DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> rugina logan, dezamagire

frontEND
post 29 Aug 2005, 10:35
Post #121

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

imi pare mie ca domnul 05acd face o usara reclama altor auto... daca nu e asa imi cer scuze ... oricum daca fabrica nu e de vina, sigur ploaia poarta raspunderea

--------------------
Volvo S 40 2.4i 2004 summum - B 03 ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ursul-alb
post 29 Aug 2005, 10:43
Post #122

Membru autentic

From: Iasi

Sa nu ne spui acus ca ai facut reparatia intr-un service NEAUTORIZAT Dacia... ca vad ca nu e la dealer facuta...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
Dragos
post 29 Aug 2005, 11:03
Post #123

Membru autentic

From: Galati

Ca aparare rugina - nasol, se mai intampla, dar se rezolva (in teorie).
Ca s-a lucrat cum s-a lucrat - scandalos.
In ambele cazuri NU CLIENTU' ESTE VINOVAT, OK?

Off-topic: Daca azi Big-Brother-u' sta cu ochiu' pe noi, sigur deseara la stiri aflam ca Loganu' rugineste. wink.gif

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI Clima - ...
Posesor de Solenza...
+
05acd
post 29 Aug 2005, 12:03
Post #124

Membru incepator

Pentru cel ce intreaba>>>>reparatia a fost facuta la dealer... nu stiu unde ai vazut tu ca e facuta doar am mai zis.....adica in locul de unde am cumparat masina...doar nu eram nebun sa o fac eu.....pierdeam garantia...iar reclama altor masini nu fac nici nu ma intereseaza asa ceva altfel imi luam masina straina.
Apropo m-au sunat cei de la vocea clientului si mi-au zis ca o sa-mi trimita un raspuns oficial....si mai mult daca as fi dispus sa ma duc cu masina acolo....si normal ca ma duc daca ma cheama...
Oricum problema de care eu m-am legat este tabla care dupa cum am aflat (din surse destul de incredere...) cel ce aduce marfa in tara, adica transportatorul sa nu se inteleaga gresit.... tabla, si nu mai dau nume, dar sa nu se interpreteze)....ar fi din belgia si italia....problema ar fi si cred ca e interesant drumul parcurs de aceasta, ca a fost un transport de tabla din belgia, iar pe tabla scria GALATI, uitasera sa dea jos eticheta veche.....a fost mare scandal si s-a renuntat la tabla de acolo (adica la firma).....asta e un lucru bun...
Iar una alta rezervoarele din polonia, geamurile din turcia, yalele si butucii din Romania...etc
Unii chiar gandesc cum ca as tine ba cu unii ba cu altii dar pe mine nu ma intereseaza nici unii nici altii, ci doar sa stiu pe ce am dat banii????????? si sa se faca ceva in sensul asta..
Astept si va tin la curent...

This post has been edited by 05acd: 29 Aug 2005, 12:15

--------------------
Dacia Logan - ...
+
ursul-alb
post 29 Aug 2005, 12:15
Post #125

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(05acd @ 29 Aug 2005, 12:03)
Pentru cel ce intreaba>>>>reparatia a fost facuta la dealer... nu stiu unde ai vazut tu ca e facuta doar am mai zis.....
*

Trebuie sa imi cer scuze, am citit cred peste un rand... inca o data scuze!
Ca sfat personal, patit cu service-urile Daica, tine-te de ei, streseaza-i, si mai ales zi-le permanent de VC... la Iasi a mers si apoi nu mai puteam scapa eu de telefoanele celor de la VC care sa ma intrebe daca sunt multumit, etc, etc.
Deci, nu te lasa nicicum!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
cosmin_m
post 29 Aug 2005, 12:22
Post #126

Membru autentic

05acd, ai aruncat un ochi la seriile alea de care ziceam pe pagina 3 a topicului ?

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
bomicabomic
post 29 Aug 2005, 12:50
Post #127

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(05acd @ 29 Aug 2005, 13:03)
  Oricum problema de care eu m-am legat este tabla care dupa cum am aflat (din surse destul de incredere...) cel ce aduce marfa in tara, adica transportatorul sa nu se inteleaga gresit.... tabla, si nu mai dau nume, dar sa nu se interpreteze)....ar fi din belgia si italia....problema ar fi si cred ca e interesant drumul parcurs de aceasta, ca a fost un transport de tabla din belgia, iar pe tabla scria GALATI, uitasera sa dea jos eticheta veche.....a fost mare scandal si s-a renuntat la tabla de acolo (adica la firma).....asta e un lucru bun...
*

1. Tabla e tabla si rugineste daca nu e galvanizata, asa ca te legi degeaba. De ce crezi ca garantia la tabla se aplica la perforare si de la interior la exterior?
2. Sa inteleg ca Dacia cumpara tabla, de la un dealer, nu direct de la producator....Ma indoiesc, sincer....n-am auzit pina acum, ca marii consumatori de tabla din tara asta si nu numai sa faca contracte cu dealerii.

This post has been edited by bomicabomic: 29 Aug 2005, 12:51

--------------------
x x - x
+
DodoBird
post 29 Aug 2005, 12:54
Post #128

Membru autentic

Atentie NU vreau sa se inteleaga ca sunt alturi de acesti fabricanti de masini si ca explicatia stiintifica sau pesudostiintifica expusa mai sus ii scuteste de lipsa de profesionalism de care dau dovada. Dar ca multi dintre noi cam chochetez cu ideea unui Logan. Si sunt putin speriat de ceea ce am citit la sectiunea acesta (nu numai tabla ci si alte mici probleme).
Totusi va rog sa-mi explicati si mie DE fapt CE inseamna "garantie la tabla X ani, garantie la vopsea Y ani ?" ori sunt tampit eu ori este altceva . Daca vopseaua a sarit (nu din motivele de exploatare) este suficient sa o carpim pe deasupra ? adica o vopseste pe gratis ? adica de fapt pt ce e garantia? la tabla daca a ruginit o dam cu smirghel si o vopsim la loc ? Cu alte cuvinte cumparam (din punct de vedere a tablei si vopselei) tot o dacie 1310 dar cu avantajul ca orice problema apare ne-o "carpesc" ei pe gratis ?
Firma Dacia face eforturi enorme pentru a mari in acest moment productia to ami mult ? Oare se banuie ca dupa 1-2 ani nu se vor mai vinde ? Ar trebui sa stim si noi amaratii care nu ne putem permite altceva , daca merita sa schimbam vechiturile pe care le avem cu altele la fel dar mult mai scumpe de intretinut !

--------------------
Dacia Berlina 1300 cmc 2005 Alba - B-54-WEG
+
Kramer
post 29 Aug 2005, 13:59
Post #129

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(brunner @ 29 Aug 2005, 10:56)
Ce-mi plac oamenii care se contrazic singuri smile.gif

(asta ziceam si eu, nu e vina fabricii daca tabla e slaba, ci a furnizorului/a aluia care a comandat-o)
*

Ooops se pare ca m-am exprimat gresit. Ideea era ca daca tabla corespunde parametrilor tehnici specificati de uzina in comanda catre furnizorul de tabla, e vina uzinei si ea trebuie sa despagubeasca cumparatorul si sa suporte paguba.
Daca furnizorul de tabla nu a livrat la parametrii specificati in comanda, uzina trebuie sa despagubeasca cumparatorul si apoi sa se indrepte impotriva furnizorului de tabla pentru recuperarea banilor.

Oricum, in ambele cazuri, uzina trebuie sa despagubeasca (prin reparare/rambursare/alte mijloace) cumparatorul. Pentru asta i-a acordat garantie.

--------------------
+
klaus
post 29 Aug 2005, 14:09
Post #130

步步

Group: Moderatori

Acuma' intreb si eu ca proasta in targ (avand in vedere si topicul ala cu exfolierile partiale, ca pe mine ma rod multe banuieli cateodata): Daca eu as da cu un decapant (cel mai cunoscut lichidul de frana...) in zona (intentionat sau nu), sau un "binevoitor" s-ar ocupa de operatiunea asta, ar fi tot vina fabricii?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
croc1977
post 29 Aug 2005, 14:38
Post #131

Membru incepator

Tabla de Logan este produsa la combinatul din Kosite - Slovacia

--------------------
Dacia LOGAN - B-xx-XXX
+
bomicabomic
post 29 Aug 2005, 14:58
Post #132

Ex-membru DaciaClub

USS. www.ussteel.com sau http://www.ussteelkosice.sk. Nu-s chiar fraieri.

This post has been edited by bomicabomic: 29 Aug 2005, 15:01

--------------------
x x - x
+
costi
post 29 Aug 2005, 16:00
Post #133

Membru autentic

las' ca si la noi e Mittal Steel si tot degeaba

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 29 Aug 2005, 16:05
Post #134

Ex-membru DaciaClub

Mai treaba sta asa, SIDEX ar putea face tabla la pretentiile Dacia-Renault, insa ar trebui sa faca unele investitii. Si cum Dacia-Renault, vor preturi mici, nici nu se pune problema ca Sidex-ul sa faca investitia, pentru ca ei nu au contracte si cu alti producatori auto.

--------------------
x x - x
+
FlorinF
post 31 Aug 2005, 21:29
Post #135

Membru incepator

QUOTE(croc1977 @ 29 Aug 2005, 14:38)
Tabla de Logan este produsa la combinatul din Kosite - Slovacia
*

Cata tabla cu destinatia MIOVENI am vazut eu in laminoarele combinatului Sidex actual Mittal Steel sa fii tu sanatoas !!!

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureat - GL74DEA
+
05acd
post 2 Sep 2005, 06:05
Post #136

Membru incepator

Salutare....am fost sunat de la service, de aici din slatina sa ma prezint cu masina....m-am dus au constatate cele prezentate mai sus si in cursul aceleiasi zile m-au sunat cei de la dacia sa ma prezint luni cu ea la pitesti la un service unde un anume neacsu sa vina sa o vada si apoi sa o las vreo 3 zile acolo...sa remedieze problema.
Ideea in sine e naspa, se pare ca trebuie sa dea joc masticul dintre ele....e mai problematic locul in sine.....
Iar benzina dupa cat am inteles o sa fie de la mine...."ca doar e vina..... si masina e in garantie nu" .........naspa...iar eu sunt cel cu masina dar fara masina......asa ca cine n-are ce face cu banii si timpul lui sa-si ia LOGAN............va tin la curent..... post-336-1110552489.gif gun3.gif

--------------------
Dacia Logan - ...
+
Dragos
post 2 Sep 2005, 10:58
Post #137

Membru autentic

From: Galati

Au am ales Dacia tocmai pt. ca au retea de service banaba (3 service-uri, din care 2 mari, in Braila si Galati). Tocmai sa nu ma "arda" la timp si la bani pe drumuri.
Da daca si avantaju' asta pica... sad.gif

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI Clima - ...
Posesor de Solenza...
+
tse
post 5 Sep 2005, 23:35
Post #138

Daciist convertit

un prieten din Ungaria, avea o parere foarte buna despre Dacia, in special caracteristici tehnice si confort. Dar, avea si un sfat pregatit pentru doritorii de Dacii>

LUATI DACIE FACUTA VARA

Cele facute iarna pierd vopseaua sau ruginesc la incheieturi.
Statistica personala>
Dacie 81, iulie - OK dupa 24 ani, cu o vopsire+cirpeli, e ciocanita usor pe toate tablele, dar nu cad de pe ea.
Dacie 87, decembrie- metalizata, antifonata, parafina... dupa 5 ani am vindut-o ruginita.
Dacie SN 02, iulie- rosu, nemetalizata- a mai sarit la lovituri, dar se tine inca la 85% din aspect dupa trei ani.
Logan - visuri pentru noiembrie 05 - spulberate, astept pina in vara.

TSE

PS> masina cu rugina ON- topic are 6 luni in august, deci este vopsita prin ianuarieeee.

This post has been edited by tse: 5 Sep 2005, 23:37

--------------------
Ex_Clio3_Laguna3 Dyn1,5dCi 2dCi 2009
+
05acd
post 6 Sep 2005, 06:21
Post #139

Membru incepator

Masina este la pitesti, la un service AMAC.....au venit 2 ingineri..sefi pe acolo au vazut-o si au zis ca am dreptate....am lasat-o acolo si azi ma duc sa o iau...sa vedem cum o fi..oricum daca se cunoaste ceva acolo o las pai ce naiba doar nu am platit sorcova...oricum sa o vad inainte...o sa pun poze...
Va tin la curent....pana acum drumurile le-am suportat eu...asa ca de.....mai ramane sa ma cert cu cei de la dacia...

--------------------
Dacia Logan - ...
+
cristush
post 6 Sep 2005, 07:03
Post #140

Membru incepator

QUOTE(tse @ 5 Sep 2005, 23:35)
un prieten din Ungaria, avea o parere foarte buna despre Dacia, in special caracteristici tehnice si confort. Dar, avea si un sfat pregatit pentru doritorii de Dacii>

LUATI DACIE FACUTA VARA

Cele facute iarna pierd vopseaua sau ruginesc la incheieturi.
..........

Ar fi interesant de vazut daca e intr-adevar asa ...
A mea a fost gata la sfarsitul lui februarie, si DA, se pare ca are probleme cu vopseaua ... Nu puteai sa spui mai de mult treaba asta cu iarna? unsure.gif

--------------------
Dacia Logan Preference 1,4MPI - B-xx-xxx
+
avathan
post 6 Sep 2005, 14:06
Post #141

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(bomicabomic @ 25 Aug 2005, 09:42)
Eu zic sa nu generalizam si sa spunem ca "asa sunt toate". Ceea ce ti s-a intimplat tie e un caz izolat, posibil s-a intimplat asa cum au zis aia la service, posibil alte cauze. Oricum nu e un motiv de ingrijorare cu rugina aia, pina perfora tabla, sa fii sanatos mai treceau ceva ani.

Sa ne intelegem un lucru, ca sa nu ne asteptam la cine stie ce minuni : Tabla de pe Logan nu e galvanizata, asa ca orice "ciobire" a vopselei in contact cu apa duce inevitabil la aparitia unui strat superficial de rugina, care daca e indepartat nu afecteaza cu nimic.

Daca tabla era galvanizata, se dadea garantie la "coroziune" de 12 ani , dar si pretul era pe masura, adica cu un 2000-3000 de euroi mai mult.
*

Tabla de pe toate masinile(inclisiv Logan) este tratata electrolitic ...
iar pretul pentru tabla aia galvanizata eu cred ca ar fi fost doar cu 4-500 euro mai mult

This post has been edited by avathan: 6 Sep 2005, 15:01

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
Kramer
post 8 Sep 2005, 09:21
Post #142

Membru autentic

From: Brasov

Si eu cred la fel, si mai cred ca aia ar fi fost cei mai bine cheltuiti 500Eur din tot Logan-ul

--------------------
+
05acd
post 9 Sep 2005, 09:08
Post #143

Membru incepator

Am luat masina de la service....se pare ca acum s-a facut treaba buna.
Deci ramane problema unde sa ne reparam Loganurile ....dupa cum se vede...oricum nu e normal ca sa ne ducem in service asa de repede.
Explicatia lor a fost ca cei de la Dacia cand au pus chederul au lovit si acolo.
Oricum la urmatoarea pata de rugina....(nu ma intereseaza din ce motiv) in targ cu ea.
Pacat..credeam ca s-a schimbat ceva..sa ma speram totusi....iar reteaua de service.....pe deasupra toate sunt frumoase..dar in interior stim..........no comment.

--------------------
Dacia Logan - ...
+
ursamajor
post 21 Sep 2005, 19:19
Post #144

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(FlorinF @ 31 Aug 2005, 21:29)
Cata tabla cu destinatia MIOVENI am vazut eu in laminoarele combinatului Sidex actual Mittal Steel sa fii tu sanatoas !!!

Poți să demonstrezi? Eu controlez produse laminate Mittal și, sincer, n-am întîlnit așa ceva. Majoritatea pleacă la export, în Turcia, țări arabe, India, China și Extremul Orient, chiar SUA (țevi sudate pentru magistrale de gaze!). Hai să nu dezinformăm doar ca să ne aflăm în treabă. Chiar dacă ești din Galați. nu înseamnă că ești și pe problemă.

QUOTE(05acd @ 9 Sep 2005, 09:08)
  Pacat..credeam ca s-a schimbat ceva..sa ma speram totusi....iar reteaua de service.....pe deasupra toate sunt frumoase..dar in interior stim..........no comment.
*

Îmi pare rău pentru ce ai pățit, dar haideți să nu generalizăm. Eu am luat la puricat toată mașina (în urma citirii acestui topic) și nu am găsit absolut nimic. Cu partea referitoare la service-uri îți dau dreptate.

This post has been edited by ursamajor: 21 Sep 2005, 19:35

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G 2021 Comfort (+ 4 optiuni) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
MoneyTalks
post 21 Sep 2005, 22:29
Post #145

-

From: Ireland

QUOTE(05acd @ 9 Sep 2005, 08:08)
Am luat masina de la service....se pare ca acum s-a facut treaba buna.

Deci se poate inchide.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
AL
post 23 Oct 2006, 08:42
Post #146

Member

redeschis la cererea altei persoane care a patit acelasi lucru... e vorba de ghiklos... asteptam descrierea si pozele sau modalitatea de rezolvare a "bubelor"

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
adrianpsk
post 29 Oct 2006, 13:53
Post #147

Membru

dupa cum vad la cheder ai probleme deja....
1-daca e reparata in service ai luat teapa
2-o poti face chiar tu sa a arate asa cu acid coroziv si citeva intepaturi....
3-dac e naturala cauza e unul sau mai multi micropori si poti sa-i vopsesti cit vrei nu le poti scoate toata rugina din ei . incearca daca gasesti -acid azotic concentrat pe la laboratoare,da cu el dupa ce smirgheluiesti suprafata , grund apoi dar bun- uscare si apoi cu vopsea 2 straturi--- acidul azotic pasiveaza adica ataca numai rugina si lasa curat fierul...vezi din liceu de la chimie

--------------------
dacia /logan 1300/ abs + 1.6 mpi 1972 recarosat 1990/.6.2007
+
rue
post 29 Oct 2006, 21:56
Post #148

Membru autentic

From: Internet

in 2002 am avut o bursa la univ din kosice si se laudau ca la kosice se face metalul pt vw si mai ales pt tuareg care se stia ca e pe vine dar nu avea un nume public. e industria de baza a acelui oras acel combinat metalurgic.

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
adiya
post 14 Jan 2007, 20:34
Post #149

Membru autentic

Salutare.
De curand m-am pricopsit si eu cu aceasta problema si anume rugina...

Daca a iesit pe aici ma intreb cum este sub roata... mad.gif

This post has been edited by adiya: 14 Jan 2007, 20:53

Attached thumbnail(s)
IMG_3149.jpg ( Size: 171.82k ) Number of downloads: 2466
IMG_3154.jpg ( Size: 169.3k ) Number of downloads: 1000

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
adiya
post 14 Jan 2007, 20:52
Post #150

Membru autentic

and

Attached thumbnail(s)
IMG_3139.jpg ( Size: 176.46k ) Number of downloads: 952

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
18 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 14:13
Forum Renault