Am nevoie de cateva bonuri de combustibil..., help
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de cateva bonuri de combustibil..., help
vizitatorul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 09:45) 1. J 23.08 - orele 06.00-12.00 am - 250 lei sau mai mult 2. Vi 24.08 - ore 12.00-23.00 - 250 lei sau mai mult 3. Du 26.08 - ore 06.00-16.00 - 250 lei sau mai mult 4. Mi 29.08 - ore 06-12.00 - 250 lei sau mai mult QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 19:30) Observ ca maximum posibil e limitat la minim 250 de lei; despre maxim....QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 20:22) Amice esti cu copiii tai de la bloc, nu cu mine! In mod cert nu ne-am tinut d-aceeasi caramida la cutremur si nici colegi pe la vreo scoala n-am fost, asa ca ... hai vorba mea d-aici!QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 20:44) Cum e turcu' si pistolu'! Te apuci sa faci pe victima p-aici, apoi o dai in explicatii care mai de care mai fanteziste si lipsite de veridicitate si sfirsesti prin a te contrazice singur. Unde mai pui ca mai ai si antecedente p-aici, te stie lumea de poama. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Esti penibil, te las in lumea ta trista (asa cum o doresti de altfel, totul pentru tine trebuie sa fie oricum, numai in regula nu). Citeste-ti postarile pe forum si o sa iti dai seama, sau ma rog, nu o sa iti dai pentru ca tu te crezi mare cocoº.
Special pentru tine, daca vrei, te invit sa iti arat documentele de delegatie, facturile de hotel, bonurile de benzina (inutile momentan), masina, alte facturi din localitatile in care am fost (mancare, apa, sucuri, etc). Daca inseamna atat de mult pentru tine, hai sa ne intalnim maine sa ti le arat, iti explic de ce nu le pot folosi asa cum sunt, dupa care iti ceri scuze pe forum. Ce spui? Astept raspunsul tau si inchei aici discutia, nu am de ce sa port discutii in contradictoriu cu tine. Daca are cineva posibilitatea sa ma ajute cu unul din bonurile mentionate, il rog sa ma contacteze... |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
vizitatorul |
![]()
|
@marty...io zic sa va'ntalniti...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
e un pic la limita legii sa folosesti bonuri "imprumutate" de la altii pentru decont... Ca o faci, e treaba ta, da' nu e cazu nici sa spui public chestia asta, nici sa ii implici pe altii, chiar daca poti avea dreptate cu povestea si obtuzimea contabililor, nu ma pronunt. My 2 cents.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
@neumann
Pai... am fost cu masina mea, pe banii mei, in interesul firmei. Nu am intrebat ce documente imi trebuie - pe cale de consecinta am alimentat asa cum fac de obicei - cand se apropie de limita minima, alimentez pana la plin (uneori la clic, alteori mai torn si dupa, pana ajung la o suma rotunda). Acum, necazul meu este ca nu imi pot recupera banii cheltuiti pe combustibil (nu mai zic de altele - care nu se deconteaza oricum, sunt costuri de supravietuire ![]() Asta e, se pare ca marty si-a atins scopul pe ziua de azi. Invitatia mea ramane valabila, daca esti atat de curios sa vezi documentele (bonurile) care nu sunt acceptate. This post has been edited by kissfm: 2 Sep 2012, 21:48 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
vizitatorul |
![]()
|
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 21:43) ....crema de protectie solara .... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
#Dino |
![]()
|
M-am dat pe antebrate, pentru ca soarele ARDE cand conduci 2-300 km prin soare intens. Uita-te la ora bonurilor de care am nevoie si o sa iti dai seama la ce ora am plecat din fiecare localitate.
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu as face cerere la departamentul contabil, de decont, in care as explica situatia si as da documentele reale. Asta in cazul in care lucrezi la stat. Nu cred ca exista baza reala, legala prin care sa te refuze, iar odata depuse documentele, nu le pot nici ignora..
In cazul in care lucrezi la privat, ar trebui sa fie mai intelegatori, parerea mea. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
#Dino |
![]()
|
@Shush
Crede-ma, singura solutie sa imi recuperez banii este aceea de a obtine aceste bonuri. Uite de ce: Firma X te trimite in delegatie in ziua Z. Pleci la ora 10 cu plinul facut de tine cu cateva zile in urma (nestiind ca pleci in delegatie). PLECI 450+ Km. Ce faci? Te opresti la iesire din Buc sa pui 6-7 litri? Nu, mergi ca de obicei. Gresesc? Ajungi la destinatie tot in ziua Z, somn dupa 6 ore de condus, a doua zi rezolvi problema si pleci la Buc. Mai ai mai cam jumatate de rezervor. Alimentezi? Cred ca nu. Am alimentat pe drumul de intoarcere la Urziceni, plin, pentru ca deja era seara, conduceam de vreo 5 ore.... Necazul e ca singura alimentare din perioada delegatiei e pe drumul de intoarcere - la 50 Km de bucuresti. ~300 lei. Nu se prea deconteaza, pentru ca pana la Bucuresti mai sunt 50 Km. Trist. Urmatoarea delegatie a venit la 2 zile, povestea cam aceeasi. This post has been edited by kissfm: 2 Sep 2012, 22:02 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Adica, in situatia asta, s-au gandit ca te-ai dus pe jos si nu ti-a trebuit benzina?
Nu-s contabil, da sigur se pot face niste calcule si deconta banii. Repet, ma indoiesc c-o sa creada cineva ca te-ai dus pe jos in delegatie. This post has been edited by Victoras2001: 2 Sep 2012, 22:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
#Dino |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 2 Sep 2012, 22:51) Ma, dar fa si tu putin scandal. Eu tot zic ca isi bat aia joc de tine. Vezi ca alea de la contabilitate au si ele un sef ceva cu care sigur poti vorbi. Man, fac degeaba scandal, mi s-a explicat clar ca se deconteaza costurile de combustibil realizate pe durata deplasarii. In cazul meu e aiurea rau, pentru ca aveam deja multa benzina in rezervor cand am plecat, iar prima alimentare a fost cand am ajuns aproape de bucuresti, la intoarcere. Daca nu consuma si loganul asta mai mult........................... ![]() 2 Sep 2012, 23:10: QUOTE(Victoras2001 @ 2 Sep 2012, 23:03) Adica, in situatia asta, s-au gandit ca te-ai dus pe jos si nu ti-a trebuit benzina? Nu-s contabil, da sigur se pot face niste calcule si deconta banii. Repet, ma indoiesc c-o sa creada cineva ca te-ai dus pe jos in delegatie. O stii pe aia - unde-i lege nu-i tocmeala? Nu e nimeni rau intentionat la contabilitate, dar daca imi platesc decontul fara documente justificative CORELATE cu deplasarile (2 deplasari = 2 deconturi, iar bonurile de combustibil trebuie sa fie corelate cu perioada deplasarii - adica nu poti sa alimentezi de toata suma la intoarcere... haha... cum e cazul meu) o fac pe barba lor. This post has been edited by kissfm: 2 Sep 2012, 22:10 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Eu dacã merg cu maºina mea-n deplasare (Cielo, cu Dacia nu merg
![]() ªi totuºi, eu am fost la Rovinari (tot aºa, aveam plinul fãcut - ai auzit Argoane? Plin fãcut mã!- ) ºi am alimentat în apropiere de Bucureºti (3 zile mai târziu, când m-am întors). This post has been edited by cosmin_2300: 2 Sep 2012, 22:13 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu stiu legea, dar cu putina bunavointa am vazut ca se poate evita nitel. Mai ales ca nu ceri pomana, e dreptul tau sa-ti iei loveaua. Ma rog, o prima ceva... Se gasesc solutii legale daca se vrea. Daca nu se vrea, fugi de acolo cat de repede poti.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 23:05) Pai tocmai. Tie ti-au pus niste conditii scoase din burta. E o aberatie. Legea nu impune astfel de aiureli e doar interpretarea unei contabile tembele. Daca-i vorba de o firma de stat, ti se impune o norma de consum, daca-i vorba de o frima privata pana si consumul decontat poate fi reglementat prin dispozitii interne. In rest, ai nevoie de bonuri de casa de la benzinarie care sa acopere consumul. Toate celelalte conditii sunt niste aiureli. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai nene, da' armetica asta a plinurilor, unde-ati invatat-o?
Daca e vreo metoda prin care sa fii 100% sincer cu angajatorul, apoi, primul lucru inainte de a pleca in delegatie ar fi fix sa alimentezi pe banii tai. De acolo pana la finalul delegatiei, alimentezi "pe banii lui", si cand ajungi acasa faci iarasi plinul. tot "pe banii lui". Toate bonurile alea luate "pe banii lui" echivaleaza cu... ta-da-da-dam... consumul total facut in interesul lui. Bonuri pe care din ce inteleg, aproximativ le ai. Care-i tragedia? Nu ti le deconteaza? Baga-i undeva si spune-le ca presimti ca de-acum, masina personala pleaca in service in jurul fiecarei delegatii, si va fi nevoie sa-ti inchirieze o masina, daca chiar simt nevoia sa te duci tu. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 23:05) Ce-ti cer astia e deja aberatie. Intreaba orice contabil (inclusiv pe Corbex). ![]() LE: pana m-am socotit io, a scris si radian cam acelasi lucru. This post has been edited by cdadan: 2 Sep 2012, 22:38 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
#Dino |
![]()
|
Baieti, daca vrea cineva sa stam la o bere cu documentele maine, io le aduc si vedem cum schimbam legea
![]() PS - ideea pe deconturile mele e urmatoarea - daca pleci din A in B la ora 10, ziua Z pana la ora 20 ziua Z+1, trebuie sa ai un bon de combustibil din ziua Z sau ziua Z+1, corelat cu deplasarea. Adica, bonul din ziua Z nu poate fi inainte de plecare. Cel din Ziua Z+1 nu poate fi de la ora 22, din orasul B, in conditiile in care tu ai ajuns inapoi la ora 20. Nu e nimeni rau intentionat, sau genul betze-n-roate, dar la mine (cum am alimentat) e chiar e pe dos. Avand in vedere multitudinea de opinii, probabil ca o sa abandonez acest topic, deja am facut pe avocatul... pentru mine. Bonurile m-ar ajuta, daca nu apare nimic raman cu paguba si asta e. This post has been edited by kissfm: 2 Sep 2012, 22:52 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
In mod normal ar trebui sa fie specificate in contractul de munca conditiile in care se deconteaza cheltuielile cu delegatiile.
La mine e 7.5 l/100km, benzina sau motorina. Contabilele mai nefuxxte cer si bonuri, dar in mod normal nu ar trebui sa o faca. Daca nu gasesti mergi si tu la un automat, iei niste bonuri, le scanezi, modifici data si le listezi pe hartie de matriceala. E instigare la fals si uz de fals?? This post has been edited by $$ilvviu: 2 Sep 2012, 22:47 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 22:05) Nu e nimeni rau intentionat la contabilitate, dar daca imi platesc decontul fara documente justificative CORELATE cu deplasarile (2 deplasari = 2 deconturi, iar bonurile de combustibil trebuie sa fie corelate cu perioada deplasarii - adica nu poti sa alimentezi de toata suma la intoarcere... haha... cum e cazul meu) o fac pe barba lor. O fac pe barba p***i. Tu crezi ca sta cineva sa verifice mai departe de idioata aia de la contabilitate bonurile asa in detaliu ? Se uita sa fie suma ok si sa fie din luna respectiva. La o adica firma are nevoie de bonurile alea doar ca sa justifice suma respectiva, ca nu cred ca se mai primesc avantaje la impozite/tva asa ca ai putea sa le dai si bonuri de napolitane. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
#Dino |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 2 Sep 2012, 23:47) In mod normal ar trebui sa fie specificate in contractul de munca conditiile in care se deconteaza cheltuielile cu delegatiile. La mine e 7.5 l/100km, benzina sau motorina. Contabilele mai nefuxxte cer si bonuri, dar in mod normal nu ar trebui sa o faca. Daca nu gasesti mergi si tu la un automat, iei niste bonuri, le scanezi, modifici data si le listezi pe hartie de matriceala. E instigare la fals si uz de fals?? Amice, e buna ideea ta. Bonurile le am, doar ca sunt de la sosire... Mda, ar mai fi nevoia cu imprimatul pe hartie de matriceala, dar poate imi dai un PM si fac cinste ![]() |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Shush |
![]()
|
Cum spuneam, ori isi bat aia joc de tine ori vor sa te faca de bani.
Cere documente doveditoare pentru toate conditiile lor. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
#Dino |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 2 Sep 2012, 23:53) Cum spuneam, ori isi bat aia joc de tine ori vor sa te faca de bani. Cere documente doveditoare pentru toate conditiile lor. In vremurile astea o sa fac scandal in loc sa caut bonuri cum vor ei..........? Nu fac nimic ilegal, necazul e ca NU AM STIUT CA IMI TREBUIE BONURILE LA DECONT. PUII MEI, alimentam din 100 in 100 km si luam in plus cate 3 bonuri daca stiam.... This post has been edited by kissfm: 2 Sep 2012, 23:30 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inclin sa cred ca tu esti contabilul care cauta justificari sa refuze decontul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
#Dino |
![]()
|
E simplu cand nu e pe banii tai, te poti inclina in fiecare zi. Spor.
P.S. Un forum foarte activ, dracia club dot ro ![]() This post has been edited by kissfm: 2 Sep 2012, 23:34 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
radian |
![]()
|
Am aproape 25 de ani de munca, cateva mii de bonuri decontate si cel putin cateva sute de discutii aprinse cu tagma contabiliceasca. Si din mediul privat si de la stat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
#Dino |
![]()
|
Respectele mele, sunt de acord ca in cazurile avute de tine a functionat, dar as vrea sa rezolv problema aducand documente (bonuri) cum am solicitat. "Care sa fie OK. Desi nu sunt. Dar vor fi."
Momentan, am platit totul din buzunar si nu am cum sa imi recuperez banii... |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:31 |