Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu as avea un mic dubiu. Ca arhitectul ala celebru isi mai face singur proiectele. In rest, da, si eu as banui ca domniile lor pot confunda cu usurinta un calculator cu un cuptor cu microunde.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce intelegi prin a "face " proiectele?
A desena? Evident ca nu. Pentru asta s-au inventat "negrisorii". Scuze de termen, e in jargonul profesional. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La negrii desenatori ma gindeam si eu. Maestrul mai da cite-o indicatie-doua, nu se mai murdareste. N-as crede insa ca negrii sa nu foloseasca Nemetschek-ul.
Termenul e consacrat cam in toate domeniile. ![]() This post has been edited by corbex: 19 Dec 2012, 15:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca ziceti AllPlan va pica galoanele?
![]() This post has been edited by radian: 19 Dec 2012, 18:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Uau..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nenea Ake, io recunosc spasit ca-s pe langa la arhitectura.
![]() Problema e ca si un anume autointitulat arhitect e in aceeasi situatie cu mine. Si se tine scai de proverbul: dupa ce ca-i prost, se mai cacă si-n drum. This post has been edited by kum: 19 Dec 2012, 19:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma, sincer, cred ca remarca aia care te-a facut sa sari pe el ii era adresata lui C a t a l i n.
Cred, nu sunt sigur... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sezi bland, ca e poveste veche si cu multe dedesubturi. Eu ma chinui s-o inchei, el se chinuie s-o mentina deschisa. Probabil ii plac pwlile-n fund.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Inițial și eu tot aia am crezut. Dar recitind ce-a scris agramiță, dracu' știe ce-a vrut să zică.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-a dus vremea pacii pe forumu' asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
Pentru o scurta perioada de timp, am avut in semnatura urmatoarele:
Cum să-i spui lu' mă-ta, boule! Da' am scos acea propozitie la insistentele lu' domnu DragosP. Am facut bine, n-am facut bine... Naiba stie. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Am o problema cu un scaun de la birou. Pistonasul acela cu aer cu care ridici si cobori scaunul a stat 99% coborat. Azi nu mai vrea sa imi tina greutatea cu el ridicat la maxim, si cand ma ridic de pe el tasneste in sus.
Devine special de enervant dupa a doua oara cand tasneste sub tablia de la masa si iti varsa cafeaua pe hartii. Stie cineva cum poate fi "reparata" problema? Ma gandesc sa dau o gaura in pistonas si sa il las fara presiune, nu ma deranjeaza daca sta mereu jos. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
Sare fara sa fie apasat butonul ala de pe el?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Incearca si tu sa rezisti tentatiei de a bea din cafea in momentul in care te ridici de pe scaun.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sau cumpără-ți un scaun.
|
--------------------
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
Da de vrei sa-l repari? mie mi se pare palpitant. Ai incercat sa stai pe el si sa tii secretara in poala? Nu ajuta?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
radian |
![]()
|
Sau cumpara-ti o cafea dubla sa-ti si ramana...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Ti-e ciuda ca nu esti secretara?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nicio sansa sa sara scaunu' cu mine la cat cantaresc..
Plus sefu'.. Nu iese nimic.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Atunci aruncă-l greu.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Al meu face cam invers, ca-s hipopotam, in sensul ca se lasa usor usor in jos. Da' am garantie la el. Si unu de rezerva de la ala vechi.
Ca idee e cam 50 de lei unul nou. This post has been edited by Merced: 20 Dec 2012, 00:46 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ake |
![]()
|
atunci fa niste cartofi prajiti
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(radian @ 19 Dec 2012, 21:46) Nu ma cac deloc, o sa le trimit "amortizorul de gaz" caci asa zic ei ca s-ar numi, sa-mi dea altu'. Intre timp poate devin un hipopotam mai mic si nu-l mai stric atat de repede. ![]() Am avut noroc cu amortizorul de la scaunu' ala pe care mi-l tot resuscita un coleg d-aici ![]() Nu mai spun ca am dat aproape 500 de lei pe scaun prin august, am zis sa nu mai iau ieftin ca data trecuta si sa se rupa bratele alea la fiecare luna. Nu se mai rup bratele, da' faza asta e de rahat. Plus ca-i dintr-un vinilin atat de ordinar, ca vara fara un prosop ceva pe el n-ai cum sa stai, ca transpiri de te ia dracu'. Ala vechi cica era din "piele de porc", si nu tin minte sa fi avut vreodata problema asta cu el. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Bai baieti, ma tavalesc pe jos, show mare pe Antena 1 la capatos...si-a luat ochelaristul ala (reporterul gay) 2 palme de la Moculeasca de a uitat pe unde a venit
![]() This post has been edited by G I M: 20 Dec 2012, 01:03 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Merced |
![]()
|
Amatorii acestui tip de emisiuni s-au culcat la ora asta, ca maine muncesc.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:13 |