Calificare in Liga Campionilor
![]() ![]() ![]() |
Calificare in Liga Campionilor
profex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 8 November 04 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
votat: mi se rupe.
inteleg ca e topic cu viata scurta. mai sunt cateva ore pana la sfersitul meciului. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Or sa faca varza. Ar fi bine sa ma insel
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
NU! Commando Viola Ultra Curva Sud.!!!
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
votat: mi se rupe. De cand oameni gen Gigi Becali sunt prin fotbal, MI SE RUPE.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
votat : Iaca pleosc !!
![]() Cine e Steaua ?? A !! Echipa lu' Jiji ... "Foarte tare frate !!!" ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu! Nici n-au fata de Liga Campionilor. Imi pare rau pt. Romania, dar decat sa aiba Jiji motiv de impaunare, mai bine sa si-o ia pe cocoasa!
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am votat DA.Sper sa se califice sa moara de oftica dinamovistii si rapidistii!Si chiar daca nu reuseste nu-i asa o mare tragedie.........
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!! This post has been edited by ICET: 23 Aug 2005, 21:40 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
oi oi 1-0 pt aia care au fata de Champions club ( vorba lu' nea Mitica de la Liga. )
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Yva |
![]()
|
ete fleosc.... 3-0.... bye bye champions league...
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai ma ..ca poate fac ca Liverpool
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@AND: mhm, da, da... din Liverpoola, calificarea Stelei
![]() This post has been edited by Illusi0n: 23 Aug 2005, 22:02 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Yva |
![]()
|
Si cica vrem champions league.. du-te ma dom'le de acilea ca n-avem sanse nici peste 10 ani...
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
OOOOOO!!!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E si mai rau decat imi inchipuiam. S-a dovedit pana la urma ca "fetitele" sunt ale noastre, nu ale lor.
editare mai tarziu: !!!! Nu-mi vine sa cred ! Ete Steaua! This post has been edited by Cornel001: 23 Aug 2005, 22:11 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Yva |
![]()
|
Ete 3-2!!! Hai ca mai speram
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Evolutie fulgeratoare de la 3-0 s-a ajuns la 3-2. Mai sunt 15 min. si mai speram.
CFR-ul a cazut cu 3-1. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Yva |
![]()
|
Intru-n fel vreau sa ramana scoru asa... Ca tatamiu e stelist si vine la mine in camera si incepe sa urle GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.... si credeti-ma e cam secant... era sa ma ia in brate cu tot cu scaun... daca bate ma arunca in sus... sper sa ma si prinda. |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
min 90 si nimic
Gata s-a terminat, inapoi in lumea reala! This post has been edited by BAC: 23 Aug 2005, 22:28 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Pana la urma ajung totusi la concluzia ca, pentru a se califica, ai nostri tre sa intalneasca in turul III prel campioana Andorrei.. cica
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Yva |
![]()
|
Ba daca nu baga ciocoflenderu ala de Radoi autogol... uite-i pe norvegienii astia cum zambesc firar... trist....poate ia foc stadionu de la artificii
![]() This post has been edited by Yva: 23 Aug 2005, 22:28 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
BAC |
![]()
|
Stai asa, ca n-am vazut faza, adica Steaua a bagat 3 goluri si la unul a gresit poarta?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Yva |
![]()
|
Io asa am inteles din ce a urlat tatamiu ca a fost un autogol... da nu stiu sigur...
This post has been edited by Yva: 23 Aug 2005, 22:33 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa ceva........pacat,mare pacat ca taman Radoi sa apucat sa dea cu stingu-n dreptu in fata portii si colac peste pupaza sa o mai si bage in ate,dar nu pentru noi ci pentru galbejitii aia ![]() Dar nu-i nimic,lasa ca o sa ne facem noi mari!Cind?Cine stie,important e sa ne facem. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Forza STEAUA !!! desi nu ne-am calificat.
Calificarea am pierdut-o la bucuresti unde am ratat 5-6 ocazii clare Bafta si salutari stelistilor in special si tuturor iubitorilor de fotbal in general |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Civilizație și mizerie
Aseară, suporterii norvegienilor, printre care s-au numărat multe femei (foto stînga), ne-au arătat că mai avem mult pînă să ajungem în Europa. Dacă pe tot parcursul partidei fanii lui Rosenborg au aplaudat și au scandat civilizat la fiecare fază a favoritei lor, galeria Stelei (foto dreapta) a afișat înainte de meci un banner imens care conținea un mesaj obscen la adresa lui Dinamo. Cuvintele nu merită reproduse. (sursa: gsp.ro) Frumos steaua! (s mic intentionat) Asta e grija romanului, sa se duca in strainatate si in loc sa isi incurajeze echipa, jigneste adversarii din tara! Dupa ce ca nu s-a calificat echipa, mai ne fac si suporterii tara de ras! Rusine! |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Desi sunt stelist, aseara Steaua nu avea fata de Liga Campionilor!
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Yva |
![]()
|
Suporterii... da nu toti...daca se duceau suporterii Politehnicii Timisoara, le dadeau clasa la norvegieni. Bag mana in foc pt asta. Chiar daca erau in numar mai mic dar faceau fata cu bine...
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
chiar dacă nu sunt microbist m-am uita cu interes la meciul de aseară. mi s-a părut jenant ca steaua să nu bată o echipă atât de jalnică cum este rosenborg. mă rog, a luatchiar bătaie. cred că este și vina antrenorului...
oricum a fost vina terenului. ai noștri sunt obșnuiți să joace pe mlaștină nu pe teren abia înmuuiat ![]() |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:45 |