care suna si putem rezerva...niciodata nu dau avans sau alte vrajeli, sunt un om care respecta ce spune. Informativ am dat 45 euro/zi/studio, se negociaza usor tare maxim 5%. La Sarti in sudul peninsulei, mi-am adus aminte.....statiune super si ai si ceva distractie daca vrei. Se vede Athos perfect si e o priveliste superba. Dan |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
PICT0027.JPG ( Size: 1.39mb )
Number of downloads: 922
PICT0025.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 780 PICT0024.JPG ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 748 [atta chmentid=1627427069] Attached thumbnail(s) PICT0039.JPG ( Size: 1017.14k ) Number of downloads: 709 |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
@justy: Eu am fost 3 ani la rand in VOURVOUROU si am stat la hotelul cu acelasi nume,am fost super multumit,este ieftin,ai ce vedea,plus o gramada de plaje unde nu te bate nimeni la cap! Cea mai tare cherhana din Sithonia si alte restaurante unde mananci bine si ieftin!
![]() This post has been edited by Danezu: 15 Jan 2008, 10:18 |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
am vazut ceva poze, m-am convins ca e frumos, asa ca la vara vom merge in Vourvouru
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
DACA esti cu copii, linistit si ei la fel te pot ajuta cu locatia, dupa poze e oricum usor de gasit. Apa e foarte mica la mal deci numai buna pentru ei.
Alt lucru important e ca ai de toate acolo, poate vrei un caiac, ii plimbi prin laguna/golf unde apa este pina la genunchi etc ! Daca ne suprapunem cu perioada este si mai bine, prin Bulgaria te duc de nu ai aer, cunosc unde stau radarele/politia, am CB, am ceva experienta cu ei (nu au avut de ce sa ma opreasca ![]() Acum numai sa te tina pe tine ca eu merg nebun, adica Iasi (cu ocolit de lasat soacra la Pascani) vreme timpita in tara si ceva BG, fara pauze cam 21 ore, daca era totul ok cam 16-17 ore Iasi-Vourvourou. Nebun oi fi dar sa stii ca a mea (Agila cu motor 1L) nu trage dar cu mine merge de rupe, daca aveam masina cam 13-14 ore cred... PICT0143.JPG ( Size: 909.73k ) Number of downloads: 743 Copii greci care cautau crabi, in zare se vede cit este apa de adinca. [attachmentid=1627428107] Gradina si in spate gratarul (avea chiuveta si apa curenta), ce porumb bagam acolo ![]() [attachmentid=1627428109] Cam cit de curata si mica e apa. Hai ca nu mai dau poze ca stric si ultima statiiune care nu are manele ![]() |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:01 |