Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Spy: Nu stiu ce sa spun, depinde de fiecare... Tot acelasi design e pana la urma, asta nu imi place, e un 4S mai subtire si mai lung, la liber nu stiu daca ar merita trecerea...
Herculane: Eu l-am ridicat din magazin, poate de aia... Sper sa-ti ajunga azi si tie, ma gandesc ca la 32 gb e mai mare stocul, cred ca majoritatea cumpara de 16 Mihai: din 'prinosul' inimii vorbeste gura ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Nov 2012, 13:16) 2dore, sper ca te-ai prins de ironia metaforei tale cu Goliat. Doar marime, si atat. ![]() Am scris intentionat ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie imi place Note-ul. E singurul telefon Samsung care arata cu adevarat bine, cu toate ca e foarte mare. N-am nimic sa-i reprosez, doar ca, din nou, nu inteleg ce cauta prin acest topic. Daca tot te abtii, abtine-te de tot, eu nu pun poze cu telefonul meu pe alte parti.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Nov 2012, 14:05) Herculane: Eu l-am ridicat din magazin, poate de aia... Sper sa-ti ajunga azi si tie, ma gandesc ca la 32 gb e mai mare stocul, cred ca majoritatea cumpara de 16 a, pai zi asa dar cum de l-ai ridicat din magazin? n-ai facut comanda online/telesales? mie nu cred ca-mi ajunge azi, am sunat la curier si nu exista nicio inregistrare pe numele meu deocamdata. problema e ca maine nu prea o sa fiu pe-acasa, si l-as fi vrut azi. poate ma duc in magazin si-l cumpar si pe urma anulez precomanda si-mi cer banii inapoi ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Am dat 100 de telefoane la Vomafone, de parca nu era interesul lor sa-mi vanda un iPhone, si pana la urma cand mi-au promis proforma pe mail si n-a mai venit, am fost in magazin si aia a fost. Pana la urma a fost mai bine asa, ca intre timp m-am razgandit si am luat de 32.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Nov 2012, 14:51) Mie imi place Note-ul. E singurul telefon Samsung care arata cu adevarat bine, cu toate ca e foarte mare. N-am nimic sa-i reprosez, doar ca, din nou, nu inteleg ce cauta prin acest topic. Daca tot te abtii, abtine-te de tot, eu nu pun poze cu telefonul meu pe alte parti. ![]() Stiu ca te doare comparatia, asta e cand nu ai ecranul mare si Pen ![]() This post has been edited by 2dor: 2 Nov 2012, 14:19 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
fara harti, vopsit cu oja...nasol... Hai ca incepe topicul sa prinda culoare
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
2dor: Asa e, intotdeauna mi-a placut sa vorbesc la paleta de tenis, cand pun mana pe un telefon normal chiar ma gandesc "De ce duc eu asa un telefon de mic la ureche, si nu duc un lcd???"
![]() Ti-au dat si numar de fix la el? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Nov 2012, 13:51) Mie imi place Note-ul. E singurul telefon Samsung care arata cu adevarat bine, cu toate ca e foarte mare. N-am nimic sa-i reprosez, QUOTE(A l e x @ 2 Nov 2012, 14:34) 2dor: Asa e, intotdeauna mi-a placut sa vorbesc la paleta de tenis, cand pun mana pe un telefon normal chiar ma gandesc "De ce duc eu asa un telefon de mic la ureche, si nu duc un lcd???" ![]() Ti-au dat si numar de fix la el? Pai acuma cum este? ori iti place ori nu ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
Tu te prefaci, asa e? Altfel nu-mi explic...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
.... un pic .... mai ales ales cand vad atata suferinta
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu am vrut sa fiu finut, ca nu te prefaci, asa e modelul. Hai sa explic ca la un copil cu deficit de atentie...
Deci, imi place Note-ul, mi-a placut si primul, imi place si al doilea. E mare, dar nu ma deranjeaza, mi se pare un telefon foarte misto per total. Defapt daca as trece la Android, probabil pe Note as trece. Dar 2dor a facut o gluma, si i-am raspuns tot cu o gluma. E destul de simplu de inteles, zic eu, dar uit ce fel de oameni raspund pe aici uneori. Imi cer scuze, de acum voi incerca sa explic mai bine, si pentru cei care inteleg ceva mai greu ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Raspunsul meu era tot o gluma ... iti indicam .. tot in gluma cum te contrazici singur ... asa ca da-mi voie sa ma indoiesc de "puterile" tale de intelegere ... oricum noi sa fim sanatosi
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A L E X in locul tau mi-as scrie sub avatar, "desi pare, nu lucrez la Apple".
![]() This post has been edited by ady77: 2 Nov 2012, 15:08 |
--------------------
|
A l e x |
![]()
|
Nu ma contrazic, cand glumesc, glumesc. Am glumit si despre iPhone, dar din nou, uneori uit cu cine vorbesc. Ca tot vorbim de putere de intelegere, ai inteles si tu in sfarsit diferenta dintre 'fi' si 'fii'?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
Am criticat destul Apple-ul pe aici, inclusiv iPhone 5. A se observa ca nu l-am laudat nici dupa ce mi-a venit.
Te astept peste vreo 2 saptamani cu povestea clasica "a primit nevasta mea un iPhone 5 si are numai probleme. Promit sa pun o poza daca nu ma credeti!!! Tot HTC-ul meu model 2010 e mai bun!":P Asta ca tot vorbim de impartialitate. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Esti deranjat ca sunt persoane care primesc genul asta de telefoane gratuit?
Ca tu crezi sau nu ... este fix problema ta .... Probleme a avut si le-am si scris ... s-a blocat de vreo 3 ori ... si a fost trimis in garantie pentru probleme cu semnalul .... ma rog chestii clasice deja pentru 4 s .. Cand o sa primeasca 5-ul .... si voi observa ca sunt probleme le voi scrie ... daca nu are inseamna ca este un telefon extraordinar ... si ii felicit ... Cat despre HTC model 2010 ... din nou ... suferintele la tine sunt mari ... si nu le comentez. Oricum esti prost informat cu modelul ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 2 Nov 2012, 15:20) Daca primeste S3 ce te faci?Ori Hox? ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fim si on : o carcasa interesanta http://img1.etsystatic.com/006/0/7334621/i...257313_tc7r.jpg |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
cj: Nu eu sunt cel deranjat pe aici, care poarta grija altora. Eu zic sa lasi povestile inventate, ca nu mai suntem la gradinita. Si tie ti-a zambit Schumacher ironic inainte de curse?
![]() Si apropo, am avut 'Desi pare, nu lucrez la Apple' sub avatar cateva luni. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
Daca primeste noul S3, care deja nu mai este chiar asa nou ... ea il foloseste nu eu
![]() Alex repet, ca tu crezi sau nu ... strict problema ta .. nu sunt genul sa vb. fara acoperire .. "Apreciez" faptul ca ma faci mincinos a doua oara ... asta spune multe .. ![]() This post has been edited by cj98czh: 2 Nov 2012, 16:05 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
herculane |
![]()
|
am primit si eu acum 2h si am scapat de placinta de s3
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
N-as prea face trecerea de la 4s la 5,dar cand il vad in cutie,asa nou,cu folie...parca parca
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce ai mai slăbit bai A l e x ...
http://www.capital.ro/detalii-articole/sti...e-5-173668.html |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Ce articol jenant. Plus ca, daca e primul client Vodafone, de ce n-a putut sa ia de 32? Era in oferta de la inceput... Si cum n-a gasit el in Anglia? Se gaseau la liber peste tot, inclusiv la noi, inainte de a veni la Vodafone sau Orange.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
"Îmi place sistemul de operare iOS pentru că e un sistem de operare cu care pot face multe lucruri. După ce îi fac jailbreak lui iOS 6, fac din iPhone 5 un supertelefon"
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
herculane |
![]()
|
Omul pare putin dus
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu ifon 5 la un magazin Vodafone... culmea, nici asta nu era zgariat
![]() Ce sa zic, sunt dezamagit, desi nu aveam asteptari mari. Recunosc ca am ajuns sa mi-l "doresc" dintr-o oarecare doza de snobism + dorinta de a incerca si iOS, ca pe restul le-am incercat, in mare masura (enumerate in ordinea inversa fireasca, totusi). Dupa ce am vazut aceeasi interfata (senila deja) simplista si acelasi aspect, doar un pic mai are ecranul... mi-a cam trecut si nu-mi mai iau nici un ifon acum. Din pacate am ajuns sa cred ca si 5s va fi la fel, doar cu mici diferente, si probabil si ifon 6 va avea aceeasi interfata, ca sa nu se confuzeze clientii fideli... Ma mai gandesc, dar prima impresie e negativa. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:07 |