Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu, au trecut alegerile
![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta am remarcat, dar ma intrebam care sa fi fost motivul pt care au renuntat la Iohanis si la programul la care el zicea ca lucreaza.
Sa fi pierdut fisierul ? Sa fi scris Ponta alt program mai bun ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Probabil faptul ca Basescu nu l-a desemnat a fost decisiv
![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Asta nu inseamna decat ca Basescu e iar vinovat pt disparitia unui program anti-criza.
Acum se leaga. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
El Lidero e vinovat acum de existența unui program de criză.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El Mitomanus Maximus va fi vinovat de criza insasi.
This post has been edited by corbex: 13 Dec 2012, 13:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu cred. El decât a preluat-o și-a gestionat-o. Sanchi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mitomanu n-ar fi in stare sa gestioneze nici un punct de lucru unde se schimba butelii de voiaj.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Mare diferenta de idolu' lu' matale. De taiat pensii/salarii si de marit taxe cred ca era oricine in stare. Dar sa te si ia de prost decat base si ai lui. Pai lumea nu cred ca i-au sanctionat doar pentru taieri ci pentru indolenta cu care au facut-o.
Macar Ponta cand creste acu' taxele locale o face mai cu talent ![]() ![]() |
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Sper sa-si limiteze talentul la marit taxele locale si sa nu revina la impozitarea progresiva ca nu stiu cui ii va mai arde de facut misto la 40% impozit pe salariu...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Ma refer la aia 9 milioanede basisti care au stat acasa si la referendum si la alegeri
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Niste puturosi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Domnu' ady, cine nu voteaza nu conteaza, ai uitat?
E, fro 3.4 mil de "umiliti si batjocoriti" au preferat sa nu mai conteze. Lasa-i pe ceilalti, n-a zis nimeni ca Base se arde in multimi de suporteri. Eu constat ca cei care actioneaza impotriva lui sunt din ce in ce mai putini. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Mie-mi place spagatul logic al lui Ady: Base e bou, deci Mitomanu e destept.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Mie imi place grija pentru detalii care il freaca pe Markos de cand ARD-ul a pierdut (vai ce surpriza) iar USL-ul a castigat pierzand cam juma de votaci in 4 luni, pe drumul dintre birt spre scoala (unde se voteaza de obicei, a nu se intelege altceva).
This post has been edited by vijelie: 13 Dec 2012, 14:45 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Erau aseara pe la televizoare procese verbale cu rezultatul voturilor semnate si stampilate. Doar ca in afara de titlu si semnaturi/stampile, nu mai era nimic pe foaie.
Mi se parea mie ciudata prezenta asta masiva la vot, in zi in care nici dopul de la sticla nu l-ai fi scos. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Unde am votat eu a fost un adevarat furnicar, am ramas placut impresionat de civismul babelor venite la vot. La iesire neste baeti vroia sa ma intreaba cu cine am votat dar le-am recomandat calduros o slujba la o spalatorie auto.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu am, culca-te.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Cu date de-astea scoase din anus, fii convins ca esti foarte credibil pe-aici.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Uneori am insomnii din cauza asta, te asigur.
LE "Curtea constată că, la data de 22 octombrie 2009, Președintele României, după consultarea Parlamentului, a emis Decretul nr. 1.507/2009 pentru organizarea unui referendum național, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 714 din 22 octombrie 2009, prin care a chemat poporul român să își exprime voința cu privire la două probleme de interes național: trecerea la un Parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane. Până la momentul adoptării legii criticate în prezenta cauză, opțiunea poporului în sensul reducerii numărului de parlamentari nu a format obiectul niciunei reglementări legislative. În ceea ce privește reglementarea criticată, aceasta modifică legea electorală, respectiv Legea nr. 35/2008, iar, prin reglementarea tipului de scrutin, poate determina o creștere a numărului de parlamentari, care nu respectă voința poporului exprimată la referendum. Or, referendumul, indiferent de caracterul său - decizional sau consultativ - cum este cazul referendumului național din anul 2009, reprezintă o modalitate de exercitare a suveranității naționale", se arată în comunicat. This post has been edited by vijelie: 13 Dec 2012, 16:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Azi e sedinta mare la pedelei. Oare pica Vasile?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 13 Dec 2012, 14:40) Deci da! QUOTE(vijelie @ 13 Dec 2012, 14:45) Mie imi place grija pentru detalii care il freaca pe Markos de cand ARD-ul a pierdut (vai ce surpriza) iar USL-ul a castigat pierzand cam juma de votaci in 4 luni, pe drumul dintre birt spre scoala (unde se voteaza de obicei, a nu se intelege altceva). Diferenta intre referendum si alegeri fiind ca la referendum era nevoie de cvorum, la alegeri se stia ca o sa castige USL oricum. PDL-ul a pierdut, pierzand 9 milioane de alegatori care nu au inteles ca acum ar fi trebuit sa se prezinte la vot. 14 Dec 2012, 09:41: QUOTE(Markos @ 14 Dec 2012, 09:36) Udrea presedinte! This post has been edited by ady77: 14 Dec 2012, 09:41 |
--------------------
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(vijelie @ 13 Dec 2012, 14:35) Domnu' ady, cine nu voteaza nu conteaza, ai uitat? pai cum ma vije nu conteaza? la referendum nu urlau toti basistii ca aia care n-au votat, de fapt is fanii lu' base. si p-aci cativa latrai chierlaiau ca aia de-au stat acas, ar fi votat de fapt cu bas. acu' nu mai conteaza? udrea e posibil sa fie aleasa prejedinte pdl. io chiar m-as bucura ca mizeria asta de partid sa fie condus de-o curva total antipatica pulimii. This post has been edited by CGB: 14 Dec 2012, 10:47 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Markos |
![]()
|
Vasile Blaga, jurnalistilor, inainte de sedinta: "O sa ramaneti placut surprinsi, partidul va ramane unit."
Ioan Oltean: "Vom face analize foarte serioase. Nu trebuie sa vorbim despre demisii. Cezar Preda s-a razgandit, nu mai demisioneaza." Roberta Anastase: "Realitatea demonstreaza ca atunci cand echipa Boc s-a schimbat cu o alta echipa partidul a scazut cu 10%. Cred ca trebuie gasita o solutie in care abordarea sa fie profesionista." |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:49 |