Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aha.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi că se poate?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai cand am zis eu ca nu s-ar putea?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Alaltaieri
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Ba, daca eram vreun scandalagiu, scaunu' ala nu-l rupeam ca nu se dezlipea de pe gresia aia infecta, il rupeam in capu' unuia dintre barmanii aia, sau in al unuia de la MSS care ajungea cu capu' pana la nivelu' usii de la Logan...
Pana la urma eu eram curios daca merita sa ma duc sa platesc azi amenda. Raspunsul este nu, la genu' asta nu se injumatateste. Termenu' legal de plata este de 15 sau 30 de zile(nu-s 100% sigur si pe PV nu scrie nimic), dupa care daca nu platesc, ma executa silit.(siiigur). |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu te execută silit, dar la prima încercare de plată a unui impozit pe vreun bun personal nu-ți încasează până nu plătești și amenda. Simplu și eficient.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
@Marty:
Asa ti-au facut tie? Cica mie mi-ar lua bunuri din posesie dupa un proces lung. Tizule, asa stiam si eu, dar nu stau sa-mi bat capul cu tampitii. This post has been edited by Merced: 3 Dec 2012, 11:30 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca te gasesc aia de la primarie insolvabil cica iti schimba amenda in ore de munca in folosul comunitatii, la tribunal.
This post has been edited by ady77: 3 Dec 2012, 11:32 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
La spații verzi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Mercedezu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 Dec 2012, 11:29) Cica mie mi-ar lua bunuri din posesie dupa un proces lung. Parca-i si vad p-aia de la taxe si impozite frecindu-si miinile pofticiosi, visind cu ochii deschisi la un pejeo 405.QUOTE La el, "P" nu vine de la ce crezi tu. ![]() QUOTE(ady77 @ 3 Dec 2012, 11:31) Daca te gasesc aia de la primarie insolvabil cica iti schimba amenda in ore de munca in folosul comunitatii, la tribunal. Aha! Il trimit la militie, sa se antreneze militienii pe el... unu-l pune capra si altu-i trage la cãcãu. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Poa' sa-si frece cu gandu' la alte alea, 405-ul a parasit incinta.
Serios, tie ti se pare amuzant ce aberezi? Ce vrei sa demonstrezi, si cui? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 Dec 2012, 12:24) Termenu' legal de plata este de 15 sau 30 de zile(nu-s 100% sigur si pe PV nu scrie nimic), dupa care daca nu platesc, ma executa silit.(siiigur). Nu ma pricep, dar nu cumva amenda asta e penala? Adica, inainte de executare silita, sa nu te trezesti cu o citatie ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 3 Dec 2012, 13:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Amenda penala fara proces? Hai sa fim seriosi....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
Moamă ce penali!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Eu din ce am frunzarit, am inteles ca-i o amenda contraventionala. Cred ca e normal ca te trezesti cu citatie inainte sa te "execute", in caz ca s-ar ajunge la asa ceva.
Nu e vreo avere, da' eu urasc sa stau la cozi prin primarie pentru asa ceva. Daca se injumatatea, ma duceam si stateam azi, asa, sa mai astepte. Prefer sa repar blitzu' de banii aia si le platesc si lor, pana la sfarsitu' anului. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Dec 2012, 14:01) Plm...imi aduc aminte ca dupa ce-am primit prostia aia de citatie am mers si am platit urgent amenda la financiar apoi cu dovada am fost la un grefier in judecatorie. A anexat-o unui dosar si mi-a spus sa-mi vad de treaba ca am scapat. Era demult, in studentie... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
http://shoebox.ro/
O idee buna! ![]() Scap si de cutii (am cateva) si mai eliberez si din casa. O sa-l pun si pe junoru' sa impacheteze, ca doar jucariile-s ale lui... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Biserica face asta de sute de ani. Cel puțin în perioada asta. Dar deh, e mai cul cu șubocs.
Mă scuzați. ![]() This post has been edited by DragosP: 3 Dec 2012, 15:08 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da da... face biserica... cunoastem... Prima data sorteaza popa ce ii trebuie pentru odraslele lui si apoi ce ramane da la restul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Totuși e bine că dă mai departe.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
@Dragos:
Si io fac treaba asta de mult... Ajut de fiecare data cat pot pe cine pot. Nu vreau sa fac parada, ca nu asta e scopul. Mi s-a parut o idee buna initiativa acelui student. Ai ales cel mai neinspirat moment sa dai exemplul ala cu biserica. As putea veni cu mii de contra-exemple negative cu privire la actiunile BOR si ale popilor din dotarea BOR. Despre studentu' ala cu cate contra-exemple negative se poate veni? ![]() Ideea e ca e reconfortant sa vezi ca tinerii din ziua de azi nu au in cap doar muzica/mess/cluburi, ci mai au si alte preocupari. Da' ma rog, tu ai inteles ca tre' sa scoti BOR-ul in fata... Cate cutii din alea se puteau face cu banii dati pe catedrala? This post has been edited by kum: 3 Dec 2012, 17:46 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
+10
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 3 Dec 2012, 17:43) @Dragos: Si io fac treaba asta de mult... Ajut de fiecare data cat pot pe cine pot. Nu vreau sa fac parada, ca nu asta e scopul. Dar cine a făcut paradă? Ideea e alta: că nu trebuie să aștepți să-i vină cuiva o idee genială de genul ăsta. E suficient să te uiți peste gard (eufemistic vorbind). Și dacă pe tine și pe alții doar atât de puțin îi duce mintea încât orice ai zice de biserică săriți 3 coți de fund în sus și-i dați că una-că alta, că ce au făcut popii și așa mai departe, e trist. Sau mă rog, mie, nebunului, mi se pare trist. Hai s-o lăsăm baltă. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:48 |