Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La viespi focul le omoara
Bine si riscurile sunt pe masura. Mai e varianta generator de ozon. Omoara si animalul si viespea. In timp e adevarat..le provoaca arsuri pe caile respiratorii |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Posibil dar în cazul asta mai bine pui niste spuma expandabila sau macar îndesi in gaura aia o bucată de polistiren și vezi ce se mai întâmplă
19 Aug 2024, 09:49: Mbre wolfinu așa ziceam și eu să folosească k300 le pe post de aruncător de flăcări. După care m am răzgândit din motive de securitate la incendiu. This post has been edited by axabrt: 19 Aug 2024, 09:49 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Treaba e ca respectiva casa e si cu etaj si un desen ciudat si e cam sus de facut experimente;
Pana la urma, cam asta va fi solutia, catarat un nenica pe acolo si bagat spuma peste tot plus insecticid; Focul e exclus! Daca am putea scoate cuibul de wiespi si apoi aruncat in foc- ok, dar cu aruncatoare nu! Veveritele sunt tare simpatice si n-as vre sa le execut, dar ar putea si ele sa se fwta pe afara si acolo sa vina mai pâs-pâs; This post has been edited by dizzy: 19 Aug 2024, 10:10 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
sugestie,identifici unde și-au făcut cuibul
și apoi aștepți,aștepți pină vine frigul și ele mor apoi îndepărtezi cuibul și sigilezi accesul către locație . la viespile mari,bărzăuni, n-aș îndrăzni să le supăr au prostul obicei să se enerveze și îl urmăresc pe impostor mult mai mult decât o face o viespe obișnuită altfel ele n-au treabă cu omul ci cu chestiile dulci 🙂 am avut "placerea" să văd vreo două creaturi din astea și am luat distanță inconștient 😁 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
dizzy |
![]()
|
Pai , sunt de acord, dar cum il gasesc, prind una si ii pun Apple Tag de cwr?
Ca de jos, le vedem ca zboara peste casa, cam atat; This post has been edited by dizzy: 19 Aug 2024, 10:28 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asculti cu un stetoscop unde bazaie mai tare
GCB stiu ca avea experienta in anihilare barzauni dastia. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 16 Aug 2024, 22:11) Eu a fost la taranoia ..pe langa herculane...8 h juma la dus ..7 la.intors. si daca n as fi mers cu 160. .... deci drumul de thasos e pistol cu apa rece ![]() Io fusei pina prin imprejurimile Toplitei Nu pricep cum, aparent pe acelasi traseu, Waze mi-a 'decartat' la dus 390 km si la intors 414 ![]() La dus am facut 8 h, intors numa 6.5....... Memoria ma ajuta inca si nu baga-i de seama sa fi fost alte localitati pe drum la intors fata de alea de la dus Ba la dus m-a ocolit nitel pe linga Valenii de Munte, ca era cam mov situatia prin oras Alt lucru care-mi da de gindit este influenta presiunii din anvelope asupra consumului (qm constata ca aveam in jur de 2.1 in loc d e2.3 uzual) Aveam un consum extra urbam in jur de 6.8 - 7. Pe trasee asemanatoare Acu am avut aproape 8.2 ![]() ![]() Mergind linistit, fara depasiri si fara autostrada |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() eu inainte sa plec...am bagat..cred 2.5..6. sa nu uit zilelea astea sa trec inapoi la 2.3 ca se aude înfricoșător la gropi si limitoatoare...toatesezoanele xl deci..cam 600 km pe autostazi (dus intors am dat o fuga si pana la mare plus dex ul) si cam 700..800 pe dn uri judetene..etc. am plecat din b cu 7.8..si m am intors cu 7.6. ....si dat in gura..depasiri la greu....dupa craiova..n am mai avut rabdare...si ce nu mergea peste 110..120..am depasit This post has been edited by wolfin: 19 Aug 2024, 11:13 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
Daca tot vorbiti de consum, iata un Timisoara-Bucuresti, pe la Craiova, Valea oltului era macel.
2.0tdi. La dus a fost vreo 4.2-4,4, acolo m-am dus pe la sibiu. Attached thumbnail(s) IMG_3158.jpeg ( Size: 3.76mb ) Number of downloads: 253 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
wolfin |
![]()
|
am si eu poza cu 5.5 ...caransebes ..bucuresti..benzinara actuala. dar am mers tot drumul liniar...pana in 120..130...majoritar 100---110 sigur in masina...fara bagaje..fara vant din fata.
dar cand stai l a intrare in craiova 1 h in coada ...cu ac l a maxim...cand iti ia 2 h sa iesi din bucuresti....fmc de waze...ca pe A0 imi zicea sa ma indrept catre alexandria....dn6....si eu batman batman fac dreapta spre centura This post has been edited by wolfin: 19 Aug 2024, 12:14 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
mersi, dizzy
Cu animalul am si eu o problema, pisica care intra in garaj si lasa multime de amprente si par pe megane ma dispera, de 2-3 zile Si naibii, in unele momente o mai patina si o sa si arunce ghearele pe vopsea. Azi am spalat si ceruit masina si am pus o husa de fas, dar e greu de pus mai ales de unul singur si in garaj Am luat un spray contra pisicilor, si am umplut garajul cu otet pus in niste recipiente. Vedem N am cum sa fac sa nu intre, ca intra pe la vecin, si intre mine si el e doar o plasa. This post has been edited by bgdrenault: 19 Aug 2024, 12:16 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
in loc sa ii dai de mancare tu o alungi.
lasa ca sobolanul dupa ce iti mananca meganul ....o sa cauti pisica..si nu o sa mai vrea. |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
ai si tu dreptate, doar ca asta i o siameza din aia rea
Am vazut o ieri. Am avut masina tatalui parcata 2 zile, a urcat pe capota, de acolo pe cupola, dar in urcare s-a sprijinit copios in stergatorul de la sofer, nu stiam de ce e stramb. Ma rog, l am readus pe pozitie si parca sterge ok Pare stricacioasa. Da, sobolan am avut in trecere pe motor, se pare ca n a ros nimic. Avem casco si cu rozatoare...n avem ce face. Sistemul asta de gunoaie aduna de toate. Nu vreau sa zic cum era la Nisa la ora 6 dimineata, in jurul pubelelor, cand am iesit din garajul subteran de la Etap, o catacomba de garaj de altfel. Sobolanii statea la cafea deja This post has been edited by bgdrenault: 19 Aug 2024, 13:14 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul de eucalipt parca respingea pisicile.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
e trecut si ala in evidenta, sa vad cand ajung sa l cumpar
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() O singura solutie functioneaza. Baga in garaj un caine. Restul ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
are la plafar.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
medelin |
![]()
|
Otet in garaj….nu o sa rugineasca toate fiarele de acolo de la el?
Doar intreb. Fiind acid, cam asta ar fi logica. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pe mine m-au invadat păienjenii, la fel ca rușii pe ucrainieni. Eu îi omor, ei, la fel ca rușii, vin iar și iar, nu se mai termină. Ce pot să fac?
This post has been edited by yoncv: 19 Aug 2024, 16:28 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Negociază o pace.
![]() Nu-s un capăt de țară, mai halesc din alte gângănii. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
si de vespile mele, nimic?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
dizzy |
![]()
|
da, merci , ca eu n-am internet d-ala cump, cu goagal
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
era vorba sa chemi niste profesionisti. acum daca tu o iei ironick...spor la vanatoare de viespi cu k300
|
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
Cauta pe youtube “capcane pentru viespi”, sunt niste sticle taiate, umplute cu apa, zahar si otet.
Cu placere! |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am gasit cuib de viespi sub tigla. Nu pricep cum pot sa supravietuiasca la acele temperaturi...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:03 |