Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Gil26 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca ar fi fix spre est umbra copacului ar cadea pe perete , nu pe geam, asta vrea sa zica.
Copacul nefiind chiar in dreptul geamului |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Jun 2023, 09:04) Ceva mi-a scapat mie? Nu te inteleg. Soarele rasare de la est La rasarit lumina soarelui bate pe copacul cu pricina. E normal ca la orele diminetii sa faca umbra. Gresesc eu cu ceva? Daca copacul e intre fereastra matale si soare, inseana ca fatada e cas fata de est, altfel aveai copacul in fata casei Pe google maps poti vedea f clar orientarea fatadei. This post has been edited by einstein1984: 21 Jun 2023, 09:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Gil26 |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Gil26: 21 Jun 2023, 09:36 |
--------------------
Dacia
2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Einstein esti de groaza cu perseverenta ta de a desipca firul in patru. Iaca si blocul cu google maps:
https://www.google.com/maps/@45.4180785,23....i8192?entry=ttu Este latura nordica a blocului cu scara de acces. Aprtamentul meu este la etajul 1, stanga. Nu se vede geamul (de la bucatarie). Latura din stanga a blocului este cea orientata spre rasarit. Acolo am ferestrele de la cele doua camere. Acuma sa nu ma intrebi cate grade abatare are orientarea blocului fata de estul teroretic. L.E. In varainta 2021 daca rotesti un pic imaginea vezi masina mea actuala, loganul abastru. Daca dai pe versiunea 2012 aproape in acelasi loc vezi masina mea veche, loganul verde care a ajuns la topitorie acum vreo 3 ani. This post has been edited by radian: 21 Jun 2023, 09:56 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nenea radian imi place unde stai matale,, zici ca esti mai la padure asa
mi ar placea sa stau in o zona asa cand as fi la pensie , dar mi e ca astia ne pun sa muncim pana ne dam duhul sa le platim pensiile speciale |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Capture.JPG ( Size: 25.8k )
Number of downloads: 164
Ala e un ESE, daca era fatada pe est pur era paralela cu marginea hartii. Al meu e ENE de exemplu. In armata nu te-au invatata aia cu harta? Sau doar ofiterii aveau busola? This post has been edited by einstein1984: 21 Jun 2023, 10:07 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zona chiar e frumoasa. Cade padurea pe mine. Daci ai timp si chef sa te joci cu google maps, fata-n-fata cu blocul in care stau este corpul B al Unibersitatii apoi, in curba umreaza biblioteca universitara. Daca urci drumul, inspre varful dealului, este o cladire mare pe dreapta, corpul A, in stanga este este este corpul C, pe vreamea cand eram student, era camin studentesc, dupa camin nu se vede decat partial, atelierul scoala. Aici se termina pozele facute de goolgel maps, mia sus, pe deal, urmeaza Laboratorul de meca-roca (mecanica rocilor), sala de sport si apoi terenul de rugby Stiinta Petrosani.
Daca mergi la vale pe strada, in fundal, in spatele blocului meu este caminul studentesc 2, dupa acesta, in sus, nu se vad din cauza blocurilor din prima plan, mai sunt inca trei camine studentesti, mai la vale urmeaza caminul studentesc 1 si centrul comercial Jiul, apoi iesi in singurul bulvarda din targ, despre care citeam la un moment dat ca ar fi cel mai lung din Estul Eurpei, pleaca din Lonea si duce pana la Uricani, undeva la peste 50 km lungime. Daca te joci 5 minute cu googler maps poti sa zici ca ai invatat pe de rost tot Petrosaniul... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Unde zice biblioteca universitatii au si carti sau doar sticle?
Muzeul instalatorului roman pare interesant. This post has been edited by einstein1984: 21 Jun 2023, 10:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Bine Einstein, cum zici tu asa sa ramana. Nu, in armata m-au invatat sa pun bombe nu orientarea cu harta. Daca e asa important pentru tine apelez la conoarta, ea este inginer topograf.
Biblioteca cu sticle este in alta parte. ![]() L.E. Muzeul instalatorului roman chiar este o chestie faina. O parodie. A fost infiintat de Ion Barbu, caricaturist, multi ani a sustinut rubricile zilnice de caricaturi din mai multe cotidiane centrale. Muzeul a fost pe infiintat pe cheltuiala caricaturistului. Primaria, vremea respectiva i-a promis ca o sa-l sustina, ii va aloca fonduri sa poata angaja un curator. Cu promisiunile a ramas. Deschide doar la cerere, are numarul de telefon afisat la intrare. This post has been edited by radian: 21 Jun 2023, 10:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Radian,înafara de orientarea ferestrelor care nu e E pur, verifica daca nu cumva geamul de la sufragerie nu este montat mai in interior fata de geamul de la dormitor. Și asta ar duce la mai putina lumina in încăpere.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
O abatere mica ar putea fi, nu a fost lucrare facuta de farmacisti, dar la vremea respectiva celui care l-ea montat i-am cerut sa le puna pe mijloc pe toate.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Hai ca incet incet ma convingi sa trec petrosani pe lista de vizitat cand mai ajung prin zona.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Locuinta lui Radian trebuie exorcizata. Soarele e roman sovin si tine ungurul in bezna.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Gil26 |
![]()
|
Multam Adi
![]() Revenind "on topic" ![]() QUOTE(axabrt @ 20 Jun 2023, 20:25) pai vezi, daca purtai doar tricouri poate ramaneai doar cu o nepasta ![]() Dar da, misto zona in care locuieste Adi iar cu pensionarea nu-i exclus s-o faca astia si la 80 de ani (noi "decreteii" am cam iesit\iesim la pensie si cineva mai trebuie sa si traga la saiba ![]() This post has been edited by Gil26: 21 Jun 2023, 11:06 |
--------------------
Dacia
2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Jun 2023, 21:52) Vezi ca aia noua din punga trebuie calcata umpic. Altfel arati ca parca ai dormit la biblioteca. ![]() Tip&trick. Caut in metropola o curatatorie de haine. Le speli acasa si pentru 2 3 lei iti calca rufele si ti le pune pe umeeas si in folie.Da cand colega nu mai poate calca ,etc. asa procedam. Am vesnic stoc. de zdrente calcate aranjate.O data la max 14 zile duc si aduc de la calcat. Antologica descoperirea copacului care face umbra sup jde ani. ![]() <span class='edit'>21 Jun 2023, 12:36:</span> Oficial de azi e vara Deja sunt 30 de grade. This post has been edited by bion: 21 Jun 2023, 12:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Bioane eu sunt cu origine mixta. Vorba amicului caruia ii traduc din ziarele antebelice. Sunt singurul oltean care face traduceri din maghiara. O camera este insorita una umbrita. Acuma nu stiu, soarele este nationalist roman sau ungur?
Gil, daca ai drum prin Petrosani, ai putea lua in calcul o stationate. Mai ales daca esti amator de turism montan cu masina. Daca ai drum prin zona da-mi de stire din vreme. Bioane tu ai fost la mine acasa. Te-a cam suprat Oscar ca te-ai bagat in seama cu el si ti-a umplut pantalonii de velur cu fire de par… 😷 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
De loc
![]() ![]() This post has been edited by bion: 21 Jun 2023, 12:15 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
pai ca sa vezi de ce e umbra te uiti pe geam daca vezi soarele, daca e in spatele copacului, cum am zis eu mai sus, uite problema. Soarele respecta legile fizicii si in RO si in HU bace bioane.
This post has been edited by einstein1984: 21 Jun 2023, 12:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
radiane, cand scoti capul pe geam din sufragerie, soarele ciripeste?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
mi am adus aminte ca am o pereche de pantaloni de velur englezesti
o nebunie ceva culoare galben banana asa. ii caut diseara sa i pun la purtare ca tot ati sunat startul verii |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
Avand 5 mate si doi caini tre sa port nadragi antiblana si dimineata sa verific daca pantofii sunt uscati
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Radian, nu cred că e o idee bună să pui pe internet prea multe detalii personale. Pot citi tot felul de oameni, nu știi în cine poți avea încredere.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yoncv @ 21 Jun 2023, 12:35) Radian, nu cred că e o idee bună să pui pe internet prea multe detalii personale. Pot citi tot felul de oameni, nu știi în cine poți avea încredere. il si vad pe einstain cum scoate ventilele din toata parcarea si arunca o piatra in geam sa ii intre soarele mai bine. nu ca nu am facut o si eu la blocu vecin...dar aveam 8 ani.... plus ..riscul de bataie minereasca This post has been edited by wolfin: 21 Jun 2023, 12:39 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Lui radian ii dau o bere oricand vine la bucuresti si anunta ca ar avea placere. Noroc ca nu mai am treaba prin timisoara, ca acolo scoteam niste ventile (sa caut untutorial pe net, ca nu am facut din astea la 8 ani...°/
This post has been edited by einstein1984: 21 Jun 2023, 12:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la Cluj nu? nimic?
am fost singurul nebatut. unii de parinti..altii de proprietari... alea staineze aveau ventile lungi cu arc...nu micute de dacie. aveam buzunarele pline. copii nebuni..in fiecare saptamana ne gandeam ce dracii sa mai facem. ma uit la generatia actuala...lol....sunt terminati ...cu telefoanele si xboxurile This post has been edited by wolfin: 21 Jun 2023, 12:46 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bion |
![]()
|
Corect.
Eimstein be my guest. Un bâtâ o tin la indemana ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Gil26 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:08 |