Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca a dat Nutu de 4 ori
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok, rectific: Nuțu, Urdă, Vanitty și aflocis.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mai vin 2, tibi+matei
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu nu i-am dat like nici lui Obama
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Nov 2012, 19:16) Dragnea si-a bagat tiitoarea pe listele de catindati. Tiitoarea-i o purtatoare de pisda de24 de ani. QUOTE(Merced @ 14 Nov 2012, 19:25) Na ma! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tocmai ce vazui ca la mine in colegiul pentru senat se pare ca o sa candideze din partea USL, Vasile Nistor (PC) ex-PDL, deci clar nu votez USL.
In alta ordine de idei: |
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
Tocmai ce vazui ca la mine in colegiul pentru senat se pare ca o sa candideze din partea USL, Vasile Nistor (PC) ex-PDL, deci clar nu votez USL.
This post has been edited by ady77: 15 Nov 2012, 19:40 |
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Eu cred ca anul asta sar peste vot. Unde votez eu candideaza asa:
Voicu Madalin - PSD Florin Gheorghe - PDL Nicoleta Ploscaru PPDD Para Lorant UDMR Niste neaveniti. Apai sa-i aleaga ma-sa pe astia. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De oriunde poti vota un independent, daca vrei musai sa te duci la vot si gasesti unul care sa merite.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Imnu, baga imnu, ady
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Te-ai descurcat sa-l iei cum ti-am zis in PM?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Merced
Da, multumesc ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Am construit cea mai puternică mașină de luptă din istoria României. În această armată, unitatea de luptă este USL București. Pentru că astăzi suntem uniți, pentru că astăzi luptăm împreună și pentru că astăzi, împreună, de la Călin Popescu Tăriceanu, la Gigi Becali, vom învinge! Chucky |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am fost ieri la Capitală și mi-a venit să borăsc vâzând afișele alea cu "Oprea aduce resurse" ale USL-ului.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Strada mea e plina de bannere cu ARD, de pe fiecare stalp ne zambeste MRU
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci iti vine si tie sa vomiti?
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Nu neaparat, dar cand vezi acelasi zambet taios din 20 in 20m, pe ambele trotuare, nu prea iti ARDe de gluma.
Dar deschit internetul si ma linistesc: 666.jpg ( Size: 92.36k ) Number of downloads: 169 This post has been edited by vijelie: 16 Nov 2012, 11:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca ii place lu' Base poate o ia la pwla si apoi la PDL ca pe Udrea.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca să nu mai zic că lângă fiecare biserică e câte un banner. Nu știu ce să fac mai întâi: să scuip sau să mă închin?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Pai daca tocmai tu te intrebi, noi astilalti ce sa facem?
![]() @ady77 Musai sa treaca prin PNL. Trebuie sa fii de acord insa ca spre deosebire de Nutzy (avocat), nea Liviu are gusturi mai atavice, domnisoara avand experienta in domeniul vacilor de lapte. Probabil ca in loc de "tati" ii spune "cauboiul meu" ![]() This post has been edited by vijelie: 16 Nov 2012, 11:09 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bunuta, intr-adevar.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vijelie |
![]()
|
P-asta mica n-am vazut-o live dar am impresia ca ii da clasa lui Nutzy. Dar sa nu judecam numai dupa partea frontala, accesoriile sunt foarte importante.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Ete pwla. Ce vrei sa zic, ca e painea lu' Dumnezeu, dupa ce am vazut o amarata de poza cu ea? Faptul ca e implicata atat de sus in mizeria asta de politica ma face sa cred mai degraba contrariul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:32 |