Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
A balegar au descoperit si ei ingrasamantul natural nu mai baga chimicale.Au mare trecere produsele bio!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ma gandeam eu , dar chiar asa de puternic miros ?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Miroase tare
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 17 Apr 2007, 21:50) Care a mers prin sudul Austriei spre Italia si stie ce miroase ...foarte urat de te astupi sa imi spuna si mie . ![]() e uree! cu toate ca miroase a ca_at, nu e naturala de loc: "Ureea se obtine prin sinteza, din famoniac si bioxid de carbon, în conditii de temperatura si presiune înalte. Produsul este utilizat, în special , ca îngrasamânt de suprafata, aplicat fie separat , fie în combinatie cu alte îngrasaminte. Are aplicatie si în zootehnie , intrând în compozitia furajelor complexe, produsul asigurând astfel necesarul de proteine pentru animale. " |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Gata , m-ati lamurit !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
in vara doresc sa fac o plimbare prin europa, pana in spania... doresc sa ies pe la nadlac si sa urmez drumul asta [attachmentid=51863] pana la viena unde voi ramane pana a doua zi... cu taxxele de drum m-am lamurit
intrebari: 1. e buna alegerea in privinta drumului, exista o alta varianta pe care o recomandati? 2. sunt ceva lucrari sau restrictii pe aceasta ruta? 3. ce merita vizitat in viena intr-o zi? 4. adresa unui birou de informare turistica? |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Ruta aleasa este buna. Intr-o zi poti vizita Schönbrunn, Hofburg, Stephansdom, Primaria, Opera, Parlamentul, Universitatea, Donauturm, Prater.
Ar mai mergesi Belvedere si sediul ONU (UNO-City), insa depinde de cat timp ai si cat de repede te misti. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vizitat Schönbrunn intr-o zi si gradina zoo in alta zi. Si tot mi s-a parut ca am fost pe fuga! E prea frumos ca sa le parcurgi in fuga si sa le bifezi pe-o lista. Mai bine aloca-i o zi separata sau amana-l pe alta data.
Restul ce a-i insirat sandman, se pot face intr-o zi. Pentru Donauturm si sediul Onu iti mai trebuie o zi. This post has been edited by made: 26 Apr 2007, 09:02 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
bine, acum depinde si ce intelege fiecare prin "vizitat". daca chiar vrei sa parcurgi interioarele schönbrunnului, ofbugului si ONU-lui, atunci da, iti trebuie o zi separata pentru astea 3. Daca doar vrei sa le vezi si sa faci poze cu ele, se pot face toate cele enumerate intr-o singura zi. Turnul, oricum, trebuie vizitat seara, dupa 8-9, deci nu se intersecteaza cu celelalte
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
in cautare de cazare am dat peste etatu' asta, ce nu inteleg eu de pe situl lor e pretul camerei...
![]() daca are cineva idee despre hotel cat de departe e de centru , cum si cat se taxeaza parcarea?? alte pareri...!!! 10x ![]() http://www.accorhotels.com/accorhotels/fic...che_hotel.shtml[attachmentid=52223] |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Daca tot treceti prin Viena nu uitati sa vizitati si magnificul monument al culturii si civilizatiei romanesti. Adresa se poate deslusi in poza facuta azi pe la pranz.
This post has been edited by sqryn: 29 Apr 2007, 18:42 Attached thumbnail(s) PICT0040.JPG ( Size: 478.35k ) Number of downloads: 585 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sandman_ |
![]()
|
danutz: copiii sub 12 ani dorm gratuit in camera parintilor. de aceea e doar 42+9
hotelul e la 15 minute de centru (cu metroul), parcarea in fata hotelului este interzisa (teoretic), pe aceeasi strada poti gasi locuri de parcare (cum iti e norocul), in parcarea hotelului costa 50c pe ora, primele 2 ore gratuite. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
danutz_r |
![]()
|
bun ... si 3 adulti intr-o camera cu 3 paturi cat ar costa ?
![]() ![]() la pretul dat de ei se mai adauga alte taxe? multumesc.. |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
sandman_ |
![]()
|
nu se mai adauga taxe.
Teoretic, respectivele camere sunt considerate duble. Eu am stat intr-un etap(langa frontiera dintre DE si DK) si am platit aceiasi 9 euro si petru al treilea adult. Teoretic n-ar trebui sa fie nici o problema, insa receptionerul nu este obligat sa va permita sa stati 3 in camera. O a doua varianta (mai putin morala) ar fi sa declarati ca sunteti 2 si sa locuiti 3, cea ce nu este greu de realizat (cunosc cazuri care au facut asa si nu au probleme). |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
dannyel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cunoscatorii Vienei: trebuie sa petrec mai multe zile
in centrul Vienei (Hofburg) si ma intereseaza daca exista vreo parcare subterana cu preturi rezonabile, avand in vedere ca voi sta in jur de 10-12 ore/zi p-acolo. M-am gandit si la varianta transportului in comun, insa prefer sa dau putin mai mult si sa merg cu masina. Multumesc. LATER EDIT: -------------- Are cineva locatiile camerelor radar din austria (pentru iGO)? This post has been edited by dannyel: 30 Apr 2007, 16:23 |
--------------------
Renault
Megane 2004
1.5dci 80CP
|
|
sandman_ |
![]()
|
greu... in general toate costa cam 2,5€/h.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 30 Apr 2007, 13:47) Mai putin toaletele de pe autostrazi... Ungurii sunt deasupra, desi ambele state cer taxa pt autostrada. Nu opriti pe autostrada decat in parcarile mari ( sunt la 40-50km una de alta), care au si benzinarie si restaurant- aici WC-urile sunt gratis si curate. Parcarile marcate numai WC si apa ( marcat nepotabila) sunt cu groapa septica si fara personal permanent. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Eu am lasat masina chiar in centrul Viennei intr-o parcare subterana (Concordia Platz) si taxa e 4 Euro pe zi.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
as vrea sa merg la Viena in aceasta vara, cam o saptamana sa stau, unde sa ma cazaz, ce sa fac acol, cam cat o sa ma coste? 2 pers
cine ma poate sfatui... multumesc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
sandman_ |
![]()
|
Cazare: Etap (51€/noapte dubla fara m.d., la 5 minute de statie de metrou, 5 statii de Stephansplatz), pensiunea Hargita (cam 60-65€/noapte dubla fara m.d., dar mai central, pe Mariahilferstrasse), hotel Savoy (3 stele, 85/noapte cu m.d. bufet, plasat foarte bine, tot pe Mariahilferstrasse, dar mai aproape de centru).
De facut/vazut: le-am enumerat mai devreme, plus muzee (KHM, NHM, Albertina, etc...), plus o tura pe defileul Dunarii (de la Viena pana la Linz si inapoi), eventual coroborata cu o vizita la Seegrotte , in localitatea Hinterbrühl, la 20km de Viena, si chiar cu Vizitarea Salzburgului (toate astea 3 le poti face intr-o zi), ar mai merge si sa dai o fuga pana la Graz (2h dus, 2h intors), cumparaturi. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
De varianta asta poate sa spuna cineva ceva?
http://www.apartment.at/index_eng.php3/app/30 si eu vreau sa stau o saptamana la vara in vienna, iar cazarea e singura problema care as vrea sa o scot mai ieftin |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
sandman_ |
![]()
|
pare ok, doar ca este putin cam departe de centru. Faci cam 30 de minute, atat cu masina, cat si cu metrou/tren local. Acum depinde si de context: pentru 4 persoane e ok
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot ajungeti in Viena treceti sa vedeti si Hundertwasserhaus. E.. funny.
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OAP @ 10 May 2007, 17:43) si eu vreau sa stau o saptamana la vara in vienna, iar cazarea e singura problema care as vrea sa o scot mai ieftin Pana la urma am ales asta http://www.ribisch.co.at/cont/02.htm |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
sandman_ |
![]()
|
merge. Este usor de ajuns acolo venind dinspre Romania (A4 -> S1 -> iesirea Rothneusiedl -> la giratoriu iesirea spre Favoriten -> tot drept si ajungi la intersectia dinspre Favoritenstr si Bahnlände). Faci cam 7 minute cu masina si 10-15 cu tramvaiul pana la Reumannplatz (U1). Acolo poti lasa masina si apoi iei metroul pana in centru (inca vreo 7-10 minute pana la Stephansdom).
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
OAP |
![]()
|
Merci mult. Am gasit adresa pe un topic similar la softmedia. Criteriile de selectie au fost cam astea: pret si conditii rezonabile, parcare free si neaglomerata, aproape de centru, zona relaxanta...
|
--------------------
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
in afara de "aproape de centru" le ai pe toate
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
OAP |
![]()
|
la cat de bine pus la punct e transportul in Vienna nu imi fac probleme prea mari pentru 20-30 minute. Vara trecuta am stat undeva langa gara de sud la Bellevue Hotel si in ziua plecarii spre Bucuresti cu 4 ore inainte de a pleca spre aeroport ne-am "permis" sa mergem sa mai pierdem vremea prin gradinile de la Schonbrunn si ne-am incadrat lejer in timp. In Bucuresti nu as fi avut curajul asta
![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:06 |