Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
functioneaza la fel de bine si in situatia asta
QUOTE(kum @ 12 Dec 2012, 14:45) Si daca iti spun ca firma la care lucrez io e 100% ok QUOTE(kum @ 12 Dec 2012, 15:27) E bine sa fii sigur pe tine. Asta imi spunea si mie odata un profesor: fii hotarat. Si daca spui o prostie, spune-o hotarat. Da bine la audienta. ![]() This post has been edited by CGB: 12 Dec 2012, 15:29 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că există o problemă în PSD dată de faptul că "cineva din partid" a vorbit cu alți membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obține susținerea pentru o eventuală desemnare ca premier, spunând că acea persoană va fi exclusă.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se aseaza lucrurile pe fagasul normal. Au dat drumu' la faza aia cu marirea impozitelor locale cu pana la 20%. Tocmai ce l-am vazut pe "pisic" spunand ca e de la guvenru' Ungureanu "mostenire". Ce sa zica si el... A, si ca cica, e doar asa, orientativ, daca vor consiliile locale. De parca or sa fie vreunii care sa nu vrea bani mai multi. S-a dus campania...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu caut eu acum... pe la ce pagina gasim marirea taxelor in programul de guvernare USL ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(CGB @ 12 Dec 2012, 15:29) QUOTE(DragosP @ 12 Dec 2012, 15:32) Cum le ziceti voi ma bobocule ma... ![]() Cum le stiti voi pe toate... Crezand ca ma adresez unui public tinta mai elevat, nu am considerat de cuviinta ca tre' sa precizez niste nuante, cum ar fi: nu bag mana in foc ca nu or fi (astia unde prasesc) in pacat cu vreo chichita; ca si io, pe cand eram PFA la norma de venit (cea mai simpla forma de viata in lumea societatilor comerciale, echivalentul la euglena verde) tot nu respectam 100% toate legile. Nici aia de la fisc nu cunosteau toate reglementarile. Am trimis un email astora din Galati sa intreb niste chestii, astia habar n-aveau, da' mi-au zis sa intreb la Bucale. Am dat telefon la ANAF la capitala, la serviciul lor de relatii cu publicu', le-am expus problema si am cerut lamuriri. Cand incepusera aia s-o dea in balarii tot io le-am zis niste articole din codul fiscal si niste norme de aplicare care ii contrazicea. La care aia au zis ca daca stiu de ce ii mai sun pe ei? ![]() Revenind: ideea lu' conu' CGB era ca toti privatii e câh, ca incearca sa traga statul pe cosor ca sa le fie lor bine. Firma unde lucrez nu face parte din aia toti privatii. Nu umbla cu jmecherii de nici un fel. Se intampla sa cunosc ceva aspecte care m-au condus la concluzia asta. Nu ca nu ar incalca nush' ce norma din nush' ce lege, norma care se bate cap in cap cu alta norma din alta lege (ca de aia are dreptate nenea Dragos cand zice ca NU EXISTE SA NU GASEASCA ASTIA CEVA LA ORICE CONTROL). Ideea era ca una e intentia (ceea ce sugereaza CGB) si alta e nodul in papura. In opinia mea o firma ar intra in categoria celor sugerate de CGB cand: - nu ar plati salariile integral pe cartea de munca (pe principiul 900 pe cartea de munca si restul la negru) - nu ar plati asigurarile la stat pentru salariati - ar umfla cheltuielile nejustificat a.i. sa nu mai ramana cu nimic de dat la stat - ... P.S. Nu am actiuni la firma asta, nu sunt frate/sora cu patronu', da' chiar nu mi se pare OK sa bagi pe toti in aceeasi oala. Am muncit la firme care intra in categoria celor incriminate de colegu', dar asta nu face parte din alea. Ca e greu de crezut pentru unii, asta e... Imi pare rau pentru voi, daca firma unde lucrati e una din alea... ![]() This post has been edited by kum: 12 Dec 2012, 16:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@vijelie: N-auzi ma ca e de la Ungureanu?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CGB |
![]()
|
"Andreea Paul, Stănișoară, Flutur și Florin Popescu, salvați de redistribuire"
" Vasile Blaga,dar si Mihai Razvan Ungureanu, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Ioan Oltean, Cezar Preda, Mircea Toader au primit mandat, dupa redistribuire" sa-mi bag pwla in ea de lege electorala! p.s mai kum, de ce simti nevoia sa te explici asa de mult? si apropo salariul nu se plateste pe cartea de munca, se plateste in mana sau prin card. si tot apropo de cartile de munca, s-au cam desfiintat de fro 2 ani. si inca o-ntrebare si gata: daca o firma plateste legal si real salariile si darile retinute din salar, catre stat, crezi ca totu e ok si nu poate face alte magarii in contabilitate? This post has been edited by CGB: 12 Dec 2012, 16:48 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
MRU, speranta dreptei, viitorul presedinte
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
Nu m-ar suprinde deloc daca ar ajunge. Sincer...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vijelie |
![]()
|
E carismatic precum un set de placute de frana, de ce nu ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
N-ai vazut ce speach-uri are in el?
Bine, asta n-ar conta vreodata, va iesi cum a iesit si USL-ul acum cu mare procent, ca au dat-o ceilalti de gard. Pentru ca la noi, asa se schimba mereu regimul politic. Se alege X, cand X nu da rezultatele spectaculoase asteptate, se inlocuieste cu Y. Cand Y nu da rezultate, se inlocuieste cu X. Si tot asa. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 12 Dec 2012, 16:39) ... p.s mai kum, de ce simti nevoia sa te explici asa de mult? si apropo salariul nu se plateste pe cartea de munca, se plateste in mana sau prin card. si tot apropo de cartile de munca, s-au cam desfiintat de fro 2 ani. si inca o-ntrebare si gata: daca o firma plateste legal si real salariile si darile retinute din salar, catre stat, crezi ca totu e ok si nu poate face alte magarii in contabilitate? aimămălesi? ![]() Chiar nu ai inteles ce-am vrut sa spun? Stiu in pwla mea ca s-au dat cartile de munca la oameni, ca o am pe-a mea acasa. Daca tre' sa stau sa explic ce-am scris mai sus, las-o asa... N-are rost. Repet: nu ai de unde sa stii ce anume cunosc eu din bucataria firmei a.i. sa faci afirmatii asa categorice. Da' las-o asa... N-are rost, zau! E cum zici tu. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Serje @ 12 Dec 2012, 15:08) Ei si tu acum, cum sa se prefaca?? QUOTE(kum @ 12 Dec 2012, 17:03) Repet: nu ai de unde sa stii ce anume cunosc eu din bucataria firmei a.i. sa faci afirmatii asa categorice. Repet si eu, ceea ce a spus Dragos, o firma nu are cum sa fie 100% ok cand vine un control. |
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Dec 2012, 17:10) QUOTE(kum @ 12 Dec 2012, 16:36) ...Nu ca nu ar incalca nush' ce norma din nush' ce lege, norma care se bate cap in cap cu alta norma din alta lege (ca de aia are dreptate nenea Dragos cand zice ca NU EXISTE SA NU GASEASCA ASTIA CEVA LA ORICE CONTROL). Ideea era ca una e intentia (ceea ce sugereaza CGB) si alta e nodul in papura... Simteai nevoia sa scrii si tu? ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ba violentu-le, cand ti-oi scapa si eu una...
![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Ca sa nu mai fie dubii :
"Pentru modificarea Constituției - o idee cu care am văzut că și domnul Vasile Blaga e de acord și toată lumea, până la urmă, e de acord - vă asigur că acea comisie care va lucra la modificarea Constituției va lucra numai și numai în colaborare cu Comisia de la Veneția și că toate textele pe care le punem sunt avizate de Comisia de la Veneția“, a afirmat premierul la România TV. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Avea pusi senzorii de la minciunograf?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Exact
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
majorarera asta de taxe nu era buna inainte de alegeri?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Jnebun?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
CGB |
![]()
|
Surse din Administrația Prezidențială au declarat, azi, pentru gândul, că în condițiile unei majorități care va depăși 70% cu susținerea minorităților, Traian Băsescu ar fi dispus să accepte propunerea de premier cu care liderii USL vor veni la Cotroceni. Până acum, singurul nume susținut public la unison a fost cel al lui Victor Ponta.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
Apropo.. Iohanis ce mai face ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Acu' l-ai vrea?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lumea e paupera fara personalitatea lui Iohanis.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:30 |