Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Marty si cum au reaparut medvezii aia acolo. In mod sigur prin generatie spontana.
![]() ![]() http://www.world-nuclear.org/info/chernobyl/inf07.html Nu pare dracul atat de negru dar daca citesti pe silabe vezi ca e . Trebuie tinut cont de faptul ca expunerea a fost pe o arie mult mai mare decat Ucraina si treaba fiind consumata trebuie linistite temerile pulimii.Ai cancer pentru ca ai nu ca ai facut plaja de 1 mai 1986 ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Un alt antidot la efectele contaminarii radioactive in afara de KI mai este sexul.
![]() In acea perioada trebuia sa combati puternic, era vorba de sanatatea ta ![]() Se pare ca am sanse sa scap ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca scapi doar tu atunci n-ai facut nimic.. Trebuie sa scape si partenera. Dar din ce zici tu acolo se pare ca a fost singur...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Invidiosul !
![]() Toata lumea scapa ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma verule. Da de ce statea tatal tau la coada pe Povernei? Ca paine, lapte si carne n-aveau in Amzei, la Spicu, la Leonida. Pe Povernei ce n-aveau?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
SNSPA-ul
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
sigur era iod si nu brom?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io stiu de iod. Da' poate-mi aduc prost aminte, vorba aia, eram cam mic atunci, aveam maxim dimensiunea unui bob de grau.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lipsa de sex duce la barfe
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A nu stiu, ca io ma duceam la 10.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La aia pentru ștabi adică.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ba da nu mai invie nimeni topicu cu televizoare?
o parere la asta se poate? http://www.emag.ro/televizoare/televizor-l...72601fd&ref=afs |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
e prea mic
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
edge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 December 08 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2007/1.4
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma nene. Io am dolce full in televizor. Pe langa asta am tinut si "firma de cartier" ca sa zic asa. Una cu vreo douaj'de canale. Asta pt ca, daca e meci pe digi, baga postul in locul lu' TVR2. M-am intalnit azi cu unu' care lucrase la ei. "Ausiba? faci si tu un gest, sa prind si io mai bine Digi?" Ala zice "pai sa ma duc pana acasa". Vine prostu' cu un amplificator d-ala de il pun aia pe stalp, afara, de amplifica semnalul pentru toata ulita. Mi l-a pus in casa, l-a bagat in priza si s-a chinuit o juma' de ora sa-l dea mai incet, ca nu se vedea nimic. L-a nimerit pana la urma. E belea. Se vede ca dolce.
![]() Asa. Ca fapt divers, cica e furaciune curata ce fac ei. N-au voie sa dea digi, da ei baga toate meciurile. De vin aia din Bz sa le vada, ca acolo oha meciuri. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Din ciclul "Offtopic - fiecare cu ce-l doare", tin sa recomand asta seara berea Karpackie ca solutie foarte decenta de buget.
Am prins si mai demult la Auchan oferta, cutia de 0.33 la un leu si ceva, luasem vreo doua, da' fiind atat de mici le-am baut prea repede ca sa-mi fac o parere clara. Ieri am fost cu niste prieteni pana in Auchan si am vazut iar oferta, 1.29 lei cutia de 0.33. Am luat dracu' un bax, azi am ras vreo zece doze d-alea. E simtitor mai slaba, are un gust un pic metalic, da' merge foarte bine ca bere "de cursa lunga". Fiind dozele mici le bei mai repede inainte sa se incalzeasca. Si e ieftina, cu 2.6 lei nu prea gasesti multe beri asemanatoare cu asta, care au 0.5, din start aici ai si mai multa bere. ![]() Alta recomandare ar fi si Grolsch, cat s-o mai gasi prin anumite market-uri la cutie de 0.5 cu un pret de 2.5x lei, parca. Trainica bere si aia! Scuzati ca am postat aici, sigur e si un topic cu bere, da' mi-e lene sa-l caut. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Faceți și voi o situație la zi - cine are pe cine la ignore.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Imi zice si mie cineva ce-a scris Markos?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
A zis Pictoraș ceva?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mai posteaza cineva pe forumul asta ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Isi ia merced Tico
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
Decat berlina ruginita si "conservata" cu cartoane la roti, oricand aleg Tico!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 25 Nov 2012, 20:44) Io iau tuborgu la sticla de jumate cu 1.7 ron...Si la fiecare lada mai imi da si o sticla de granini. De un kil jumate. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 26 Nov 2012, 18:07 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ma, da' tu ai dat banii pe sticle returnabile.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Alydor |
![]()
|
am dat da' pot sa le folosesc sans numero...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:59 |