rugina logan, dezamagire
![]() ![]() ![]() |
rugina logan, dezamagire
maestru2000 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum mama draq dau astia garantie la tabla 6 ani cand ea rugineste dupa 2?
Aici nu este vorba de lovitura bla bla bla, vopsea sarita si mai stiu eu ce; pur si simplu e coapta ca o berlina numai ca nici berlina nu ruginea in 2 ani. Daca o las asa peste 4 ani cred ca nu o sa mai am aripa deloc. @maestru2000 Daca te referi la chederul stergator la mine e curat (inca). Alte perii de la geamuri nu cunosc. This post has been edited by adiya: 15 Jan 2007, 09:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a beneficia de garantie la tabla 6 ani trebuiesc facute pe toata perioada reviziile la zi la un dealer Dacia.
This post has been edited by adiya: 16 Jan 2007, 19:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Daca mergeti cu masina pana la ,,alimentara" si-napoi s-ar putea sa nu aveti probleme cu rugina.
Daca folositi masina frecvent pe toate categoriile de drumuri si in toate anotimpurile sa nu cumva sa va ganditi ca scapati de rugina. Nu va faceti iluzii...... Loganul e tot Dacie chiar daca e by Reanault (cand discutam de rugina). Teoria cu masinile cumparate iarna sau vara e interesanta. Logica ar fi ca daca ai folosi masina doar vara si doar pe timp uscat nu ai avea probleme cu rugina...Teoretic. ![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Daca cititi bine carnetul de garantii,se beneficiaza de garantie impotriva ruginei numai daca se constata ca rugina a patruns din interior spre exterior si nu invers.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
rugina si aici , in zona balamalei capotei. ceea ce este ciudat este faptul ca masina era nou nouta, am vazut-o zilele trecute in fata la darex suceava, astepta sa fie luata acasa.
scuzati de calitatea pozei Attached thumbnail(s) SP_A1004.jpg ( Size: 25.84k ) Number of downloads: 4122 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
adiya |
![]()
|
QUOTE(doctorasul @ 17 Jan 2007, 08:00) Daca cititi bine carnetul de garantii,se beneficiaza de garantie impotriva ruginei numai daca se constata ca rugina a patruns din interior spre exterior si nu invers. Asa si ce vrei sa spui cu asta? Cunoastem si noi termenii in care se acorda garantia la tabla. Cred ca faci o confuzie...De la exterior la interior se refera la faptul ca o zgarii, lovesti etc si nu o repari si o ia rugina. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
c_alecs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 28 September 05 ![]() |
|
--------------------
ARO
10
- B-01-III
|
|
adiya |
![]()
|
Dap; albastru azur
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
is89ckd |
![]()
|
![]() membru ofticos Group: Members Posts: 25 Joined: 20 April 05 From: Iasi ![]() |
Aveam si eu de gand sa imi iau logan dar avand in vedere ce am citit aici m-a cam speriat, acuma ar fi bine de stiut daca la ultimele modele mai apare acesta problema, daca imi poate spune cineva care si-a cumparat logan mai recent ( in a doua jumatate al anului 2006 eventual) si daca a observat ca ar mai fi probleme cu rugina. Si sunt nedumerit cu un lucru, are importanta daca e metalizata sau nu vopseaua? adica e mai predispus un tip de vopsea la aparitia ruginii?
Bai la masina aste mai ruginesc si alte componente in afara de caroserie in asa un timp de scurt? ![]() This post has been edited by is89ckd: 25 Jan 2007, 14:02 |
--------------------
dacia
logan
2007
- provizoriu ...liber profesionist...
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am observat si eu cu stupoare ieri ca au ruginit bratele de la stergatoare (in partea de jos) pe sub vopsea. A mai patit careva?
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
adiya |
![]()
|
@is89ckd:
Pai daca e luata in toamna lui 2006 cand sa rugineasca? Am Loganul din decembrie 2004, nu am avut nicio problema tehnica, insa nu mai mi-as lua Logan...Cum am mai zis: NU AM VAZUT NICI BERLINA RUGINITA DUPA DOAR 2 ANI. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa stii ca numai la logan se intimpla...oricum s-a mai discutat si treba asta de n ori si pt linistea ta sunt masini cu pretentii care s-au lovit de acesta problema.Asta pt domnul Cypher.
This post has been edited by bobo77: 25 Jan 2007, 18:22 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Hehehehehe....
Abia astept sa isi ia unii de pe aici masina straina si sa vada cum rugineste si aia ![]() Si cand constata ca a dat de la 15k euro in sus pe ea o sa-si bage.. brishca in.... mai bine tac. Mai dragilor, la ce drumuri avem, la ce pietre luam prin aproape toate zonele masinii, ce mai vreti? Germania? Franta? Hai sa fim seriosi!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Din pacate si la mine a ajuns rugina. Totusi am si eu partea mea de vina. Doamna mea a deschis usa sa coboare, masina nu era oprita de tot, in fata o mica groapa si roata a intrat in ea iar usa s-a proptit in bordura. Nu se vedea nimic, dar am simtit pipaind locul, ca vopseau de dedesupt s-a dus. Am zis ca voi retusa, dar am uitat. Zilele trecute, dupa circa un an, surpriza!
Rugina inaintase pe sub vopsea o umflase. Rezultat: dupa ce am decojit vopseaua, au iesit la iveala 2 mari pete de rugina. Am facut ce m-am priceput: smirghel, diluant, si vopsea alba in ulei ![]() Rugina a inainta pe sub vopsea, asa ca tratamentele tablei impotriva ruginii, la mine, nu au functionat. Deocamdata mergem inainte, acolo nu-i un loc ff periculos la rugina. Daca tratamentul meu provizoriu nu tine, facem ca la carte. Cele bune! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
adiya |
![]()
|
Daca zgarii vopseaua de pe anumite zone ale masinii este normal zic eu sa rugineasca.
Daca va uitati un pic mai atent la pozele puse de mine vedeai ca nu este si cazul meu. A ruginit ca este proasta sau ca era deja luata de rugina inaintea asamblarii si vopsirii. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
stemno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 January 07 ![]() |
Ar fi interesant de aflat daca povestea cu " vopseaua metalizata nu prinde bine peste rugina" e adevarata.Atunci ar insemna ca cele metalizate nu pot fi ruginite din fabrica , ca pe alea da cu nemetalizata.
Deci e cineva pe aici care are/ a vazut (SIGUR) LGN NOU "metalizat" ruginit? P.S. A... salutare tuturor...sunt nou pe aici... oricum, de fapt vroiam sa stiu cum se comporta LGN MCV 1,4 MPI si cat consuma dar mi-au anulat topicu ![]() Deci dc are cineva imi trim si mie un mesaj? MULTUMESC! |
--------------------
dacia
logan
2004, 1.4 mpi
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e galvanizare. Se baga toata caroseria intr-o baie catalitica. Nu mai stiu exact ce se pune pe ea, dar sunt sigur ca nu e galvanizata.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
100% nu e galvanizata.Lucru confirmat de mai multi mesteri de la Dacia
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Se numeste cataforeza si are rolul de protectie impotriva ruginii
daca sare vopseaua ramane acel strat alb care e destul de gros iar daca sare si acela atunci rugineste |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
05acd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 25 August 05 ![]() |
Salutare, eu am fost initiatorul acestui topic, adica am fost cred primul cu rugina la un LOGAN.
Deja dupa un an si jumatate au aparut mai multe puncte de rugina si prin august am vandut-o. Urasc sa dau banii pe asa ceva. Cand am luat-o m-am gandit ca este altceva decat vechea dacia dar m-am inselat. Ma bucur ca am facut acest lucru iar azi am un Ford Focus adus de afara....si va spun ca este altceva, adica nu rugina,tabla e tabla nu foita, consum mai mic, si mult comfort. Va doresc sa nu aveti parte de rugina.... |
--------------------
Dacia
Logan
- ...
|
|
adinosh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 January 05 ![]() |
Rugina la masini straine?
Hai sa va povestesc un episod: Un var are un Nissan Bluebird din 84; pe capota a avut de la proprietarul anterior ceva chit care a sarit. Masina a stat afara in ploaie, vant si zapada aproape 5(cinci) ani. Cand s-a hoyarat sa o puna in functiune din nou rugina formata in zona respectiva s-a STERS CU CARPA, nu a afactat tabla. Cam SF-uri nu cu masinile astea japoneze nu? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
fratilor dar de solenza ce stiti?
e mai tare ca loganu la tabla ca alea sunt mai vechi si eu intelesesem ca au aceeasi tabla. alea au probleme? This post has been edited by florinel_lva: 2 Feb 2007, 18:17 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
claudino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 February 07 ![]() |
QUOTE(stemno @ 26 Jan 2007, 00:06) Ar fi interesant de aflat daca povestea cu " vopseaua metalizata nu prinde bine peste rugina" e adevarata.Atunci ar insemna ca cele metalizate nu pot fi ruginite din fabrica , ca pe alea da cu nemetalizata. Deci e cineva pe aici care are/ a vazut (SIGUR) LGN NOU "metalizat" ruginit? P.S. A... salutare tuturor...sunt nou pe aici... oricum, de fapt vroiam sa stiu cum se comporta LGN MCV 1,4 MPI si cat consuma dar mi-au anulat topicu ![]() Deci dc are cineva imi trim si mie un mesaj? MULTUMESC! Sakut Am senzatia ca nici nu se echipeaza pe MCV motor de 1.4 8v Ai de ales intre 1.6 8v 90CP, 1.6 16v 105CP si 1.5 dCI 75CP Numai bine |
--------------------
Dacia
Logan
2005: Ambition
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 437 Joined: 5 July 06 ![]() |
nu era 1.5dci 70 caluti??
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu e problema de rugina , ci de exfoliere vopsea de pe spoiler .Poza e facuta saptamana trecuta , masina e a unui coleg , are aproape un an si nu a fost lovita.
This post has been edited by body: 5 Feb 2007, 10:14 Attached thumbnail(s) Imag028.jpg ( Size: 189.78k ) Number of downloads: 799 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
LIVIU26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
Pentru rugina cautati spray TECTYL produs de valvoline.Eu am o carte DACIA din 1978 si inca de atunci se recomanda aceasta substanta.Daca gasiti ,spuneti mi si mie unde,daca nu ,exista reprezentanta valvoline in RO,sos.odaii nr.105,sect.1.SUCCES
|
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Stiu o firma care are o flota de vro 25 loganuri+in familie mai sunt vro 3-4+inca 3-4 vecini+ loganul lui taica-miu si NIMENI nu a avut probleme cu rugina asa ca eu pana nu vad cu ochii mei NU CRED!!! Gama de culori este extrem de vasta...
Eu pana cum nu am vazut nici un logan ruginit, si ma repet, am vazut o gramda. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
http://www.antena3.ro/Dacia-scoate-inca-3-..._27522_ext.html
Cât despre reclamațiile clienților Dacia referitoare la apariția ruginei pe caroseria de Logan, preșeintele Dacia spune că de vină sunt: excrementele păsărilor. „Acestea sunt foarte acide și au un efect coroziv. La unele expertize tehnice, excrementele erau vechi de câteva săptămani și, de aceea, caroseria a avut de suferit”, susține Fourmont. ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:02 |