Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Te uiti mult pe Acasa?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
posibil sa fie meloman larga
![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Victoras, când ești mai în chef, sunt curios să-ți citesc punctul de vedere.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Habar n-ai. http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/rio...cenzurat-cavalo
<span class='edit'>1 Dec 2012, 20:40:</span> QUOTE(DragosP @ 1 Dec 2012, 20:32) Vorbim despre copii. E greu sa-i responsabilizezi. N-am prea vazut-o pe fina-mea, care e clasa a III-a, sa invete "ca sa ajunga ceva in viata". In schimb am vazut-o invatand ca sa capete o trotineta, o bicicleta, d'astea. Cum sa responsabilizezi un copil de 10 ani? "Vezi ca daca nu inveti ajungi gainar ca nasu". In mod normal, daca ne referim la adolescenti, ar trebui sa mearga ce spui tu. Ma rog, trebuie si material bun si teren propice. Tact, rabdare... Nu e simplu. Dar nu merge la niste copilasi. Abia merge la astia mari. This post has been edited by Victoras2001: 1 Dec 2012, 20:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pai eu de ăia mai mărișori ziceam. Pe ăștia mici, pe lângă tact mai merge și aia cu cafteala.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() La aia mari e altceva. Am vazut un scurt metraj tare pe tema asta, da-mi scapa cum ii zice. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Mamăaaa ce serios ești!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Dec 2012, 20:35) Habar n-ai. Vezi ca ai fost cenzurat ![]() ![]() QUOTE Vorbim despre copii. E greu sa-i responsabilizezi. 1000% de acord. Am incercat si eu diverse si nu mi-a iesit nimic ![]() ![]() Asa ca altele sint vremurile, posibil si altele sa fie si metodele. This post has been edited by Cosstel: 1 Dec 2012, 23:17 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa-ti traiasca. In alta ordine de idei bucura-te ca doar rade de tine. Nasol o sa fie cand o sa-i treaca prin cap sa te bata mar ca sa se distreze.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se pot plati in 48 de ore injumatatite amenzile pe legea 61/1991? Am comis-o putin in seara asta. Am luat 200 de lei, si-s curios daca pot plati 100 de lei in 48 de ore, in mortii lor. Blitzu' care e bun de aruncat ma pot pisa pe el, inca 300 de lei, da' macar sa fie treaba treaba... Fuck the police... N-am avut parte de scandal in "tinerete", am acum...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Haoleu,da' rau mai esti,Mercede..
![]() Io zic c-o poti plati la jumate in 48h.. Banuiesc ca-i la fel cu alea de circulatie.. Oricum tu poti incerca.. Da n-ai mai avut timp sa-l intrebi pe politai dac-o poti plati in 48h? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Umbli cu boxul pe la manifestatii?
Ai fost la cersit? Daca nu e o situatie clara eu as merge in instanta. This post has been edited by dizzy: 2 Dec 2012, 08:37 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
Acolo unde se aplică, cele 48 de ore sunt ale zilelor lucrătoare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A bagat blitzu-n ochi cui nu trebuie ala i l-a bagat lui in cur.
This post has been edited by Marty: 2 Dec 2012, 09:08 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Medece ,de ce nu te-ai dus sa pozezi o deschidere de supermarket,ca e mai multa
actiune? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De cind e asta medec???
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
daniM |
![]()
|
L-am botezat putin.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
Am crezut c-a terminat medecina...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 2 Dec 2012, 09:07) Dimpotriva. Le-am cam bagat eu blitzu in cur, asta dupa ce niste imbecili de barmani s-au apucat sa apese butonu de panica pentru ca un cenzurat de scaun era atat de lipit de jegu de pe jos incat s-a rupt in loc sa se miste. Initial au venit unii de la Mss dar dupa ce m-am luat la harta cu ei, mai ales cu unu' care era juma' de buletin, au considerat ca mai bine cheama garda. Ca nu ma mai plimbasem de mult cu Loganu' de politie pana la sectie. Ma rog, adica niciodata... Si totul a inceput, de la blitz... Am(aveam, ca l-am lasat acolo, desi ulterior am inteles ca l-a luat un amic) o saracie de Nissin cu patina de plastic. Intr-o imbranceala cauzata de aglomeratie asta s-a cam rupt. Adica o bucata din ea. Si eu cautam bucata aia, s-o lipesc in mortii ei. Miscand scaunele alea, sa vad poate a ajuns pe sub vreunul. Si unul era atat de "lipit" incat s-a rupt. Sa nu va imaginati ca era vreo valoare, un cenzurat de taburet mizer din trei blani, un burete si niste vinilin... Cel mai tare majorat ever. ![]() Facea nepotu' unui amic care gazduia parangheliile gastii noastre 18 ani si copilu' ne stie de cand avea 9 ani, ca venea la unchi-sau si ramanea p-acolo. Asa ca a chemat si cativa "purii", eu i-am promis ca daca vin ii fac poze. Bine ca faza a fost la final, ca s-a lasat cu scandal marisor. Eram si un pic matol, si aia de la Mss(un fel de Bgs) nu au apreciat glumele mele la adresa mamelor lor, nici barmanului care s-a panicat nu i-a suras ideea ca i-am promis ca ii bag blitzul pe gat, la propriu, si au chemat garda. Ma rog, asta e povestea pe scurt. Tampitii astia de prieteni care mai erau acolo, pe care ii rugasem in momentu in care m-au luat la sectie politistii sa se duca la casa lor, au aparut si ei acolo, ca ei cica-s martori, se credeau in filme. Abia facusem si eu rost de un pahar cu apa, ca mi l-a baut unul din ei. ![]() Cel mai rau imi pare ca m-am luat la harta si cu tatal copilului, ca si ala la fel, se bagase aiurea, ca plateste el, ca nu stiu ce. Frate, ii rogi sa isi vada de treaba lor si nimic... Si ajungand la amenda, au fost cuminti aia de la politie. Ca la cate pule in gat le-am bagat alora de la Mss si alora de la local, cred ca puteau sa imi dea mai mult. E o amenda de 200 de lei, ei au zis ca se plateste jumate in 48 de ore, dar dupa ce am luat niste bani imprumut de la un amic si am oprit iar la sectie, altu' de acolo mi*a zis ca la legea 61 nu merge cu 48 de ore. Macar sa stiu ca sa nu le dau nimic, sa mi-o bage la impozit si plateasc eu cand am chef, la anu'(si la multi ani...) |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa vezi cand vine unu d-ala maricel cu un pomelnic in care apar Borcea, becali, Niculae, Iancu, Copos, ma rog, toti nenorocitii tarii si te intreaba cata carte au aia de-s asa bogati. Si la ce-i ajuta lui cartea daca dupa terminarea facultatii ori nu-l angajeaza nimeni, ori se angajeaza pe 700 de lei.
Maimutele le vad pe Crudu si Tonciu la tv si le trece toata pofta de carte cand aud cat castiga vitele alea fara sa stie care-i capitala Romaniei. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Deci Merced e rau la beutura.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 2 Dec 2012, 11:12) Aha... isi ia omoru' si tot el plateste amenda.Mercede, lectie pentru viitor: asa-ti trebuie daca te bagi in seama cu toti frustratii de la firmele de paza. Te-ntorci cu spatele si nu-i bagi in seama! 2 Dec 2012, 11:29: QUOTE(Merced @ 2 Dec 2012, 10:40) Link? ![]() This post has been edited by Marty: 2 Dec 2012, 11:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 2 Dec 2012, 09:51) Vad ca propui, in mod sistematic, o educatie spartana pentru plozi. Esti printre ultimii de aici la care m-as fi asteptat la asa ceva. ![]() Nu știu ce vezi tu. Și nici ce așteptări ai. Copilul trebuie învățat care-i este locul. Nici mai mult, nici mai puțin. Spartan sau roman. Fiecare după ce-a primit la rândul lui. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Cam asa si cu cainii.
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 2 Dec 2012, 11:26) Fii serios, nu a pus nimeni un deget pe mine. QUOTE(Marty @ 2 Dec 2012, 11:26) Mercede, lectie pentru viitor: asa-ti trebuie daca te bagi in seama cu toti frustratii de la firmele de paza. Te-ntorci cu spatele si nu-i bagi in seama! Ma, era deja scandalu' inceput cand au aparut aia, eu in principiu nici nu prea i-am bagat in seama, d-aia au si chemat garda. Aparuse' si patronu' localului cica, pus si ala pe scandal, se suparase si tatal, m-am certat si cu ala, ca-mi ia el blitz, ca le plateste alora scaunu', eu in starea mea "fresh" ii spuneam "Ce sa le platesti la prapaditii astia? Da-i in cenzurat sa-mi spuna cat costa ca le dau eu!", aia se ofuscau ca cum adica sa zic ca-i dau in cenzurat, eu le spuneam ca n-am vorbit cu ei, si tot asa. QUOTE(Marty @ 2 Dec 2012, 11:26) Se prea poate sa fi filmat unu' din "copii", desi treaba a fost pe final cand multi deja se carasera. Vedem daca apare pe iutub. Sincer, daca era sa fiu nebaut cred ca iesea si mai mare scandalu'. Sau daca spalau si aia pe jos de doua ori pe an macar. Deci va spun, erau vreo opt tabureti d-aia atat de lipiti de jos, ca doar unu' am rupt cand am dat cu picioru' sa-l misc, de ma doare si acum... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Teoretic,da..
Practic se mai face si c-o scatoalca.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:55 |