Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hartile de la Google se vor intoarce pe iOS cu aplicatie facuta de Google. Sa nu uitam, pentru Google Android-ul e doar un proiect, ei au site-ul cu serviciile lui si banii facuti din reclame, deci au tot interesul sa faca aplicatii bune si gratis pentru iOS, sa tina si userii Apple aproape.
Aplicatiile Google de pe iOS sunt foarte bine facute, aproape ca imi pare rau ca nu folosesc Google+, pentru ca aplicatia pentru el imi place mult. Sunt convins ca aplicatia de harti va fi foarte buna si cu mai multe optiuni, din nou, Google are tot interesul sa isi ofere serviciile si pe iOS. Intre timp hartile Apple vor fi reparate. Nu cred ca vor ajunge vreodata atat de complexe si bune cum sunt cele de la Google, dar macar nu vor mai fi atat de proaste. iPhone-ul prinde semnal GPS instant, iar unde hartile sunt ok, navigatia merge foarte bine si frumos. Cu harti fara probleme, si cu o aplicatie Google Maps in paralel, nu cred ca va mai fi cineva suparat. Noi avem de castigat din 'ruptura' asta de Google, ei s-au facut de ras, nu noi. Noi vom avea 'za best of both worlds' cum s-ar spune prin alte tari. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Erau voci care spuneau ca Google nu are motiv sa faca Maps pe iOS. Dar o sa vedem. Oricum si cand exista Maps pe iOS, era chel, fara navigation.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca sunt destepti trebuie sa ceara bani, daca o ofera pe gratis o sa fiu dezamagit.Le trebuie o lectie celor de la apple pentru ca au renuntat la hartile lor .Daca erau fair play si tineau la useri, lasau aplicatia in paralel cu minunatia lor , iar userul de rand avea o alternativa pana cand aplicatia lor era beton , iar atunci puteau renunta la google. Imi aduc aminte si acum in ce fel mincinos , Jony Ive , lauda aplicatia noua.Nici nu stie sa minta omul.Cand il vad la prezentari ma apuca rasul, parca este unu din aia de la teleshopping, cand lauda salteaua dormeo ori noua tigaie ''dry cockăr
![]() This post has been edited by M i h a i: 12 Dec 2012, 16:22 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
2dor: Pai din cate stiu, de asta au si renuntat la hartile Google, ca nu le dadeau si navigatie si alte mizerii, o tineau cheala. Si atunci ei au zis ca-si fac propriile harti ca sa scape. Nu asta era motivul 'ruperii'?
Mihai: Ce interes are Google sa faca asta? Cu ce i-ar afecta asta pe cei de la Apple? N-are nicio logica chestia asta, facem o aplicatie care e gratis de 60$ ca sa-i suparam pe cei de la Apple. Pai de ce s-ar supara? Se supara doar clientii, si cum spuneam, Google e site mare cu servicii multe, banii lor vin de acolo, nu din Android. Au tot interesul sa tina pe toata lumea aproape, indiferent de ce telefon au. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Măi Alex, google nu ofera aplicatia, pe apple îi doare la bască dar useru este ofticat (asa ai zis si tu) .Userul oficat nu mai cumpara agregat de la apple pe motiv de lipsa aplicatie, aici zic eu ca se poate supara apple. Sa stii ca am auzit cativa posesori de aifon care erau ofticati ca lipseste vechea aplicatie si ca vor cumpara urmatorul aifon numai atunci cand vor avea aplicatia veche ori una noua care se mearga ''ca pe handroid''
This post has been edited by M i h a i: 12 Dec 2012, 16:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Gandeste-te putin... Apple a suparat pe multi cu hartile astea... Acum Google vine cu aplicatie buna, completa si gratis si le arata userilor ca indiferent de ce telefon au, pot folosi Google Maps fara probleme, gratis. La fel ca YouTube. Cine are de castigat din asta? Nu Google?
Inainte aplicatia de YouTube de la Google nu prea era folosita. Acum e in top la download-uri. Cine are de castigat? Google. Daca o aplicatie misto de harti vine de la Google, va fi in top 100%. Cine are de castigat? Google. Daca Google se comporta ca un copil de 10 ani si spune "NA BA HARTA DE 60$ SA MOARA APPLE DE CIUDA BAAA!!!" atunci se fac de ras. Cine are de castigat? Nimeni. Apple s-a impiedicat si a cazut. Cu o aplicatie gratis, Google vine si le mai da un sut in fata. Imaginea e totul la companiile astea, si din nou, Google are tot interesul sa invadeze iOS-ul cu aplicatii. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit sa-mi activez si eu marul, am facut rost si de cartela (din 2 incercari, ca deh, prostii "e multi") si ma declar incantat de aparat. E f misto realizat, se tine foarte bine in mana iar ecranul...
![]() I-am gasit si minusuri, dar pana acum au de-a face doar cu iOS si aplicatiile Apple, nu cu hardware-ul. Ne mai vedem pe aici ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Google Maps application arrives on the iPhone
http://www.gsmarena.com/google_maps_applic...e-news-5198.php This post has been edited by 2dor: 13 Dec 2012, 10:34 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
si are si navigatie - foarte tare
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
V-am zis sau nu v-am zis? Ce dracu ba, nu vorbesc prostii ca altii.
![]() Nu stiam ca va veni asa repede, dar stiam ca va fi gratis. Doua cuvinte: Critical thinking. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
cand ne-ai zis?
![]() This post has been edited by herculane: 13 Dec 2012, 12:28 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Vezi mai sus
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
interesant ca e mai rapid pe i5 decat pe s3, am testat acu' 5min
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Dar e la fel de complex ca pe S3?
Ca eu m-am jucat cu Google Maps-ul de pe un Nexus, si era mult peste orice avea Apple si cand foloseau hartile goagal, si parea mult peste aplicatia de acum. Nu stiu daca e corect sa compari o aplicatie complexa pe un telefon cu una mai cheala si la prima versiune de pe alt telefon. Om fi noi 'fanboi', dar sa nu fim ca fandroizii ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
fanboi nu o sa fiu niciodata, atata timp cat folosesc produse de la ambele companii. doar ca majoritatea aplicatiilor merg mai bine pe iOS si nu tre' sa fii fanboi pt a sustine asta
aplicatia nu e la fel de complexa, dar nici nu ma intereseaza lucrul asta, ci faptul ca am un i5 si-un s3 si vreau sa ajung intr-un loc. bag adresele, dau drumul la navigatie, si cine-mi incarca/deschide cel mai repede ce vreau e mai rapid la fel ca aplicatia youtube de pe iOS, care merge mai bine decat cea de pe Android |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
M i h a i |
![]()
|
normal, daca se vede 240p . Poti selecta hq atunci cand esti pe gsm?ori este default hq pe wireless si default varza pe gsm?Mie mi se pare ca toate sa vad nasol pe youtubul de pe mar...si nu ma refer la calitatea displayului .
|
--------------------
------
------
------
|
|
herculane |
![]()
|
deschide aplicatia si uita-te la primul video - man of steel. mie mi se vede HD.
sunt pe wifi, dar n-am cum sa testez pe gsm pt ca n-am 3G, ci doar GPRS ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
herculane: Era o gluma, ii ironizam pe fandroizii de aici
![]() Oricum, se pare ca si cei de la Google sunt de acord cu tine: QUOTE Google admits that it’s even better than Google Maps for Android phones, which has accommodated its evolving feature set mainly by piling on menus. Trebuie sa recunosc, faptul ca au scos aplicatia asta relativ repede, si gratis, tot respectul pentru ei. 1-0 pentru Google. Daca faceau cum spunea Mihai se faceau si ei de ras, asa au iesit cu capul sus. Bravo lor. Apropo: QUOTE MIT Technology Review published an interview today introducing us to Young Sohn, Samsung’s chief strategy officer, and by his own admission, currently a Mac, iPad and iPhone user. You’d of course expect a Samsung executive to stick to the company’s Galaxy smartphone and tablet lineups for obvious reasons. However, speaking with MIT Technology Review, Sohn said he currently uses a Mac, iPhone, and iPad at home, noting that Apple’s devices win out due to the ecosystem http://www.technologyreview.com/news/50830...ey-trendsetter/ Bine, lauda el Nexusul, dar e de apreciat sinceritatea. Eu unul nu as fi spus asta intr-un interviu in locul lui. Nu din rusine, ci din motive 'de piar'. This post has been edited by A l e x: 13 Dec 2012, 17:11 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am incarcat contactele din gmail pe mar... intrebarea este, cand salvez un contact nou in telefon, se sincronizeaza automat cu gmail sa se salveze si in contactele de acolo?
edit: de fapt intrebarea este cum fac sa se realizeze sincronizarea asta in ambele sensuri... ca am vazut ca nu s-a salvat in contactele din gmail. This post has been edited by padre: 14 Dec 2012, 20:29 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
padre |
![]()
|
Asa a fost setat ca sa descarce contactele de pe gmail... invers vad ca nu merge. O sa mai verific o data setarile sa vedem poate mi-a scapat ceva.
later edit: merge acum si sincroninzarea inversa (de pe iphone pe google contacts), a trebuit sa setez default contul google. This post has been edited by padre: 15 Dec 2012, 19:38 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ți-a scăpat iCloud...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
herculane |
![]()
|
Poate sa-mi spuna careva de ce-mi apare store-ul din JP?
![]() Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 205.95k ) Number of downloads: 306 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
padre |
![]()
|
Apropo de appstore, mi-am cumparat cate ceva si am observat multe jocuri care par bune la 0.89 €, pret bun dupa parerea mea (Electronic Arts zice ca au reduceri la multe jocuri si asa pare).
Propun ca daca intalniti aplicatii bune/interesante la preturi reduse sa le semnalati aici. Eu as vrea o aplicatie de navigatie prin GPS buna, Google Maps mi-a dat mai multe rateuri pe Android si m-am lecuit... Va rog sa-mi recomandati si un player de fisiere video bun (avi, mkv eventual) si o aplicatie pt camera video care sa-mi permita zoom in timpul filmarii. Ca feedback, sunt in continuare incantat de iphone 5 si chiar si de iOS, ma asteptam la lucruri mai rele :-). Sper ca update-ul la 6.0.2 sa imbunatateasca si autonomia bateriei, a observat cineva ceva? Alte modificari? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 04:03 |