Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
borisake |
![]()
|
||
![]() borisake Group: Members Posts: 15 Joined: 11 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1410 L
1999 berlina
- B 73 TMS Nimic nu este intamplator...si cum spune un clasic in viata"TRAIM IN RO.SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL"
|
|||
gaby40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 08 ![]() |
SALUTARE ! SUNT NOU PE AICI ! VA ROG SA-MI SPUNETI DACA E BUNA ALEGEREA DRUMULUI SPRE GRECIA (LA GERAKINI BEACH) PRIN STARA ZAGORA (DECI DE LA RUSE NU MERG SPRE SOFIA CI SPRE TARNOVO, STARA ZAGORA , ETC). PLECAM DIN GALATI IN DATA DE 08.08.2008. MERSI ANTICIPAT SI CONCEDIU PLACUT TUTUROR !
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
12.2005/dci 80CP
- GL98CSM
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
eu te sfatuiesc sa mergi prin Sofia, drumul anul trecut era bun, iar la bulgari drumul pe care vei merge nu este ca la noi prin multe localitati. GL- Kalithea (halkidiki): 1150km, prin Bucuresti-Giurgiu-Sofia
|
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
mjustin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
Iti recomand si eu sa mergi tot spre Sofia-Kulata.
Poti face traseul(1150 km) chiar dintr-o bucata. |
--------------------
renault
laguna I
2000 2.0e RXE
|
|
neadodo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 June 07 ![]() |
salutare tuturor!
plec spre atena in 14/15 august. ma intereseaza un hotel /pensiune in zona sidirokastro serres imediat dupa frontiera cu bg pt o noapte . am cautat dar nu am gasit camere disponibile la hotel elpida, hotel alexander si galaxy in serres si la hotel olimpic in sidirokastro. daca mai stiti de alte spatii de cazare fara pretentii in zona, vreau dora o camera curata pt cateva ore de somn, anuntati-ma daca stiti de ceva de genul asta. multumiri anticipate! ![]() |
--------------------
vw
golf 5
2005 1,9 tdi 105 CP
- bv 20 evi
|
|
gaby40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 08 ![]() |
Multumesc ptr. sfat giovi_buru si mjustin ! Intre timp m-am gandit si eu ca e mai bine pe traseul indicat de voi ! Toate cele bune !
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
12.2005/dci 80CP
- GL98CSM
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ neadodo
De unde pleci din RO catre Atena? Te intreb, pentru ca Bucuresti - Atena se face fara probleme intr-o zi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
neadodo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 June 07 ![]() |
plec din brasov. probabil ca nu e mare problema buc-atena intr-o zi dar nu vreau sa ma obosesc prea tare cu drumul propriu zis . o sa obosesc de cat o sa umblu prin grecia asa ca prefer ca drumul pana acolo sa nu fie chiar o corvoada.
|
--------------------
vw
golf 5
2005 1,9 tdi 105 CP
- bv 20 evi
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ neadodo
Ma rog, cum crezi, desi inca 170 km nu cred ca sunt chiar de nefacut. De ce nu te opresti la Salonic, Sofia sau Veliko Tanovo, macar mai vezi ceva in plus. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
elnego |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 28 January 08 ![]() |
buna , a fost cineva la hotel blue dolphin , metamorfosis, sithonia ?, va asteptam cu impresii de acolo .
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 DCI
2008
- PH 57 XXX
|
|
BV-72-DRM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 August 06 ![]() |
@Mindrunner
Si eu vrea sa merg din 1 septembrie in Zakynthos. Fi amabil si posteaza ceva detalii...hotel...zona bla bla. Dar mai ales ma intereseaza ce e cu E95. Ce traseu ai ales tu ? Ca eu pe toate siteurile cunoscute si pe toate softurile de GPS n-am vazut sa se mearga spre Ioanina... traseul ar fi ... Katerini - Larisa - Lamia - Patra - Kilini ... Eu ma gandeam ca la intoarcere sa mai trec odata pe la Meteora. In cazul asta as fi luat-o spre Ioanina...dar oricum ne-am hotarat sa trecem si prin Atena deci nu se mai pune problema. Multumesc. |
--------------------
Skoda
Octavia II
2005
- BV-72-DRM
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Salut! O saptamana in Grecia la Olympic Beach (la 2 km de Paralya Katerini). Plecat duminica 22, intors dum. 29. Pentru traficul rutier duminica e OK. Anul trecut am circulat sambata si a fost f. aglomerat. Trecut cu bacul la Bechet-20E taxa auto +3E/pers. Prins bacul de 7.00, daca il ratezi dureaza cca. 2,5 ore pana la cursa urmatoare. Taxa de port la Bechet=20 RON. La bulgari numai vigneta de 7 zile 5 E. Intalnit 3 echipaje de politie care se uitau in lungul drumului, fara radar-am avut detector. Anul trecut (sambata) au fost 15 echipaje cu radar, din care ultimul la 500-600 m de frontiera cu Grecia-Kulata. Aglomerat in zona Sofia (unde se lucra la drum si duminica). Timp total de la plecarea cu bacul, in conditii de relativa respectare a vitezei (indicatoarelor), 9 ore din care cca 1 ora pauze ptr. diverse. Date din CB: distanta Cva-Olympic Beach 630 km, 4,6 l%, vit. medie 78 km/h. Am alimentat la intoarcere la o statie SHELL de pe autostrada, 1, 52 E/l. In Grecia am platit o taxa de autostrada de 2E - pana la Katerini unde am iesit de pe autostrada. La revenire-ieri, la fel circulatie aerisita, nu am avut semnalizare de radar, 3-4 echipaje politie. Concluzia mea: voi circula numai duminica. Taxele la revenire Grecia-Bechet:idem, inclusiv cei 20 RON, care nu pricep de ce se incaseaza, drumul din incinta portului fiind execrabil cu 0 (zero) facilitati pentru cei care asteapta bacul-nici macar o buda. Daca este cineva interesat si de alte aspecte pot reveni cu amanunte.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Intors pe 29.06 din Vasiliko, Grecia (in insula Evia, aproape de Atena). Plecat pe 20.06 din Bucuresti. Pentru mai multe detalii, aici in postul asta, ca sa nu ma repet.
Mersi @tr-Viorel: Da si mie mi s-a parut Bulgaria mai lejera duminica... This post has been edited by SwatKat: 30 Jun 2008, 10:08 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
Salut,
Vreau sa merg la sfarsit August in Thassos. Prefer apartament sau vila, nu hotel. Ma poate ajuta cineva (inafara de Google ![]() Merci mult, |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Recunosc ca nu am citit tot dar va rog sa imi spuneti si mie daca in bulgaria sunt legale detectoarele de radar. Multumesc |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa reinvii eu topicul asta. Nu se merge la bulgari in vara asta, ca nu prea e activitate pe topicul asta?
Eu plec pe 04/07, in Constantin & Elena, prin Calarasi. Daca sunt doritori de 'mers grupat', eu sunt amator. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
tu chiar nu citesti nimic din ce scrie aici? eu unul iti pot spune ca sunt legale , ma crezi ce spun?
![]() aranjamentul, bate regulamentul ![]() |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
Desi m-am jurat ca nu voi merge niciodata, de voie de nevoie, plec pentru prima oara la BG, respectiv Albena in 02.08.2008
|
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
speedyspeed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 April 08 ![]() |
Salutare
Sunt relativ nou pe acest forum. In data de 26 august plec spre zakynthos, am rezervari facute la hotelul Alexandra beach din Tsivili. Stie cineva ceva de hotelul asta? In afara de ce gasesc pe tripadvisor si de ce am vazut pe siteul lor. Imi poate da cineva un sfat daca sa fac dintr-o bucata drumul sau cu o oprire undeva? nu stiu cat de greu e drumul, foarte multi km nu sunt pana acolo Si o ultima rugaminte (nu am avut rabdare sa citesc chiar tot ce screi in acest forum) , se poate sa imi enumere cineva localitatile mari care trebuie sa le urmaresc pana acolo? Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu aceste informatii |
--------------------
renault
clio fidji
2008
- B 78 ROR
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
QUOTE(speedyspeed @ 5 Jul 2008, 07:29) Si o ultima rugaminte (nu am avut rabdare sa citesc chiar tot ce screi in acest forum) , se poate sa imi enumere cineva localitatile mari care trebuie sa le urmaresc pana acolo? Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu aceste informatii Depinde de unde pleci ... Oricum in mare...Botevgrad-Sofia-Kulata-Serres-SAlonic-Atena |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
speedyspeed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 April 08 ![]() |
Plec din Bucuresti via Zakynthos
|
--------------------
renault
clio fidji
2008
- B 78 ROR
|
|
nicknein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@speedyspeed
Si noi plecam tot spre Zakynthos si tot pe 26 august ![]() Respecte. |
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care s-au plictisit de bucata Promachonas-Serres-Salonic, iată o variantă mai lungă cu 15-20 km, dar liberă, și mult mai frumoasă. Jumătate de drum se merge paralel cu munții, celaltă jumătate e dreaptă și plată, dar nu spectaculoasă. Sunt și foarte puține lucrări (de fapt o singură zonă), față de traseul clasic, pe care sunt mai mult lucrări. Partea frumoasă trece și pe lângă 2 lacuri (Kerkini, pe râul Strimon, și Doiron, împărțit 60%-40% între Macedonia și Grecia). Ca să ajungeți la malurile lacurilor trebuie să ieșiți din drumul respectiv 1-2 km. Și puteți să aruncați un ochi și în Macedonia, în zona lacului Doiron, că granița e foarte aproape. Iar pe crestele munților trece granița dintre Grecia și Bulgaria și apoi dintre Grecia și Macedonia.
Ca să ajungeți: dinspre Promachonas, la 13 km după graniță se face drum la dreapta către Kilkis. Ăsta e. Dinspre Salonic: în același nod, în loc de ieșirea din autostrada Salonic-Kavala spre Serres, o luați spre Kilkis/Doirani. Eu am ajuns întâmplător pe drumul ăsta, pe sensul Salonic-Promachonas, fiindcă am greșit ieșirea din nod, și nu mi-am dat seama decât când nu am mai recunoscut drumul către Serres. Dar a meritat micul ocol. Sunt și benzinării. Ultima este una Aegean, pe stânga, puțin înainte de reintrarea în drumul Serres-Promachonas, cam când sunt vizibile turbinele eoliene pe versantul opus. untitled.JPG ( Size: 150.39k ) Number of downloads: 728 untitled1.JPG ( Size: 160.17k ) Number of downloads: 642 This post has been edited by Brainie: 9 Jul 2008, 10:18 |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
salut
noi plecam spre grecia pe 31 iulie dimineata preferabil pe la 2 am inspre thasoss, daca mai e cineva care sa mearga odaa cu noi, macar prin bulgaria... |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma duc pe 06.09.2008 in Albena... dar inca nu m-am decis in legatura cu drumul pe parte ma duc.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
kegpr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 March 06 ![]() |
Din pacate noi suntem constransi sa plecam sambata dimineata, pe la 3 AM as zice eu.
Din ce tot citesc si aici, si pe clubopel .. deja mi-e scarba complet de drumul prin Bulgaria . Si am o colega de serviciu care se pare ca si-a luat amenda de 100 euro in Bulgaria pentru ... detinere de detector radar ![]() Intreba cineva de Thassos. Noi am stat la vila , si asa e si recomandat . NU la hotel . Plaja are nisip dur, nu foarte adecvat, insa gasesti de-a lungul insulei o gramada de locuri frumoase. Daca ai masina - e excelent. Daca nu - inchiriaza un 4x4 sau macat un ATV si roaga pe cei ce-ti inchiriaza sa-0ti marcheze pe un pliant locurile misto. Merita. Iar in Potos e modest, frumos, curat . Noi am mancat la terasa IRENE, e chiar pe plaja. Preturi excelente, service ireprosabila, mancare f buna, decor de vis ( mesele sunt la 3 metri de nisip, iar apusurile sunt superbe ) . Daca nu esti mergi la fitze, o sa te simti perfect. Noua ne-a stricat o seara un grup de moldoveni apucatori si galagiosi, care luasera la suturi pisicile ( in Grecia matzele sunt iubite ... ) . |
--------------------
VW
Passat
2.0tdi
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@kegpr,
OK, am notat. Daca ai stat in Potos poti sa-mi recomanzi ceva la cazare? Vila, bungalow... nici noi nu vrem la hotel. Merci mult, |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
kegpr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 March 06 ![]() |
Nu mai stiu exact cum se numea vila. Cert e ca faceam maxim 5 minute pana pe plaja si era curat si mai nou ca la hotelul unde s-au cazat ceilalti ( am fost cu autocarul atunci ) . Dar clar e recomandabil sa eviti hotelurile. Desi curate si acestea, sunt mai vechi ... Vorbim desigur de hoteluri accesibile, erau cateva de 4 stele insa la 100 euro pe noapte parca
![]() |
--------------------
VW
Passat
2.0tdi
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
@clr
daca esti din bucuresti mergi pe la ruse nu pe la calarasi, e drumul mai bun, mai scurt si rapid |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Abia m-am intors din concediu de la nisipurile de aur....va recomand tuturor traseul pe la russe catre litoralul bulgaresc ..drumul e bun..e mai scurt se merge fara probleme..ciudat de data asta nu am vazut decat o masina de politie....cred ca nu le mai este asa foame
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:37 |