Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Voi vorbiti de iPhone 5 si eu citesc deja de 5S si de 6. Se spune ca 6 o sa aiba ecran de 4.8 inch. Sa o vad pe aia si pe fanii Apple cum or sa afirme ca domne asta e marimea ideala la telefon...stiti voi la ce ma refer.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu hartile ar fi o problema. ii spui sa te duca in Berceni si ajungi in Pantilimon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i mai simplu sa înveti Bucurestiul?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu! Sa zicem ca inveti Bucurestiul, dar la Paris ce faci?
This post has been edited by corbex: 11 Dec 2012, 10:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 11 Dec 2012, 10:32) Pai toti care au 4, 4S sau 5, spun ca restul monstrilor de telefoane sunt mult prea mari si nu isi au rostul. aici este discutabil , stiu si eu o gramada de posesori de android care spun ca S3 este imens si din cauza asta nu il cumpara, le fel stiu si destule persoane (posesori de android) care spun ca este jenant sa pui la ureche un note 2, iar de tinut in buzunar nu mai zic, iti trebuie gentuță. La fel de jenant este sa faci poze cu ipadul.. Tudore, sunt gusturi si gusturi ai generalizat destul de mult cand ai spus ''toti care au'' . Toti avem o marime preferata ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
corbex |
![]()
|
S-a spus de atitea ori ca marimea conteaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 11 Dec 2012, 11:16) aici este discutabil , stiu si eu o gramada de posesori de android care spun ca S3 este imens si din cauza asta nu il cumpara, le fel stiu si destule persoane (posesori de android) care spun ca este jenant sa pui la ureche un note 2, iar de tinut in buzunar nu mai zic, iti trebuie gentuță. La fel de jenant este sa faci poze cu ipadul.. Tudore, sunt gusturi si gusturi ai generalizat destul de mult cand ai spus ''toti care au'' . Toti avem o marime preferata ![]() Dar pe bune ca e chestie doar de obisnuinta. Cand mi-am luat S1 mi se parea imens, dar dupa cateva luni situatia s-a schimbat. Cand am trecut la S3 am ezitat din nou, dar aici obisnuinta a venit mult mai repede. Sunt sigur ca m-as obisnui si cu un Note daca ar trebui (in afara de tinutul in buzunar ca mie abia imi incape S3-ul in buzunarul de la spate). E cam la fel ca si cu inaltimea scaunului de la masina cu cat il dai mi jos si te obisnuiesti cu pozitia cu atat vrei mai jos chiar daca nu te mai vezi de volan ![]() Aia care fac poze cu iPad-ul (sau orice alta tableta) mie mi se par caraghiosi nu jenanti ![]() Asta e marimea ideala pentru o tableta : ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
Din tableta asta ies trei telefoane perfect utilizabile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(2dor @ 11 Dec 2012, 11:32) Pai toti care au 4, 4S sau 5, spun ca restul monstrilor de telefoane sunt mult prea mari si nu isi au rostul. daca apple o sa scoata un telefon cu 4.8, singura sansa sa mi-l iau ar fi daca ao sa aiba display-ul pe toata suprafata telefonului. altfel, va fi o strutocamila gen s3/onex/note, la care eu unul voi spune pas |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
corbex |
![]()
|
Nu e bine. Cu display pe toata suprafata telefonului, cum il mai tii? Va lua permanent comenzi pe care n-ai vrut sa le dai.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Este posibil si ecran mai mare in aceleasi dimensiuni ale carcasei
![]() razr-i-vs-iphone-5-header_original.jpg This post has been edited by Liviu: 11 Dec 2012, 15:37 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
herculane |
![]()
|
e mai lat moto
![]() bine, asa m-a impresionat prima oara defy-ul, care e mai mic decat iphone4 dar are display-ul mai mare |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu stiu ce sa zic de marimea display-ului, tine si de gusturi, si de obisnuinta. Eu de cand ma joc pe tableta, cand bag aceleasi jocuri pe telefon, parca nu-mi mai plac asa mici. Iar acum cand pun mana pe un iPhone 4 sau 4S, mi se pare f. mic si aiurea. Acum ii inteleg pe posesorii de telefoane mari cand zic de iPhone ca e prea mic, probabil dupa ce tii o luna un telefon cu ecran mai mare, incepi sa te obisnuiesti asa si apoi orice altceva ti se pare mic.
Nu stiu sincer daca mi-ar placea un iPhone de 4.8", mi se pare prea mare. Stiu ca sunt persoane care vor si mai mare de atat, dar din nou, gusturile... Pana la urma daca ai tableta, de ce iti mai trebuie si o mini tableta? Acum nu e vorba de display-ul in sine, ca nu-l poti accesa cu o singura mana si alte prostii. Astea nu ma deranjeaza, problema e ca tot telefonul e mare, si oricat ar fi de usor si subtire, tot paleta e. Vara nu prea imi place sa fiu obligat sa port un astfel de TV dupa mine. De asta mi-ar placea un Note 2 ca al doilea telefon, sa ma bucur de display-ul senzational dar sa nu fiu obligat sa-l iau peste tot cu mine. De asta imi place si tableta. Daca ajung toate smartphone-urile la 5", mie unul o sa mi se para nasol. Dar asta e, acum mult timp spuneam ca nu voi lua telefon cu touchscreen niciodata. Daca asa avanseaza tehnologia, ce sa-i faci? Sper doar sa se opreasca la 4.8 inch si eventual sa creasca phablet-urile pentru amatori. Pana unde vor sa ajunga cu un telefon 'normal'? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum e sa mi se livreze iPhone-ul.... fara nano-SIM? Vodafone....
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
herculane |
![]()
|
pai l-ai cerut? ca in mod normal, vine fara
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
L-am cerut, de mai multe ori
![]() Dar acum pe bune, cat de batut in cap sa fii sa trimiti unui client un telefon care functioneaza numai cu nano-SIM fara sa-i trimiti si nano-SIM-ul? Stiind ca el nu foloseste in prezent un telefon cu nano-SIM. Bai nene, e la mintea cocosului. ![]() Dar l-am solicitat, pentru ca anticipam ca vor trimite fara. Asta e, mai frumos e ca am ajuns acasa pe la ora 8, telefonul ma astepta in cutie... livrat in timpul zilei. Fiind seara si viscol... am zis las' ca o rezolv maine. Viscolul continua si pe cuvant ca nu am nici un chef sa iau nametii in.... ca sa merg la un magazin VDF sa-mi iau un nano-SIM... si cu riscul sa nu gasesc, ca banuiesc ca nu au supra-stocuri de nano-SIM-uri in toate magazinele (am sunat la rel cu clientii si nu pot verifica stocurile de SIM-uri ale magazinelor). Deci ce sa mai, noaptea mintii, cum e la moda sa zici acum ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
herculane |
![]()
|
Daca n-ai ce face, apuca-te sa tai cartela. Asa am facut eu la microsim
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
orbex: Pe topicul de SIII nu mai zici nimic, eh, domnu' Pruteanu?
![]() Sincer daca iPhone-ul ramane la ecranul de acum, eu nu plang. Mi se pare ok pentru un telefon. Am tableta pentru ecran mare, si eventual cumpar un Note ca sa am ceva intre, si mi-e arhisuficient. Inteleg ca poate unii nu vor tableta si vor un singur telefon, si ala imens. N-am absolut nicio problema cu acesti oameni, pentru ei e facut Note-ul si chiar SIII-ul, dar nu mi se pare normal sa ajunga toate smartphone-urile la dimensiunile alea. Mai ales la Apple care au un singur model practic, ca macar la Samsung (nu mai zic de Android) ai de unde alege. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
Din cate citisem pe net nu e suficient doar sa tai cartela ci trebui s-o iau un pic la... pila
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 12 Dec 2012, 00:12) Stim cu totii ca omul e o fiinta foarte comoda.Asa se explica succesul ecranelor mari la telefoane. Un ecran de la 4 in sus devine putin incomod la manevrarea telefonului, dar iti faciliteaza acces rapid la internet. La un moment dat vei vrea un ecran mai mare, sa incapa mai multe informatii pe pagina. E prea mic pentru o tableta, cam prea mare pentru un telefon, dar e preferabil sa umbli cu cit mai putine divaisuri in buzunar. Pentru mine, de pilda, un 4,8-5,3 mi-ar facilita citirea cartilor in format electronic in transportul in comun, ca sa-mi treaca timpul mai usor. Pe de alta parte, cum ati zis toti pe aici, e cam nasol sa stai cu caramida aia la ureche, cind vorbesti. Personal vorbesc destul de putin la telefon, prefer sa birfesc live. Deci pun pret pe avantajele enumerate mai inainte. Nu pot spune ca un 5,3 e la indemina de manevrat, dar sufera baba la frumusete, daca vrea sa aibe n intr-unul. Nu mai zic ca te scuteste sa-ti pui ochelarii ori de cite ori deschizi telefonul. Prin anii 90, cind telefonul avea o juma' de kil, nu se plingea nimeni ![]() This post has been edited by corbex: 12 Dec 2012, 10:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
A l e x |
![]()
|
Cred ca toti suntem de acord ca un ecran mare la un telefon e foarte misto, ca incap multe informatii pe pagina, clipurile se vad altfel, etc.. Problema e dimensiunea telefonului, oricat de subtire si usor ar fi, la un ecran de 5"+ tot mare e. Si nu toti vor sa care asa ceva dupa ei tot timpul.
Unii n-au o problema cu asta, altii au. De asta gusturile nu se discuta, iar generalizarea facuta de 2dor e aiurea. Sunt pline forumurile Apple de useri care vor iPhone cu display mult mai mare, nu spun toti ca vor ecran mic. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
Alex, am generalizat pentru ca astfel de useri de iPhone am intalnit. Si oamenii sunt destul de fanatici, adica au iPhone, iPad. Si la telefon, clar sustin sus si tare ca 4 inch e deja mare pe i5.
This post has been edited by 2dor: 12 Dec 2012, 11:20 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai ei sustin asta, si poate raman la parerea asta si daca apare un iPhone de 4.8", desi nu cred, ala e doar un zvon. Au fost sute de zvonuri care n-au avut nicio treaba cu realitatea.
Ideea e, nu toata lumea vrea un telefon mare, ca asta e problema unui display imens. Eu as fi ramas multumit si cu display-ul vechi. iPhone 5 nu pot sa zic ca e mare, daca reusesc sa bage un display mai mare in aceleasi dimensiuni (cum a facut Motorola in poza lui Liviu) atunci poate mai e cum mai e, dar daca ajunge de dimensiunile unui SIII, eu sincer nu voi fi prea multumit, si in niciun caz nu o voi da intoarsa ca defapt asta voiam. Din pacate pentru mine in momentul de fata nu exista decat 3 telefoane interesante. iPhone 5, SIII si Note 2. Nu zic ca nu sunt si altele bune, dar mie astea imi plac. Doua din ele deja au ecran imens, daca si al treilea vine cu o placinta, nu stiu ce fac, probabil tin pasul cu tehnologia si imi iau si eu paleta de tenis. Dar nu voi fi prea incantat, cred ca Nexus si SIII deja sunt peste dimensiunile ideale pentru mine. Repet, pentru mine, stiu ca altii vor altceva. Evident, ma voi obisnui cu el pana la urma, am avut eu telefoane mult mai mari (mai tii minte N93-ul meu, 2dore? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
Da mare era N93. Eu am avut N90.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:47 |