Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
tu oricum gandesti gresit
aia-i Karen |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bre ironice, iara esti pe stop?
Amu', in speluncile mai selecte, cred ca ar incerca sa te contacteze inainte sa se ... pe rezervarea ta. Pe de ailalta parte, bunul simt in conditiile astea spune ca anunti ca o sa intarzii, ca restaurantele nu traiesc tinand scaune goale. Banui ca mai eera si vorba de vreo statiune pe litoral, cu 10 oameni la usa care ar fi ocupat masa aia instant, ca le ghiortaiau matele de foame. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In buricul Bucureștiului, Mace by Josep Hadad. Posibil sa nu fi lasat ea numar ca sa o sune, dar juma de ora e deja cam mult sa intrazii pe o rezervare de 2 ore, dupa aia se plange ca nu a avut timp sa manince si o da afara. Dat fiind ca nu zice ca ar fi sunat ea sa anunte ca intarzie, o sa presupun ca nu a facut asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 20 Aug 2024, 15:55) Nu stii cine este Karen?QUOTE(bucatzel @ 20 Aug 2024, 15:55) Amu', in speluncile mai selecte, cred ca ar incerca sa te contacteze inainte sa se ... pe rezervarea ta. Pe de ailalta parte, bunul simt in conditiile astea spune ca anunti ca o sa intarzii, ca restaurantele nu traiesc tinand scaune goale. Banui ca mai eera si vorba de vreo statiune pe litoral, cu 10 oameni la usa care ar fi ocupat masa aia instant, ca le ghiortaiau matele de foame. Pai daca ajungi mai tarziu, suni inainte sa anunti. Si la cazare si la mancare. La restaurante nu te suna nimeni, la cazare te mai suna. Ocuparea resurselor libere este in toate domeniile. Acum stam sa despicam firul in patru pentru Karen. This post has been edited by IRONICK: 20 Aug 2024, 16:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Karen e in USA..la noi...e Rodica
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 19 Aug 2024, 10:17) Pai , sunt de acord, dar cum il gasesc, prind una si ii pun Apple Tag de cwr? Ca de jos, le vedem ca zboara peste casa, cam atat; QUOTE(medelin @ 20 Aug 2024, 08:50) Cauta pe youtube “capcane pentru viespi”, sunt niste sticle taiate, umplute cu apa, zahar si otet. Cu placere! Secondez capcana. Iei trei peturi de doi litri, un cutter, ceva smârcâz sa lipești, o sfoara și niște bere. Tai gâturile de la doua sticle, și celei de-a treia îi execuți doua gauri in partea de sus prin care sa înfigi (scoți dopurile, da?) gâturile celorlalte doua sticle pe post de urechi. Între timp ai dat dușcă juma' din cutia de bere: restul toarna-l in capcana! Poți să adaugi și un strop de oțet daca vrei sa nu tragă albine/muște/alte gâze la fermentata din sticla. Ideal e sa duci sticla cumva prin drumul viespilor (o legi de gât și o tragi până sus sub streașină): o sa le ia de nas, intra, și nu mai sunt in stare să iasă. Cad și se dizolva-n bere. Eu cu de-astea le-am ținut sub control la țară, iar când le-am prins ca-si făcuseră cuib in Dacia mea le-am dat cu jet de WD40. Nu recomand. This post has been edited by tatabobu: 20 Aug 2024, 16:30 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
bere blonda? neagra? merge si cu 0.00?
cu lamaie ajuta? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, am folosit ce am avut la îndemână. O data am pus radler fără alcool, altă dată o blonda standard de 5%. N-am văzut diferente de eficacitate.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Pui capcana la indemana si prinzi cateva. Le legi de picior o ata cu o hartiuta si le eliberezi urmarindu-le unde merg. Poate asa dai de casa lor.
Bine, exista riscul ca dupa bere sa nu zboare acasa ci la amanta... This post has been edited by GIC: 21 Aug 2024, 11:46 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Afumat cat sa le faci sa creada ca e incendiu.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
O sa sune la pompieri, nu este bine.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
macar....sa afume si carnatii
|
--------------------
pegas
3120
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mbre, eu nu reusesc sa identific incotro se duc jigodiile!
LA ce animale mari si urate sunt, mi-i cam teama sa le leg de chicior o hartie, mi-e sa nu-mi dea vreo karata! Dar o sa incerc si asta; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
Foloseste un binoclu...si urmareste coama/burlanele casei...tot trebuie sa vezi ceva
This post has been edited by wolfin: 21 Aug 2024, 09:42 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
daca pui un vas cu sirop de zahar in ograda il gasesc ele repede. le urmaresti cand se intorc de acolo.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cind ii gasiti merge foarte bine spray-ul acesta:
https://www.leroymerlin.ro/produse/combater...62ZFdZOD7hbJbwv Sa nu va grabiti, dat-il seara cind toti locatarii sint in cuib. Daca trebuie la viteza merge un WD40, spray cu ulei, curatit frine, etc. cu bricheta sub el dupa ce va luti toate masurile de precautie impotriva incendiilor. Oricm cind dati cu flacara sa aveti grija ca din cei care cad nu toti sint morti, doar aripile pirlite dar acul e activ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Important e sa nu dea din picioare, sa-i poata lega.
![]() Eu tot varianta cu fum as incerca-o prima data, e cea mai simpla si eficienta inclusiv in salbaticie, cand vrei sa jefuiesti mierea din stupii albinelor salbatice. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
daca ii da una in ceafa..se linisteste viespea.
dar da fumul ar avea efect. eram copil cand dadeam foc la canepa indiana de pe marginea drumului. dupa ce ne afumam..eram fericiti 2 zile. |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Noi când eram.copii de afumam.cu kent lung și camel. Mai mult camel
Când d astea nu era mergea și Snagov cu filtru. Totuși prin clasa a zecea m am.lasat brusc. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Camel cu sau fara filtru?
Burgehzilor, de LM sau viceroy nu ai auzit.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Lm lung.
More.....wincester.... |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
auoleu cum erau Winchester.... duhneau
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Kent era valuta forte. Te lăsau fetele sa le pui mana pe tâțe, cu toate că ele de fapt n aveau așa ceva. Toată lumea ieșea câștigată
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Assos era o țigare cu aroma speciala, tare. A și dispărut la un moment dat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
wolfin |
![]()
|
Aveam un prieten.....in com. Pantelimon.....assos si ness....daca avea ...traia 2 sapt fara nimic. Cand lecterminam..fumam ce gaseam pe marginea drumului. Toata ziua pescuit...seara table.....asa trecea vacanta
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(maho @ 21 Aug 2024, 15:30) Important e sa nu dea din picioare, sa-i poata lega. ![]() Eu tot varianta cu fum as incerca-o prima data, e cea mai simpla si eficienta inclusiv in salbaticie, cand vrei sa jefuiesti mierea din stupii albinelor salbatice. fumul este pentru calmarea lor 21 Aug 2024, 21:00: QUOTE(axabrt @ 21 Aug 2024, 18:49) Kent era valuta forte. Te lăsau fetele sa le pui mana pe tâțe, cu toate că ele de fapt n aveau așa ceva. Toată lumea ieșea câștigată Cu ce fete te intalneai tu, axa? Nu prea iti placeau butoanele de sonerie. ![]() This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2024, 20:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Vorbim de operativitate romaneasca, birocratie si rahat
Am cumparat acea vigneta ecologica, pentru Franta, on line, plata efectuata in 12 august 2024. Ieftin, 23 de lei. Evident, suntem europeni, suntem smecheri, facem totul on line, iti pun la dispozitie sa ti urmaresti coletul. Termenul dat de ei 5-10 zile, nu precizeaza daca lucratoare sau nu. Data postei......21.08.2024. Probabil cand ajunge, sunt foarte .....plecat. banuiesc ca nu are cum sa ajunga pe 23, ca pe 24, sambata, Posta Romana sta prost cu programul. Anul trecut, cea din Germania a ajuns in 6 zile. Ma rog, zic ei pe undeva, ca e bine sa am si actele la mine, factura, etc, etc. Le voi avea. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:51 |