Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar bogate cu votul.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa vezi ce sarace la vot vor fi harghita si covasna....vaslui pe de alta parte nu stiu sa aiba rezultate excelente la prezenta la vot, iar teleorman e o situatie deosebita - acolo prezenta e umflata macar cu un 5% de furturile pesedeilor ....dar nu stiu ce vina au oamenii care traiesc in acel judet pt. acest lucru...
Sunt convins ca in decembrie prezenta la vot va fi asa: 1. harghita - cel putin 65% 2. covasna - cel putin 65% 3,4....restul judetelor Locurile 1 si 2 se pot inversa intre ele. This post has been edited by tony-s: 14 Nov 2012, 12:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cum ma, nu crezi ca o sa fie Teleorman 110%, Gorj 109% si asa mai departe?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tony-s |
![]()
|
Nici o sansa nu pot fura pesedeii cati maghiari se vor prezenta la vot.....ma refer la un judet intreg ca asa in anumite localitati va fi prezenta de peste 200-300% e altceva ....dar asta nu inseamna neaparat ca e furt - am mai dat exemplu localitatii Floresti de langa Cluj care pe vremea lui ceasca avea vreo 5-6 000 de lcouitori iar acum dupa recensamant are peste 20 000 si la ce vraiste e in romanika am eu asa o banuiala ca listele electorale sunt cam de pe vremea lui ceasca.
This post has been edited by tony-s: 14 Nov 2012, 12:38 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tony-s @ 14 Nov 2012, 11:25) QUOTE(corbex @ 14 Nov 2012, 11:32) Au facut unii un top, anul trecut. Attached thumbnail(s) unde_e_bine_sa_traiesti_in_romania_vezi_harta_nivelului_de_trai_1.jpg ( Size: 76.09k ) Number of downloads: 263 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tony-s @ 14 Nov 2012, 11:37) Bine de romanasii care voteaza cu udemereii - no comment....astia-s cei mai reprezentativi pt. natie. Sa le papi cucu' la toti, daca tot sunt asa de reprezentativi. QUOTE(Merced @ 14 Nov 2012, 12:12) Cand a fost in Teleorman/Gorj prezenta de 110% sau 109%? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai dreptate, a fost 228, respectiv 214%.
This post has been edited by corbex: 14 Nov 2012, 13:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A scris în liomond, desigur.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Versiunea orala.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Ad bucam sau per os.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"USL, nu uita, Vâlcea nu te va vota!"
"Frigul accentuează starea de rău a organismului, le va fi foarte greu să reziste. Încercăm să le dăm glucoză prin perfuzii dar nu știu dacă vor accepta. Recomandarea mea este să renunțe pentru că o grevă a foamei pe frig este extrem de periculoasă" A aparut si prima victima a indiferentei acestei guvernari incompetente: Martirul Tanase. Inca 2 vin tare din urma. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Penelistul Jiji
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te lauzi?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Citeste programul de guvernare al ARD (de dreapta cica) sa vezi acolo idei despre cum sa creasca fondul de salarii concomitent cu eficienta firmei, totul sub atenta supraveghere a statului.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Dragnea si-a bagat tiitoarea pe listele de catindati. Tiitoarea-i o purtatoare de pisda de24 de ani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O poza, un link ceva?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Nu pun. Daca faci in pat? Putoarea arata bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Unde pot gasi imnul ard in format mptrei sa il setez sonerie la telefon ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Care-i imnu'? Ăsta?
MRU cântă? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
@vijelie: Vrei sa ti-l trimit prin PM?
This post has been edited by Merced: 14 Nov 2012, 20:40 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vijelie |
![]()
|
Daca e posibil, chiar te rog si iti multumesc, maine am o treaba la un pedelist si vreau sa il dau gata, subliminal.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Cu imnul asta m-au convins
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Mie mi-a venit sa pun mana pe aspirator, de era sa-i dea lacrimile de emotie dnei vijelie
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Se corecteaza nedreptatera facuta de tiran!
![]() Alegatorii isi vor primi inapoi pensiile (alea de 'jde milioane). Dreptatea a invins! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:08 |