Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tuborg isi scoate apa de sub un cimitir. Pantelimon II.
This post has been edited by corbex: 26 Nov 2012, 19:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cica acu' n-ar mai fi asa. Mie nu mi s-a parut vreodata atat de buna pentru pretul ei.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce pret? Ca e 2,3 lei la magazinul din cartier.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu, ca nu am mai luat de ani. Da' oe vremuri era peste Ursus, Silva, Becks, si ce mai beam eu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E mai scump si ursus si becks
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Cum ajunse Tubot mai ieftin? cat de rau or fi nasolit-o?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
e promotie
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
Imi spunea ala la magazin ca a crescut de la 2,2 la 2,3 ca sa mai vanda si altceva
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
O bere plina de caracter, ii facea Florin Piersic reclama.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Prima bere pe care am baut-o ca ciumpalacu' pe strada, incercand sa impresionez o pustoaica, a fost o cutie de Hopfen Konig. Prin clasa a saptea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Haide ma, ca tin minte cum lua Romania bataie de la Suedia si io beam Hopfen in ultima carciuma din Predeal, la iesirea spre Timisul de Sus. Cu toate astea, tot ramane una din berile care mi-au placut mult.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
eu nu mi le amintesc pe restul... Am incercat cu lecitina si memoplus dar se pare ca nu ajuta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Iar a luat jr. 10 in teza la mate
![]() 20121128_183855.jpg ( Size: 2.68mb ) Number of downloads: 248 20121128_184722.jpg ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 270 P.S. Da ma eruditule, iar ma laud. Ca am cu ce ma! Bine, nu ma astept sa intelegi ce-i aia un 10 in teza. Chiar nu ai cum! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Acum sa ma scuzi, dar asa mare eveniment a ajuns un 10 in teza ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un joc super pixta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 28 Nov 2012, 19:40) Pentru generatia de azi sa stii ca e mare lucru... Putini mai sunt cei care si invata nu doar merg la scoala ca sa aiba unde pierde vremea. BTW. Felicitari. E bine daca il recompensezi dupa rezultate. Si vorbesc serios nu la misto... Unii au doar pretentii fara sa si faca ceva pentru a obtine. Cred ca li se cuvine pe drept orice cer fara nici un efort din partea lor. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Shush @ 28 Nov 2012, 19:40) In conditiile in care nu face pregatire si in conditiile in care e la cea mai buna scoala din oras, da, mi se pare o chestie care trebuie recompensata. Asa cum daca ia note mici i se taie PC-ul si/sau Xbox-ul, asa inteleg sa il si recompensez cand are rezultate. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
Corbex e in doliu
![]() |
--------------------
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Erik Izraelewicz. Frantuz sadea.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(yoncv @ 28 Nov 2012, 20:16) "a murit subit" ![]() Cred că i-a dat corbex stack overflow, blue screen și force shutdown. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Urmeaza directorul de la The Latrines.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:03 |