Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Asta e problema, nu mai am bonul, si au trecut aproape 2 ani, cred. Eu as vrea as-l repar chiar si cu bani, dar ei nu vor.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nasol. Atunci poti sa treci investitia la pierderi. Fara bon nu faci nika.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.191 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Fara bon/factura nu merge.
Lidl nu repara aproape nimic (nu e viabil economic pt ei), maxim iti inlocuiesc produsul cu unul nou. Ambalajul original nu mai e obligatoriu, e modificare legislativa veche de cativa ani. Eu as cauta un reparator de electrocasnice. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.546 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu ai cont, cu card virtual asociat? Ca daca ai aplicatia, regasesti bonul in aplicatie. Un telefon la relatii clienti poate ajuta, chiar si daca ai platit cu cardul
Suntem, digitatlizati, ce pana mea , doar pretentii? Daca ai platit cu bani cash, uita |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Extraodinar. Incredibil. La universitatea de medicina Carol Davila din Bucuresti super concurenta la admitere. 3 candidati pentru un loc.
Pe vremea mea si la la Petrosani la inginerie miniera era concurenta mai mare, iar la medicina. pe atunci, din cate tin eu minte, erau 15 - 17 candidati pe un loc |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Și la ce mai folosește asta acum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
radian |
![]()
|
La nimic...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Eu cred ca acum sunt mult mai multe locuri la medicina decat atunci...acum vor sa faca facultate de medicina si la Bistrita, unde nu avem niciun fel de istorie in domeniul asta si nici mare campus universitar nu vad cum am putea fi
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Comparația își are rostul doar pentru medicină, cu amintiri complete și despre numărul de locuri. Că atunci nu erau decât universități de stat sper că e clar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
aha, am inteles acum, deci vom avea mai multi si mai buni medici
pe toate plaiurile mioritice ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 23 Jul 2023, 19:16) ...acum vor sa faca facultate de medicina si la Bistrita, unde nu avem niciun fel de istorie in domeniul asta Pai da, da' sunteti experti in prune, asa ca aveti nevoie de medici sa va explice cum sa tratati mahmureala. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Ingineri avem, pentru butoaie si cazane...ne trebuie chimisti pentru productie si abia apoi medici pt tratarea mahmurelii
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vifrele vehiculate sunt for istorie
Cand am dat eu concurs erau 6 institute in tara. La TM su fost 100 de licuri la MG 40 la Pediatrie. La stoma nu imi amintesc. Azi sunt 350 la stat 100 pe bani. Acum https://www.medikal.ro/articole-medicale-li...e-medicina.html This post has been edited by bion: 23 Jul 2023, 21:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Da, istorie, OK.
Eu, doar eram emotionat de dramatismul celor de la stiri care scoateau in evidenta concurenta acerba de anul acesta, mult mai mare decat cea din anii trecuti... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Personal am fost 10 pe loc. Scris 3 probe anatomie, fizica anumite capitole, chimie organica. Oral anatomie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
De fapt, comunicatul UMF, de la care a plecat știrea, este despre "3.844 de absolvenți de liceu, cu 347 mai mulți în comparație cu cei care au concurat anul trecut și cu 417 în plus față de numărul celor înscriși la ediția din 2021".
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 23 Jul 2023, 14:30) Extraodinar. Incredibil. La universitatea de medicina Carol Davila din Bucuresti super concurenta la admitere. 3 candidati pentru un loc. Pe vremea mea si la la Petrosani la inginerie miniera era concurenta mai mare, iar la medicina. pe atunci, din cate tin eu minte, erau 15 - 17 candidati pe un loc Multumita cizmarului si viselor lui despre industrie, energofaga desigur pe care o alimenta cu carbunele prost din valea jiului.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Ti-ai inceput saptamana trezit cu fata la cearceaf?
Spre stiinta matale, huila de Valea Jiului, din punct de vedere energetic este cel mai bun carbune care s-a exploatat vreodata in Romania. Daca tot prezinta interes pentru tine, fa un bilant energetic la procesul de transformare a huilei in energie electrica, si a lignitului de Gorj in energie electrica. O sa ai surprize mari sa vezi din care proces ce produse reziduale raman, care carbune ce poluare produce. Ramai la discutii despre subiectele la care te pricepi. Pentru tine, minieritul este teren minat, paseste cu grija... In alta ordine de idei, industria extractiva nu se rezuma la exploatarea carbunilor. Cam tot ce folosesti tu in viata de zi cu zi si acasa si la locul de munca, daca nu este cules de pe camp atunci este produsul final al unui proces industrial care are la baza industria extractiva. Ce justifica superioritatea asta fata de minierit? La masinile cu care lucrezi tu, in afara de odorizante exista fie si un singur reper care sa nu fie fabricat din produse extrase din subteran? Inclusiv benzina / motorina pe care o arzi in fiecare zi este tot produsul finit al industriei extractive. This post has been edited by radian: 24 Jul 2023, 07:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Jul 2023, 08:38) Ramai la discutii despre subiectele la care te pricepi. Care-s alea? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si care traiam cu impresia ca antracitul e mai bun ca huila....
Ziceam doar ca cizmarul a investit in mienrit ca sa produca electricitate? electricitate care mai apoi alimenta fabrici care nu faceau profit (ca aveau prioritate fata de populatie in anii 80). De aia erau 15 pe loc la minerit, ca erau bine platiti si erau posturi sigure, nu ca erau dornici sa lucreze in subteran. Fara ideea asta tembela a cizmarului, erau aceaisi aglomeratie la facultatile de minerit care este si azi. Apoi exploatari de minereu de fier si cupru profitabile in Romania..... Iar despre extras petrol se invata la Ploiesti, nu la petrosani. This post has been edited by einstein1984: 24 Jul 2023, 08:52 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Antracit in Romania s-a exploatat doar la Anina dar mina este inchisa din 2007.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si la mina Schela.
P.S pe vremea cizmarului era aglomeratie si la metalurgie in politehnica, azi bate vantul, concurs de dosare, e de ajuns sa ai 5 la bac si intri. Asta nu inseamna ca siderurgia nu e importanta, doar ca e mai putina la noi This post has been edited by einstein1984: 24 Jul 2023, 09:06 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
La Electronica si Telecom in `75 au fost 150 locuri la zi pentru incorporabil, au fost cam 220 de candidati pe acele locuri...doar ca media minima de intrare a fost de 8,28 ca a un subiect coltos la Mate...
![]() This post has been edited by Agrig: 24 Jul 2023, 09:07 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Mina Schela, conform Wikipedia s-a inchis din 1995. Vrei sa vorbim si despre exploatarile aurifere din perioada ocupatiei romane?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Sunt sigur ca la biblioteca este un subiect abordat des, dar nu beau asa de dimineata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Esti ciufut rau astazi...
La biblioteca sunt si alte subiecte mai interesante de discutat, nu dezbatem situatia industriei extractive din RO. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 24 Jul 2023, 09:48) erau 15 pe loc la minerit, ca erau bine platiti si erau posturi sigure, nu ca erau dornici sa lucreze in subteran. Mai taie din ăia 15, nici la medicină nu erau atâția. În majoritate, absolvenții trăgeau (în măsura mediei, că era cu repartiție) cât mai aproape de casă, crezi că erau așa mulți la mine? Inginerii oricum nu prea coborau in mina, doar de aia făceau facultate. |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
Ei nu. Bagau subteran la greu inginerii angajati la mina. La absolvire, la repartite minerii aveau locuri multe in Vale. La electromecanici erau lupte grele. Erau foarte putine locuri. De dragul discutiei, imi povestea un nene trecut de 80 de ani, in primul an de studentie faceau doar practica. Cursurile le incepau practic din anul II. Cei de la Facultatea de mina bagau subteran cot la cot cu minerii.
Concurenta de 15 Pe loc la admitere a fost doar in creierii incinsi de soare ai lui Einstein. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:22 |