Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu stiu. Era doar cutia expusa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu mai aveti mazare-n oras?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 13 Oct 2012, 15:58) Am fost azi la un magazin Vomafone (Total GSM in City Park mall - adica taraba de langa reprezentanta Vomafone) si m-am uitat in lista de preturi. Scria asa: Apple Iphone 5 16 GB - 4949 lei. Cine plm da 1000+ de euro pe un telefon? ![]() Ar da destui, dar din punctul de vedere al cuiva al carui masina valoreaza tot pe acolo e ciudat.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Poti face pre-comanda pe ambele siteuri (Vodafone si Orange), dar din pacate cei care il cumpara cu oferta personalizata nu cred ca pot face nimic, vad ca ori e la liber, ori cu abonament nou, deci se pare ca eu mai astept, la Vodafone au spus ca momentan doar pe site sau in magazin se poate face pre-comanda.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
misto poza
![]() Attached thumbnail(s) 69126_430683543657893_304983505_n.jpg ( Size: 53.61k ) Number of downloads: 487 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu inteleg cum de aproape toate imaginile 'amuzante' despre Apple sau iPhone au engleza proasta in ele. Sunt facute de romani?
![]() Oricum, se poate face pre-comanda si normal, nu doar cu abonament nou sau la liber. Din pacate doar la magazinele Vodafone, nu si prin telefon. Ciudat. Poate la Orange e mai simplu... Maine sper sa o rezolv si eu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
@Alex vezi ca se poate dar trebuie sa suni la nr ala de telesales
eu asa am facut, mi-au trimis o proforma, tre' s-o platesc, le trimit chitanta, si vinerea viitoare sper sa am i5-ul |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
La Vomafone? Sa-i ... Eu am sunat agentul care se ocupa de contul meu si am sunat si la relatii cu clientii separat, am primit acelasi raspuns... Il iei cu abonament nou?
edit: Am semi-rezolvat si eu, astept proforma. Ce incompetenti, am dat 5 telefoane ca sa reusesc sa le trimit bani, interesant merg lucrurile la noi ![]() This post has been edited by A l e x: 26 Oct 2012, 15:36 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
cu placere
il iau la prelungire This post has been edited by herculane: 26 Oct 2012, 16:29 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E scump da-l draq, pe mine m-ar ajunge 369 euro cu internet de 15 euro, la olingi.
This post has been edited by ady77: 26 Oct 2012, 23:40 |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 13 Oct 2012, 14:58) Am fost azi la un magazin Vomafone (Total GSM in City Park mall - adica taraba de langa reprezentanta Vomafone) si m-am uitat in lista de preturi. Scria asa: Apple Iphone 5 16 GB - 4949 lei. Cine plm da 1000+ de euro pe un telefon? ![]() Mda, numai la romani e mai scump decat in alte parti din lume, unde salariile sunt salarii. http://www.cobone.com/deals/dubai-apple/bu...5-64gb-wh/16086 Cand am dat eu link-ul asta, pretul era de 4699 AED iar 1 RON = 0.95 AED. Iphone 5, 64 GB. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
herculane |
![]()
|
e cam cu 100E mai scump decat a fost iphone 4 (la 4s nu mai tin minte cat am dat), dar din pacate eu nu am gasit alt telefon care sa ma multumeasca...
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 27 Oct 2012, 00:43) Mda, numai la romani e mai scump decat in alte parti din lume, unde salariile sunt salarii. http://www.cobone.com/deals/dubai-apple/bu...5-64gb-wh/16086 Cand am dat eu link-ul asta, pretul era de 4699 AED iar 1 RON = 0.95 AED. Iphone 5, 64 GB. Preturile is si in functie de volumul vanzarilor ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da-l dreac, e 1200 la amazon.de Apple iPhone 5 32 GB Simlock frei Neu Schwarz/Graphit
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
A l e x |
![]()
|
E mai scump, si eu am dat putin mai mult pe el decat am dat pe 4S, dar tot dau mai putin decat as da daca l-as lua la liber de oriunde, deci e ok pentru mine.
Cei care nu sunt multumiti sa astepte, eu zic ca vor fi oferte mai bune dupa 1 noiembrie... Acum trag si ei cat pot. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
inca se pot face precomenzi la iphone 5 la voda si orange, ceea ce ma face sa cred ca preturile astea mari au descurajat multi clienti...
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Foarte bine, asta inseamna ca mie chiar o sa-mi ajunga telefonul vineri dimineata, cum mi-a fost promis. Plus ca, daca vanzarile sunt dezamagitoare, poate mai scad preturile. iPhone-ul e un telefon scump, nu are nevoie de preturi si mai mari decat sunt deja in restul europei. Sa speram ca vand putine ambii operatori, si se linistesc pana la anu' cand vine 5S sau 6
![]() Intre timp am dat si 4S-ul la un prieten, m-a rugat sa i-l vand si uite asa am facut upgrade la telefon fara sa ma coste nimic. Apropo, LTE-ul cand vine la Vodafone? Si daca vine, va fi necesar upgrade, sau cum merge treaba? Initial credeam ca vor oferi 5-ul la upgrade/abonament nou LTE, dar nu a fost asa... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
L-am comandat si eu astazi,270 de euro la Orange.Surpriza a fost ca la abonamentul meu ,pot lua 2 bucati, la banii astia
![]() ![]() This post has been edited by dan.gutu: 29 Oct 2012, 11:19 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce abonament ai? 51?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
herculane |
![]()
|
eu l-am dat cu 350
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
dan.gutu |
![]()
|
Da ,am abonament business 51
![]() ![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
A l e x |
![]()
|
Si eu tot unui prieten am vandut 4S-ul, cu 1400 RON. Mi se pare un pret corect, oricum eu am dat mai putin pe el la Vodafone, asa ca am iesit in castig.
Sincer prefer sa-l dau unui prieten la pret normal, decat sa stau sa caut cumparator doar pentru a scoate un pret mai bun. Defapt eu urasc sa vand lucruri in general, asta e al 2-lea telefon pe care il vand, primul l-am vandut tot unui prieten in liceu, restul le am pe toate. N-am mai vandut nimic altceva, prefer sa le tin si apoi sa le dau cadou cand devin inutile, decat sa fac bisnita. Dar imi place ideea de a face upgrade anual la telefon, fara sa ma coste nimic, asa ca probabil voi vinde si 5-ul la anul, sper tot unui prieten, ca pe okazii in niciun caz nu-l pun. Apropo, cu nanosimurile cum facem? Le luam separat? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Iei la pila microsim-ul
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca iese mitraliera?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:13 |