Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=BdlBh39gOtc
Minutul 5 și mai ales 6. Cam penal. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
herculane |
![]()
|
am patit si eu chestia asta la un device acum vreo 2 ani, cand a trebuit sa activez vreo 20-30 de iphoane. e penala, da' banuiesc ca-ti dai seama ca e un caz izolat
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
spunea cineva ca apple a renuntat la google maps ca nu ar fi avut turn by turn navigation. Acu, am citit pe net ca de fapt Apple nu a vrut turn by turn navigation pentru ca nu doreau sa furnizeze google pozitia actuala a device-ului (pentru a nu servi reclame bazate pe pozitia curenta). Poate ne zice cineva cu iphone daca vechea aplicatie de maps, de la google, avea sau nu turn by turn navigation.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.engadget.com/2012/10/01/apple-f...-investigation/
Cred ca sunteti de acord cu mine ca e bine ce le face UE. Pana la urma legea e lege. This post has been edited by 2dor: 1 Oct 2012, 16:16 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
neumann: Aplicatia veche de Maps tot de Apple era facuta, nu de Google, folosea doar hartile Google. E o diferenta. Navigatie avea, dar nu era 'turn-by-turn'. Sunt curios cine e acel 'cineva' care ti-a spus tie? Nu ca nu-l cred, doar ca nu inteleg de unde apar expertii astia care stiu exact ce se intampla prin firmele mari
![]() Gagarett: Ia uite aici review 'biased': QUOTE The iPhone 5 is the most capable and carefully designed smartphone ever. There is no other on the market that combines the best screen in the world with a completely custom processor and a wafer thin chassis to produce an LTE-fast device with industry standard or better battery life. The only way that the iPhone 5 could be unimpressive is if you’re the kind of person that thinks that the more aftermarket fiberglass fins that a car has, the faster it will go. http://thenextweb.com/apple/2012/10/01/tnw...ates-archetype/ Asa da, asta chiar ca e fanboy, si nici nu se ascunde. E cam la nivelul tau de subiectivitate, doar ca la polul opus. GSM Arena chiar au avut un review la obiect. This post has been edited by A l e x: 1 Oct 2012, 23:09 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pai tu ai citat:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3572758 QUOTE And users need to understand that Apple and Google's relationship has been going downhill for some time now. Google Maps on iOS was severely lacking behind the competing Android application, where features such as vector graphics, turn-by-turn navigation and offline caching have long been available. This post has been edited by neumann: 2 Oct 2012, 16:01 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
neumann: Ahhh, si tu n-ai inteles citatul. M-am prins acum.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
The "definitely not biased Prasad":
http://blog.gsmarena.com/new-nokia-lumia-9...matic-iphone-5/ "Still, even though the ad is nice, one can’t help but ask the question: where is the phone, Nokia?" @Alex: btw, cum in buletin evident nu ma cheama Garett cam ce reactie speri sa obtii daca imi stalcesti nickname-ul? Childish! This post has been edited by Garett: 3 Oct 2012, 11:52 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
A l e x |
![]()
|
Garett: Nu conteaza ce scrie ala pe blog sau la el pe Facebook. Review-ul in sine era obiectiv, si te-am rugat sa-mi arati ce scria in review-ul ala si nu era adevarat, si vad ca tot nu imi raspunzi, si o dai in diverse.
Ti-am dat exemplu de review cu adevarat subiectiv, care pana si pe un utilizator Apple ca mine m-a dezgustat. Daca spuneai de ala, eram de acord cu tine. Cel de pe GSM Arena e unul la obiect, nu conteaza cine l-a scris si ce parere are el despre iPhone in viata de zi cu zi, review-ul in sine era corect scris, din punctul meu de vedere. Astept sa ma contrazici cu exemple din acel review, nu din trecut sau din alte bloguri. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
http://techcrunch.com/2012/09/26/the-iphon...-a-purple-haze/
Asadar, 1.se zgarie usor si arata ca draq dupa (este valabila treaba pt ambele variante) 2.in conditiile in care este fotografiat un anumit subiect intr-un spatiu unde exista obiect luminos, pe imagine apare o nuanta mov 3.hartile sunt de cacao 4.odata cu noul ios , bateria tine mai putin (probabil si din cauza display-ului, dar vad ca se plang si cei cu 4s) Aveam pretentii la partea cu vopseaua si camera.Hai sa zicem ca treaba cu hartile a fost o ambitie prosteasca , ambitie care nu s-a bazat pe nimic , si se va rezolva. (vorba tipic romaneasca ,clasica : se va rezolva, va fi, daca o sa fie...etc) Daca erau atat de tari in oooo dadeau un termen si spuneam jos palaria. Cam jenant pentru cel mai scump telefon care se vrea a fi cel mai bun la constructie, se mai si laudau in reclama ca este facut cu mare simt de raspundere...etc.. In alta ordine de idei nu cred ca o sa apara curand telefonul perfect fara pic de cursur. This post has been edited by M i h a i: 3 Oct 2012, 15:32 |
--------------------
------
------
------
|
|
herculane |
![]()
|
cu zgarieturile se pare ca nu e chiar asa panica
m-am uitat acum la 5 device-uri. o bucata are cateva zgarieturi pe muchii, altul are una mai lunga, restul n-au nimic. device-urile sunt folosite 24/24 de vreo 2 saptamani, si stau in cutii unele peste altele, deci e acceptabil cum arata legat de harti, da, sunt sub google maps indiscutabil cu bateria si mie mi s-a parut ca se duce cam repede, insa sunt curios daca a fct cineva un test real cu 2 telefoane, sa vad diferentele cu camera am vzt nuanta aia cand fac poza, dar nu si in poza. bine, am fct 4-5 poze, deci pot avea dreptate 3 Oct 2012, 16:51: vroiam sa fac o pzoa la zgarieturi, insa sunt de genul asta: http://www.idevice.ro/2012/10/03/iphone-5-...ana-mai-tarziu/ This post has been edited by herculane: 3 Oct 2012, 15:51 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici zgirieturi nu stiu sa fac ca lumea!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
ce-au facut astia de la google sa dea in cap userilor de ios6: http://www.morethanamap.com/
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
se pare ca iphone 5 rezista mult mai bine la socuri decat samsung s3 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stai sa vedem cum rezista la socul pietei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pai vad ca rezista foarte bine, din moment ce se vinde in draci. pe mine sincer nu ma incanta prea tare. cred ca o sa imi iau un iphone 4s la un pret mai mic pana la urma, dupa ce apare iphone 5...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
herculane |
![]()
|
pt cine vrea telefon care nu se zgarie asa usor: http://www.gsmarena.com/vertu_announces_th...e-news-4905.php
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
herculane |
![]()
|
Am vreo 2 saptamani de cand folosesc i5 si problema cu zgarieturile nu e chiar asa problema. Asta e o poza facuta azi telefonului folosit cu mai putina delicatete
Poza am cropat-o ca mai erau lucruri care n-aveau voie sa apara in poze (s4, iphone 6 etc ![]() Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 200.02k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Poate pui mana pe un Dslr si faci o poza calumea
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
corbex |
![]()
|
Nu mai are cu ce sa-si ia. Toti banii i-a dat pe aifon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am fost azi la un magazin Vomafone (Total GSM in City Park mall - adica taraba de langa reprezentanta Vomafone) si m-am uitat in lista de preturi. Scria asa: Apple Iphone 5 16 GB - 4949 lei. Cine plm da 1000+ de euro pe un telefon?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:23 |