Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.468 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 18 Jul 2023, 10:34) Nu ia atât. Vezi aici: https://www.healthcareers.nhs.uk/explore-ro...ors/pay-doctors Și tine cont că ala-i salariu brut salaried GPs who are employees of independent contractor practices or directly employed by primary care organisations. From 1 April 2022, the pay range for salaried GPs is £65,070 to £98,194. asa o fi, dar poate ca mai au ca si la noi ceva sporuri, garzi ore suplimentare etc. Oricum infoi pe care o aveam eu era de vreo 10 ani. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Criza o au ca NHS e o catastrofa. Oameni prost platiti care pleaca din sistem si/sau isi schimba meserie.cei ramasi nu fac fata cererii.
Pe unde stiu eu MF e baza.Cu bune si rele.MF stie si conditiile economice si sociale ale pacientilor.Dac o faci ocorect e o meserie grea care cere abnegatie. dedicatie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In dimineata aceasta merge consoarta la un magazin PROFI sa-si faca niste cumparaturi. Isi alege produsele necesare, apoi merge la ceserie si se pune la coada sa plateasca. In fata ei, un nene trecut bine de 70 de ani, foarte amabil se da de o parte si o pofeste sa treaca la rand inaintea lui. Consarta nedumerita ii multumeste si spune stati linistit ca nu ma grabesc. Treceti d-na ca va vad mai in varsta poate va e greu sa stati in picioare...
Consoarta ezita, sa-i multumeasca mosului ca a fost politicos sau sa-l bage in ma-sa si sa-i zica, tataie, baba s-o faci pe navasta-ta... ![]() Consoarta are 59 de ani si o conditie fizica foarte buna. Dar asta e, este prima data cand un necunoscut ii spune in fata ca-i baba... ![]() This post has been edited by radian: 19 Jul 2023, 09:05 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Propabil nenea, in mintea lui, e tot pe la 40-50 de ani, si cum sa nu lasi doamnele in fata.
Ia gandeste-te cum era cand aveai 10-15 ani si te gandeai la una de 30? Era bwleah :-) |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.852 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
adica n aveai vise cu profesoara de limba engleza?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pervers mosu', voia să se uite
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.468 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca lui Paul damian ii zicea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.852 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
corect.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
La 10-15 ani? In vremurile alea? Doar constatai ca e misto, si cam atat. In rest era batrana rau - terminase deja facultatea, deci altcumva nu avea cum sa fie!
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
wolfin |
![]()
|
Atunci aia de sport..sau sora mai mare a colegului..vecina Corina de la 4..plm
|
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
Paul_Damian, eu am avut parte de o experienta oarecum in oglinda. Prin clasa a X-a, eram ceea ce pe atunci se numea un elev problema. Diriginta a venit acasa sa discute cu maica-mea. Era o femeie undeva pe la vreo 35 de ani, nu arata rau, nu cu mult mai tanara ca maica-mea, dar pe mine la 16 ma interesau colegele de generatia mea. Pentru mine, tanti, la 35 de ani era deja o hoasca batrana.
Printre altele, ii zice la maica-mea ca ceva nu e in regula cu mine, nu ma uit la ea ca un elev la un profesor ci ca un barbat la o femeie. Obsedata pwlii mele, dracu era interesat de ea ca femeie... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Erai in etapa in care aveai motiv de laba si cand vedeai o scrumiera
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
macar nu se dadea la nemtoaice de 12 ani ca tine....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.043 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nenea bion avea avantaj că știa limba.
Din cate am înțeles ele se dădeau la el |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
Corect
Cand stateau deasupra. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Am o amica, o stiu din studentie, se lipise de grupul nostru care ne petreceam serile ascultand Europa Libera, alcool la greu si jucam canasta. Cam astea erau distractiile in studentia de dinainte de '89. Pe atunci era o tipa interesanta, nu foarte frumoasa, dar excentrica. Musulmanca excentrica, alcoolica. Acum e o ciudata. Tipa, cativa ani, pana a ramas repetenta, a fost colega de grupa cu consoarta. Au ramas prietene.
Leila, turco-tatara din Constanta, ea stie cum au adus-o vanturile sa se faca inginer minier la Petrosani si s-a pripasit pe aici. In fine, ma suna consoarta sa-mi zica ca Leila a gatit sarmale si ne aduce maine o oala de sarmale. Acum ca-i cald, mie nu-mi trebuiesc mancaruri grele, prefer o zeama lunga, eventual un pic de carne si atat. Bun zic, da' asta-i musulmana, are interdictie la porc, din ce a a facut sarmalele? Daca-s din piept de pui poti sa le dai de acum la maidanezi... Uitasem, acum vreo 7, 8 ani s-a convertit la ortodoxism si acum are dezlegare la porc. Cica-s de porc. Acum o cheama Osman Leila Maria. Mai are o sora, la Constanta, maritata cu un ortodox, si aia s-a spurcat la porc. Mama lor le reneaga pe amandoua. Mai au si un frate, ala a ramas musulman adevarat, nu bea alcool, este circumscris ca toti musulmanii. Cu Leila am avut o experienta in tinerete. Eram la mine in garsoniera, o sambata seara, jucam carti, toti bauti bine, Leila, care avea si inclinatii artistice, pictura, imi propune sa-mi picteze pe peretele din fundul camerei o padure de mesteceni intr-o dimineata de mai insorita. Bine fata, batem pama. A doua zi, dumininca, dimineata, undeva inainte de ora 8 ma trezesc ca cineva bate hotarat in usa. Cu ochii beliti de somn, deschid usa. Leila a mea cu toate ustensilele de pictorita. Ce-i fata cu tine la ora asta? Am venit sa ma apuc de treaba. Ce treaba tu? Pai pictura, ce am vorbit aseara. Du-te ma-n pwla mea cu pictura ta. Recunosc am fost un mare marlan, dar eram cheaun de cap dupa betia din seara precedenta. S-a suparat pe mine foc. Am reluat relatiile diplomatice doar acum vreo 10 ani cand ma-m cuplat cu actuala, prietena ei si fosta ei colega. I-au trebuit 20 de ani sa digere marlania mea... This post has been edited by radian: 21 Jul 2023, 06:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai te miri?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
Nu ma mir, ii dau dreptate si imi este rusine de reactia mea de atunci. Dar faptul e consumat de acum aproape 40 de ani.
This post has been edited by radian: 20 Jul 2023, 22:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
Câtă vreme nu ți-ai cerut și formal scuze, o să rămână în continuare.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Jul 2023, 22:58) Nu ma mir, ii dau dreptate si imi este rusine de reactia mea de atunci. Dar faptul e consumat de acum aproape 40 de ani. crezi tu ca e consumat! femeile nu uita si nu iarta! ok, poate iarta, da de uitat.......... succes! This post has been edited by kato: 20 Jul 2023, 22:23 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Circumcis, dom' inginer.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
radian |
![]()
|
Greseala de tastare. Multumesc de atentionare.
21 Jul 2023, 08:47: QUOTE(Gil26 @ 15 Jul 2023, 14:49) Poate sunt "offtopic" ![]() ![]() Inclin sa-ti dau dreptate. Amicul si-a recuperat masina. La reprezentata i-au zis ca masina este OK, i-au incarcat bateria si gata s-au spalat pe maini. Cica masina n-a fost exploatata corespunzator. Amicul foloseste masina preponderent sa faca naveta la locul de munca. Cca. 3 km dus, 3 km inors, cam 6 zile pe saptamana. Cam subtire explicatia si mi separe ca nu-i OK sa pice bateria dupa cca. 7 luni de exploatare. I-au zis ca masina are multi consumatori electrici, si ca face prea putini km cu ea. Pai atunci sa scrie in manualul de utilizare numarul minim de km care trebuiesc rulati cu ea saptamanal. Cine cumpara o astfel de masina sa fie in cunostinta de cauza, daca are timp si bani sa se plimbe cu masina suficient sa nu se descarce bateria... This post has been edited by radian: 21 Jul 2023, 07:47 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Sandero 3 iti da si niste mesaje prin bord daca bateria e descarcata, nu trebuie sa scrie in manual... Ca ala nu poate merge 3 km pe jos sau cu autobuzul.... isi asuma. O lasa la garaj unde ar putea o data pe saptamana sau la 2 saptamani sa o lase la incarcat cat e el e pe traseu 8 ore, dar il doare in bascheti.
This post has been edited by einstein1984: 21 Jul 2023, 08:59 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Parca nu stia ceti sau ceva de genu. Sau e alt amic.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Lasa-ma mai cu explicatii. Cunosc destule alte masini care ruleaza preponederent pentru mersul la serviciu sub 10 km pe zi. Logan, Audi A4, Audi A6, altele, niciuna nu a avut astfel de probleme.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Jul 2023, 06:35) ... Amicul si-a recuperat masina. La reprezentata i-au zis ca masina este OK, i-au incarcat bateria si gata s-au spalat pe maini. Cica masina n-a fost exploatata corespunzator. Cam subtire explicatia si mi separe ca nu-i OK sa pice bateria dupa cca. 7 luni de exploatare. ... Stai linistit ca sunt destul de multi colegi de forumuri pe masinile carora s-a aplicat celebrul OTS, schimbat senzorul de curent, resoftare, etc. si chiar s-au schimbat pe garantie vreo 2-3 baterii, etc.... asa ca daca doar i-au încarcat bateria pregateste-te sa ii mai imprumuti masina poate de cateva ori ![]() This post has been edited by Gil26: 21 Jul 2023, 09:52 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 21 Jul 2023, 10:20) Ete pwla Bioane, iar exagerezi. 21 Jul 2023, 15:35: OTS, operatiuni tehnice speciale. De fapt ce inseamna sintagma asta? Proceduri de lucru? Functii ale computerului? Banuiesc ca nu-i un dispozitiv, aparat. This post has been edited by radian: 21 Jul 2023, 14:35 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:11 |