Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ma grecule, tu care ai copil, macar odata te-a satisfacut si pe tine si cred ca ai cunostinte despre faptul in sine.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
și a rămas așa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
De fiecare data a fost un esec. Bine ca nu am pus si bani. N-as intelege de ce e nevoie sa dai atatia bani pentru nimic.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io zic sa reformulezi postul #722. Nici nu-mi vine sa-l citesc.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Mi-e lene, ma uit la meci.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 21:50) QUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 21:56) Pentru ca e o treaba pentru barbati. Dar nu e nimic. Toate au un inceput. Nimeni nu s-a nascut invatat. Si eu cand "am fumat" prima oara, pe la 8 ani, am suflat in tigara in loc sa trag din ea. Acum, ca sa pricepi de ce ai esuat lamentabil de fiecare data. Dupa ce tragi, tii in tine cat poti de mult. Nici part nu tragi in timpul ala. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 5 Dec 2012, 22:03 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Tocmai ca asa am facut. Desi "obisnuitii" cu care eram mi-au zis ca e mit Desi dupa atatia ani fara fumat, mi-a fost o sila groaznica, si de fiecare data m-am spalat o juma' de ora pe dinti dupa.
La noi e un "g" 60 de lei, si as fi preferat doua baxuri de bere d-aia poloneza sa beau doua saptamani, decat cateva fumuri care nu-mi provoaca decat sila. Poate pe la americani sa iau si eu o punga cu 50 de dolari, si sa fac unu' cat trabucul cu 100% muguri, nu cum se practica pe aici, in cel mai bun caz, patru cuie dintr-un gram, in rest tutun gramada... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Merced |
![]()
|
Pai la noi aici n-au astia bani sa faca asa ceva.
![]() Bine, mie imi place de ei, ca la una din dati, a fost atat de plictisitor, nici macar ala care mereu dupa primul fum inceapea sa rada fortat, ca boul, n-a mai ras. A doua zi eu le-am spus ca n-a avut niciun efect, pentru nimeni. Raspuns: "Ce ai frate, eu am fost rupt!!!". |
--------------------
Ford
Ka
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Odata cu darea in folosinta a faimosului pasaj care leaga Pantilimonu' de Dna.Ghica au aparut belele..
Daca nu vor semaforiza intersectia dintre cele 2 artere,cea catre pasaj cu cea care duce spre Heliade intre vii,sa te tii accidente.. Cum cei care vin dinspre Dna.Ghica au prioritate te tin pe loc cu minutele daca vii dinspre Heliade.. Si doresti sa faci stanga..Pulea-ti da voie sa mai treci.. Azi era cat pe ce sa ne incalecam,la propriu,cu troacele.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
A luat junioru' 10 in teza si la romana. Pentru care nu mai primeste nimic, deoarece a primit cu ocazia lu' 10'n teza la mate.
![]() This post has been edited by kum: 6 Dec 2012, 00:05 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Esti bulangiu
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Așa renunță copiii la școală
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...&v=t-jn5sM5EsU#!
Sa mor io daca am putut s-o ascult pana la capat. E greu de crezut ca cineva a putut inregistra chestia asta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Dec 2012, 21:52) LinkQUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 21:56) QUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 22:19) Normal, chitra oparita, daca nu pui si tu bani, de unde? In loc sa zici merci ca bagi iarba-n tine pe gratis, ii mai si iei in deridere p-aia ca n-au bani sa-ti dea tie sa fumezi mai tare!QUOTE(Merced @ 5 Dec 2012, 22:07) Stim, te-ai spalat pe dinti cu un kil de napolitane! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Da, o sa le fac o statuie. Cautati si voi pe net, sunt tot felu' de oameni pentru care thc-ul nu are niciun efect.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Un sofer din Viena a gasit in autobuzul pe care il conducea o punga in care se aflau 390.000 de euro, bani pe care i-a inmanat politiei. Autoritatile au reusit sa identifice persoana care pierduse banii - o batrana, scrie Reuters. Barbatul, identificat ca Wolfgang R, isi inspecta vehiculul la finalul zilei de munca, cand a gasit o punga pe un scaun din spatele soferului. "La inceput am crezut ca sunt cumparaturi sau medicamente", afirma acesta, citat de cotidianul Krone. Cand a deschis punga, a gasit in ea bancnote de 500 de euro. Politia din capitala Austriei a reusit sa o identifice pe batrana gratie unui certificat de depozit al unei banci, care se afla si el in punga. Nu se stie daca batrana i-a oferit vreo recompensa soferului. Mdah... o batranica. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Frau Tamara.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se ducea sa plateasca zeciuala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Si nici nu se bașea in el.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Dec 2012, 01:09) http://www.youtube.com/watch?feature=playe...&v=t-jn5sM5EsU#! Sa mor io daca am putut s-o ascult pana la capat. E greu de crezut ca cineva a putut inregistra chestia asta. Dupa Romania - Danemarca 2-5, a devenit hit datorita versurilor de la 3:00 incolo. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Geibii giet?
This post has been edited by Markos: 6 Dec 2012, 21:27 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:01 |