Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
eugeniuz2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru precizari !
Citisem niste "rating-uri" despre pensiune nu tocmai "roze" si speram sa nu se confirme ceea ce era scris acolo (e adevarat ca si pentru hotelurile din Turcia unde am stat luna trecuta nu erau comentarii foarte bune si nu a fost chair asa). |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(f.marinescu @ 1 Nov 2007, 15:45) Nu se merita pt ca iarna este si mai obositor, iar timpul e scurt, din 6 zile vei face minim 5 zile pe drum - poate chiar 6 daca sunt blocaje, probleme de vizibilitate si evenimente care cresc timpul- din care 2-3 pe traseu romanesc- un chin! Deci nu mai ramane timp de odihna ! Din pacate nu mai pot pleca pentru ca sotiei nu ii da concediu (compania la care lucreaza) in perioada dintre Craciun si Revelion. Trebuie sa fie la munca atunci si isi va lua zilele de concediu dupa 2 ianuarie. Asta este, poate de Paste vom pleca. Vreau insa neaparat sa vad Salzburg pentru ca toata lumea nu are decat vorbe de lauda despre acest oras. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 25 Oct 2007, 18:19) de pe la inceputul lui decembrie. In austria e interzisa si folosirea, si posesia. Detectorul se confisca si se aplica amenda (nu stiu valoarea exacta, dar cred ca e pe la 200-300€). In ungaria, de asemenea, este interzis detectorul (cred ca si posesia). Eu stiam ca daca te vede cu el, politistul scoate un catalog, cauta modelul si daca e in regula te lasa in pace.. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca verifica in catalog si daca este model din "promotie", te premiaza....
![]() ![]() ![]() Acum serios vorbind, de vreme ce si gps-urile sunt "setate" din FABRICA astfel incat, chiar daca ai tu lista completa cu camere si radare, sa nu ti le "zica" pentru Germania, Austria si Elvetia, iar daca te prinde nenea politistul cu functia activata, te paste o amenda (s-a discutat in zona "gps" a forumului, parca Amadeus a postat chiar si legea cu pricina), nu cred ca te va ierta daca te zareste cu detectorul... ![]() Bine, trebuie in primul rand sa schimbi instructiunea cu pricina din programul gps-ului (prietenii stiu deja cum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by GabyT: 10 Nov 2007, 17:45 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Gheorghe Dracu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e ascuns bine nu are cum sa ti-l detecteze. Am auzit si citit tot soiul de tampenii cum ca politistii din Grecia au un divais pe masina cu care iti "miroase" detectorul de radar. Totusi daca are motive serioase sa creada ca ai asa ceva in masina, ti-o poate perchezitiona.
|
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ai dreptate. Niste tampenii matusalemice.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am avut noroc cu forumul si nu m-am mirat prea tare cand mi-au cerut 8 euro la intrare in pasul Brenner, nea' Michelin o tinea sus si tare ca e 2.5 euro. Nu mi-a cerut nimeni cauciucuri de iarna desi ninsese la Insbruck si in pas, dar soseaua era oricum impecabil curatata si perfect uscata.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
GabyT |
![]()
|
In cautarea locurilor "de vizitat" pentru zona Salzburg, am reusit sa citesc tot ce s-a scris in acest topic
![]() ![]() ![]() ![]() Concluzionand, acestea ar fi : -"Pestera din ghetar" din localitatea Werfen; -Minele de sare din Hallein; -Panorama ce se iveste urcand din Wolfgang; -Rezervoarele din Kaprun; -drumul montan Grossglockner (eu as adauga si drumul prin Timmelsjoch); Nelamurirea pe care (inca) o am se refera la locurile care as putea sa le "atac" in aceasta perioada, respectiv saptamana viitoare (stiu deja ca drumurile montane mai sus mentionate au fost inchise ![]() Tot din informatiile postate de Bogdan am inteles ca este mai avantajos sa achizitionez SALZBURGERLAND CARD -exista cumva si pt. perioade mai scurte de 6 zile / 34 E ? This post has been edited by GabyT: 13 Nov 2007, 21:56 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu vad de ce nu ai putea vizita "rezervoarele" si cheile din Kaprun, ba chiar cred ca va fi spectaculos iarna.
Ai omis din lista cascada Krimml! Iarna, cand este inghetata, cascada ofera un spectacol formidabil. Calatorie placuta! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
GabyT |
![]()
|
Multumesc !
Cascada am omis-o intrucat am vizitat-o deja (e drept, iarna este alt peisaj dar nu stiu daca voi avea timpul necesar). Drumul catre rezervoarele, din ceea ce am citit, este ingust si parcurs numai de anumite autobuze, astfel incat mi-am inchipuit ca devine inaccesibil... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GabyT @ 13 Nov 2007, 21:55) Concluzionand, acestea ar fi : -"Pestera din ghetar" din localitatea Werfen - pregatestete de mers pe scari si sa nu-ti uiti caciula acasa cand mergi la ghetar. Nu ai sa poti sa faci poze in interior. Daca tot ajungi in Werfen poti sa vizitezi si Fortareata cu acelasi nume HoheWerfen 3 muzee plus un show de pasari de vanatoare de 2 ori pe zi, la 11:00 si 15:00 (parca astea erau orele) -Minele de sare din Hallein - super topoganele, poveste faina in salina (nu ca la noi unde intri si atat) -Panorama ce se iveste urcand din Wolfgang - cred ca va fi de vis, acum cu zapada, dar ai grija sa fie senin -Rezervoarele din Kaprun - superba zona -drumul montan Grossglockner (eu as adauga si drumul prin Timmelsjoch) - nu stiu sigur dar s-ar putea sa fie inchis SALZBURGERLAND CARD - noi nu l-am cumparat, pt ca la cele mai importante repere (si cele mentionate de tine) nu era de folos, nici macar reducere. am adaugat cateva comentarii legate de fiecare punct toate cele bune si concediu placut |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
GabyT |
![]()
|
Multumesc pentru comentarii si urari.
![]() In pestera, nu am voie sa fac poze sau nu am voie sa folosesc blitzul ? ![]() De filmat am voie ? Cele doua drumuri montane sunt inchise; am postat intr-un mesaj anterior link-urile; poate data viitoare am noroc de vreme buna pt. GrossGlockner... ![]() Poate stie cineva daca celelelte obiective sunt accesibile pe "timp de iarna" ? Daca nu, banuiesc ca voi afla de la oficiile de turism si voi posta eu la intoarcere. Ar mai fi ceva, nu prea sunt lamurit unde sunt pozitionate (banuiesc ca oricum "in zona"): -Cascada Gollinger ? -Wolfgang, de unde se urca cu trenuletul la varful Schafberg este de fapt Sankt Wolfgang im Salzkammergut (asa mi l-a indicat Viamichelinul) ? -platforma "5 fingers" din Hallstatt ce reprezinta ? This post has been edited by GabyT: 14 Nov 2007, 16:45 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu platforma "5 degete" parca am o poza in postul meu legat de concediu. De reprezentat nu stiu ce reprezinta, poate un test de curaj, ca am vazut si cativa fricosi care nu vroiau sa se urce pe ea. E o platforma metalica cu sita sau geam si sub e hau, prapastie, cum vrei sa-i zici, si daca e senin se vede toata valea, cu lacul si oraselul ala mic. Acolo am gasit si singurul telescop (ochean) gratis din toata Austria, restu trebuia sa bagi 1 iepuroi in ele ca sa mearga.
Nu mai tin minte daca am scris dar pe drumul pana acolo tre' sa schimbi 3 telecabine si cu portiuni de mers pe jos intre telecabina 2 si 3. Telecabina 1 trece peste o partie de schii, asa ca s-ar putea sa fie aglomeratie p'acolo daca e zapada multa. Tot prin zona mai sunt vre-o 3 pesteri (ghetari), dar nu stiu daca se poate ajunge la el, pt ca atunci cand am fost telecabina care ducea la 2 din ele era in reparatii precum si alta mina de sare. le: daca ajungi pe la targu de craciun sa pui poze http://www.meteoalarm.eu/ This post has been edited by catala2k: 15 Nov 2007, 11:28 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Merg de Revelion la schi in Kaprun. Am citit cam ce s-a scris pe-aici, insa daca mai aveti ceva sfaturi, sunt binevenite. Voi pleca din Cluj cu masina.
Nu stiu inca sigur pe unde va fi mai bine sa ma duc prin Ungaria. De la Bors sa o iau spre nord ca sa prind autostrada lor de Debretin sau mai bine sa merg pe varianta clasica (drumul lor national 4)? Poate ca e mai bine a doua varianta, nu? Cam in cat timp ziceti ca se face Cluj-Kaprun. ViaMichelin estimeaza cam 12-13 ore. Se poate face si intr-o singura tura, insa ma gandesc ca poate e mai comod sa dorm undeva la iesirea din Ungaria sau intrarea in Austria. Stiti ceva loc bun, curat si ieftin? :-) |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu am facut cam 14 ore pana in Cluj, intr-o tura.
In mod normal cred ca faceam aproximativ 11 ore, dar m-am ratacit si am pierdut cam 2.5 ore cel putin - am intrat si in Viena si in Budapesta ![]() Poti opri la Paprika Csarda inainte de Viena la vreo 70 km, cred ca este un link pe topicul asta in paginile anterioare. Pana acolo ar trebui sa faci vreo 7-8 ore din Cluj cred. Eu am mers prin Szolnok. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
chrystyna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 July 06 From: Craiova - Bucuresti ![]() |
Noi plecam de Revelion la ski in Kaprun, 29.12.2007 - 05.01.2008. Mai merge cineva in perioada aceea?
![]() |
--------------------
renault
clio
2007
- DJ....AHL
|
|
maxop09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 April 06 From: CONSTANTA ![]() |
Poate sa-mi dea si mie cineva o locatie (vila, pensiune, hotel) in Austria care sa se afle exact langa partie? Eventual si cu piscina in apropiere pt. ca nu toti sunt schiori.
Multumesc!!! |
--------------------
renault
laguna II
2006 2.0 T
- CT-62-***
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
ce cluburi recomandati in Viena?
|
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
kju bar (aglomeratie mare) si empire. acolo am fost.
This post has been edited by sqryn: 28 Nov 2007, 10:56 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.218 Joined: 13 October 06 ![]() |
de craciun plec la viena, ma intreaba cineva de lanturi/cauciucuri de iarna in austria? ar mai fii altceva ce ar tb sa am in vedere?
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Hagen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 December 07 ![]() |
In general cauciucuri de iarna sau lanturi nu sunt obligatoriu, nu te intreaba nimeni. Numai pe niste strazi de munte pot fi obligatoriu temporar.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,4 Laureate
|
|
Clodius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa va spun ca m-am inscris special pe acest forum pt topicurile de calatorie. Super bine documentate, felicitari.
Haideti sa va spun si eu planurile mele de concediu. Asadar: - sambata 15 dec plecare din Bucuresti pana in Arad unde o sa raman probabil la un prieten. Alternativa ar fi sa raman in Sibiu. - duminica 16 dec plecare via Budapesta unde o sa raman 2 nopti. - marti 18 dec plecare via Viena pt alte inca 2 nopti - joi 20 dec plecare via Salzbug tot 2 nopti - sambata 22 dec plec la Stuttgart (as vrea sa ma opresc putin si prin Munchen, dar nu stiu daca atunci sau la intoarcere). - Craciunul in Stuttgart si plecarea spre Romania probabil pe 27. O sa iau cu mine GPS-ul unei prietene asa ca nu cred sa avem probleme cu ruta si gasirea hotelurilor prin centrul Budapestei si Vienei. Acum urmeaza partea "goala", fara planuri a excursiei. Nu stiu unde o sa ma opresc, sau unde ar merita sa ma opresc samd. Aici va cer ajutorul si sfaturile. Mi-am luat cauciuri de iarna, dar nu stiu daca este nevoie de lopata de zapada si lanturi. Stiti voi ceva? Probabil o sa sun la ambasada ca sa primesc un raspuns. |
--------------------
Skoda
Octavia, 1.9 TDI, 90 CP
2006 - ALH
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu stiu sa-ti dau raspunsuri la toate (unele depind de preferintele tale) dar:
- pana la Nadlac ... te descurci, nu pot sa-ti dau sfaturi decat, daca treci prin Arad, NU CLAXONA la blocaje, tot nu rezolvi nimic, cei din fata ta vor pleca ... odata !!! ![]() - pentru cazare incearca reteaua hotelurilor Etap - gasesti si pe aici referinte. Pentru Budapesta cauta pe topicul Ungaria si vei gasi. Poate ar fi totusi util (daca pretul conteaza) sa cauti pensiuni in afara capitalelor, la fata locului; - ce sa vizitezi? hmmm, multe. Pentru Budapesta iti atasez un ghid util. La Viena nu-ti ajung 2 zile asa ca iti recomand sa cauti o parcare in zona Schönbrunn (POI pe GPS) si vei avea destule de vazut in zona daca nu ai mai fost (palatul, gradina, serele muzee, tezaur ... multe, cauta detalii pe net si-o sa-ti schimbi planul. Salzburgul este un oras relativ mic, prin acest topic ai sa gasesti descrieri frumoase cu ceea ce poti vedea ... domul, muzeul Mozzart, fortareata ... faimosii covrigi (maxi) ![]() Calatorie usoara si placuta ! LE Cauciucuri de iarna, lanturi si lopatica as zice obligatorii pentru acea perioada. Unii zic sa ai si un saculet cu nisip - mie nu mi-a cerut nimeni. This post has been edited by adi_ar: 6 Dec 2007, 09:17 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Clodius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Craciunul in fac la Stuttgart, revelionul in Romania.
![]() Rezervarile sunt facute si camerele-s platite, deci nu mai pot schimba. Oare la intoarcere sa ma opresc din nou in Viena? Va fi o problema cu cazarea, probabil... Multumesc |
--------------------
Skoda
Octavia, 1.9 TDI, 90 CP
2006 - ALH
|
|
GabyT |
![]()
|
QUOTE(GabyT @ 14 Nov 2007, 17:32) Desi mai tarziu decat speram, revin cu informatii legate de obiectivele din zona SALZBURG, care din pacate, "pe timp de iarna" sunt inchise sau au un program special, asa ca le voi lua pe rand : -"Pestera din ghetar" din localitatea Werfen -la prima tentativa (pe 18.11) intrucat ningea iar drumul nu era curatat decat pana la prima (si singura) pensiune de pe traseu, a trebuit sa ma dau batut; oricum, ma asteptam la asta intrucat traseul era "taiat" de pe indicator inca din Werfen, iar telecabina nu functioneaza intre noiembrie si aprilie. Intrucat sunt un om destul de capos ![]() Privelistea de sus merita "deranjul"; in drumul spre telecabina, in dreptul minei inchise, am intalnit o "familie" de capre negre ce ne-a supravegheat pe intreaga perioada a scurtei drumetii. 20071123_512.JPG ( Size: 357.39k ) Number of downloads: 1221 20071123_513.JPG ( Size: 469.38k ) Number of downloads: 1214 20071123_522.JPG ( Size: 332.61k ) Number of downloads: 1135 -Fortareata din Werfen este inchisa si ea tot in aceasi perioada (programul de vizitare rezulta din poza). 20071123_497.JPG ( Size: 380.72k ) Number of downloads: 1123 -Mina de sare din Hallein este deschisa tot timpul anului, indiferent de conditiile meteo, cu program scurtat in perioada de iarna (parca intre ora 11 si 15). Biletul de intrare pentru 2 persoane a fost 33 E la care se adauga (eventual) costul instantaneelor executate in mina (6 E / bucata, in functie de "noroc" fiind una pana la 3 poze; cand am fost noi, doar o singura poza ni s-a facut in momentul alunecarii pe primul topogan, artistic procesata si cuprinzand si viteza atinsa ![]() Intreagul traseu este deosebit, fiind o amintire ce nu merita ratata (la intrare fiecare vizitator se imbraca cu niste salopete albe; se merge cu trenuletul, se trece pe teritoriul german, se aluneca pe doua topogane, se merge cu o barca peste un lac sarat subteran, se vizioneaza filmulte, iar la finalul traseului cine doreste poate cumpara pozele realizate automat). -Drumul catre Rezervoarele din Kaprun era inchis, asa ca m-am oprit in parcarea telefericului ce urca spre Kitzsteinhorn, de unde am urcat pana la Alpin Center schimband de doua ori telecabina. Costul pentru un adult fara echipament de schi a fost de 18,3 E + 2 E garantia pt. card (daca intereseaza pe cineva exact, am luat un pliant cu preturile pt. sezonul iarna 2007-2008). 20071120_333.JPG ( Size: 303.08k ) Number of downloads: 1068 20071120_334.JPG ( Size: 299.19k ) Number of downloads: 191 Cu aceasta ocazia am revizitat Zell am See-ul, un oras cu politisti zelosi care amendeaza imediat pe cei care parcheaza fara sa plateasca (recomand parcarea de la intrarea in oras, aflata in sensul opus "tunelului", vizavi de linia ferata, de unde se ajunge foarte repede in centru si care este "moca" si fara limita de timp). -Drumul montan Grossglockner era inchis; verificat personal. ![]() 20071120_302.JPG ( Size: 311.97k ) Number of downloads: 296 -Cascada Gollinger , aflata in orasul cu acelesi nume era deasemenea inchisa. Preturile se vad in poza. 20071119_233.JPG ( Size: 396.95k ) Number of downloads: 340 -Trenuletul cu ajutorul caruia se urca pe varful Schafberg de langa localitatea Wolfgang functioneaza in perioada 23.11-23.12.2007 numai vineri (intre orele 13-16), sambata si duminica (intre orele 11-16); Zona este superba insa din cauza programului, am vizitat doar zona "lacurilor", renuntand la urcarea pe varf din cauza cetii groase din ultima zi cand era programata. 20071119_149.JPG ( Size: 279.26k ) Number of downloads: 264 -Platforma "5 fingers" n-am descoperit-o, ![]() -Autocarul catre Eagles Nest (resedinta de vara a lu' nenea Hitler) nu functioneaza pe perioada iernii, ajungand cu masina doar pana la parcarea de unde acesta pleaca (pe un drum cu inclinatia de 24% ![]() ![]() 20071121_396.JPG ( Size: 471.62k ) Number of downloads: 239 20071121_397.JPG ( Size: 336.24k ) Number of downloads: 253 -Salzburgul este un oras minunat, iar dupa deschiderea targurilor de craciun si foarte animat. Am ramas uimit de magazinele cu produse de sezon; unul dintre ele se intindea pe 4 nivele si avea o multime de globuri, din pacate extrem de scumpe (de la 6 E la 120 E / globul ![]() ![]() ![]() 20071122_420.JPG ( Size: 289.63k ) Number of downloads: 279 20071122_486.JPG ( Size: 231.87k ) Number of downloads: 263 20071122_466.JPG ( Size: 250.82k ) Number of downloads: 233 20071123_539.JPG ( Size: 206.3k ) Number of downloads: 240 Drumul la ducere a fost un cosmar : mi-a luat 1:45 numai sa ies din Bucuresti pana la intrarea pe autostrada, iar pana la Nadlac am facut 11 ore in conditiile in care acolo unde se putea, am tras cat s-a putut (o ora si ceva am stat la un semafor la o lucrare efectuata inainte de intrarea in Deva ![]() ![]() This post has been edited by GabyT: 14 Dec 2007, 16:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
GabyT platforma five fingers este in satul Obertraun la 5 minute de Hallstatt - nu stiu daca se poate ajunge iarna acolo.Totusi daca intrebai la oficiul de turism puteai ajunge...sau macar vedeai pesterile de gheata din Dachstein(similare cu cele din Werfen).
Frumoase poze....pacat ca majoritatea obiectivelor sunt inaccesibile iarna....dar poate vei merge si vara sa le vezi ca merita. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Vreau sa fac un traseu Timisoara - Munchen la inceputul lunii ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa echipez masina cu cauciucuri de iarna. Voi merge pe autostrada, voi tranzita Ungaria si Austria si nu cunosc reglementarile in vigoare din aceste tari privind cauciucurile de iarna. Daca nu e obligatoriu, atunci macar e recomandabil sa le am? Intreb pentru ca nu am mai facut acest traseu iarna si nu stiu cum se prezinta drumurile, cum sunt intretinute.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
adi_ar |
![]()
|
De intretinut sunt intretinute muuult mai bine ca la noi dar asta nu te scuteste sa dai peste zapada sau viscol, in special in perioada aceea, asa ca ... sigur ai nevoie de cauciucuri de iarna, daca nu vrei sa risti sa fi oprit !
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
In Germania de anul asta cauciucurile de iarna sunt obligatorii, pentru temperaturi sub 7°C (parca), indiferent daca e zapada sau nu.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:53 |