Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io,ca si elev mediocru ce-am fost,consider ca-i mare realizare asa nota mare intr-o teza..
Bravos! Shush,mami,in ultima perioada nu exista elevi fara meditatii.. Am destule exemple cu parinti care platesc la meditatii de li se face rau.. Asta pt ca vor sa fie siguri ca odraslele nu esueaza.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 29 Nov 2012, 05:51) Păcat că nota la teză acum e decât 25% din medie. Apropos de teze: fata cea mare la liceu, a X-a. Are 5 teze: 3 din materii fixe și obligatorii (română, mate, info) și 2 din materii la alegere (biologie, fizică, geografie și chimie). Până aici ok. Numai că, în mod evident, nu toți aleg aceleași 2 materii, chiar dacă numai 1 alege geografie (să zicem) dă toată clasa lucrare: ăla pentru teză (cu pondere 25% la medie) ceilalți 29 pentru notă (cu pondere 50%, că în genere au numai câte 2 note). E mai nasol pentru ăia care nu-și aleg ca teză materia respectivă! ![]() This post has been edited by DragosP: 29 Nov 2012, 09:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Poi,sa se inteleaga si ei p-o materie..Desi e cam greu sa-i convingi..
Daca asa stupid stau lucrurile.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-au cum să se înțeleagă. În plus, nu prea-i lasă profii să se înțeleagă. Că fiecare prof vrea să aibă o teză...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stie cineva ce-i aia Lebanon? Asa scrie pe uischiul pe care l-al luat pentru pariul cu Dragos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E bun. Lebanon = scotian de 15 ani.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 29 Nov 2012, 05:51) Pai la mine s-ar fi saturat ai mei cate recompense ar fi trebuit sa imi dea pentru note de 10 in teza. Eu ca si elev nu m-am asteptat niciodata la recompensa pentru asa ceva pentru ca mi se parea un lucru banal, chiar usor, adica nu m-am rupt niciodata cu invatatul pentru lucrari/teze. Am fost la unul dintre cele mai bune licee din Brasov (nu pot sa zic cel mai bun ca mai e unul cu care se bate pentru titlul asta si sunt cam egale) din clasa a 5-a pana in clasa a 12-a. La olimpiade / alte concursuri m-am asteptat si am primit mereu recompense substantiale. La Capacitate si Bac am primit doar felicitari pentru ca din nou, au fost niste lucruri normale, banale si usoare. This post has been edited by Shush: 29 Nov 2012, 13:19 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si ce te lauzi?
Ma rog, e ziua ta.. ok, ai voie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Cam așa și trebuie tratat copchilul, pentru că învață pentru el, nu pentru recompensă. Cel puțin așa am fost eu educat și așa încerc să transmit mai departe...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Shush |
![]()
|
Liceul avea si 2 clase de generala de "elita". Am dat admitere in clasa a 5a ca sa intru acolo si am avut doar profesori de liceu.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DragosP |
![]()
|
Îți vine și ție să râzi, de pui ghilimile, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pot sa va ating
![]() ![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 29 Nov 2012, 14:13) Putin ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@Shush: Mesota ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Shush |
![]()
|
Normal
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Me 2. Da' pe vremea mea nu se zicea
QUOTE(Shush @ 29 Nov 2012, 10:47) Multumuesc ! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Shush |
![]()
|
Se mai schimba vremurile
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
maho |
![]()
|
Ia uite, avem si un coleg de la al 2-lea liceu ca valoare din Bv (Saguna
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
@DannyY: multam.
@restul: ma, acu' ca sa spui drept, face si al meu pregatire. La engleza si la franceza. Da' nu pentru ca nu stie, ci pentru ca am io bau-bau' ca pana termina liceul sa vorbeasca fluent macar 2 limbi. As fi vrut si germana, da' nu vreau sa-l fortez. Bine ca vrea si la franceza (pe langa engleza, care-i obligatorie in ziua de azi). Partea misto e ca la engleza si-a dat deja primele 2 examene din Cambridge. Pana termina liceul si le da pe toate si scapa de o materie la bac si are si certificarea. This post has been edited by kum: 1 Dec 2012, 00:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(kum @ 1 Dec 2012, 00:39) @restul: ma, acu' ca sa spui drept, face si al meu pregatire. La engleza si la franceza. Da' nu pentru ca nu stie, ci pentru ca am io bau-bau' ca pana termina liceul sa vorbeasca fluent macar 2 limbi. As fi vrut si germana, da' nu vreau sa-l fortez. Vezi ca eu inca regret enorm ca am ales franceza in detrimentul germanei ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nimeni nu se-nghesuie la rusa?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 29 Nov 2012, 13:18) Pai la mine s-ar fi saturat ai mei cate recompense ar fi trebuit sa imi dea pentru note de 10 in teza. Eu ca si elev nu m-am asteptat niciodata la recompensa pentru asa ceva pentru ca mi se parea un lucru banal, chiar usor, adica nu m-am rupt niciodata cu invatatul pentru lucrari/teze. Am fost la unul dintre cele mai bune licee din Brasov (nu pot sa zic cel mai bun ca mai e unul cu care se bate pentru titlul asta si sunt cam egale) din clasa a 5-a pana in clasa a 12-a. La olimpiade / alte concursuri m-am asteptat si am primit mereu recompense substantiale. La Capacitate si Bac am primit doar felicitari pentru ca din nou, au fost niste lucruri normale, banale si usoare. Baiat destept,de.. ![]() Bravo tie! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Unu' nu v-ati pune copilu' sa invete chineza sau portugheza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:59 |