Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
M-am uitat si pe la voi da' nu am vazut nimic sa imi placa mai ieftin de vreo 700 de lei, si atatia bani chiar nu as fi dat.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Iar ai ramas fara scaun?
![]() ![]() ![]() ![]() Du-te la un atelier mestesugaresc si fa-ti unul din fier cu perna din autobuz. This post has been edited by Victoras2001: 20 Dec 2012, 09:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ceai de crușin.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trebuie citit mai cu atentie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Dec 2012, 00:54) Plus ca-i dintr-un vinilin atat de ordinar, ca vara fara un prosop ceva pe el n-ai cum sa stai, ca transpiri de te ia dracu'. Ala vechi cica era din "piele de porc", si nu tin minte sa fi avut vreodata problema asta cu el. Aha. deci reteta e piele de porc pe piele de porc. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un scaun de WC n-are moarte. Nu eclar cum i se poate monta amortizorul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Ake @ 19 Dec 2012, 14:19) Ce intelegi prin a "face " proiectele? A desena? Evident ca nu. Pentru asta s-au inventat "negrisorii". Scuze de termen, e in jargonul profesional. Apropo de arhitecti, ia uitati ce treaba buna au facut astia. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au inceput inainte sa ajunga Oprescu primar. Altfel nu se explica.
This post has been edited by corbex: 20 Dec 2012, 10:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 20 Dec 2012, 10:34) Ba frate. Io-mi vreau spelunca inapoi. Sincer sa fiu, nu stiu cum era pe vremea lui Caragiale, da stiu cum era pe vremea mea. Intuneric bezna, taiai fumul cu cutitul, nu te auzeai de grohaieli, din 3 beri una se varsa pe masa, putea a tocanita amestecata cu sarmale si cu ciorba, daca intindeai un ardei umplut pe fata de masa si peste 5 zile te asezai la aceeasi masa, gaseai ardeiul negresit, belea. Ce dor imi e de speluncile astea. Vai ce dor imi e. De Galati, Turn, Turist, Gambrinus, Simplon... As da oricat sa mai mananc mititei de pe un carton manjit cu mustar diluat cu apa, la botul calului. ![]() Mi-e dor de barmanii aia care-ti puneau 3/4 spuma-n halba, de ospatarii care mai varsau jumatate pe drum, de aia carora le cereai o ciorba de burta si-o ceafa si-ti aduceau o ciorba si-o ceapa. Mai era Patria, erau cateva "terase" si in centru vechi. Unde s-au vandut primele casete cu Dan Armeanca. ![]() "Impinge tava" de langa Odeon, "Impinge tava" de la Gara... Ce vremuri frate. Iti luau aurolacii copanul din strachina. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Dec 2012, 13:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Dec 2012, 13:02) Nu merge. Lipseste partea sonora a atmosferei. Daca ar fi avut porc. minca acasa cu geamul deschis ![]() Pun pariu ca daca ai intra azi si ai gasi locul fix ca pe vremuri, nu ti-ar mai placea. Asa e la o virsta, lacrimezi dupa tinerete. ![]() This post has been edited by corbex: 20 Dec 2012, 13:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aoleo. Mai era o mega braserie in Amzei, pe langa Tratoria de acum. Ce jale era acolooooo.
![]() Iar cea mai veche "Impinge tava" pe care mi-o amintesc era la Scala, pe colt. Acolo mancam "mamaliguta cu branza si smantana". |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Ti-e foame si-ai pierdut cheia de la frigider...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am mancat ca porcul. Da m-au napadit amintirile speluncilor unde am invatat meserie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Piata Galati era absolut penala
![]() Mese si scaune din fier ruginit, halbe antice, ciobite si jegoase, bere puturoasa si ultradiluata cu apa... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Da, dar mustele...Ce muste! Nu se mai face azi asa ceva.
This post has been edited by corbex: 20 Dec 2012, 13:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
l@ule, noi vorbim despre bombele din Piata Galati din Bucuresti, nu despre piata voastra centrala
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 20 Dec 2012, 13:26) Piata Galati era absolut penala ![]() Mese si scaune din fier ruginit, halbe antice, ciobite si jegoase, bere puturoasa si ultradiluata cu apa... De acord. Da era cea mai ieftina din Bucuresti. Si ai uitat sa amintesti wc-ul. ![]() QUOTE(l@u @ 20 Dec 2012, 13:29) Da. Au demolat-o. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Dec 2012, 13:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deschideai usa cu piciorul si te pisai de afara, ca nu puteai sa bagi nasul inauntru.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Datorita faptului ca in Romania pe cam orice site gasesti link-uri catre tot felu' de mizerii, am gasit ceva material pentru niste fani de aici.
Vizionare placuta! This post has been edited by Merced: 20 Dec 2012, 16:05 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
as fi curios sa stiu daca se uita cineva la mizeria de emisiune ,a lu' cap patrat ala
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi ca e topic separat pentru emisiuni d-astea populare.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:09 |