DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

195 Pages « < 89 90 91 92 93 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bulgaria - Grecia

dancuciureanu
post 16 Jan 2008, 17:07
Post #2701

Membru

Group: Members
From: IASI

Trist dar adevarat. In Paralia Katerini este jale, mai intii au stricat-o sirbii si pe urma romanii, greci sau nemti nu mai vezi pe acolo. Daca prinzi si rusi in zona deja concediul tau e varza. Nei Pori, Platamonas si Olimpic Beach sunt si ele pe cale de distrugere.
In Halkidiki cu mici exceptii (Metamorfhosis, Nikitti, Neos Marmaras si inca citeva) gasesti greci, nemti, unguri si ceva romani care tocmai de asta merg acolo : nu vor mizerabili si galagiosi linga ei. De exemplu in Sarti am vazut doar doua masini de RO, la o taverna a trebuit sa vorbesc in germana mea de balta.
Alta smecherie daca nu cunosti statiunea, vezi la citeva taverne in ce limbi apare meniul, daca gasesti romana, rusa etc. ai plecat urgent.

Eu prima oara am ajuns la pensiuni adevarate ca am vrut sa stau citeva zile in plus si sa nu tranzitez simbata BG (aglomerat atunci vama dar si politia era si este la ciupeala). Am avut bilet din tara (mare dobitoc am fost) in Metamorfosis, un gunoi ordinar, plaja=balastiera, parcare dupa cum apucai, cazare dezastru. Stiind de Vourvourou am mers acolo ca era aproape, dupa 1 ora am gasit cazare, conditii super. Cind am plecat de acolo de am mers unde aveam bilet am amutit cind am intrat, aceeasi bani la conditii mizere, plus ca AC se platea separat 5evro/zi !

Grija mare la pozele de prezentare de pe net, 99% nu au legatura cu realitea ! Daca tot esti acolo te plimbi putin si cauti pentru anul viitor, vezi conditii, pret, iei nr de tel sau adr. mail...te descurci.

Apropo grija la Porfi ! Am zis sa mergem intr-o zi sa facem plaja acolo ca vazusem pe net ceva oferte, te dai cu capul de masina cit de bolovan ai putut fi sa pui botic.

--------------------
opel daewoo renault captur si altele 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
justy
post 16 Jan 2008, 21:14
Post #2702

Membru incepator

multumesc de sfaturi, nu stiu ce e Porfi. cat despre plecare noi plecam in iunie. drumul il stiu ca am fost de vreo 8 ori. acum suntem 5 fam. asa ca o sa cam populam zona cu romani, cert e ca de cativa ani romanasii invadeaza Grecia. Dupa parerea mea este cea mai buna destinatie pentru vacanta de vara.

17 Jan 2008, 07:18:
Danezu asta e motivul pentru care niciodata nu am fost in zona Katerini, badarania unor frati de-ai nostri este vizibila peste tot. poate o sa ne civilizam si noi vreodata. Oricum or sa ramana suficiente zone linistite in sud si in insule, care sunt mai greu accesibile.

This post has been edited by justy: 16 Jan 2008, 21:18

--------------------
FORD FOCUS 2001 TOURNIER
+
Danut75
post 31 Jan 2008, 15:33
Post #2703

Membru incepator

Salut. Sunt nou pe aici asa ca scuze daca mai pun intrebari care au mai fost puse. Am mai citit din ce s-a discutat in acest topic, dar nu am avut rabdare sa citesc tot. Vreau si eu sa stiu unde pot merge, in Halkidiki, un loc fara manele, dar cu ceva terase care inchid mai tarziu in noapte. Noi plecam cel putin trei cupluri tinerele( asa sper eu ca mai suntem la 30-32 de ani), cu masinile personale si am vrea sa ne si distram putin. Plecam in prima jumatate a lui august din pacate. Am mai fost in Grecia acum 3 ani, dar la Platamonas. Galagie cam mare, multi romani, rusi , ucrainieni si bulgari cred ( vorbeau in slava asa ca habar nu am ce erau). Am citit aici ca Paralia Katerini e de toata jena asa ca m-am hotarat sa merg undeva in Halkidiki. Sper sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Dan spunea mai sus ca in Sarti ar fi ceva distractie.

--------------------
Dacia Logan MCV 1,6 2006 Preferance
+
dancuciureanu
post 31 Jan 2008, 17:32
Post #2704

Membru

From: IASI

Terase gasesti peste tot numai ca trebuie sa te urci in masina, mai bine asa decit sa ai scandalul linga tine !
Grija mare daca bei o bere ! Nu te opreste nimeni dar daca ai accident esti halit. Pui prietena sau cineva care cunoaste masina la volan, nu va apucati de timpenii.

Sfat pentru tranzit Bulgaria, in afara de cele spuse pina acum de genul coloana de citeva masini, trecut granita dimineata pe la 2 max 4 etc. ar fi :
Montata o statie CB in 4W (exclus amplificator sau ascuns perfect) sa nu fie usor de gasit (la vedere) si antena mica pusa in locul celei de radio. Eu momentan am un par de 1,2m de se vede de la o posta, cind dau drumul si la amplificator rup nu alta, vorbesc si 150Km in cimp. Astfel puteti vorbi cu soferii de TIR care va ajuta enorm. Ultima oara mi-am permis destule datorita unui coleg tirist, pagina unde sunt ceva info : http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=14...statie&start=80 sunt si ceva aventuri icon_mrgreen.gif .
Rog admini si moderatori sa nu se supere de link ca e de la Opel, nu mai am timp sa scriu si au destule informatie acolo. Poate este si aici, scuze nu am citit.
Alte aventuri pe bucata asta :http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=6476&postdays=0&postorder=asc&start=60, nu este prea mult info, aici este totusi cel mai bun si complet topic de pe orice forum! Parca mai era ceva pe VW dar si acolo slabut tare...

This post has been edited by dancuciureanu: 31 Jan 2008, 18:33

--------------------
opel daewoo renault captur si altele 2016
+
gibonu
post 1 Feb 2008, 16:57
Post #2705

Membru autentic

Vad ca majoritatea se concentreaza pe zona Halkidiki, Paralia si mai rar Thasos
Nu prea inteleg de ce nu si pe restul Greciei, mai ales ca multi si-au luat teapa, prin zona mentionata mai sus.
Eu recomand cu toata caldura Rodos. Stiu ce e putin mai scump de ajuns acolo, dar chiar merita.
Pentru transport:
Masina pana la Atena. La Atena, in aeroport parcarea costa cam 50 de euro o saptamana.
Pentru avion: www.aegeanair.com. Adica Atena - Rodos (dus-intos) costa cam 100 de euro daca va faceti rezervarea din timp.
Cazare se gaseste si la 30 de euro camera cu 2 paturi, baie in camera, si o mica bucatarie (daca o vrea cineva sa stea sa gateasca).
Insula e superba, adica poti sa faci absolut de toate, de la vizitat ruine antice pana la mers in cluburi de house unde va puteti face manga cu englezii sau irlandezii.
O masina de inchiriat costa de la 25 euro pe zi (Fiat Seicento) si daca te dai cu ea toata ziua mai pui benzina de vreo 10 euro.
In plus, in Rodos faci baie in Mediterana, care in unele locuri este de un turcoaz ireal.
Tot ce am povestit mai sus sunt din experinta proprie. Am fost anul trecut in iunie.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
TM09
post 1 Feb 2008, 21:49
Post #2706

Membru incepator

A incercat cineva varianta Nis - Sofia - Kulata?

--------------------
VW golf 5 2007
+
adi_ar
post 2 Feb 2008, 08:15
Post #2707

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

De incercat, n-am incercat (Nis-Sofia), am auzit ca unele autocare folosesc acest traseu, dar nici nu vad un motiv sa-l urmezi.
1. Distanta Timisoara-Salonic este sensibil egala pe cele 2 trasee dar prin Sofia vei face cu cel putin 1,5 ore mai mult decat pe autostrada sarbo-macedoniana.
2. Daca tot am platit cartea verde si am pasaport eu, cu toate ca n-am avut incidente prin Bulgaria, ii prefer pe sarbi.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
concurent
post 5 Feb 2008, 16:58
Post #2708

Membru autentic

QUOTE(gibonu @ 1 Feb 2008, 14:57)
Vad ca majoritatea se concentreaza pe zona Halkidiki, Paralia si mai rar Thasos
Nu prea inteleg de ce nu si pe restul Greciei, mai ales ca multi si-au luat teapa, prin zona mentionata mai sus.
*

Cred ca Thassos nu e pentru toate gusturile si asta pentru ca turismul nu e la fel de infloritor ca-n Halkidiki, Paralia sau alte destinatii.
Din discutiile anterioare am observat interesul pentru Thassos doar la persoanele care vor ceva ieftin si clar diferit de Romania.
Decat sa-si cheltuie banii pe servicii proaste si scumpe pe litoralu romanesc prefera o calatorie mai lunga la capatul careia gasesc odihna dorita.

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
+
osa
post 8 Feb 2008, 11:22
Post #2709

Membru incepator

From: Ingolstadt

Saluatre tuturor!
As vrea sa plec anul acesta prin iunie in Grecia la Vourvourou. Am mai fost pe acolo acum doi ani si mi-a placut la nebunie. Exact cum s-a mai scris pe aici, pe forum,locul e foarte linistit si linistitor, asigura un concediu de vis. Nu exista galagie, manele, neciopliti, nesimtiti, injuraturi,gunoaie => no stress.
Pentru o famile din Romania care are bun simt este locul ideal pentru concediu....inca. Sper sa nu se distruga si acesta statiune din cazua unora la care bunul simt si responsabilitatea sunt niste notiuni tabu. De exemplu noi am fost placut impresionati cand, la plecare, grecul a zis ca nu s-ar fi asteptat de la noi, romani, sa fim chiar atat de seriosi si responsabili. Suntem bine veniti oricand pe acolo.
Si ar fi frumos daca s-ar pastreza aceasta impresie pe care multi dintre noi o cultiva pozitiv in acesta parte frumoasa a continetului. E spre binele nostru, e spre binele tarii. smile.gif

Referitor la plecare as avea o intrebare. Daca s-a mai discutat, rog moderatorii sa stearga postul, trebuie sa recunosc ca nu am cautat destul de amanuntit ceea ce ma interseaza.
Astfel: merita mers pe la sarbi(eu fiind din Timisoara)?. Data trecuta am mers pe la Craiova-> Bechet-> Sofia -> Vourvourou. Drumul a fost extrem de lung, am condus aproximativ 24ore, cu 2 ore de odihna la o benzinarie dupa Sofia.
Trebuie sa recunosc ca am fost un pic stresat, imi era frica de povestile cu "rocketii" care te opresc, habar nu ai de ce, si te lasa doar in lenjeria intima pe autostrada. Am mers incet, sa nu avem probleme cu radarele. Traversand noaptea Bulgaria, am avut noroc, nu am prins decat vreo doua echipaje de politie, iar detectorul de radar pe care il aveam la noi a semnalizat doar la unul.

Cine a mai fost prin Bulgaria in ultima vreme, l-as ruga sa imi(ne) impartaseasca experientele de drum. La fel, as fi foarte curios de varianta sarbi(Nis)->Sofia(??)->Grecia. Din cate am inteles, de la sarbi trebuie iesit prin Nis in Bulgaria. Distanta mi se pare identica, ma interseaza daca merita. Sau exista si alte variante prin serbia?

Multumes pentru raspunsuri, si cer scuze daca s-a mai discutat.
Seba.

--------------------
Laureate Duster 2011 - IN-HL952
+
adi_ar
post 8 Feb 2008, 11:35
Post #2710

La singurele propozitii interogative:
- Da, merita pe la sarbi!
- Mici "variante" inainte de a intra pe autostrada iar de la Nis fie pe la bulgari (nu prea are rost, am scris mai sus) sau prin Macedonia. Citeste aici impresii.

Bine-ar fi sa ramana un loc linistit da' nu cred, bizonii se spurca si fac taraboi in locuri linistite, altfel care-i farmecul daca nu ies in evidenta ! sad.gif

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
osa
post 8 Feb 2008, 14:40
Post #2711

Membru incepator

Mersi de link. M-am documentat, si cred ca ruta e stabilita. smile.gif
Ceea ce nu am reusit sa scot din posturi, cam cat dureaza o calatorie TM -> grecia?

Mersi,
si numai bine!

--------------------
+
adi_ar
post 8 Feb 2008, 14:52
Post #2712

Teoretic TM-Salonic ~ 10 ore.
Practic ... dupa cum mergi ... ai noroc ... etc.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
osa
post 8 Feb 2008, 15:06
Post #2713

Membru incepator

Mersi.

--------------------
+
giovi_buru
post 26 Feb 2008, 09:03
Post #2714

Membru incepator

QUOTE(Danut75 @ 31 Jan 2008, 15:33)
Salut. Vreau si eu sa stiu unde pot merge, in Halkidiki, un loc fara manele, dar cu ceva terase care inchid mai tarziu in noapte. Noi plecam cel putin trei cupluri tinerele( asa sper eu ca mai suntem la 30-32 de ani), cu masinile personale si am vrea sa ne si distram putin. Plecam in prima jumatate a lui august din pacate. Am mai fost in Grecia acum 3 ani, dar la Platamonas. Galagie cam mare, multi romani, rusi , ucrainieni si bulgari cred ( vorbeau in slava asa ca habar nu am ce erau). Am citit aici ca Paralia Katerini e de toata jena asa ca m-am hotarat sa merg undeva in Halkidiki. Sper sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Dan spunea mai sus ca in Sarti ar fi ceva distractie.
*

un sfat ar fi halkidiki, bratul kasandra, kaliteea, kriopigi, dar kaliteea este o statiune super cu viata de noapte si cu multe magazine, plaja buna. Noi am stat in kriopigi la un hotel kriopigi beach si a fost asa cum am vazut pe internet si cum ni s-a promis, nu am de ce sa-mi fac griji pt la anul; am fost si pe bratul sithonia unde plajele sunt super; cred ca voi incerca vourvourou anul asta daca nu tot kriopigi;
exclus paralia caterini, unde e ste ceva de speriat, cel putin pt mine asa a fost;
stiti cumva o cazare intr-o statiune prin Peloponez sau in apropiere de Atena sau de partile acelea; ar fi frumos si pe acolo; va rog frumos sfaturi sau chiar adrese;multumesc

--------------------
Toyota corolla 2008, D4D 1,4, 90cp - gl-xx-xxx
+
V A L I
post 2 Mar 2008, 17:03
Post #2715

Membru autentic

From: BV

Merge cineva de Paste in Grecia ? Sau cei care au fost... ce ne pot spune despre vreme , aglomeratie (stiind ca si grecii sunt ortodocsi..etc)...

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji 2006 / 1.5 dci / 65 cai
+
gibonu
post 6 Mar 2008, 18:01
Post #2716

Membru autentic

Vinerea viitoare ma duc la Sofia si stau acolo pana duminica.
Daca are cineva recomandari de facut cu privire la ceea ce e de facut, vazut, mancat, intr-un week-end la Sofia, raman recunoascator.
Multumesc.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
laurian
post 17 Mar 2008, 18:14
Post #2717

Membru autentic

From: Bucuresti

Am dat o tura pana la Balchik.
Am incercat prima data sa trec pe la Calarasi.
Am ajuns pe la 8 si 30.
Ferry pe care l-am vazut inaugurat de ministrul Transporturilor , anul trecut, nu functioneaza.

Bacul era pe malul bulgaresc, cica schimba tura, alimenta, naiba stie ce facea, cert e ca era o coada mare, si nu prindem primul bac (camioanele firmei care administreaza bacul au prioritate), asa ca m-am intors la autostrada si am continuat pana la Negru Voda.
Am luat-o la Medgidia pe drumuri judetene ( cu gps).
Fara GPS nu ajungeam nicaieri.
Desi prima parte a drumului e mai prost (chiar de la Medgidia), insa fiind liber si pe camp, poti merge cu 80-100, si in plus e si mai scurt.
La granita, surpriza. Au luat pasapoartele si carnetul de sofer si le-au verificat, si nu numai noua, ci si celolati care treceau prin vama. Nu am avut un asemenea control niciodata.

La intoarcere am venit pe la Vama Veche, drumul fiind relativ liber, inclusiv Constanta.

--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
+
alecsz99
post 18 Mar 2008, 09:25
Post #2718

Membru autentic

From: Bucuresti, Romania

QUOTE(laurian @ 17 Mar 2008, 19:14)

La granita, surpriza. Au luat pasapoartele si carnetul de sofer si le-au verificat, si nu numai noua, ci si celolati care treceau prin vama. Nu am avut un asemenea control niciodata.

*

Poti detalia un pic te rog?

Oricum, nu trebuie sa te surprinda. Mie la intoarcerea din Bulgaria, asta vara in Vama Veche, mi-au cerut sa deschid si portbagajul. E drept ca nu s-a uitat in el mai mult de jumatete de secunda insa...

--------------------
Dacia/Kia/Mercedes Berlina Li / Pro Cee'd / S320 2003 / 2008 / 2010
+
gibonu
post 18 Mar 2008, 13:22
Post #2719

Membru autentic

In week-end am fost la Sofia. Oras interesat, dar nu sa te dea pe spate.
De vazut:
- catedrala Alexandr Nevski care este impresionanta doar prin dimensiuni nu si prin picturile interioare;
- bisericile in stil bizantin Sf. Sofia si Sf. Nadejda
- alte cateva biserici
- muzeul de arta subrire rau iar muzeul etnografic (in aceiasi cladire) este chiar o gluma pe langa Muzeul Taranului Roman.
- monumentul Ostasului Sovietic de langa Stadionul Levski
La curatenie cam ca si la Bucuresti. Foarte multe magazine de haine si pantofi, dar foarte putine librarii.
Ca plus, fata de RO, sunt containere de colectare selectiva a deseurilor peste tot prin oras, iar pe bulgari i-a dus capu' sa nu arunce gunoi menajer in ele, asa cum este in sectorul 2.
Mancarea bulgareasca nu m-a dat pe spate. Ciorba de burta, mai saraca in carne ca la noi, in plus, in loc de smantana o mananca cu musdei.
La Metro la Sofia am cautat salam de magar si nu am gasit, iar la muraturi subtire rau.
Cam asta e Sofia.
Veliko Tarnovo in schim este ceva cu totul deosebit.
Orasul este pe dealuri, adica toate strazile sunt in panta si uneori ai impresia ca sunt construite una peste alta.
Atractia principala insa este cetatra medievala, adica un deal fortificat cu o biserica in varf. Pana aici nimic deosebit, insa seara este un spectacol de sunet si lumini spectaculos. Sunet sunt niste clopote insa luminile inseamana ca intreg dealul fortificat este luminiat partial sau total in toate culorile posibile. Spectacolul dureaza cam 4 min. si inainte de incepere se stinge iluminatul public.
Aici, chiar ne-au dat clasa bulgarii.
In final, pentru cei sperati: nu am avut nici un fel de problema cu politia bulgara, nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate.
Concluzia: merita un week-end la Sofia si apoi o oprire la Veliko Tarnovo in drumul spre casa.

P.S. Desi off-topic, Belgradul (pe care l-am vazut in ianuarie) este peste Sofia, din toate punctele de vedere.

18 Mar 2008, 19:43:
@ laurian si alecsz99
Eu nu inteleg de ce sunteti asa de mirati ca ati fost controlati la granita.
Pana una alta este o frontiera intre doua state, chiar daca ambele sunt in UE.
Cand vor fi in spatiul Schengen, atunci se vor desfiinta punctele de trecere a frontierei, dar asta nu o sa se intample mai devreme de 2011, conform hotararii luate week-end-ul trecut la Mamaia de ministrii de interne din RO si BG.

This post has been edited by gibonu: 18 Mar 2008, 17:43

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
laurian
post 19 Mar 2008, 07:57
Post #2720

Membru autentic

Nu am fost mirat de control, oricand poti fi controlat.
Insa se pare ca sunt din cauza summit-ului, dupa cum am vazut o stire privind controlul vamal la TV.

Controlul pasapoartelor mi s-a facut si inainte de a intra in UE, dar nu si al permisului.
Politistul le-a luat, a intrat inauntru si le-a verificat.
La fel si cu actele celorlalte masini.

--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
+
mihailogan
post 20 Mar 2008, 10:49
Post #2721

Membru

care aveti deja stabilit sau macar ca variante concediile in grecia! eu as vrea sa merg si anul acesta in zona sithonia ca si anul trecut, prefer mai multa liniste si de asta optez in zona aceea, vreau sa plec incepand cu 1 iunie biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Preferance 1.4 2005 - B 90 PIx
+
giovi_buru
post 20 Mar 2008, 17:31
Post #2722

Membru incepator

in Sithonia unde ai ales cazarea sau unde ai mai stat! Eu sunt in cautari, citesc cei de citit, dar astept si sfaturi de la cei care au stat undeva si s-au simtit bine! Eu am stat in Kriopigi, pe Kasandra, a fost super dar as merge in alt loc, mai merg si cu copilul biggrin.gif

--------------------
Toyota corolla 2008, D4D 1,4, 90cp - gl-xx-xxx
+
mihailogan
post 20 Mar 2008, 19:52
Post #2723

Membru

sincer..cu exactitate am stat la a 5-a casa..pe dreapta la intrare in vourvourou din soseaua principala.. nu am bagat de seama ...cum se numea..am gasit in iulie anu trecut cu 40 eur0 camera cu kicineta, aer, parcare, curte mare..posibilitate sa faci gratar... cam atat pot sa-ti zic..dar nu am luat de la vreo agentie bilet..am mers pe cont propriu..si e cel mai bine..negociezi cu grecul fara probleme si gasesti asa am facut anu trecut, asa am de gand si anul acesta...ma duc acolo pt liniste..e foarte linistita statiunea, aia imi place .. stau pe plaja linistit.. nu sunt genul de om..ca sa-mi placa aglomeratia si "nebuneala"..am preferat sithonia in dauna kasandrei

This post has been edited by mihailogan: 20 Mar 2008, 19:55

--------------------
Dacia Logan Preferance 1.4 2005 - B 90 PIx
+
cristibz
post 21 Mar 2008, 10:25
Post #2724

Membru autentic

From: Buzau

Salut,
Eu am stat aici, a fost bine si copilul a avut o parere bune despre piscina smile.gif

http://www.sundayrooms.gr/profile_en.html

Statiunea e mica si linistita, plaja e cam la 3-400 m dar daca stai numai in Gerakini o sa te plictisesti. Oricum in Grecia nu prea e de stat intr-un singur loc.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
+
Brainie
post 24 Mar 2008, 13:48
Post #2725

Membru autentic

Gibonu, cum e cu clopotele și proiectoarele de la Veliko Tărnovo ? Pe la ce oră ? E la oră fixă ? În fiecare zi, sau numai sâmbăta, duminica și în alte sărbători legale ? Imediat ce se întunecă ? Poate îl serbez pe NATO la bulgari (1 zi), și aș vrea să știu dacă merită să stau până mai târziu în V. T.

--------------------
Ex Dacia 1310 Li ; Ex Logan ABS+ 1.6 MPI 2007
+
Brainie
post 26 Mar 2008, 11:44
Post #2726

Membru autentic

Aici informații despre Veliko Tărnovo (în română !!!), inclusiv despre "Sound and Light Show".

http://www.velikoturnovo-info.ro/index1.html

Nu se dă oră de începere, nici nu are loc în fiecare zi.

--------------------
Ex Dacia 1310 Li ; Ex Logan ABS+ 1.6 MPI 2007
+
gibonu
post 26 Mar 2008, 17:21
Post #2727

Membru autentic

@ Brainie
Daca te ajuta cu ceva, eu am vazut spectacolul de sunet si lumini intr-o duminica seara, a inceput la ora 21.00.
&feature=related
Daca vrei, te uiti aici si iti faci o idee despre ce e vorba.
Oricum, du-te ca merita.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
pvluci
post 29 Mar 2008, 12:09
Post #2728

Membru incepator

grecia
13.06.2008
din Sibiu... rolleyes.gif
pvluci@yahoo.com

--------------------
Peugeot 206 SW 2005 - SB-9707
+
J o h n n y
post 1 Apr 2008, 12:40
Post #2729

Membru autentic

From: Cluj

Intreb si eu aici ca nu sunt sigur: pentru a intra in Bulgaria de ajuns buletinul sau trebuie pasaport? Nu sunt sigur de raspuns, cred ca se poate buletinul insa poate imi confirmati si voi asta... e o intrebare cam tembela wacko.gif

This post has been edited by Johnny_Bravo: 1 Apr 2008, 12:41

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
ANDOX
post 1 Apr 2008, 12:48
Post #2730

Membru incepator

Cu buletinul (ala vechi cu file) nu se poate. Cu cartea de identitate da.

--------------------
HONDA CIVIC 2004
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html

Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html

Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum.

--------------------
195 Pages « < 89 90 91 92 93 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 12:25
Forum Renault