Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
Ducesica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
mersi frumos de raspuns
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cmandrei, nu ai platit parcare pt. ca s-a nimerit sa fie parcarea gratis(parcare in aer liber desigur), la Etap Viena parcarea e cu plata si este in interior(se iese pe baza cardului eliberat dupa ce achiti la automatul din holul receptiei),
iar pt. pablo: in Etap-urile din Germania si Austria este interzisa cazarea celei de-a 3 a persoane in aceeasi camera cu exceptia copiilor de pana la 12 ani. |
--------------------
BMW
-
-
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Si pentru un copil de 8 ani este tot +9 euro la Etap in Viena?Si ce recomandati,sa rezerv sau voi gasi camera cand sunt pe acolo?Pe 23 febr sunt pe acolo.Am vazut ca au 271 de camere.
This post has been edited by sorin: 30 Jan 2007, 14:14 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
cel mai bine e sa rezervi si sa ajungi inainte de 5-6, ca sa fii sigur
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Pt. cei care au fost in Austria dupa 1.ian.2007:
E adevarat ca in Austria te poate intoarce politia de frontiera (sau ce conteaza cine) din drum daca nu ai pasaport? Sau, altfel spus, e indicat - preventiv - sa ai pasaport ca sa traversezi aceasta tara? Am auzit de chestia asta de cateva zile, si vreau sa fac o calatorie pana in Italia de Paste impreuna cu parintii, care nu au pasaport. Merci anticipat. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
OK. M-am interesat. Am citit si pe aici pe forum. Raspunsul la intrebarea mea: NU E NECESAR PASAPORTUL.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
DUMIFLORIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 July 05 ![]() |
si eu voi pleca la Viena tot fara pasaport(care a expirat). Cei de la agentie mi-au recomandat sa-l iau asa expirat cum e, ca e mai bine dacat fara....cam ciudat. oricum la baza este cartea de identitate, sper!
|
--------------------
VW PASSAT
LOGAN 1,4MPI
- TL
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Viena de curand, cu avionul, doar cu CI; nu a zis nimeni nimic, nu m-a intrebat nimeni de pasaport.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
Pentru cei care doresc sa calatoreasca, la Viena, din 27 (sau 28) martie vor fi disponibile zboruri directe Baneasa-Viena cu compania Sky Europe, care vor costa undeva sub 100€. pentru detalii Sky Europe
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
OANAGILCA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 March 07 ![]() |
Salutare
Am si eu cateva intrebari Vreau sa plec in Italia si nu stiu ce taxe sunt pe autostrazi, si tuneluri in Ungaria, Austria si Italia Si daca are cineva o ruta cu ocolire a Budapestei a Vienei (pe la Parndorf) si peunde sa intru in Italia dupa Villach ca sa ajung la Boltzano? Merci anticipat |
--------------------
CIELO
CIELO
2004
|
|
sandman_ |
![]()
|
In Ungaria autostrazile costa 6€ pentru 4 zile si vreo 12€ pentru 10 zile.
In Austria autostrazile costa 7,6€ pt 10 zile si 22,5 pentru 2 luni. In Italia, autstrazile se platesc in fuctie de distanta parcursa. Traseul cel mai bun ar fi: intrat in H pe la Nadlac sau Cenad, traversat Szeged, urcat pe M5, pana la marginea Budapestei, unde e indicator cu M0+M1+Gyor+Becs(Wien) si se intra pe M0, iesit de pe M0 pe M1 in directia Gyor, intrat in Austria pe la Nikelsdorf, pe Autostrada A4, trecut pe langa Parndorf (care nu are nici o treaba cu ocolitul Vienei, ci e un centru comercial unde dau navala ungurii , romanii si slovacii), la Schwechat se coboara de pe A4 pe S1, care ocoleste Viena, in directia Linz/Graz, La nodul Vösendorf se continua catre Linz, pe A21, urmat la 30km de A1, ruta Linz-Salzburg, intrat in Germania in directia Rosenheim(A8), la Rosenheim se intra pe A93 in directia Innsbruck, A12 in Austria, la Innsbruck se intra de pe A12 pe A13 in diretia Bolzano (Bolzen), Brenner, etc... Tuneluri sunt doar intre Innsbruck si Bolzano, dar nu stiu care si cat se platesc. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
foloseste www.vialichelin.com si vei afla atat traseul cat si costurile autostrazilor si tunelurilor.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
In aeroport se mai face verificarea in baza de date din calculator daca am doar BI ?
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
oricum nu se mai face verificarea. Nici daca ai, nici daca n-ai pasaport. Eu am venit de 2 ori cu avionul anul trecut, in iulie si octombrie si doar s-au uitat la pasaport, fara stampila, fara verificat in baza de date...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
crisyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 March 07 ![]() |
Am luat o amenda de 21 de eur pentru parcare neregulamentara in Viena in iulie 2005 si nu am platit-o. Anul asta vreau sa merg din nou prin Austria. Am probleme?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 20 Mar 2007, 17:28) In Ungaria autostrazile costa 6€ pentru 4 zile si vreo 12€ pentru 10 zile. In Austria autostrazile costa 7,6€ pt 10 zile si 22,5 pentru 2 luni. In Italia, autstrazile se platesc in fuctie de distanta parcursa. 1. Sa ma pregatesc cu bani marunti sau primesc rest daca dau sa zicem 10 sau 20 euro pentru vigneta ? 2. De unde recomandati cumpararea vignetei la iesirea din tara prin vama Cenad si respectiv la Intrarea in Austria ? 3. Trecerea prin pasul Brenner se face tot pe 4 benzi in regim de autostrada , sau sunt serpentine ca la noi cu o banda pe sens ? |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Fiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 14 January 06 From: . ![]() |
1. Nu te agita sa aduni maruntis.
2. Dupa cladirea vamii unguresti ( Cenad ) este pe stanga un chiosc mic de unde poti sa cumperi vigneta in euro pentru autostrada, iar la austrieci dupa vama la prima benzinarie. 3. Nu stiu |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006
- . "Un fleac, m-au ciuruit!"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Multumesc Fiu si astept in continuare pareri !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
@big2003
1.2. cu cardul, cumparate ambele vignete de HU si A de la prima benzinarie "serioasa", pentru a nu supota rotunjirile... 3.autostrada=cate un tunel cu 2 benzi, pe fiecare sens. Pe nici o autostrada, in principiu nu exista serpentine, dar am intalnit unele curbe, mai stranse, unde limita de viteza era 80-100km/h, pe Bologna-Florenta si se pare ca vor fi si la noi pe Ploiesti-Brasov ( din 2025?!) |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Pe pasul Brenner: adauga si 8 Euro trecerea pasului insusi (cash). Nu se platesc tunelurile in continuare pina in nordul Italiei.
La intrarea pe autostrazile italiene trebuie sa iei un tichet pe care il arati la parasirea tronsonului. Nu pierde tichetul, altfel treaba devine scumpa. La iesirea de pe fiecare tronson se plateste in functie de locul intrarii (de acees e important tichetul). Probabil vai plati cu cash. Uita-te de la distanta si inscrie-te pe banda corecta (NU pe cele marcate "Telepass" sau "Viacard", ci acolo unde semnul indica existenta unui ghiseu). NU da inapoi ca sa te reinscrii pe banda corecta - italienii au amenzi mari pentru treaba asta si cam stau la pinda, ca doar sunt latini si ei. Nu uita: In Italia sunt necesare atitea veste reflectorizante citi ocupanti are masina. Vestele sa nu fie in portbagaj ci in habitaclu. In Austria e necesara numai una (parca). In functie de timpul disopnibil si de planificarea etapelor poti alege de la Salzburg si un traseu fara autostrada care este foarte frumos. Desigur, "costa" mult timp. Rog PM daca ai interes. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Os esti sigur in privinta numarului de veste ?... eu am doar una care sta pe polita din spate in masina.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
traseul fara autostrada este de la Salzburg la Wörgl, evitand ocolirea prin Germania, deci nu se economiseste nimic: nici bani, nici timp.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu m-am facut bine inteles. Nu e vorba de economie, ci de plimbare.
Pe linga traseul Salzburg-Wörgl (propus de tine, pe care n-am fost niciodata) nu e rau nici B305 -> B307 (germane), cu un ocol pe la Berchtesgaden/Königssee. Desigur insa: totul depinde de planificarea etapelor si de timpul disponibil. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
in vara vreau sa fac italia si as vrea sa fac pauza cu cazare pe undeva pe linga viena ca sa pot vizita putin si viena. stie cineva vreo locatie,motel,pensiune, de unde sa pot pleca in viena cu transport in comun si bine inteles sa fie rezonabil ca pret la cazare.nu as dori sa intruu cu masina in viena caci cred ca pierd mai mult timp daca stau sa ma orientez si sa umbluu dupa parcari.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(big2003 @ 24 Mar 2007, 04:39) 1. Sa ma pregatesc cu bani marunti sau primesc rest daca dau sa zicem 10 sau 20 euro pentru vigneta ? 2. De unde recomandati cumpararea vignetei la iesirea din tara prin vama Cenad si respectiv la Intrarea in Austria ? 3. Trecerea prin pasul Brenner se face tot pe 4 benzi in regim de autostrada , sau sunt serpentine ca la noi cu o banda pe sens ? 1. In Ungaria, in general daca dai euro, primesti rest tot euro. 2. Anul trecut in octombrie am iesit pe la Cenad, dar la vama ungureasca nu mai vindeau vignete, cel de acolo mi-a indicat prima benzinarie MOL, de unde am si luat vigneta. 3. Este autostrada prin pasul Brenner, atat in partea austriaca, cat si in Italia. Poti circula insa si pe sosea cu serpentine. |
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
O sa aleg autostrada din economie de timp, pentru ca o sa am de facut vreo 1600 km intr-o singura zi.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu am trecut pe Brennerautobahn anul trecut in septembrie; in afara de un scurt blocaj in zona unde se platesc cei 8 euro se circula destul de usor... si peisajele sunt absolut superbe!...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cris_a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 March 07 ![]() |
de la Salzburg la Innsbruck e super traseul si se merge foarte bine pe langa autostrada si in afara de asta sunt si foarte multe locuri de cazare. cam 60 eur pentru o dubla. ce mai recomand: dupa autostrada brenner, inainte de a se intra pe autostrada in italia, mergeti tot pe langa autostrada. peisaje super.
Attached thumbnail(s) IMG_4574.JPG ( Size: 108.92k ) Number of downloads: 8195 IMG_4577.JPG ( Size: 101.6k ) Number of downloads: 8255 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2006
- B 77 PGW can't be sure of anything
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Am fost si eu in Austria pt prima data cu masina!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 12:59 |