DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

46 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Apple iPhone 5

A l e x
post 25 Sep 2012, 15:23
Post #331

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Pai asa si eu consider ca majoritatea oamenilor care cred in Dumnezeu au IQ-ul destul de mic, dar asta nu inseamna ca e ok sa intru pe un forum crestin si sa spun asta. Fiecare cu gandirea lui, de ce te-ai duce pe un topic despre iPhone doar pentru a insulta posesorii? E treaba lor ce isi cumpara si ce cred despre telefoanele lor, nu?

Faptul ca Apple trezeste astfel de sentimente de ura in unii, mie mi se pare destul de ciudat. Pana la urma la aproape orice produs exista un grup de posesori care il vor lauda la infinit, si noi astia de pe un forum auto ar trebui sa fim obisnuiti cu asta. Mai tineti minte valul de posesori/laudatori Honda de acum cativa ani? biggrin.gif

Si sa fim noi sanatosi, sunt multi posesori de Android la fel de subiectivi si 'spalati pe creier' ca fanii Apple, doar ca ei n-au o singura firma cu un marketing reusit pe care sa dea vina. Ce, unii fandroizi nu spun ca nu sunt interesati de fluiditatea menu-ului? De ce? Pentru ca n-au. Dar dupa ce vine un update si merge mai bine, ii auzi cat de bucurosi sunt. Dar vezi tu, cuvantul cheie: UNII. Nu toti.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tony-s
post 25 Sep 2012, 15:27
Post #332

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Intotdeuna nr. 1 va starni aproape in aceiasi masura aprecieri si critici.

Locurile 2,3,4....niciodata nu vor starni acelasi interes.....

Ma repet - locul 1 - dpdv a ceea ce intereseaza pe majoritatea userilor - aspectul si cum isi face treaba pe partea de telefonie si net.

This post has been edited by tony-s: 25 Sep 2012, 15:29

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
A l e x
post 25 Sep 2012, 15:31
Post #333

Critici, dar una e sa critici ceva, alta e sa insulti o gama intreaga de produse pe care nu le stii, sau un numar mare de posesori pe care nu ii cunosti. Vorbim de lucruri diferite aici.

Sunt multe critici pe care iPhone-ul le merita, mai ales cu noul model. Dar de la asta pana la comportamentul unor fandroizi de pe aici, e cale lunga. Cred ca aici bate colegul shteffanivlad.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
neumann
post 25 Sep 2012, 15:59
Post #334

Membru autentic

Group: Members
From: Spermezeu

QUOTE(tony-s @ 25 Sep 2012, 16:27)
Intotdeuna nr. 1 va starni aproape in aceiasi masura aprecieri si critici.

Locurile 2,3,4....niciodata nu vor starni acelasi interes.....

Ma repet - locul 1 - dpdv a ceea ce intereseaza pe majoritatea userilor - aspectul si cum isi face treaba pe partea de telefonie si net.
*

Ton.. tonica,
Pe telefonie.. stim cu totii problema cu antena. Pe partea de 3G, au semnat pana la urma acordul cu Nokia sa le foloseasca ceva patente icon_mrgreen.gif De unde si pretul enorm la un ipad 3G fata de unul fara 3G..

La usability, iphone este inca numarul unu la ora asta, inaintea bataii ce va urma intre Lumia 920, Iphone 5 si Samsung S3. Microsoft merge cam pe aceeasi idee, o singura platforma hardware si optimizare la greu. De-aia o sa fie interesant ce se va intampla de acum incolo. Daca ne uitam cat a urcat Xbox dupa ce a plecat din pozitia a 3-a, ne putem imagina ca lupta pe cote de piata nu va fi usoara. Cum spunea cineva intr-un editorial, greu sa fi cumparator zilele astea..

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
b76bgaarh
post 25 Sep 2012, 16:05
Post #335

Membru autentic

From: Bucuresti

tonica un palmare... pardon ca nu suntem la fotbal, niste cifre oficiale care sa sustina aberatiile tale?

compari terminalul eipl cu samzung s3?
compari ios cu android?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
tony-s
post 25 Sep 2012, 16:10
Post #336

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

La data lansarii intotdeuna i-phone a avut vanzari mai mari decat toti competitorii - pana la urma asta e cel mai important lucru.... cred ca apple sunt extrem de suparati ca lumea sta la coada sa le cumpere produsele radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
b76bgaarh
post 25 Sep 2012, 16:37
Post #337

Membru autentic

si se mai supara stefan.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
A l e x
post 25 Sep 2012, 18:03
Post #338

Usor off-topic, dar eu nu inteleg un lucru. De ce spun atat de multi romani 'Eipãl'? Nu au facut engleza in scoala? Nu au vazut niciun film? Daca era doar numele unei firme, nu ziceam nimic, dar 'apple' inseamna 'mar', probabil unul din primele cuvinte invatate la scoala, si probabil folosit la greu prin filme, seriale, etc...

Ca sa nu mai spun de cuvantul 'app' folosit extrem de des cand vorbim de telefoane, unde nu spune nimeni 'eip'.

E mai rau decat Vanghelie cu 'Goagãl'.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
corbex
post 25 Sep 2012, 18:30
Post #339

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Sint exprimari arogante. Baietii stie dar nu vrea sa-si murdareasca limba cu numele diavolului.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
A l e x
post 25 Sep 2012, 19:01
Post #340

Nu, tocmai asta e, baietii nu 'stie', dar ar trebui sa 'stie', mai ales cei mai tineri care au facut engleza in scoala, si au avut o poza mare cu un mar in manual, si au primit nota pe felul in care citeau cuvantul tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bucatzel
post 25 Sep 2012, 20:09
Post #341

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(A l e x @ 25 Sep 2012, 19:03)
Ca sa nu mai spun de cuvantul 'app' folosit extrem de des cand vorbim de telefoane, unde nu spune nimeni 'eip'.
*

Nu, zice apropo, ca scrisul IRC se pedepseste conform regulamentului.

Pai de ce zice lumea epal? Din acelasi motiv ca si samsungi, handroid, rozberry ( bine, pe asta ma chinui eu sa-l lansez pe piata biggrin.gif ) , windoze, icsel, si daca vrei, mai gasesc.

Si sincer, si mie imi place sa-i iau la misto pe userii de produse apple, spunandu-le ca ce au inventat cei de la apple in anul x, linuxul avea deja de cativa ani.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
padre
post 25 Sep 2012, 21:00
Post #342

Il padrino

E intotdeauna amuzant sa-i iei la misto pe cei care se iau prea mult in serios tongue.gif

Una peste alta marul este misto si cifrele de vanzari o arata, iar "cultul marului" este sus de tot, sa vedem daca la punctul maxim - urmand caderea, sau este tot in urcare. Deocamdata tot ce e cool prin filme, seriale, etc se asociaza cu Apple si cu iPhone/iPad, dar asta tine de marketing si de bani multi investiti. Daca pana si eu am ajuns curios, vorba aia, fan Android si cu oarecare experienta in IT/harware, etc (cam pe la genunchiul broastei, nu mai mult laugh.gif ) ... Nu ca as fi eu miezul covrigului dar eu sunt genul care nu mai vrea sa dea bani pe jucarii d-astea, le vreau gratis cool.gif (legal, bineinteles).
Apropo, stie cineva care operator il va lansa primul in Romania, si cand?

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
herculane
post 25 Sep 2012, 21:16
Post #343

Membru autentic

Cred ca vor lansa toti candva intre 10-20 octombrie. La sfarsitul saptamanii mai e un val de lansari dar Romania nu e printre tarile cu pricina.

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
Markos
post 25 Sep 2012, 21:21
Post #344

fost programator

From: Scursurești Vale

Nu mai am răbdare sad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 25 Sep 2012, 21:36
Post #345

Imi tii loc la ccoada?
Auzi, Boringi baga 4g in toamna asta! Se sincronizeaza cu lansarea marului.
Trebuie sa-mi vind Samsungul... plange.gif

This post has been edited by corbex: 25 Sep 2012, 21:39

--------------------
+
A l e x
post 25 Sep 2012, 21:38
Post #346

Nu e adevarat bucatzel, sunt foarte multi care pronunta 'eipal' in discutii serioase, am auzit si pe la TV. Nu vorbesc de mistouri, ci de numarul destul de mare de oameni care stiu engleza, dar tot asa pronunta. Mi se pare ciudat.

Ma rog, revenind la discutie, de ce vine asa tarziu in Ro? 4S-ul n-a venit mai repede?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
herculane
post 25 Sep 2012, 23:27
Post #347

Membru autentic

Pt cei care considera zgarieturile de pe margine o problema http://www.luxurylaunches.com/gadgets/worl..._5_launched.php biggrin.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
paul_p
post 26 Sep 2012, 00:12
Post #348

Membru autentic

From: psd=evil

De ce iPhone 5 este mai mare:
[attachmentid=1627839408]

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
vallixx
post 26 Sep 2012, 07:08
Post #349

Membru nesuferit

Asta cu statul la coada sa-ti iei telefon cu mar e aberanta, dar pe de ala parte auzeam ca in State nu stiu cat la suta din lume are "mere".

Pai sa ma scuzati, 200 de para dintr-un salariu de american parca e altceva decat 800 de ieuro dintr-un salariu de roman.

Pai numai daca vorbim de salariul minim, un american poate sa-ti ia maru' dintr-un salariu si ii mai si ramane de 4-5 ori pe atat, un roman tre sa bage 4-5 salarii minime pe economie in el.

Si Salam poate este ascultat de nu stiu cat la suta din Romania, asta il face cel mai bun artist?

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Garett
post 26 Sep 2012, 07:24
Post #350

Membru autentic

From: Galati

Adevarul e ca pentru americanul standard iphone e perfect: nu-i solicita intelectul in vreun fel!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
dizzy
post 26 Sep 2012, 09:23
Post #351

Work smart not hard!

De ce ar trebui sa aibe smartafoanele ecrane de 100 inchi?
Din pdv-ul meu, partea nasoala a lui SGS3 e tocmai ecranul foarte mare. Asta inseamna dimensiuni mari, trebuie sa ai grija prin ce buzunare il pui, etc. Nu prea imi plac telefoanele cat paleta de ping-pong. Asa ca mi se pare dimensiunea ecranului numai buna, are format 16:9 sau 16:10, cat o fi, l-au marit cat sa mai bage un rand de iconite adica exact cat sa aibe sens marirea ecranului.
Daca pentru Epal e suficient un dual core la 1,2Ghz ca sa fie pe zona cu concurenta, de ce sa puna mai mult? La Epal-Aifon-5-es ce mai pun? Nu vad instalate prea curand 8 core pe un telefon asa ca pastreaza quadcurul pt 5s sau pt aifon6.
In opinia mea Epal are o baza foarte solida de clienti pe care i-a fidelizat (eu zic indobitocit) la maxim. Ar putea scrie Epal si pe un Eten Glofiish si fanii l-ar cumpara pe loc.
Despre celelalte functii, Siri se cam urineaza pe S-voice cu bolta.
Incarcarea firles e chiar utila, ma gandesc sa-mi instalez in masina asa ceva. Despre plata cu telefonul, mai bine nu momentan.
As cumpara un Aifon nou? Probabil ca as cumpara acum 4s. Cum nu am in plan achizitia unui smartafon nou pana cand nu moare asta, mai astept. Oricum, cine vinde vreun aifon 4, 4s, sau SGS2 sa dea de stire.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
DragosP
post 26 Sep 2012, 09:36
Post #352

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(dizzy @ 26 Sep 2012, 10:23)
In opinia mea Epal are o baza foarte solida de clienti pe care i-a fidelizat (eu zic indobitocit) la maxim.
*

Dezavuez acest mod de exprimare!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
shteffanivlad
post 26 Sep 2012, 09:38
Post #353

Membru cu ESP/ASR

QUOTE(A l e x @ 25 Sep 2012, 14:33)
shteffani: Link corect: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=249...dpost&p=3566222

Oricum, nu stiu daca i-ai citit posturile lui Tamango de pe la Cafenea, dar presupun ca nu, ca daca stiai ce fel de om e, nu iti mai puneai mintea cu cine nu trebuie. wink.gif
*

Am citit, ramasesem cu alta impresie. Ma deranjeaza (nu-mi pun mintea cu nimeni) ca arunca aiurea cu cretinisme in mine (pentru ca eu citesc). Si nu cred ca are vreun drept, nu ma cunoaste, nu i-am facut nimic. Stiu, gresala mea ca ma simt, dar asta e, asa sunt eu, ultimul simtit din Romania.

QUOTE(b76bgaarh @ 25 Sep 2012, 14:53)
stefane, fara suparare, da tu nu ai citit ce a zis omul ala acolo.... ii cam dai dreptate.
*

Te rog detaliaza. Pentru ce afirmi si tu ca sunt cretin? Adica da-mi clar, ca la cretini, cu linuta si virgula la sfarsit de fraza.

QUOTE(b76bgaarh @ 25 Sep 2012, 16:37)
si se mai supara stefan.
*

Pardon, nu ma supar deloc, suparati sunteti voi. Eu nu sunt suparat pe nimeni, consider android un sistem de operare ok, bun pentru cine are nevoie de el. Eu nu. Dar asta nu-l face prost, sau inutilizabil. Nici poveste. In schimb, tu, utilizator de android, spui ca eipal face un sistem de rahat, care limiteaza, nu-i bun de nimic, e prost etc. Care din noi e mai suparat?!

Revenind la discutie: Alex, 4s-ul nu avea nimic in spate de implementat, 5-ul are LTE sau 4G, cum vrei sa-i zici, tehnologie inca nesuportata de operatorii locali. Si in Europa are ceva dificultati la lansare, tocmai pe tema asta, plus ca din cate vad eu pe internet, sunt mai multe "modele" de LTE, si presupun ca intai trebuie sa se hotarasca reteaua de care vrea, si pe urma sa il aduca. Adica iti aduce LTE 4 si de fapt iti trbeuie 3. Nu e o afacere. smile.gif

This post has been edited by shteffanivlad: 26 Sep 2012, 09:46

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
vallixx
post 26 Sep 2012, 10:02
Post #354

Membru nesuferit

Ai luat prea personal ceea ce a scris Tamango.

Evident nu te-a facut pe tine cretin pentru ca ai iPhone, ci a vorbit la modul general despre cei care exagereaza. La fel cum ALEX zicea in primul post de pe pagina asta ca dupa el bisericosii au IQ mic, la fel se poate spune si depsre fanii "aceia".
In esenta fac acelasi lucru, inghit pe nemestecate ce spune unu' fie ca e popa fie ca e Apple. Si asta fara sa "cearna" prin sita proprie.
Si de multe ori, ala spune lucruri neadevarate, iar tu (nu tu Stefan, ci tu la modul general), ajungi ca crezi ca si reale niste lucruri neadevarate.

Imi pare rau ca tu te-ai simtit vizat, pentru mine postul lui nu a parut un atac catre toti fanii sau posesorii de mar.

Tamango zice asa:
atunci cind Apple mai baga cite un rahat care era demult disponibil pe alta platforma reactioneaza de parca Apple tocmai au inventat apa calda si mersul pe jos, iar daca le arati ceva ce iPhone nu are, in loc sa admita "that’d be cool to have, dar totusi prefer iPhone", reactia e: "cenzuratul ala e inutil". Asta numai pina cind ajunge pe iPhone, moment in care din cenzurat inutil devine o idee mega-revolutionara si uber-inovativa. Spalati pe creier, ca sa nu zic cretini ...

Daca tu faci parte din aceasta categorie atunci te poti simti vizat, daca stii ca nu faci parte, atunci esti safe. biggrin.gif

This post has been edited by vallixx: 26 Sep 2012, 10:06

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
shteffanivlad
post 26 Sep 2012, 10:08
Post #355

Membru cu ESP/ASR

Nu, eu am reactia "ok, nu ma intereseaza" la orice altceva lansat pe piata, indiferent daca te duce pe luna sau iti da un sut in fund.

Am reactia "ok, daca imi trebuie folosesc daca nu, nu" la ce lanseaza apple, chiar daca este disponibil pe alte sisteme de operare din 1886.

Ce as vrea eu sa punctez este faptul ca eu (posesor si indobitocit apple) nu atac in nici un fel androidul. Frate-miu are android pe S2, taica-miu are android pe S3. M-am jucat cu ele destul. E ok, dar nu ma incanta cu nimic. Nu sunt anti, repet, poate nu se intelege. In schimb, eu, personal, nu mi-as lua nici S2, nici S3, nici S8.

This post has been edited by shteffanivlad: 26 Sep 2012, 10:20

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Avani
post 26 Sep 2012, 10:30
Post #356

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(Markos @ 25 Sep 2012, 22:21)
Nu mai am răbdare  sad.gif
*

Vinde un amic unul adus din Franta, sigilat , garantie internationala 12 luni, nu cere decat 940 EUR.

Vrea cineva ?! rolleyes.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
DragosP
post 26 Sep 2012, 10:37
Post #357

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Are doo?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Avani
post 26 Sep 2012, 10:39
Post #358

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu.

--------------------
. . .
Think forward !
+
corbex
post 26 Sep 2012, 10:52
Post #359

940 de euro e pret de sarac. Are pe spate imprimeul ala "Designed by Bvlgari"?

--------------------
+
herculane
post 26 Sep 2012, 11:26
Post #360

Membru autentic

cand s-a lansat i4 sau i4s la altex era 8000ron si s-au epuizat in prima zi, asa ca 940E e un pret decent smile.gif

--------------------
+
46 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 20:11
Forum Renault