Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai o (noua) obsesie?
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
E interesant de observat cum basistii nu prea mai au probleme cu pesedeii-ponta si au tabarat pe penelei-antonescu.......ma gandesc ca n-au nici o legatura discutiile ponta-nea base.
Oricum extrem de cretini pesedeii si ponta - tocmai au castigat detasat alegerile si se duc la discutii cu un individ care niciodata nu s-a tinut de cuvantul dat si care nu mai are nici un fel de legitimitate in functia pe care o ocupa abuziv impotriva vointei exprimata de popor prin vot democratic. This post has been edited by tony-s: 18 Dec 2012, 22:21 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 22:25) Adevarul ca era mult mai ok ca europarlamentar ![]() Nu vezi ca pana si A3 il ia la misto pe jiji ![]() QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 22:25) Decat Udrea ... |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
corect. curvele usl-ului sunt mai deontoloage. Ady.. aminteste-ne ce pat a incalzit madama valean inainte de a ajunge parlamentar..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
noroc ca in parlamentul european ne-a reprezentat cu succesuri elena basecsu
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mare bulan.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Macar aia a stat cuminte, constienta fiind de "valoarea" ei. N-am citit de nici un scandal generat de prezenta ei pe-acolo.
Daca vreti sa spuneti de cineva, macar spuneti de idiotu' asta. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Pai cat a stat cuminte acolo, nu am zis nimic de el. Si nici de Vadim.
L.E. Dachear, ce era daca ar fi candidat si Vadim pe listele usele? ![]() This post has been edited by kum: 18 Dec 2012, 22:54 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 00:12) eu cred ca aia a incalzit patul gol lasat de nevasta cacaraului, cand respectiva nu era acasa. Bineinteles, madama a ajuns acolo prin.. buzele ei :w00t: , macar a ridicat-o cu propria ei mana ![]() Prima nevasta a lui Antonescu s-a sinucis bolnava fiind de cancer in stadiu terminal. Nu a mai suportat durerile. Antonescu a ramas cu un copil, o fetita de varsta prescolara si pana a cunoscut-o pe curva de Valean a locuit cu copilul si fosta soacra. La ultimile alegeri prezidentiale Basescu i-a reprosat lui Antonescu ca nu a fost in stare sa-si ingrijeasca nevasta si ca de asta s-ar fi sinucis. Detalii nesemnificative, tu da-i inainte cu patul cacarului... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
sotia cacaraului s-a sinucis in 2004. Madama valean are o vechime ceva mai mare: incalzeste patul conjugal cacaros din 1998.. Probabil, in sinea lui cacarau e musulman, o fi crezut ca are voie cu 2 neveste in acelasi timp
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
radian |
![]()
|
Ai si tu o calitate. Esti perseverent...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 00:19) Adica sunt impreuna de 14 ani, cu mult inainte ca respectiva doamna sa intre in politica.. Uite prostul (in sensul de nestiutor) cum isi da singur cu stangu' in dreptul. 19 Dec 2012, 00:53: Imbecilu' asta mai are un pic si ne zice ca si Hilary Clinton a intrat in politica. Ba, maine-poimaine ii gaseste si lu Michele Obama vreo vina de genu' asta. This post has been edited by neumann: 18 Dec 2012, 23:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
aphophis |
![]()
|
Un singur lucru l-am gresit.. Am crezut ca in 1998 a venit cacarau ca ministru al tineretului si sportului, dar de fapt acest lucru s-a intamplat in 1997. Iar cu madama se intretine in pat de atunci, cand cacaraul a descoperit tanara speranta si a pus-o la munca.. manuala..
Curios ca de atunci a explodat si cariera madamei , a se vedea felul cum a ajuns madama director. Pentru prestatii de nota 10 orale probabil.. Putin imi pasa ca crinel isi insela nevasta, insa dupa cum se vede cacaraul nu a avut nici o jena sa-si puna amantele in functii de raspundere la Stat.. QUOTE . În 1997 a devenit director pentru relația cu Direcțiile Județene pentru Tineret și Sport și ONG de tineret în Ministerul Tineretului și Sportului. Din 1999 până în 2001 a lucrat în organizații non-guvernamentale, ca director de programe al Asociației Române pentru Libertate și Dezvoltare și ca director general al Fundației “Institutul pentru Libera Inițiativa”. A intrat în PNL în 1999. Între 2000 și 2002 a fost secretar general al Tineretului Naționl Liberal. În 2002 a devenit membru al Biroului Permanent al PNL sector 1 si secretar al Comisiei PNL pentru mediul de afaceri, privatizare și politici concurențiale |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
aphophis, tu vorbesti de tine si nevasta-ta, sau de altcineva?
Ca am pierdut firul pe aici si din cum te exprimi eu cam asa as intelege... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 22:25) Sa mori tu ca ti se pare OK idiotu' ala in parlamentul Romaniei! Bine, tie ti se pare OK si fufa aia de 23 de ani, asa ca... Ce naiba pretentie sa mai avem? QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 22:43) Macar aia a stat cuminte, constienta fiind de "valoarea" ei. N-am citit de nici un scandal generat de prezenta ei pe-acolo. Si cu fufa de 23 de ani ... ce ai? Ce scandal o generat? Sau pb cu ea ii ... ca nu-i pedelista, nu ? La toti pupincuristii basisti le gasesti scuze ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 19 Dec 2012, 00:39) aphophis, tu vorbesti de tine si nevasta-ta, sau de altcineva? Ca am pierdut firul pe aici si din cum te exprimi eu cam asa as intelege... ma refer la madama valean, ajunsa mare bujetara fix dupa ce a inceput sa-l faca fericit pe cacarau in pat. QUOTE(Serje @ 19 Dec 2012, 00:56) Si cu fufa de 23 de ani ... ce ai? Ce scandal o generat? Sau pb cu ea ii ... ca nu-i pedelista, nu ? La toti pupincuristii basisti le gasesti scuze ... Corect. Ce conteaza ca fufa aia a ajuns in parlament doar pentru ca il fericea pe dragnea? important e ca a facut-o in interesul natiunii, se stie ca avem nevoie de o PUTERE VIGUROASA, nu blejita ca a domnului cacarau. legea compensarii in partid ![]() 19 Dec 2012, 01:03: QUOTE(Markos @ 19 Dec 2012, 01:02) ma bucur ca esti un admirator al individelor ce avanseaza in structura statului datorita faptului ca fac fericit un cacarau sau altul ![]() This post has been edited by aphophis: 19 Dec 2012, 01:03 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Cred ca niciodata nu a fost un parlament mai prost. Pe langa relicvele vechi ne-am pricopsit si cu o gramada de neaveniti intrati in politica doar ca au sponsorizat partidul aferent.
Partidele nu au facut nicio selectie, au profitat de votul negativ si au promovat toate ciurucurile. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 01:02) Corect. Ce conteaza ca fufa aia a ajuns in parlament doar pentru ca il fericea pe dragnea? important e ca a facut-o in interesul natiunii, se stie ca avem nevoie de o PUTERE VIGUROASA, nu blejita ca a domnului cacarau. legea compensarii in partid ![]() Asa se intampla pe la voi pe la pupincuristii chiorului ? Io stiu ca o ajuns in parlament ca o votat-o destul de multi oameni ... QUOTE(paul_p @ 19 Dec 2012, 01:07) Cred ca niciodata nu a fost un parlament mai prost. Pe langa relicvele vechi ne-am pricopsit si cu o gramada de neaveniti intrati in politica doar ca au sponsorizat partidul aferent. Cu ce-i mai prost decat pana acuma? Nu tot la fel era si pana acuma? Atata ca amu is mai multi ... da tot la fel ca pana acuma o fo bagati. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 19 Dec 2012, 01:26) Asa se intampla pe la voi pe la pupincuristii chiorului ? Io stiu ca o ajuns in parlament ca o votat-o destul de multi oameni ... Cu ce-i mai prost decat pana acuma? Nu tot la fel era si pana acuma? Atata ca amu is mai multi ... da tot la fel ca pana acuma o fo bagati. am uitat ca la usl, curvele usl-ului is eroine ale neamului si e o onoare sa-l fericesti pe dragnea. Spune-mi si tu ce realizari are fufa aia, inafara de prestat servicii orale? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A prestat unde trebuie, nu ca tine pe forumuri.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
La cat de obsedat este iepurele de nevestele altora as zice ca n-are, si se oftica de fapt!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Și io cred că are o problemă de natură sepsoală. Prea e obsedat de fufele din politică.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:33 |