Am nevoie de cateva bonuri de combustibil..., help
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de cateva bonuri de combustibil..., help
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chiar si la noi exista car allowance, fara comodat.
lau nu raspuns cum se face cand e vorba de autobuz, tren, avion. This post has been edited by b76bgaarh: 3 Sep 2012, 10:50 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Daca au si dame de companie,ma las dreq de dintzi si ma angajez si eu acolo
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
romgleza stii?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Daca beau sase doze de Ursus vorbesc si in Bios,aia nu-i o problema
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Babaieti, da' am si eu o intrebare pentru voi astia care folositi masinile personale in interes de serviciu.
Presupunand ca n-aveti casco, si o dati intr-un gard/altu'/iepure, cine plateste? Sau si daca aveti casco, cine plateste fransiza? Intrebarea e valabila si cu si fara contract de comodat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
iepurele. De multe ori plateste cu viata.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu contract, daca a fost facut ca lumea, plateste firma. Altminteri, titularul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
Ce simplu e la PDL
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La toata lumea-i simplu, daca n-o doare pixul sa scrie o clauza cum ca "orice fel de daune suferite de obiect, pe durata contracului, la-la-la".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Sep 2012, 12:26) Asa ma gandeam si eu. Da' no, sa aiba de rumegat la conceptul asta si restul de curajosi care-s multumiti ca li se plateste benzina. Am o vaga impresie ca si daca-i de maxim bun simt angajatorul si chiar vrea sa plateasca reparatiile, fara un contract o sa-i fie cam greu. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Sep 2012, 13:22) La toata lumea-i simplu, daca n-o doare pixul sa scrie o clauza cum ca "orice fel de daune suferite de obiect, pe durata contracului, la-la-la". mijto la pedeleu. Daca furia galbena prinde rugina la cureaua de distributie, dai cu ea un pic in pom, pe durata contractului, si s-a rezilvat. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
El caterincos. La pesede le deconteaza lantul, cind rugineste. Dar nu ala de la masina, cel de la picior.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Shush @ 3 Sep 2012, 11:14) Si daca ti se face de iesit la o tura prin "red light district"? ![]() Omu' n-a zis daca lucreaza la stat sau privat, si e diferenta mare intre dezghetul unor contabili fata de ailalti. Daca-i la stat, mi-e ca ramane cu gaura, daca nu, inseamna ca e cam de rahat firma aia privata (ce sa zic, mare patron, ala-si deconteaza toate iesirile la "una mica" inclusiv duminica, iar pe fraieri ii trimite-n delegatii pe banii lor). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mie nu am vrut sa imi deconteze niste bilete la film si cateva ore de biliard ca cica nu aveau cum sa le incadreze in "activitatea firmei", dar la mancare si bautura, benzina, taxiuri, elecronice, etc. niciodata nu au facut fite
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
<span class='edit'>3 Sep 2012, 15:14:</span> QUOTE(b76bgaarh @ 3 Sep 2012, 11:48) Vezi mai sus ca ti-am raspuns ! <span class='edit'>3 Sep 2012, 15:15:</span> QUOTE(daniM @ 3 Sep 2012, 13:23) Tu esti neobrazat,sa nu zic altcumva,;de la faza cu Markos si delta,stii,da?Sa-ti fie rusine pe faza aia ca am spus ceva si mi-ai aruncat in gura niste perversiuni.Nu mai faci parte dintre oamenii carora le-as strange mana,nu ca as fi eu vreun..... Poti sa imi spui cum vrei ca nu ma supar si nu fac crize, ci pur si simplu ignor,iar despre faza aia mai uitate odata in foto caci ai lasat loc de interpretari ,asa cum ai lasat si in postul de mai sus ![]() This post has been edited by l@u: 3 Sep 2012, 14:15 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
laule ai raspuns prost si la sto. mai gansteste putin.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Bonuri de prezervative a incercat cineva sa deconteze?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 15:12) <span class='edit'>3 Sep 2012, 15:14:</span> <span class='edit'>3 Sep 2012, 15:15:</span> Poti sa imi spui cum vrei ca nu ma supar si nu fac crize, ci pur si simplu ignor,iar despre faza aia mai uitate odata in foto caci ai lasat loc de interpretari ,asa cum ai lasat si in postul de mai sus ![]() Nu-ti spun nicicum,ai inteles gresit ce am vrut sa zic atunci(SPER!),i-am zis fetitei lui Markos ca e o sirena.Adica are fetita ca o sirena. Adica Frumoasa.Adica Copil.SI EU AM COPIL,DACA ITI MAI DAI DRUMUL LA GURA AMPULEA SI NU GANDESTI SI MA FACI PEDOFIL,ITI PUN COADATe rog frumos sa gandesti inainte de a scrie,imi plac micile intzepaturi de pe foum ,pot vorbi la orice nivel,si daca voi<moldovenii,ziceti la sirene-curve,e problema voastra This post has been edited by daniM: 3 Sep 2012, 17:36 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
Esti belea,pe cuvant !Eu inchei acest capitol ,consider ca nu am citit postul de mai sus,nu ma mai intereseaza discutia asta iar despre ,,coada" mai usor ca sunt destule ,,cozi" pentru toata lumea !
PS: sunt moldovean, o recunosc si sunt mandru ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Să i-o înfigă în "ochiul maro"?
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 3 Sep 2012, 18:21 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 19:03) Esti belea,pe cuvant !Eu inchei acest capitol ,consider ca nu am citit postul de mai sus,nu ma mai intereseaza discutia asta iar despre ,,coada" mai usor ca sunt destule ,,cozi" pentru toata lumea ! PS: sunt moldovean, o recunosc si sunt mandru ! La fel inchei ca si tine un rahat mare,vad ca nu recunosti beleaua pe care ai iscat-o.iti spun in continuare sa-ti fie rusine la ce te-ai gandit tu fatza de ce am vrut sa zic eu PS Am vecini moldoveni,si sunt mandru |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
Intrebare
QUOTE(b76bgaarh @ 3 Sep 2012, 10:52) Raspuns(bolduit) QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 10:57) Ai baut ? Si DA, trebuie sa ai contract de comodat si pe vaporul personal daca vrei sa deduci cheltuielile prin firma ! QUOTE(b76bgaarh @ 3 Sep 2012, 11:28) Nu lucrez la stat,nu stiu! QUOTE(b76bgaarh @ 3 Sep 2012, 11:48) Acum e bine , ti-am raspuns la toate ? QUOTE(b76bgaarh @ 3 Sep 2012, 15:26) Lumineaza-ma poate e vre-o portita mai simpla si mai profitabila pe care eu nu o stiu prin care sa nu deduci LEGAL cheltuielile pe masina PERSONALA folosita pentru firma!In loc de masina, in propozitia de mai inainte pune ce vrei tu:avion,tren,vapor |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(radian @ 3 Sep 2012, 19:12) Mai dati-o-n colo de discutii. Dani, nu te suspectez niciun moment de astfel de magarii, dar m-ai facut curios. Ce PLM mea inseamna "sa-i pui coada"? Nu e vorba de discutii.Imi pare rau ca ajungem la rahaturi.Noi am pierdut un copil nenascut si nu as face referire la puiul nimanui intr-un sens cat de putin nashpa. Am intrebat undeva ,si treaba e ca la ei acolo "sirena" inseamna bulitoare,el facand legatura cu cuvantul" peste".Penal.PENAL!!!!!!.mai ales ca sunt sigur ca mi-a citit posturile si nu as scrie asa ceva This post has been edited by daniM: 3 Sep 2012, 20:20 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca topicul a dat-o in balarii (cine l-o fi pus pe kissfm sa-l deschida la Cafenea?) - aici se inchide.
Cine doreste sa-l ajute pe kissfm cu respectivele bonuri, poate folosi mesageria privata. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:56 |