Am nevoie de cateva bonuri de combustibil..., help
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de cateva bonuri de combustibil..., help
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E o idee cu crema solară
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Usurel baieti,nu va incingeti !!!!
![]() ,,Avand in vedere modificarile aduse Codului fiscal incepand cu data de 01.07.2012 pentru fiecare auto se va completa zilnic aceasta foaie de parcurs-vezi attach. Din analiza unei foi de parcurs trebuie sa rezulte ca autovehiculul a fost folosit INTEGRAL in scopul ACTIVITATII ECONOMICE a firmei, si nicidecum in scop personal. In cazul in care se stie, sau rezulta din foaia de parcurs, ca un autoturism se foloseste si in scop personal, deductibilitatatea este de doar 50% din suma tuturor cheltuielilor efectuate pt acel autovehicul, inclusiv pt TVA." |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai stiti bancul cu ursul si iepurasul care se termina cu replica: Ba, tie-ti place sa sugi pwla?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bai nene du-te si da-le o palma la alea de la contabilitate.
Am fost anul trecut pana in honvezia cu masina proprie si personala, in interes de servici. Am facut plinul cu o zi inainte sa plec, seara m-au sunat ca tre musai sa ma duc. Am fost in honvezia pe banii mei, si cand m-am intors am bagat motorina si am dat bonul la contabilitate. Nu m-a intrebat nimeni cat a consumat masina, eu am fost cat se poate de cinstit... Am consumat 73 de litri dus-intors si am bagat 75 de litri in masina si am facut 1700 de km. Mi i-au decontat fara probleme, oricum era mult mai putin de cat se asteptau ei sa fie. Am plecat joi cu rezervorul plin, delegatia se termina sambata si eu am alimentat duminica, cand am venit aveam din nou rezervorul plin Nu m-a intrebat nimeni de ce am alimentat duminica si nu sambata. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 08:32) Usurel baieti,nu va incingeti !!!! ![]() ,,Avand in vedere modificarile aduse Codului fiscal incepand cu data de 01.07.2012 pentru fiecare auto se va completa zilnic aceasta foaie de parcurs-vezi attach. Din analiza unei foi de parcurs trebuie sa rezulte ca autovehiculul a fost folosit INTEGRAL in scopul ACTIVITATII ECONOMICE a firmei, si nicidecum in scop personal. In cazul in care se stie, sau rezulta din foaia de parcurs, ca un autoturism se foloseste si in scop personal, deductibilitatatea este de doar 50% din suma tuturor cheltuielilor efectuate pt acel autovehicul, inclusiv pt TVA." Aia e pentru masinile firmei, folosite in scop comercial. Pentru masina personala cu care mergi in delegatie nu se face foaie de parcurs, dar nici nu se fac deductii pentru banii aia. Trebuie doar sa aiba firma o justificare de ce ti-a dat in mana aia 250 de lei. La o adica si un bon de la un restaurant ar fi bun. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.071 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 22:49) M-am dat pe antebrate, pentru ca soarele ARDE cand conduci 2-300 km prin soare intens. Uita-te la ora bonurilor de care am nevoie si o sa iti dai seama la ce ora am plecat din fiecare localitate. Ti-ai schimbat geamurile la Logan, bre? Nu mai sunt cu tenta verde? Eu conduceam mii de km in soare cu Loganu' si n-aveam nici pe dreaq. Beleaua e in camion, ca mi-am facut antebratul stang mai inchis la culoare decat dreptul. Ce-mi pasa, daca n-am probleme cu bonurile de motorina.. ![]() ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 3 Sep 2012, 10:17) Aia e pentru masinile firmei, folosite in scop comercial. Pentru masina personala cu care mergi in delegatie nu se face foaie de parcurs, dar nici nu se fac deductii pentru banii aia. Trebuie doar sa aiba firma o justificare de ce ti-a dat in mana aia 250 de lei. La o adica si un bon de la un restaurant ar fi bun. Masina aia personala are contract de comodat si se deduce tot ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Intreaba-l pe colegu' daca el are contract de comodat. Ca daca avea sigur ar fi fost trecute conditiile astea idioate pe el
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
Ai domnu'
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca mergi cu avionu iti trebuie contract de comodat pe avion? sau cu trenu? sau cu autobuzu.
shus mancarea la diurna nu ai ce sa mai justifici in plus. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
Ti se da diurna. Aia nu trebuie sa o justifici arhi. Daca vrei sa mananci bine, daca nu n-ai decat sa faci foame si sa ramai cu banii.
De aia prefer delegatii in strainatate ca avam diurna 50 de euro pe zi. Ceea ce e decent si nu te intreaba nimeni daca ai mancat de 50 de euro la restaurant sau ai cumparat mancare din Aldis/Lidl.... Dupa o saptamana de delegatie simti ceva banet in buzunar. Sa nu mai zic de delegatiile de o luna si ... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
Ai baut ?
Si DA, trebuie sa ai contract de comodat si pe vaporul personal daca vrei sa deduci cheltuielile prin firma ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
sau nu... Eu nu am contract de comodat. Si am fost cu masina personala...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 10:29) Hai zi zău! Eu nu am așa ceva la mașină și am fost cu ea în deplasări. La ordinul de deplasare se atașează toate bonurile (benzină, mâncare, cazare, etc) și asta e. Se adaugă diurna și ăștia-s banii. Eu le cer banii în avans pt. combustibil și cheltuieli. Le aduc eu restul ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 3 Sep 2012, 09:52) Si daca de exemplu iesi la restaurant cu niste clienti ? Cum iti primesti banii inapoi ? QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 09:57) Ai baut ? Si DA, trebuie sa ai contract de comodat si pe vaporul personal daca vrei sa deduci cheltuielile prin firma ! Asa e ca tu nu citesti chair tot ce spun ceilalti ? Aici nu e problema sa se deduca cheltuieli, e problema ca omul sa isi primeasca banii pe care i-a cheltuit. E ca si cum ar cumpara firma hartie igienica sau apa plata pentru angajati. Pentru firma va fi o cheltuiala ca orice alta cheltuiala. This post has been edited by Shush: 3 Sep 2012, 10:15 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
daca n-ai contract de comodat pe buda, nu poti deduce hartia igienica, parerea mea.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
shus aia se baga la protocol.
la noi in firma exista pozitie - entrateining clients. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 3 Sep 2012, 11:14) Asta depinde daca pozitia ta in firma prevede si cheltuieli de protocol. Mancarea se deconteaza, bautura din cate stiu eu nu. Exceptie face vinul din care ai voie maxim o sticla la 4 persoane, parca era un pahar de caciula. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
bine ca nu e entertrenling clients... mama ei de limba franceza..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 3 Sep 2012, 11:10) Hai zi zău! Eu nu am așa ceva la mașină și am fost cu ea în deplasări. La ordinul de deplasare se atașează toate bonurile (benzină, mâncare, cazare, etc) și asta e. Se adaugă diurna și ăștia-s banii. Eu le cer banii în avans pt. combustibil și cheltuieli. Le aduc eu restul ![]() ![]() ![]() QUOTE(Shush @ 3 Sep 2012, 11:14) Asa e ca tu nu citesti chair tot ce spun ceilalti ? Aici nu e problema sa se deduca cheltuieli, e problema ca omul sa isi primeasca banii pe care i-a cheltuit. E ca si cum ar cumpara firma hartie igienica sau apa plata pentru angajati. Pentru firma va fi o cheltuiala ca orice alta cheltuiala. Legal nu are cum sa-si primeasca banii inapoi de la firma daca aceasta nu poate deduce....repet legal si strict pe aceea masina! Ca seful lui arunca bonurile dupa ce le vede, ii da banii si isi deduce banii din alta parte ,e treaba lui. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
laule, firmele de stat la fel "se descurca"?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
Ca-n bancul ala cu bion:
- 69 faci? - Da, peste 2 saptamani! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(l@u @ 3 Sep 2012, 11:24) ![]() ![]() Da' cine a zis că se deduc? Mie-mi dau banii și asta-i tot ce contează! Mai departe, ce fac ei, nu e problema mea. Plus că am fost și 3 mașini în delegație (cele 2 de la firmă + a mea) și tot mi-am primit banii fără stres. Legat de înțelegere, nu e nici o înțelegere, așa se face la mine-n firmă (nu-s singurul care merg cu mașina personală în delegații). This post has been edited by cosmin_2300: 3 Sep 2012, 10:44 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:39 |